176617
banner
  • darkSectorxxx #167257
    Ja így írta asszem 12-15-ig. :)
  • darkSectorxxx #167256
    Hát hallod holnap DS3, majd talán akkor később egy kicsit. :D
  • orichalcos
    Win10 codes will begin to deploy tomorrow for those who pre-ordered on Xbox.com or Xbox One. They will deploy in waves just like the Alan Wake codes, thanks again for all your patience!

Holnap jönnek Win10-es QB kódok.
  • Macccy
    Hallod én annyira csirke vagyok valamiért, hogy magam se értem De legalább nem üvöltözök és nem baszok szét semmit az idegtől (még) mert még én is nevetek a csirkeségen! .. Ott tartok ACT5 -ben, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jack már megszerezte a focilabdát és be kellene kapcsolni az egyetemről lenyúlt időgépet, de ugye Paul bácsi egy kommandós hadosztályt állított fel a védelmére, jön előbb aszem 4 szkafanderes időkatona, utána elmúlik a Stutter és jön még 3-4 szekus meg 2 géppuskás tank tibi
    Na itt a nagydarabok már felkockáztak néhányszor, még mindig nem érzem, hogy én lennék az Időzsaru.

@Darkxxx: hallod abba ne hagyd má, böcsülettel told le, nemám félbehagyod valami perverz japó kaszabolós kínlódásért
  • darkSectorxxx #167253
    "Normálon én is meghaltam párszor mire rájöttem mit kell csinálni."

Itt a baj. :D
    PONT időm nincs! :D

De azért thx, majd meglesem de viszont ha végigviszem nem mostanába lesz a DS3 miatt
    :D

Hányadik hsz-ban is volt a bossos tutorial? :D
    mert nézem éppen de nem látom eddig. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.11. 22:21:05
  • Harlekin
    Ne add fel,benned van az erő!
    Nézd meg a videót amit csináltam az hard simán kivitelezhető. Normálon én is meghaltam párszor mire rájöttem mit kell csinálni. Utánna viszont sima ügy volt a hard...
  • darkSectorxxx #167251
    Nem az effektekkel van a baj, hanem hiába csinálok bármit, nem vágom mia lényege annak hogy elkerüljem a piros baszást, és kurvára nincs sok lehetőség próbálkozni.
  • Kongy
    Most mutatja meg az igazi arcát a játék :D Én is a piros baszásnál mondtam, hogy ennyi elég volt, köszöntem szépen, a hülye effektek kinyomják a szememet, és a checkpoint is vállalhatatlan helyen volt. Inkább youtube-on megnéztem az endinget (ami nem valami hosszú amúgy se, és elég összecsapott is) Úgyhogy megkíméltem magamat egy szívinfarktustól, és egy nagy pofára eséstől, hogy ezért küzdöttem.
  • darkSectorxxx #167249
    Felbazs, ezt a DS3-tól várom el majd nem ettől.

De nem is lenne baj, csak kibaszott idétlen ha minden elfogy és baszik menni a karakter, ugy fut mint egy kislány, esélyem nincs..
  • TDC Geronimo
    " ennyire nem biztos hogy érdekel a játék vége. :D"

• darkSectorxxx #167247
    Hu lehet feladom itt a QB Boss-nál, egész egyszerűen nem tudom kikerülni ezt a piros lófaszt, és nagyon idegesítő, ennyire nem biztos hogy érdekel a játék vége. :D
  • abel0317
    QB-be epsoide 2 prisoner című részbe a partyn a háttérbe nem tudjátok melyik rock zene szól?
  • darkSectorxxx #167245
    Kabbe? :D
  • Totti5
  • orichalcos
    Kard? Day-1 vétel.
  • Harlekin
    Hol van az elővételi kassza?Most azonnal talicskával tolom nekik a pénzt!!!
  • abel0317
    Kitehetnék már a heti gold dealeket....
  • Harlekin
    Látja a játék hogy mit bénázol és ott segít ahol tud!
  • darkSectorxxx #167239
    Az vicc, hogy a QB 5-1-nél az elején az aulában a végén a gépfegyveres állat besdétál nekem a vonat elé....naná hogy automatán a vonat megölte nekem kb 3-4 lökésből! :D
  • TDC Geronimo
    Megjött alan wake kód
  • Tyrant01
  • Totti5
    Agyonbaszós hangulatos.
  • TDC Geronimo
    Egyelőre jók a hírek a QB eladásokról bár semmi nagyobb cím nem volt. Jöhet AW2...5 év múlva -.-
  • darkSectorxxx #167234
    Csak kiegészítés... mondomén. :D
    A fontos részt meg 1 szóval. :D
  • darkSectorxxx #167233
    Mondom én, nem tudok rajtad kiigazodni. :D
  • Harlekin
    Én veled kapcsolatban semmin nem csodálkozok...

Adtam egy tömör lényegre törő választ! Az IGEN-el...A többit csak kiegészítésnek írtam....
  • darkSectorxxx #167231
    De csodálkozol hogy nem tudom kiszűrni a lényeget a regényeidböl. :D
  • darkSectorxxx #167230
    Azt hittem az a bossra érted. :)
  • orichalcos
    Evolution Studios csapata (Driveclub volt fejlesztői PS4-en) a Codemasters-hez kerültek. :) Jöhetnek a multiplatform játékok. \o/
  • Harlekin
    Esküszöm te szenilis vagy,ha erre a válaszra vársz!!!!!!!!!!

darkSectorxxx
    tegnap, 22:04

"Arra lennék kíváncsi, ha visszamegyek a TIMELINE-ban, akkor megmaradnak az utána lévő pályák?
    Bármikor beugorhatok bármelyik act vagy part-ba?"

Harlekin
    tegnap, 22:08

"igen!

És fogadj meg 1 jó tanácsot a boss harc előtt minden chronot szedj össze!!!!És minden képességed legyen maxos!!!!Különben sűrűn fogod tapasztalni geró által említett dolgot!!!!! "
  • Harlekin
    mire te isten verése...
  • Harlekin
    alan kód nekem 7. én megjött
  • darkSectorxxx #167225
    Arra válaszolnál amit én kérdeztem, de nem. :)
  • darkSectorxxx #167224
    12.étől
  • Harlekin
    Természetesen ez a hard és a dark általi halálszámból kalkulálva értelmezendő...És neked is gondolom hardon ment így a dolog...
    Tedd ide be a nehézségi szintért járó acsit!!!

Amúgy meg nem arról volt szó,hogy kibaszod a boxot,amiért nem figyelmeztetett,hogy ne állíts be értelmetlenségeket a beállításokban!?
  • The Norberto
    Win 10 QB és Alan Wake kódok mikor jönnek? Én még időben megrendeltem, elvileg jönnie kéne.
  • Ulthane
    Alig szedtem kronofaszomat fel, a képességeket összesen kétszer fejlesztettem, és lenyomtam a bosst körülbelül 10 próbálkozásból. Szóval nem kell annyira beszaratni Darkyt.
  • n000rbi
    Köszi, de közben lett lemezes :) (mert ezt könnyebben el tudom adni ;))
  • Ulthane
    Amúgy digit miért nem jó? Átadom accountostul együtt.
  • Ulthane
    Digit. ;)