176617
-
#167297 Ha kell segítség benne vagy 1 szimpla agyatlan ökörködés és fent vagyok szólj!!! -
#167296 Holnap lesz a Sunset Overdrive ingyenes a Gold-al ugye? :D -
#167295 Persze!!!!
Nullás is van pl titanfall gen 10-es acsi,van 1GS es is pl sunset overdrive Worst Job in the Kingdom acsi vagy a borderlands Night of the Living Ned acsi.2 es pl The orenge box two points acsi vagy van a mad maxbe is Quench Their Thirst. 3 pontos rengeteg pl a Q játékban szinte az összes vagy a trees ben de van az iron man 2 be is.6 os szintén a Q-ba.7-es Captain America: Super Soldier vagy az iron man 2 be.8 as Q és mad max!de van 12 13 14 16 18 as is amik nekem nyíltak eddig és biztos,hogy van még ezeken kívül is rengeteg... -
abel0317 #167294 Érdekes, azt hittem, hogy gamerscoreból 5 a legkisebb de a mad max-ben van 3g-s acsi is meg 8. Eddig mindig 5-10-15 ésatöbbi pontokkal találkoztam. Más játékban is van ilyen? -
#167293 -
#167292 Ha lemezes akkor puha nem szöszölő,nem karcoló törlőkendővel próbáld tisztítani! -
#167291 jah ez nem is jutott eszembe!Mert nem használok lemezes játékot!De lehet ez a gond...Koszos a lemez! -
#167290 uhm az lehetseges, hogy lemezes verziod van? -
LazyB #167289 Helyem van bőven 1T szinte üres. Hát pont ezaz hogy nem akarja folytatni újraindítás után sem :) -
#167288 Folytatni nyomsz rajta 1 régi 360 as kontrolleren lévő START gombot és ott már látni fogod.De csak úgy nem szokott megállni annak oka van...
1000+1 ok lehet,de alap esetben indítsad újra a boxot és,ha a neted jó akkor annak indulni kell rögtön!
A szarabbik az ha közben el kezdtél mást leszedni és elfogyott a helyed,mert mindig az éppen utolsót kezdi szedni és elő fordulhat szerintem hogy 89% nál beraksz mást és azt leszedi ennek meg már nem lesz hely,de EBBE nem vagyok teljesen biztos!lehet elötte ellenőrzi mind a 2 nek a helyet és már befoglalja!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.14. 10:19:54 -
LazyB #167287 Valaki segítsen!
Az XBOXONE-ra installátam volna a Shadow of Mordor játékot de megállt 89%-nál és nem megy tovább. Hol lehet folytatást nyomni vagy hogyan tudom rávenni hogy rakja tovább? -
#167286 Nanáhogy 1000 lesz! Alap :D
j0nNyKa: :D :D :D :D -
#167285 -
#167284 Pár napja még a Ultimate remaster, remék graftól ájuldoztunk, most meg a GeoW4 nem lesz szebb mint volt a GeoW3. Nyilván direkt nem lesz az, direkt lesz alatta 6 éves teknó úgy hogy még annál sem lesz szebb, mert hát rossz ez a gen, nincsenek szép játékok, xbox gyenge és a folytatások, kurrgen kiadások mindig a prevgen részek alatt vannak grafban.
Az a vicc h aki totál leszarja az AAA címeket, nyakig úszkálhat a letöltős, indie mocsárban ahol minden pixelizé 9/10 ( vannak nyilván nagyon jók, de én meg nem rajongok attól h 5 kockából áll egy object és az micsoda művészi teljesítmény ) 1-2 kivételtől eltekintve. -
#167283 Sőt néha az az előtti,ha nem is létezett akkor meg főleg!!
Esküszöm várom a napot amikor legalább 3-4 évre totál megtérdel a játék ipar és semmi,de még egy csumpi indie game se lát napvilágot.Na majd akkor az összes örökké elégedetlen kap egy resetet az agyába.Nekik a szarabb hiszen ők nem játszanak most se,mert mindig mindent fikáznak.Most még ez se lesz,hogy fikázzanak.Te vagy én akik hetente más és mással játszik nem lesz érvágás,mert fel vagyunk töltve jó sok élménnyel... -
#167282 grat!
Ezt mondtam,hogy ezekkel a képességekkel sima ügy csak jól kell őket használni.
Igen az idegesítő szarság...
Darknak még tegnap este mindig nem volt meg!!!!
Rá mész az 1000-re?
-
#167281 Na ma elsőre sikerült. Tegnap annyira fáradt voltam, hogy a bullettime elfutásról is megfeledkeztem. :)
De azt tartom, hogy nyalja meg a zacsim aki a loadingot a checkpoint után rakja egy bossfightnál. Credits most pörög .... Várom ... Higgs-Bozon Blues nagyonfasza szám
Utána kezdem is elölről a játékot.
Alan Wake is fasza mégmindig. -
#167280 :D hát nekem így gázos amit a videó láttat.
-
#167279 Bájos mindig a "prevgen szebb vót". -
#167278 Hát nem mérném ahoz, ez ugy önnmagához képest szar szerintem...
Így elsőre a multi rondábbnak hat számomra mint a Gears 3 multija volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.13. 18:01:14 -
#167277 Annyira lesz ocsmány mint az UC4 multi. -
#167276 THX, csak szerintem tünik ocsmánynak? -
#167275 -
#167274 Elméletileg oda rakja ahol vagy,de lényeg mozogj a medence szélén és ahogy jön a hang és előtted nincs a bubi szaladj ellenkező sarokba!Garantáltan túléled.Ha nagyon le vagy sérülve nyomd meg a B pajzsot és azonnal dasholj ki belőle.Így vissza töltődsz és meg marad a pajzs ismét használhatóként. -
#167273 Ha könnyű az a baj, ha 1 gombos boss az a baj, ha nehéz akkor az a baj. RohattEAUBIMS.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.13. 08:32:25 -
#167272 Hátazért az ilyen buziságért kiccsit haragszom, mint ez itt a végén (?) én is most vesződök a Páullal meg a kommandósaival, az első hullámot meghámozom, a második már neccesebb a sűrűbb robbanás miatt DE hogy azt a bazinagy bummot ne éljem túl sose ...?!?B És nem egyszer odajutottam pedig! Sose tudom hova robbantja pontosan és merre meneküljek!..
A checkpointot is említette itt valaki, hát így tizedikre már a faszomse kíváncsi a cutscene-re, de basszus az alatt tölt, így elnyomni sincs értelme.
Iskolapélda XX. századi játékvége frusztrációkból ez is ötös! Pedig már azt hittem sima vége lesz, mint az Alan Wake -nek. -
#167271 Heti?
Milyen hetiNálam nem megy a videó. :D -
#167270 Jaja, lesz outpost minden mennyiségben, meg gyűjtögetés :D -
abel0317 #167269 Elég ratyi lett a heti gold ajánlat o.O -
abel0317 #167268 Nekem való xD. Egyedül a batman riddleres grindelését hagytam abba de ez ilyen fc féle outpost kipucolás stb. nem? Azokat szeretem :) -
#167267 Mad Max-et mondtam volna én is, bár lehet kicsit elfogult vagyok, mert imádom a Mad Max világát, szóval nekem szórakoztató volt. Amúgy egy átlagos játék, de ha szereted a grindelős open world cuccokat imádni fogod. Ha nem, akkor meg nem. :D Nem a sztorin van a hangsúly. Szerintem nagyon jó játék mellesleg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.12. 18:36:10 -
abel0317 #167266 Beneveztem a mad maxre. Reméljük hozza a tesztek alapján írt szintet. -
abel0317 #167265 A mad max vagy alien isolation között vacilálok. Szerintetek melyik legyen? -
#167264 -
#167263 Gears of War 4 béta gameplay -
#167262 A lényeg,hogy élvezd a játékot! -
#167261 Nekem is "fekszik" de én hogyismondjam, lááátom hova lehet benne fejlődni De amúgy a harcrendszere egy kibővített Alan Wake, az pedig nekem is borzasztóan élvezetes volt. Lehet amúgy csak az a bajom, hogy túl sok mindent tud J.J. és a bőség zavar össze :) -
#167260 THX. Rád számíthatok mindig...:D -
#167259 Én mindig ezt csináltam,ha sokan voltak...
Elsőként mindig az időkatonákat öltem.Elkezdek felé simán futni,majd a közelében rá nyomok LB re hosszan(rush) és azonnal B ha beadja és fexik is.Közben nem is tudsz sérülni!Így viszont nem használod el a rusht teljesen és tudsz a következőre futni.Nincs értelme őket messziről lőni mert el rushol úgy is.Közelről lehet szedni érthetően a hátát,de a legjobb a rush és b,mert 1 tárazási idő alatt döglik...
Plusz mindig megpróbálom magamra húzni őket,mert ha 3 an együtt vannak már kapják is hosszan az RB-t.A nagy darabokat a végére hagyom,mert lomha lassú szarok.Érthetően a többi ölése közben nem megyek a közelükbe.Van rengeteg fedezék,hogy ne lásson vagy 1 sima dodge alatt is elveszít.
Miután mindenki fexik megkapja a 3 time stopot meg 4 tár lőszert a nagydarab!!!Mozdulni se tud....
Juggernaut meg csak úgy döglik gyorsan,hogy fedezékből russhal mögé futsz,ahogy megállsz benyomod a védő pajzsot B vel téged véd őt lassítja és szétbaszod a hátán a cuccot.
Nem tudom,de nekem ez a játék nagyon feküdt.
Bánom,hogy el viszik a héten,mert lehet végig tolnám még 1 x!
-
Harlekin
Első videó!
csak a legelső hullám harcrész hiányzik pont az utolsót ölöm meg a videó elején,de a lényeg így is látszik...