XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez olyan mint az fps-ek királya a code of honor 2? mikor egy EGYENES vonal választotta el a partot a víztõl, full beállítás mellett most 2008 közepén???
Nem roszból, de szerintem legtöbb játékot már a borító alapján nagyjából le lehet vágni, hogy milyen kategória. Ez egyenlõnek gondolom így elsõre a Pure-al....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem ismerem....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Jó, monnyuk belsõ nézetbõl is faxa, de hátulnézetbõl a forza egy cseppet valósabbnak látszik, ez meg cseppet elnagyolt (ha most félretesszük a fizikát)
Mert vak azért nem vagyok, a textúrák valóban szebbek, szebbnek tûnnek, de játék közben nagyon nem veszem észre ezt a nagy elõnyt. Ez van.
De sebaj, a fõ hogy megvan és tudok játszani mindkettõvel.
Asszem ezekután egyiket sem fogom eladni. Mert nehéz döntenem. Majd várok 2 hónapot hogy legyen 5-6e-em újra.
más:
The Darkness-ben mit kell csinálnom a metróban, az elején?
Ha tudsz leírást linkelni, akkor megköszönném. Sajnos nem minden szöveget értek angolul, és eléggé labirintusnak tûnik a hely.
Bár iszonyatjól megcsinálták, hogy ilyen "megyek amerre akarok" részeket tettek a játékba.<#worship>#worship>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
😛
ezért is mondtam el a saját véleményemet a játékokról.
nekem kicsit prg4 furának tûnik.
Itt nem felbontásról beszélek, hanem összességében.
Forza (számomra) jobbnak tûnik, de ez az én meglátásom, tán a fizika miatt tûnik jobbnak, igaz nincs esõ meg ilyenek.
De játszok mégegyszer holnap mindkettõvel egymás után (lehetõleg ugyanazzal a kocsivan és ugyanazon a pályán) és majd szólok, hogy változni fog-e a véleményem.
Bár mondtam is, hogy ez csak érdekességképpen kérdeztem, mivel itt egy ugyanazon konzolra van mindkét ex játék.
Vagyis nem versenyeztetni akartam õket, csak inkább a ti véleményetekre.
Ezt figyelembe veszem, ezért holnap jobban megnézem mindkettõt. 😛
THX amúgy a válaszokat (mindenkinek)
CDgalaxis: évtizedek óta 990, meg az összes többi normális futárcégnél az ilyen kis alapcsomag 990 ft (1k) évek óta - meg annyi is lesz
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Engem egyébként borzasztóan idegesít, hogy itthon nincs sehol ingyen posta, míg angliában, USA-ban 97%-ban ingyenes. Elviekben is bosszant.
nincs szerencséje az ÜK-nak 😄
Forza.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.sendit.com
http://www.thehut.com
http://www.play-asia.com
http://www.ebay.com
stb.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Sajnos a kedvezõtlen gazdasági helyzet miatt, 1000 forintról 1500 forintra emelkedik a futárdíj október 20-tól, amennyiben 0-2 kg. súlyú a csomag. 2 kg. feletti futárköltség nem változik. Köszönjük a megértést! "
miért nem irja le, h 500al többet akarunk egy postázáson keresni, ennyi. gazdasági helyzet my ass.
Forza.
Egyéébként a Forza2 bundléban, használtan 1-2 ezer ft (és lehet h egy magyar szinkronos viva pinatat is kapsz mellé ennyiért 😄 ), a pgr4 sem drága már ... vedd meg mindkettõt 😊
Forza.
pgr4 1280x720/2xAA/30fps
utobbi szebb egyértelmüen, forza esetén a vakito fehérség zavaró nagyon.
Forza.
hozzászólásom: egy olyan kérdésem lenne hogy ha fellépek live-ra és a mikrofonban beszélek akkor visszahallom saját magam? ez miért lehet? ki lehet ezt valahogy kapcsolni? köszi, zsolti
Na meg elég idegesítõ a sok csíra ahogy üvölt a mikrofonba a tökönrúgott hangján,meg xfps és a többi😊
Megvárom most már a pc-st😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
aki szerint szebb min a PGR4 az menjen optikushoz
a legszebb autós játék meg a Prologue nem vitás
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!