176617
-
Én szenvedek itt a hajós résznél. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 18:41:01 -
#167094 credit utáni rész...WAT?! -
#167093 Na pörög a credit. A végén a hideg kirázott. 4-5 act eszméletlen jó volt -
#167092 5 act van. :D -
#167091 Mindjárt végzek szerintem. 4-5. fejezetben durván összeáll a kép. Alig várom, hogy a másik döntésekkel is végigvigyem és lássam mi változik, mert volt 1-2 elég kritikus döntés -
#167090 "Fear Effect - bejelentették az új részt"
Csípjetek meg!
Álmodom! -
#167089 Kb semmi. :D Na de toljátok csak, kíváncsi vagyok a vége kinek hogy tetszik. :) -
#167088 Van felirat úgy azért hát. :D
De figy érdekes, mert mindenfelé "azt hittem legalábbis" elbókláztam....akkor hogy van ez, kezdjem előről vagy van NG+? -
#167087 Hát nem kemény vagy hanem nem nézel körül és így le is maradsz ezer dologról. Mondjuk nem tudom hogy normális angol tudás nélkül mennyi is jön át a storyból, de szerintem nem sok :P -
#167086 Ne csigázz! :D
Még egy hétvége és odaérek! :D
Amúgy kemény vagyok ha már act2/part 2 és kb 3 fejlesztésem van? :D
Nem tudom elképzelni a maradék 57 hol lehet. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 15:29:06 -
#167085 act 4 vége...
-
Selminar #167084 Mondjuk az Assa Creed elso reszet is nagon szerettem mar, ill. a Brotherhood volt az egyik legjobb resz ugy gondolom. A minap fejeztem be jo par ev kihagyas utan az anno roviden megkezdett harmadik reszt, es nagyon jellegtelen lett, egyszeruen nem szorakoztatott, a puzzle-oket kivettek es a fohos is egy gyik volt. Ezutan nem a Black Flag-be fogtam most bele hanem a 360-as Rouge-ba ami nemreg volt learazva, hat mit ne mondjak zsenialis. Csomo helyen ki lehet kotni, ami eleg nagy vilag erzetet kelti, ha szetlovod a jeghegyet oriasi hullamot kelt es ez sebezheti a kisebb hajokat! A kis patakokban halak usznak, moha es lianok a fakon, es a jatekmenet is elvezetes, mert ha lopakodni kell nem voltak spurok a fejlesztok a bokrokkal, talaltam barlangot ami tisztara Tomb Raiderre emlekeztetett, van MGS-szeru altatopuska es a gyujtheto cuccoknal is jo otlet volt a viking karddarabok osszeszedese, leteznek oslakosok altal rajzolt balangrajzok meg ilyesmi. A Black Flag is tudom hasonlo mert beleneztem, viszont a Unity visszamegy a varosba amitol tartok. -
#167083 Alan Wake 2dlc ingyenesre váltott!!!
Pezsgő! -
#167082 :D
Újabb fogsor. :) -
#167081 Ilyen az, amikor az őrületes igénytelenség találkozik a mérhetetlen tehetségtelenséggel. -
#167080 Isten a menyben!
Van 14 napos kód amazonon, de minek tuddnám már megvenni mert ugye azt a kibaszott postát hozzáteszi a rendszer, nem rendezhetem a kodot email-ben vagy másképpen looool. -
#167079 :D
Én nagyon élvezem a harcokat....eddig.
Annyira össze lehet fűzni a mozgásokat, főleg ha uppolva vannak, hogy iszonyat.
Mivel nagyon elől vagyok még, néztem pár képet neten a későbbiekből.
Brutális amit mozgás közben levág a játék látvány terén.....
De OW Zoly megmondta egyértelműen....:DDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 00:41:23 -
#167078 Van ám, de jobban tartok a szerencsétlenkedéstől, amit a Microsoft művel lásd Store is ahogy mondod, meg ez hogy kiadták az exkluzívat oda, de bénán, hülye dolog nagyon. Na ... de én nem szoktam rinyálni, csak jussak oda hogy ki tudom pihenni az éjszakás műszakot és leülhetek végre a kanapéra 3-4 egybefüggő órára az XBOX elé! -
#167077 Jaja. :) Mondjuk kommenteket nem olvastam. Én inkább hallom hogy nem feltétlen a játékot hallom szindi, hanem a win10+store előtt elbuknak sokan.
Csak akik átmennek az első akadályon azoknál jön a tech része....hát nekem 8 hogy megy-e pc-re vagy nem, de az árnyékokat kivéve nem láttam nagy értelmét, ha nem xboxot választom hanem a pc-t húzom fel mikor megtudtam hogy jön és felkészültem a fogadására.
Én akkor eldöntöttem hogy x1 bőven elég nekem. Hát szerintem most per pillanat nem látom hogy sokat vesztettem volna.
Most az árnyékokat látom hogy nem olyan töredezett, de azt leszarom.
Meg még ha szebb is lenne akár 2x-esen nem érdekel mert nekem ez amit kaptam bőven tetszik és elég.
Csak ilyenkor ezeket kíváncsíságból nézegetem, vagy pc-s ismerősöknek. Mert néhányan nem annyira naprakészek mi jeenik meg és mikor , meg micsoda.
Ekkor szoktam tanácsolni, miket ajánlok végigjátszani. Persze az adott kollega izléséhez mérten.
Én már most előre irgalmatlan módon várom az Alan Wake 2-t.
Csak attól félk nem tudják megismételni az első részt story-ban, félek nagyon hogy csalódni fogok, mert AW-től az első rész után van elvárás. Ugye. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 00:26:24 -
#167076 Na kis esti vérPisti körkép ÉS egy PC port megjegyzés:
Quantum Break XBOX 78 > 77% még mindig, az átlag hülyegyerekek húzzák 76 -ra a játékos értékelést, mert a PC port hibáit és hiányosságait is odaírják.
OFF: Viszont ami engem nem érint, de morcos vagyok miatta az a pécé port ismételt hanyagsága, ezt én nem így csináltam volna a fejlesztők és a kiadó helyében. Inkább ki se adtam volna PC-re egyáltalán, vegyen csak akinek kell boxot vagy játssza a szomszéd srácnál Szulejmán meg Budapest után, legalább épül a közösség, mert egy félkész port csak feltüzeli a master-race gyermekeit. Ejj ejjj
ON: Jó lenne ha végre lenne időm játszani vele, mert amennyit toltam (Act 2) az alapján hamisítatlan Remedy cucc, az Alan Wake-et idézi nekem minden, mozgás, a séta közben beszélgetős történetmesélés a taxissal, a humor, az olvasni valók, stb. -
#167075 Hát asszem nem kell ecsetelnem hogy hacsak nem az fps miatt, nem vesztetek semmit a platformválasztáskor! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 00:12:08 -
#167074 Technológiai kérdés:
Van ez a smartglas app.
Oksi mindenre jó, de a felvétel mellett hol tudok fényképet nyomatni telóval úgy hogy közben játszok a kontrollerrel?
A felvétel opciót látom, instant, van ilyen a screenshotoknak is? -
#167073 Itt azért kiüt még 1 hiba a játékban, az a tetves fehér színű célkereszt tökéletesen láthatatlan akció közben. :D
Sokszor nem is látom az ellenfelet, annyi effekt van a képernyőn. :D -
#167072 Hát igen ez a home meg kutyafüle, valjuk be ez csak adott esetekben adott személyeknek endged, ez nem összehasonlítható, amikor egymagad döntése alapján kerül valami kevesebbe. -
Totya42 #167071 Szerintem drágábbak sokkal a játékok. Ma már borzasztóan szét vannak darabolva dlc-kre. Az alap áruk is nőtt. Plusz a dlc árak is nőttek. A forint sem lett erősebb. A Home-olás/primaryzést sem igazán lehet ide sorolni olcsóbb érvre, mert ps-en volt ez előző genben is, sőt az első pár évben 5 accal lehetett osztani, meg ezt amúgy sem erre találták ki. De ezen nem veszünk össze. Szerintem drágább, szerinted nem.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.04.07. 22:32:16 -
#167070 Miért?
A Steelbook mellé jön!
Nem háborúzunk ps4-x1...megférnek egymás mellett, néha megemlítünk ezt azt ide vagy oda, ott is beszélünk box-ról néha....:D
De amúgy direkt van spoiler mögött. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.07. 21:44:14 -
#167069 Wow jól néz ki! Csak rossz topik :D -
#167067 Ja és ebay-ről még 1 relikvia, így korrektül megúsztam mind2-őt! :)
OMG!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.07. 21:11:05 -
#167066 Én köszönöm :D -
#167065 Köszönöm a vásárlást!!!!
Te is jól jártál, nekem meg megspóroltad a német postaköltséget, szóval nekem is megért ennyit! :)
KÖSZÖNÖM!!! -
abel0317 #167064 Értem, hát meglátjuk, hogy elindul-e egyáltalán ha végzett. -
#167063 Játékárakkal jobban állunk mint prevgenen volt. Tele vagyunk akciókkal, nagy leárazásokkal, folyamatos heti akciók, gold akciók. EA Vault, Gold játékok. Potom összegekért lehet nagyszerű címeket beszerezni. Aztán ott a home lehetőség is. -
#167062 Hidd el,hogy ugyan arról beszélünk csak nem akartam ettől JOBBAN el állítani semmit.Hiszen nem őrültem meg hogy a jót szétbasszam.Itt 1 dolgot állítottam el éspedig az rgb-t,de ezt lehet fokozni tovább a többi baszogatásával + a tv elállításával!És ekezdődik a kockásodás úgy hogy lesznek a csíkokba még vékony fekete és szürke csíkok meg színes szaggatott csíkok..
http://www.tanitawebshop.hu/fotky5130/fotos/_vyrn_4941konyharuha-54-kockas-vegyes-szinekben.jpg
Szinte ugyan ez a minta csak nem ennyire színes..... -
#167061 Nem fogsz tudni játszani velük huzamosabb ideig. Másnál is előfordult már ez. -
#167060 Érdekes, ez csak Home-olással menne így.
Ilyen ingyen telepítések nem léteznek, lehet valami lett véve a profiloddal amiről nem tudsz. :D
Ha meg a Microsoft bakizott, nálam is bakizhatna egy Gears 4-et. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.07. 19:18:06 -
abel0317 #167059 Tapasztaltam már egy két anomáliát ezzel a géppel de ilyet? xD ez valakitől valami ajándék vagy mi?! -
abel0317 #167058 Ez mi? Játszok a quantummal kilépek és azt látom hogy installál a lords of the fallen, queued-be pedig a division meg az nba live 16 van. Mi a szar? Meg se vettem ezeket. Senkivel s vagyok homeolva -
#167057 -
#167056 Olyan ez a gen mint az egyel előtti, pontosan olyan. Jön minden játék minden kiadótól, fejlesztőtől. Viszont megint drágább, több idő és az előző genben megbukott játékok, studiók nyilván ma nem fognak ugyan olyan lendülettel gyártani, már ha eggyátalán még életben vannak. Az elvárások folyamatosan nőnek, viszont a kedves júzer idővel, pénzzel, energiaforrásokkal nem számol, ami ugyan úgy nő az elváráshoz mérten. Persze ez nem is kell hogy érdekelje, viszont türelmesebbnek lenni, mert nem 1-2 év összehordani egy címet. R* GTA csapata max 1 GTAt ad ki majd ebben a enben, többet nem fognak. CD Project már egyet kiadott, lesz még egy. Az kettő... nem sok.
Több folytatás mostanra készül csak el a gen 3 évére pl Doom, Uncharted 4, Hitman, Gears 4, Deus Ex, Final Fantasy stb...
"EA Says Dead Space 3 Has To Sell 5 Million To Survive" Nem jött össze, megbukott. Nem is várható ilyen horrorjuk erre a genre ( aggódni nem kell Star Wars játékot csinálnak )
De ha már szóba jött akkor új horror IP volt a The Evil Within
Itt van a Dirt Rally, friss új, jön az Assetto Corsa, volt Project Cars, Driveclub, Forza 5-6, Horizon 2, The Crew, F1 15. Autós fronton elég sok minden jött és változatosan.
Assassin's Creed? jött Watch Dogs pl. új IP. Shadow of Mordor, Titanfall, Plants vs Zombies: Garden Warfare, Sunset Overdrive, Life is Strange, The Division, Destiny, Elite: Dangerous, Wolfenstein, Divinity: Original Sin, Wasteland 2, Alien: Isolation stb... volt itt már sok minden, és lesz is idén sok minden.
-
#167055 Na megint 576 AKCIÓ!!!!!!!!!!