XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amadeus
a 60 giga az elég, mert én 120 gigásat néztem

DarkSector
a kulcs a játék.
a vga erõssebb (számításban) mint egy proci, mégis ha nincs hozzá szoftver akkor begbaszhatjuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem erõs, jól mondja, de nem azért, mert nem lenne rá képes, hanem mert nem teszik lehetõvé, hogy képes legyen kihozni a teljesítményét.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amadeus
Akkor ugy mondom hogy meg kell venni azt a kártyát hogy olyan grafot kapjak mint xboxon..

deep
De, ma már vissza fog. Csak játék évi 1 jelenik meg pécére, amit érdemes is visszaadnia.
Cápafogxy
Azért ez erõs.

Amadeus
Na ja. Meg sztem hiába veszi meg az ember 80Kért a VGa kártyát a gépébe, olyan grafikát akkor se fog visszaadni mint egy xbox vagy egy ps

DarkSector
Remélem ezt nem rám érted, mert én dolgozom, és senkitõl nem kérek semmit, még ismerõsöktõl sem fogadok el pénzt.
Ha tudom megveszem, ha nem úgyis jó.

DarkSector
Én annyit mondok, hogy single-ben bõven elég lesz joy-al menned, x-live-ra meg gyakorolsz legfeljebb.
Amúgy télleg jól teszed, mert én is fejlesztettem orba szájba, és egy rakás szar az egész, amit kb egy prémium gép árán tudnák eladni...<#rinya>

A PC-t apuci vette, de játékra már nem ad lóvét 😊

DarkSector
A szmájli nem neked megy, hanem kb így érzek a lukácstárs-aság ellen, ha szóbajön a téma...

DarkSector
Lukácsártcs kijelentette:

Régebben így nyilatkoztak:
"a legtöbb pc nem képes futtatni a SW FU effectjeit, eredeti minõségükben, és nem szeretnének kompromisszumokat! NO PC VERZA!

Késõbb:
"Mégis megjelenhet PC-re a SW Unleashed"

Legújjabb megszólalás (az kérdés, hogy végleges-e):
"a pc-k nagy része képtelen futtatni a SW FU fizikáját, ezért a játékélményt nem csorbítva nem ADJÁK KI"

ERRE eljött 2008 szeptember közepe:Ehhez télleg bivaj pécé kéne...

DanielT
Jó döntés. Csak 60 gigás vinyóval szerelt verziót vegyél. És hajrá!
Amadeus
Aham ,na igazából erre lettem volna kiváncsi hogy mennyire pontos, gondoltam amugy hogy nem pontosabb, de ha ti azt mondjátok hogy van olyan jo mint a pcs kezelhetoség akkor biztos ugy van. Amugy azért is akarok xboxot venni mert már a fasz kivan hogy állandoan ujitani kell a gépeket, mert kijön egy bika játék és nem birja már a gép csak alacsony grafon, felbontáson...

DarkSector
Nem olyan pontos, de gyorsan lehet vele nyomatni azért, meg ha netán összemérnéd az erõdet úgyis csak konzol-konzol, pc-pc lehetõség van....

Ha jól tudom csak egy-két kivétel van ahol PS3 tud PC-vel nyomni.

trogerzsiger
Na várj ezt nem értem 😄

DarkSector
Hidd el...nem a pc a hibás, hanem a fejlesztõk.
Lásd ...Lukászártcs

DarkSector
Fable 2 <#vomit>

GoW 2 - <#nyes>
Dead Space - nem fog remegni a kezem a RE5-ig.
Silent Hill - detto
CoD 5 - JÖHET!!!- ne
Fallout3-GTA4-FarCry 2 - langyossak, 1-2 órát kipróbálom õket.

Pár játék meg beszerzés alatt van visszamenõleg...

trogerzsiger
annyira szerintem nem, hiszen az egereknél vannak rohadt érzékenyek..
De jobb így játszani eltunyulva a kanapén.. 😄
Ám valaki tud oldaltfekve játszani?

DanielT
Több millióan játszanak vele. Szerintem élvezetesebb is mint görnyedni az asztalnál és ugyanúgy játszani mintha excelben dolgoznál.

Nem pontosabb, mert az egérnél nincs jobb mutatóeszköz. De a játékélményt nem csorbítja és ez a lényeg nem?
trogerzsiger
hát mondjuk 😄 de ott a high end pcd.. : D

Amadeus
és van olyan jo kezelhetõsége mint egér bill kombinak?

DarkSector
kb 1 évig kéne gyüjtenem csak gépre, és utána játék?

dienesoft
Igen, gamepadon. Megszokható szerintem, nekem sikerült 10 évnyi gépezés után.

Amadeus
Hi. Nekem lenne egy kérdésem, én nem vagyok konzolos ,de most akarok venni egy xbox-ot.Kérdésem az hogy egy fps játékot hogy lehet játszani xboxon, mert pcn ugye az egér+bill, de xboxon csak gamepad?

DöflingR
mert nem -.-

PoisonChihuahua
<#lama>,<#lama>,<#lama>,<#lama>,<#lama>,<#lama>,<#lama>

Lassan összejön a tíz...
trogerzsiger
ügyesgyerek, mért nem gyüjtöd akkor tovább a pénzed?😄

DöflingR
GoW2 tutira belesz 😊

tarti19
360-ra idén van 2 komoly ex cím, a FAble 2 és a GOW 2... ezeket mindenképpen érdemes beszerezni...

DarkSector
Most itt arra céloztam, hogy az azon lévõ ex-ek érdekelnek jobban, mert azokkal lennék el jobban. Teszem hozzá PS2-õn kezdtem.

FrameFatal-Siren-FFXIII-Killzone2-GT5-MGS4-GOW3 stb.

Ez nem sértés töbi platform részére, csak engem ezek nagyon érdekelnének...

DöflingR
"nem 1 ps3, de pc-nél fényévekkel jobb"

Hát még szerencse,hogy nem ps3 😊

DarkSector
Igen itt látszik igazán, de lehet hülyeség, mert én karimat nem mutatja ki az evereszt, de amikor megláttam, hogy mittomén hány billio meg nemtuommekkora pixel/ms...háát nem vagyok ebben guru, de mintha kicsit sokat tudna számok alapján nem?<#fejvakaras>

DarkSector
XD

ha kell elmesélhetem:

1.Vettem PC-t fejeszgettem, mert akkor egyben nem volt lehetõségem PS3-ra.
2.Meguntam, és láttam x360 árát (nem 1 ps3, de pc-nél fényévekkel jobb). (darkSector, Resident Evil 5, The Darkness, Force Unleashed, stb ...MUST HAVE)
3.Ps3 még mindig jobban kellene, de még mindig drága...<#rinya>

Vázlatossan ezért van ez az értelmetlen "comment"..<#nyes>

Istencsászár
Egyes dolgokban többet tud... de nem is a lényeg hanem hogy kihasználják a benne rejlõ lehetõségeket, a pécés vgakból pedig nem... ott nem optimalizálnak hiszen a legújabb kártyákon ugyis elfut a program, az más kérdés hogy a progi fele annyi povát sem igényel.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
Megkérdezném,hogy mi ez az aláírásodban:

X360 GamerTag: darkSectorxxx
PS3 ... FOREVER !!!

??

xbox 360 on a gta 4 nél MÁR LASSABAN TÖLTÕDI K BE A PÁLYA VAGY EGYÁLTALÁN NEM. eZZEL MIT LEHET CSINÁLNI???
DarkSector
Jah na ezért érdekes, hogy x1900 ugye mai szemmel már lószart nem ér, akkor ez hogy lehet, hogy ilyen durva játékokat lehet futtatni vele?

arty
én majdnem fél évet nyomtam a 72cm 4:3 CRT/hagyományos tévén - ezek alapján mondom h a nyomába sem érhet a ps2 (elõtte xbox1 volt, ami a psnél szebb képet ad, de még ahoz képest is elég drámai az elõrelépés 360on)

amugy hol lehet 22 ezerért (x360 félára) ps2-t kapni? 😉

x360 gpu-ja talán az x1900as ATI ... de rengeteg területen elõremutatóbb, ill. van amiben viszont még annál is lassabb

Forza.

DarkSector
lenne 1 iszonyat hülye kérdésem.
ADATOK alapján az x360 vga-ja mihez hasonlít legjobban a mai piacon lévõ vga-k közül?
Tudom nem ugyanaz a kettõ, cska kiváncsi lennék. <#vigyor5>

DarkSector
Nem vettem észre
pl autós gémek ps2-õn gt4 ugyanaz volt, mikor x360-ast tettem be.
Mármint jó nem fix ugyanaz, de 2x annyiért hááát

DarkSector
Ha nem tft-zel akkor kár azon izgulnod, hogy 60-70 vagy 200Hz-es, ne pazarold a pénzedet.
Vagy monitor, vagy HDTV!!!

Ha pár hónap múlva pótolod a kijelzõt, akkor érdemes tv-re rákötni valami uton módon, de különben maradj pc-nél, vagy kissebb konzolnál. szerintem.

arty
mi a tv pontos tipusa? (hátlapon ott lesz)

amugy ha 1 éves, akkor szinte biztosan megy a PAL60, azaz a 60hz, ami kell is a legtöbb játéknak. esetleg olvasd el a használati utmutatóját 😉

ps2nél fényévekkel szebbek lesznek a játékok 360on, még a sima CRT tévén is.

Forza.

deep
Majdnem annyi egy 360 is, mint egy ps2. A minõség meg azért ég és föld a box javára... Ne a mediában vedd, mert drágák. A garit az MS-nél érvényesíted, futár viszi-hozza.
trogerzsiger
nemnem te küldöd vissza de neked ez semmibe se kerül.

Kongy
akkor õk küldik vissza a microsoftnak. Adnak garanciajegyet,nem?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

trogerzsiger
ott speciel ne. A garanciát a microsoft csinálja nem a media markt.

Kongy
Én a Media Markt-ban fogom venni. Ott értenek hozzá vmennyire,és visszacserélik,hogyha szarakszik + javítják,ha garanciális és berosált. Majd tõlük megkérdem milyen TV-t ajánlanak hozzá. Tudom,Bravia HDTV-t,de majd mondom nekem milyen van. xD

Lehet,h inkább PS2 lesz ebbõl az X360-ból,mert nem szeretném,ha szar lenne a Box a Tv-men.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Istencsászár
Eljött az idõ 2szer is h töröltem a komentedet... warezosokból nem kérünk, érdeklõdj máshol.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

trogerzsiger
neked mi a faszt jelent a jatekaim.hu alatt levõ kép?