XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.xbox360achievements.org/game/brothers-in-arms-hells-highway/achievements/

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Kongy
Nem TFT. Egy Samsung Sync Master monitor 765 MB,ez van ráírva. 1024x768 a max felbontás,és 85Hz-re lehet beállítani. De én TV-re szeretném kötni a Box-ot és nem monitorra. A monitor a PC-hez kell,mert a játék mellett netezni is szeretnék majd PC-n. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ha két gépet összekötök system linkkel és coop-ban szeretnénk játszani külön tv-n akkor elég csak az egyik gépen futtatni a játékot vagy mindkettõben benne kell lennie a játéknak?

trogerzsiger
Hát szerintem pro pakkot vegyél az se drága, most milyen monitord van? Tft? mer azon is szép a box képe.

Kongy
Ja,és egy Xbox360 Arcade Edition-t szeretnék venni,nem tudom ez mennyiben számít.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hellow!

Elegem lett a PC-bõl,és úgy döntöttem,hogy Karácsonykor befejezem a PC-n való gamerkedést,és kérek (veszek) egy Xbox360-at. A gond az,hogy 50Hz-es a TV-m és nem tudom,hogy át lehet-e vhol állítani 60Hz-re az újrafrissítést. Mert szerintem a Box-nak kicsit több refresh rate kéne,h szép legyen a játék. Vagy élvezhetõ lesz 60Hz-en is? A TV-t kb 1 éve vettem,viszonylag új,és viszonylag nagy a képernyõ. :M Sztereó hangzású Panasonic. Messze nem HDTV,de arra jó volt eddig amire használtam : tévézésre. 😛 Szóval szerintetek nem lesz gáz annyira a dolog? Vagy esetleg átlehet állítani vhol a TV-t 60Hz-re??

kösz,kongy

ShadowNinja
akkor jó mert úgy is karácsonyra akarok egyet venni 😄

\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"

november 19-tõl igen.

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ShadowNinja
ha Hdd-s Xbox360-am van akkor a játékokat feltudom másolni lemezrõl HDD-re?

\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"

DarkSector
úgy jön ide, hogy megkérdeztem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezt én is megnézném, törés pach???
az azért nem egyszerû dolog szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
egyetértek.

DarkSector
Na erre céloztam....

AntiHero
Sztem igen.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mercenaires
De miért nem látja az x-et a gép ha egyszer rá van dugva?

Istencsászár
Már egy jó ideje feltaláltak egy okos kis szerkezetet, úgy hívják hogy switch😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mercenaires
A megosztásost úgy értem hogy fájl megosztásos...WMC-el..

Mercenaires
Mert így kikell huznom a netet hogy ráköthessem az x-et...

Mercenaires
ÉPs ráadásul nekem csak 1 ethernet kábel bemenet van a pc-n...lehet-e miatt nem megy?

Mercenaires
<#confused>

theone91
Banner alatt, DreamPage oldala.

Mercenaires
Nem tudom hogy ezen a fórumon kérdeztem-e de hogy lehet megosztásosra kapcsolni pc+az x-et?(rádugom a eternet kábelt elkezd csatlakozni és kiírja hogy a kapcsoltat nem jött létre)[#confused

Gideon Wieth
sziasztok!
Tudom hogy már kérdeztem de biztos választ még nem kaptam. Istencsászár ugye azt mondta hogy lehet 1 boxon két joy-jal majd együtt játszani fable 2-õt.

Viszont ugye ott van hogy az online coop nem készült el és külön kell letölteni majd. Szóval akkor majd a 2 játékos módot is akkor lehet elérni amikor azt a packot letöltjük ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Waczkor
Új videó a Mortal vs Dc-bõl😊

Mortal Kombat vs. DC Universe Kombat Modes

XBOX Live Gamertag:Waczkor

tényleg? hát köszi a választ! akkor kénytelen leszek beruházni egy új headsetre!
DöflingR
Butya biztos😄

theone91
PC-n? Ki beszélt most PC-rõl? Hogy jön ide?

DanielT
Jah, egyszerûen hihetetlen fos benne, hogy az autó folyamatosan egy fekete folt.
arty
ha a forza3-ban ki lesz kapcsolva a világ egyik leggagyibb hdr-je vagy legalább visszaveszik a negyedére, már a gen legjobb autós játéka lesz 😄

Forza.

Örm
Hello!
Légyszíves segítsetek abban, hogy hogy tudom elõhozni a Brothers In Armsban az Assault achievmentet. Elõre is kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Istencsászár
Én jövõre várom, GT5 elõtt mindenkép...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
Igen az lehetne jobb, mert így különleges képesség kell, hogy megérezd az út mentél lévõ táblák és a többibõl, a sebességed stb... Nem könnyû. Majd a Forza 3! (ami szerintem már max 1-1.5 év és kezünkben lesz)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

james69holden
elszáll a csipped ne ürííccs!!!

<#szomoru1>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Xbox 360 a cache memória ürítésével nem száll el a gép chippelése???
és van értelme az ürítésnek, mert pl gta 4-nél nem tölti be a házakat,
ezem az ürítés segítene?????

Létszi segítsetek.
Denes888
A forza 2-vel csak az a baj, hogy nincs sebesség érzet. Engem csak ez zavar.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

DanielT
"Lassan jön hozzá a törésmodell patch is"

Addig állj fél lábon amíg megérkezik 😄D
ThugEdge
hát én nem játszom pc-n,így sajna ezt nem tudom,de õszintén szólva nem is érdekel
simán átlépek a pc-s megjelenéseken
nincs krájszisz boxra? tyû...kit érdekel?majd lesz...nem lesz? van másik 5 jó/jobb játék nála boxra
pc-t jó rég nem tekintem magam részérõl játékgépnek
egyszerûen nem éri meg
szvsz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Smuge
Ti még csak a GT5 PROLOGUE-ról beszéltek, ami még egy elég kezdetleges demonak mondható a végleges GT5-bõl. Lassan jön hozzá a törésmodell patch is, majd azt kéne megnézni milyen lesz, no meg a végleges nagy GT5 a pár száz autójával 😊

DarkSector
Nézted pc-n is?
kiváncsi lennék hogy melyik platformon jobb?

PoisonChihuahua
Így van, a Pure nagyon nagy játék, nekem is megvan és imádom!
DarkSector
én is néztem, hogy gt5ben szépek az aútók, de mikor egy bmv nekikoccolt egy másik autónak a videóban a kanyarban...háát mint a gumilaszti kipattant a tag a falnak, mintha mágnes húúzná el oldalirányban a falhoz.
ez azért illúzióromboló nemde?
Forza-ban nekem is ez tetszik. mikor kicsit elhülyéskedtem, néztem hogy még a féktárcsa is felizzik, ha fékezel mint 1 állat, meg mikor pl rámegyek az ívben egy patkára, vagy hogy nevezik hivatalossan, akkor tök korrekt módon a gép berugózik, meg beleng, mint a valósságban, meg a négyzet alakú táblából lefektetett úton is ha méllyedésbe megy az ember, akkor ugrik 1-et.
Ezek a kis apróságok nagyon bejöttek nekem.<#vigyor3>

Alwares
A sok fika ellenére a Forza a legjobb szimulátor, akármilyen is a grafikája. A fizikája egyszerûen a jelenlegi legjobb, nincs mese... Viszont mire kijön a GT5 mi már bõven Forza 3-azunk is 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DarkSector
Odabasz!!!
XD

ez sem rossz: GT5P vs. F2M

GP2100
Baja... Így képzeld el ezt a játékot. Semmi különleges ötlet nincs benne, egyszerûen csak tetszenek az ilyen offroad versenyek.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

DarkSector
baja-hoz nem volt szerencsém.
röviden leírsz 1-2 jó ötletet a játékból? PLS...<#vigyor3>

DarkSector
Te tudod.
Melyikre szebb pc? vagy x360?

GP2100
LOL a Baja és a Pure kb egy idõben jött ki. A Pure-nak a grafikája tetszik, a Baja-nak meg a témája. De jó lenne egy Pure grafikájú Baja... <#buck> Ja és nem mondom, hogy a Pure rossz játék(a demoját próbáltam) csak mostanában nem esik jól ilyen trükközõs arcade játékokkal játszani.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

ThugEdge
a pure ebben az évben off-road témában hidd el,hogy szana-szét veri az egész mezõnyt, sõt tovább megyek racing stílusban is lazán ott van a dobogón

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

DarkSector
Biztos sokaknak bejön, de sokaknak meg nem, mert sok embertõl hallom, hogy mekkora gáz játék.
Nem tudom engem azért max néhány körre tudna lekötni.
Láttam 10/10-et adtak a látványra.
Ez szerintem enyhén túlzás.

theone91
Szerintem a Pure jó. Neked egy kicsit más az ízlésed és meglátásod a gémekkel, mint az átlag, nem gondolod?