XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skacok,csajok(ha van)B.U.É.K. mindenkinek,mert Én hamarosan nem vagyok gép közelben és lassan a teleportba ülök ahogy fogy a pia itthon és mi lesz még a bulin.Mindenkinek sok (s)exet jövőre is őőőő,ha már gamer topik.Pont ennyi veszekedést és csak össze kellene hozni 1 xbox vs ps bulit valamikor...Na tehát aki megy bulizni annak jókedvet és mértékkel a piával,mert holnap is van nap.Aki a box előtt tölti az estét meg jó játékot sok élményt!

szerk:
BUÉK to all: 😊
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.12.31. 18:01:19
My streams: https://beam.pro/oriic
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szép mérete lehet a tápjának is.
Adversus solem ne loquitor
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egy biztos ez nem a box hibája hanem a hdd hibája hiszen most,hogy format volt ismét látja tehát valami a hdd-n történt ami miatt nem látta...
valaki talalkozott olyan problemaval, hogy kulso HDD-t hasznalt rendesen ment azt egyszer csak eldobta es csak azutan volt az XO megint felismerni ha PC-n leformaztam. Ami tok jo, hogy ujra le kell toltenem mindent. Masodszorra csinalta meg 1 honap alatt. 2TB Samsung (Seaget belsovel) 3.5".
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hát ezt hiszem ha látom
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.12.30. 22:40:14
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem volt egyszerü beszerezni végül kaptam kódot😊
JÓÓÓÓ hozzá teszem meggyütt a következő évi pálinka szállítmányom és le kellett tesztelnem.2-2 liter szilva és barack 1 liter meggy 1 liter szeder,1 cserkó és 1 liter szőlő (nem törköly!!!!)éééésss 1 !!!Mandula!!! beszarsz olyan jó bár szerintem ez aroma pancsolt!!!
Az biztos,hogy így nem szabad neki állni acsizni és közben alá szaladtam a másiknak is mert az meg nem is challange hanem csak side mission szal.... Mára be is fejeztem az acsizást.... :-D
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.30. 20:19:40
:😄DD
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Most értettem meg csak fasz vagyok beszopattam saját magam,mert csinálom az acsikat....
Nah a lényeg ez most oké ez miután végeztem dolog viszont a chalange acsihoz kell a madaras azt 1 végigjátszás alatt kell megcsinálni az összeset ezért maradt benne az hogy mielőtt....
(2) Go to the central structure. There are 4 enemies camping in the right side of the building.
(3) There are 2 enemies patrolling around the rocks southeast of the first group of enemies (they may be northeast sometimes). They may attack you while you are fighting the first group, but they'll still count as a separate encounter.
(4) Go to the Copper Mills entrance, where you'll find 4 more enemies.
(5) Go to "Copper Mills Yard" Base Camp and fast travel to "Forest Camp" again. Repeat the process.
Sometimes, the third group of enemies doesn't spawn, but it will be there in your next "lap". With this method, you'll obtain the achievement in around 10 minutes.
PSN ID.: Beegabor
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
PSN ID.: Beegabor
Siberian Ranger
Beat 15 combat encounters after completing the game
Van elképzelésem,hogy mit kell,de sehol leírás hogy pontosan mit is akar!!!Vagy nem is az hogy Mit akar hanem hogy ezt hogyan akarja!!!Van ennek valami perk meglét feltétele!?
Jah meg van még pár gyopár faszság benne de azokkal még el szenvedek,de ami szintén van az a main küldetés a ruszki pályán,hogy a madarat keresem meg ott villog a zöld ott vagyok a területen mindent átfésültem házat tetőt hegyet még a kútba is jártam 5x a farkasoknál mindenhol,de még sincs ott sehol soha!?
Rám rontanak visszatámadok...Vagy mi a szart akar....Ez miatt az acsi miatt ott tartok,hogy be se fejezem ezt a geci szart eddig nem bírtam abbahagyni most úgy utálom,hogy ha lemezes lenne miszlikbe törném szét!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.30. 16:55:38
Na faxa, Sunset továbbra sincs akcióban 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2015.12.30. 16:03:01
Csak annyit tennék hozzá, nem bánnám ha egy lehetséges folytatás már fullos nextgen technóval jönne, pl egy Rise of the Tomb Raider átvezető szintűvel.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vegyétek. Fordulatos izgalmas, titkokkal teli story, nagyon jó kaland.
Zseniális OST
Amúgy ha sose HALO-ztam, akkor érdemes az első résztől kezdeni, vagy nyugodtan vágjak bele a negyedikbe? Az ötödik részt akarom minél hamarabb tolni, csak nem akarok segg hülye lenni a Halo világhoz 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.29. 21:37:58
Nem. Ugyanúgy listázni fogja oldalt.
Olyat nem tudsz mondani, hogy nem az ő home boxa (ha jól rémlik). A gyári visszaállítást viszont töröl minden home jogot is a gépről.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.29. 21:33:50
Ezek szerint csak akkor van menekvés ha MÁSHOVA homeol?Nincs olyan hogy nincs sehol?
Sőt, nem hogy játszható, de a játékok között meg is jelennek a megvásárolt tartalmak egy totál idegen profillal, ha a lehomeolt profil már nincs is rajta rég. És minden olyan is megjenik rajta, amit időközben vesz a profil. Miközben rajta sincs azon a gépen. Tesztelve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.29. 21:13:52