XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez olyan mint ha azt mondja valaki ne a cigókat szidd meg nézd le, mert a rendszer miatt olyanok amilyenek... lopnak, csalnak, hazudnak, nem dolgoznak... a francokat, egyszerûen csak semmirevaló ingyenélõ kártevõk, ahogy a warezpisták többsége is, és még meg is magyarázzák...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
És engem is érdekelne ez.
Lehet láma duma lesz, de a 2. memoslot mellett a kis gomb nem ennek a feltérképezésére van.
Csak meg kell nyomni, és elkezd forogni a jel körbe pár másodpercig.
Próba, cseresznye.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tudnátok segíteni? Vettem egy Xbox360-at, járt hozzá egy vezeték nélküli joystick. Vettem hozzá még egyet s nem tudom, hogy kell megcsinálni, hogy az is mûködjön. Ha bekapcsolom csak villog. Hogy kell megcsinálni, hogy ketten játszhassunk?
De nekem konzol többet jelent ennél.
Pc-n legalábbis sok cuccot megnéztem, de feleslegessen, mert törölhettem is le mindjárt õket.
Stalker a kedvencem. Duálkórós procin is szaggatott....<#smile>#smile>
1. mire megjelenik a játék már rég kijátszotta , mert minek várjon ha le tudja tölteni 2. teljesen ingyen van. Kell ennél több az átlagembernek ? Nem. Baromira nem érdekli hogy mi mért van..
Nálad biztosan minden eredeti , a windowsod , az audió cd-k ( amik még nem mp3-k) , nincs egyetlen egy másolt programod , FILMED . Igazi minta állampolgár vagy.
Mellesleg tele vagyok eredeti dvd-kel , és az arra méltónak talált PC játékokkal. Csak az a gond hogy ilyenbõl sajnos kevés van, mert mindenki a lehuzásra megy már rá és pofátlanul hülyének nézik az embereket. ( lásd darksector hozzászólása )
Ez volt az utcsó példány, amikor itthon kibontottam, és leültem játszani, már tudtam rövid idõ után, hogy ez igen.
Ez megérte. Fellógtam vele x-re is, és már parányi kétségeim sem voltak.
PGR féláron használtan vettem. Nem is lett volna szívem szar warez verzióhoz.
Fõleg a multi része iszonyatdurva.
The Darkness-t visszamenõleg rendeltem vatera-ról 4900ért.
Háát valszeg ez is megérte, pedig még meg sem kaptam.<#vigyor3>#vigyor3>
De ne azzal jöjjenek, hogy ennek nincs hatása egy platform népszerûségére, vagy szavatosságára, meg egyébb dologra.
Igenis van.
Lelkiismeretükre van bízva.
Ráadásul a vicc az, hogy szerény véleményem szerint a jobb cuccokat warez-olják, és ezek érdemelnék meg a tiszteletet, hogy fizessünk a munkájukért.
Nemhogy ha végképp csinálnák akkor már inkább azokat, amik nem érnek esetleg egy normál bolti árral fel.
Ennyi röviden, ahogy én látom.
Háát hol?
Tán pc-re nem éri már meg fejleszteni, mert nem akar senki rajta játszani?
Akkor az fake, mikor a warez miatt sírnak, és ezért nem dobják ki sok játékukat, meg levédik 12 lakattal?
Most õszintén.
Én is warezoltam PC-re, de én vállalom is.
Gépfejlesztés és egyébb átbaszások miatt még 10000-ért játékot (mostanában 12-13-ra is kirúghatnak az új címek).
A nagy lófaxt.
500000e-es pc-m hez vegyek még 10e-ekért játékot.
Persze ocsmány gagyi játékokat.
Ja én sem vagyok hülye.
Ott volt az egyik durva példa: CODE OF HONOR 2
Varezoljátok oda inkább a szarotokat, ha már semmiképpen nem birjátok ki akció nélkül, és legalább arra úgysem osz/szoroz.
Egyel több játékból lesz warez, vagy nem .
Ezzel most majd konzolokat vágjátok gajjra, pedig itt nincs ok a panaszra.
Itt kényesztetik az embert, nincs hibaüzenet nem kell fejlesztened, stb...stb....
Én lehet hülyén gondolkodom, de pc-s gagyi szarságok után (tisztelet a kivételeknek) már tudom tisztelni, hogy ....igen ez konzol, itt minden úgy történik, ahhogy te szeretnéd (mármint mûködésben (kivéve ugye RROD)).
Meg flash végett elveszteni a Live lehetõségét???
Isten ment....
Új gémszek Vaterán és Bay-en szinte rögtön féláron kaphatóak.
Gondolkozzatok:
Star Wars Unleashed kb 7-8e-ért van már.
GTA 4 kb 9e-ért
régebbi nagy címek 4-6e-ért, és nem licitrõl van szó, hanem ráadásul ez fix ár.
Katt és már hozzák is.
De ti tudjátok, de ne várjátok azt, hogy fizetõs kollégák megértsék, hogy ölitek a konzol-t.
Ne legyen az mint PC-n. Mert ha 1x leszarnak a fejlesztõk, akkor megnézhetitek mit kaptok.
Én szóltam.<#ejnye1>#ejnye1>
Lemerem fogadni,Te is warezolsz, máskülönben nem írnál ilyeneket.. Na most akkor, aki lop az mért gondolkodik józanul?
na tölts fel...<#whatever>#whatever>
Nehogy már megsajnáljátok õket , adják itt az ártatlant pedig a warez is az üzletpolitikájuk része. Pénzük van, miért nem fejlesztenek ki valami hosszabb távra szoló másolásvédelmi rendszert ? Mert megoldható lenne a dolog ( lásd ps3 ). Egész egyszerüen nem akarnak mert ez nagyobb buli így , leszarják magasból a dolgot , majd bannolják a delikvenseket azt kész. Én azt mondom meg is érdemlik, itt egyedül a fejlesztõk vesztenek, a felhasználó csak nyer mert : 1. mire megjelenik a játék már rég kijátszotta , mert minek várjon ha le tudja tölteni 2. teljesen ingyen van. Kell ennél több az átlagembernek ? Nem. Baromira nem érdekli hogy mi mért van , akkor ott van azt kész. És ez csak 1 ember a sokbol. Akinek meg tetszik úgy is megveszi eredetibe.
Szóval ne azt szídjátok aki warezol mert nem itt van a probléma, õk csak józanul gondolkodnak.
Akkor ennyi erõvel "perelhetsz" a régiózáras játékok miatt is,mert a aljas kis amerikaiak napokkal elõbb hozzájutnak a játékhoz,aztán mire itt boltba kerül õ már megintcsak végigjátszotta...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Engem meg hogy leugatott valaki múltkor amikor azt hoztam fel, hogy a warezosok elõbb pörgetik ki 1000G-re a játékokat....
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
"Az Xboxer360-on olvashattuk, hogy a méltán sikervárományos Fable 2 után a Gears of War folytatása is a kalózok martalékává vált, vagyis felkerült egy fájlcserélõs oldalra, annak ellenére, hogy a megjelenés majd csak jó három hét múlva esedékes! Nyilván nincs nagy öröm Microsofték háza táján, teljesen érthetõ okokból...
Az tény, hogy mire a tisztességes halandó hozzájut a játékhoz, a töltögetõk nagy része már rég le is tudta azt..."
Ha ez alapján tényleg lenne most egy bann, akkor a legálisan hozzájutó újságírók meg stb-vel mit csinálnak?
Vagy van valami plusz szûrés?
Lehet dühöngeni, vagy örülni...
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi