XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Szent isten.
ez olyan mint az fps-ek királya a code of honor 2? mikor egy EGYENES vonal választotta el a partot a víztõl, full beállítás mellett most 2008 közepén???

Nem roszból, de szerintem legtöbb játékot már a borító alapján nagyjából le lehet vágni, hogy milyen kategória. Ez egyenlõnek gondolom így elsõre a Pure-al....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

GP2100

ez az

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

DarkSector
baja?
nem ismerem....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

GP2100
Szerintem se add el egyiket sem, mert mindkettõ nagyon jó játék. (ez a 2 kedvenc autós játékom boxon) Ha meg valaki tényleg ronda játékot akar látni akkor nézze meg a Baja-t, mert az tényleg hányinger... <#wow3>

DarkSector
Értem a célzást, és sejtem mire gondolsz, mert faxa amikor esik az esõ, és csurognak le a vízcseppek a kocsin, de játék közben, már nem annyira látom ezt a szépséget, max fotózáskor.

Jó, monnyuk belsõ nézetbõl is faxa, de hátulnézetbõl a forza egy cseppet valósabbnak látszik, ez meg cseppet elnagyolt (ha most félretesszük a fizikát)

Mert vak azért nem vagyok, a textúrák valóban szebbek, szebbnek tûnnek, de játék közben nagyon nem veszem észre ezt a nagy elõnyt. Ez van.
De sebaj, a fõ hogy megvan és tudok játszani mindkettõvel.

Asszem ezekután egyiket sem fogom eladni. Mert nehéz döntenem. Majd várok 2 hónapot hogy legyen 5-6e-em újra.

DarkSector
Na ez már egy fekete pont a forzának. ez valszeg nekem sem fog tetszeni.

más:
The Darkness-ben mit kell csinálnom a metróban, az elején?
Ha tudsz leírást linkelni, akkor megköszönném. Sajnos nem minden szöveget értek angolul, és eléggé labirintusnak tûnik a hely.
Bár iszonyatjól megcsinálták, hogy ilyen "megyek amerre akarok" részeket tettek a játékba.<#worship>

theone91
Vagy a boxot.

GP2100
OK írhattam volna mást is. Pl. hogy aki azt mondja, hogy szebb a forza az vegyen szemüveget, vagy kapcsolja be a tv-t miközben pgr-ezik...

DarkSector
Megvan hálisten mindkettõ!!!
😛
ezért is mondtam el a saját véleményemet a játékokról.
nekem kicsit prg4 furának tûnik.
Itt nem felbontásról beszélek, hanem összességében.
Forza (számomra) jobbnak tûnik, de ez az én meglátásom, tán a fizika miatt tûnik jobbnak, igaz nincs esõ meg ilyenek.

De játszok mégegyszer holnap mindkettõvel egymás után (lehetõleg ugyanazzal a kocsivan és ugyanazon a pályán) és majd szólok, hogy változni fog-e a véleményem.
Bár mondtam is, hogy ez csak érdekességképpen kérdeztem, mivel itt egy ugyanazon konzolra van mindkét ex játék.
Vagyis nem versenyeztetni akartam õket, csak inkább a ti véleményetekre.

Ezt figyelembe veszem, ezért holnap jobban megnézem mindkettõt. 😛
THX amúgy a válaszokat (mindenkinek)

DarkSector
Nekem mûködik rendessen.

Ja ÜK kicsit süllyed most lefelé...engem is szemen ütött a futár költsék emelkedése...

CDgalaxis: évtizedek óta 990, meg az összes többi normális futárcégnél az ilyen kis alapcsomag 990 ft (1k) évek óta - meg annyi is lesz

trogerzsiger
hmmmm nekem is vannak ötörtétnieteim róluk... 😄 hát elõszö is egy kbaszottt újságot akarok befizetni, itt be tudod én jönnék pasi jön nem ezt nem itt kell... az újságosnál. aztán késõbb mondják bármely suttyó postán befizethetem, suttyó postán azt mondják hogy csak a kézbesítõnél tudom, ma délelõtt megyek postára az újságos részelg ahol betudom fizetni zárva.... egy kibebaszott munkanapon.... délelõtt....

DanielT
Ne is mondd. Undorodom tõlük.
arty
jah, egyrészt drága a posta, másrészt megbizhatatlan. index tesztjében a 10 levélbõl 3 eltûnt ... így hogy?

Forza.

Alwares
Én ilyenrõl már álmodni se merek...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DanielT
Simán lehet, hogy a futár bukott a tõzsdén és be akarja hozni 😄

Engem egyébként borzasztóan idegesít, hogy itthon nincs sehol ingyen posta, míg angliában, USA-ban 97%-ban ingyenes. Elviekben is bosszant.
arty
"Újabb nyolc forinttal csökken a benzin ára" (multheti hír)

nincs szerencséje az ÜK-nak 😄

Forza.

drater
Üdv mindenkinek! Valaki tudna nekem tippet adni hogy az új Guitar hero-t hol lehetne elõ rendelni avagy valami tipp hogy hol lehet majd kapni ha kijön.

Nekem van csak lusta vagyok összerakni meg akkor tele van a nappali a vezetékekkel.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Istencsászár
Mondanám hogy a benzin az egekbe, de nem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
"használt - azonnal szállítható"

Forza.

arty
ez oké, de ettõl miért is drágul a _futár_ ??? 😮

Forza.

skyman14
még 1 apró kérdés. h ezt írja ki az egyik termék vásárlása alatt mit is jelent? Preowned -Available for Immediate Despatch

skyman14
ohh 1000+1 köszönet 😊

james69holden
skyman neked ment 😉

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
http://www.game.co.uk

http://www.sendit.com

http://www.thehut.com

http://www.play-asia.com

http://www.ebay.com

stb.

DanielT
1800 Forinttal emelkedett a kinti rendelés ára az utóbbi 3 hétben premier cuccoknál. 304 rõl 345 lett a font...
Istencsászár
A visszajátszás egy trágya a forzában, autó körül forog a kamera össze vissza amibõl semmit nem látni... meg akarok nézni egy kört a pálya menti tv kamerákból, de nem lehet...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

skyman14
tudtok ajánlani vmi olcsó,megbízható külföldi online boltot akik hamar kitudják szállítani a rendelt gamet? ha igen kérem irjátok ide vagy küldjétek el pmben. elõre is köszi

arty
ráadásul okádhatnékom van az indoktól:

"Sajnos a kedvezõtlen gazdasági helyzet miatt, 1000 forintról 1500 forintra emelkedik a futárdíj október 20-tól, amennyiben 0-2 kg. súlyú a csomag. 2 kg. feletti futárköltség nem változik. Köszönjük a megértést! "

miért nem irja le, h 500al többet akarunk egy postázáson keresni, ennyi. gazdasági helyzet my ass.

Forza.

hogy hogy hogy mi hogy? 😄
arty
Attól kérdezd meg, h hogy lehet, aki azt mondta neked h VGA kábelen szar a kép ... 😉

Egyéébként a Forza2 bundléban, használtan 1-2 ezer ft (és lehet h egy magyar szinkronos viva pinatat is kapsz mellé ennyiért 😄 ), a pgr4 sem drága már ... vedd meg mindkettõt 😊

Forza.

arty
forza2 1280x720/2xAA/60fps (replay 4xAA/30fps)
pgr4 1280x720/2xAA/30fps

utobbi szebb egyértelmüen, forza esetén a vakito fehérség zavaró nagyon.

Forza.

most rendeltem vga kábelt baljobb rca kimenetekkel 3600ért postával együtt😛
DanielT
Ez sajnos a headseted hibája lesz, egy haveromnak is volt, soha nem sikerült megoldani.
DöflingR
Ki honnan rendelte elõ a Gears of War 2-t? Ük-nál emelkedett a póstaköltség 😞(

sziasztok! tudna valaki segíteni?

hozzászólásom: egy olyan kérdésem lenne hogy ha fellépek live-ra és a mikrofonban beszélek akkor visszahallom saját magam? ez miért lehet? ki lehet ezt valahogy kapcsolni? köszi, zsolti
trogerzsiger
az xfpsesek gyökerek.. a csíterek is..

warass
PGR 4 RulZ!!! De a nagy KÉRDÉS; mi lesz a sorozattal?? Bizarre Creations ugye...Másik a Bungie + a Halo...két ilyen bejelentés fél év alatt...Csoda, h kapok lebegõt 😞((((

DöflingR
xDD

Waczkor
Számomra a legnagyobb hiba az,hogy a tankos mapon simán bemásznak a map alá páran és onnan leszednek mindenkit.Sûrgõs javítás kell😊

Na meg elég idegesítõ a sok csíra ahogy üvölt a mikrofonba a tökönrúgott hangján,meg xfps és a többi😊

Megvárom most már a pc-st😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Istencsászár
Pontosan😊

Alwares
Szép a Forza is. Fõleg azoknak akik most tértek át PC-rõl. Ott még ilyen sincs <#mf2>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

trogerzsiger
Ja oksa megvan! na faszás. Egyébként nem rosz ez a cod csak van benne pár nem oda illõ dolog.. Pl a hud, egy térképet jobban elképzelnék ott stb, ja és ez a kaszt készítés bármilyen fegyverbõl háát hülyeség, az még oké hogy egy orosznak van német fegyvere de japán fegyvere?! könyörgöm..

trogerzsiger
és mi van az updatéban?

james69holden
a forza2 egy AA-t nem látott undorító recefice
aki szerint szebb min a PGR4 az menjen optikushoz
a legszebb autós játék meg a Prologue nem vitás

DanielT
Bullllllllllllshit. Igénytelen autólámpák, szemét színek, mûanyag hatás, fos fények.
deep
VGA kábellel semmi baja nincsen...
DanielT
Igen. Mert iszonyatosan dühös vagyok rá, ugyanis nagyon vártam és a kinézete elvette a kedvem az egésztõl.
DanielT
Hát én is ezt mondom itt a vakoknak 😛PP