XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elegem lett a PC-bõl,és úgy döntöttem,hogy Karácsonykor befejezem a PC-n való gamerkedést,és kérek (veszek) egy Xbox360-at. A gond az,hogy 50Hz-es a TV-m és nem tudom,hogy át lehet-e vhol állítani 60Hz-re az újrafrissítést. Mert szerintem a Box-nak kicsit több refresh rate kéne,h szép legyen a játék. Vagy élvezhetõ lesz 60Hz-en is? A TV-t kb 1 éve vettem,viszonylag új,és viszonylag nagy a képernyõ. :M Sztereó hangzású Panasonic. Messze nem HDTV,de arra jó volt eddig amire használtam : tévézésre. 😛 Szóval szerintetek nem lesz gáz annyira a dolog? Vagy esetleg átlehet állítani vhol a TV-t 60Hz-re??
kösz,kongy
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az azért nem egyszerû dolog szerintem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tudom hogy már kérdeztem de biztos választ még nem kaptam. Istencsászár ugye azt mondta hogy lehet 1 boxon két joy-jal majd együtt játszani fable 2-õt.
Viszont ugye ott van hogy az online coop nem készült el és külön kell letölteni majd. Szóval akkor majd a 2 játékos módot is akkor lehet elérni amikor azt a packot letöltjük ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
XBOX Live Gamertag:Waczkor

Forza.
Légyszíves segítsetek abban, hogy hogy tudom elõhozni a Brothers In Armsban az Assault achievmentet. Elõre is kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
és van értelme az ürítésnek, mert pl gta 4-nél nem tölti be a házakat,
ezem az ürítés segítene?????
Létszi segítsetek.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
simán átlépek a pc-s megjelenéseken
nincs krájszisz boxra? tyû...kit érdekel?majd lesz...nem lesz? van másik 5 jó/jobb játék nála boxra
pc-t jó rég nem tekintem magam részérõl játékgépnek
egyszerûen nem éri meg
szvsz
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
kiváncsi lennék hogy melyik platformon jobb?
ez azért illúzióromboló nemde?
Forza-ban nekem is ez tetszik. mikor kicsit elhülyéskedtem, néztem hogy még a féktárcsa is felizzik, ha fékezel mint 1 állat, meg mikor pl rámegyek az ívben egy patkára, vagy hogy nevezik hivatalossan, akkor tök korrekt módon a gép berugózik, meg beleng, mint a valósságban, meg a négyzet alakú táblából lefektetett úton is ha méllyedésbe megy az ember, akkor ugrik 1-et.
Ezek a kis apróságok nagyon bejöttek nekem.<#vigyor3>#vigyor3>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
röviden leírsz 1-2 jó ötletet a játékból? PLS...<#vigyor3>#vigyor3>
Melyikre szebb pc? vagy x360?
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nem tudom engem azért max néhány körre tudna lekötni.
Láttam 10/10-et adtak a látványra.
Ez szerintem enyhén túlzás.