176617
banner
  • Harlekin
    "mindig az jut eszembe 15k-ból mennyi játékot tudok veni"

Pedig az jutna eszedbe,hogy 8-10 ezerből menyi játékot KAPSZ!!!

Van 8000-ér gold,de ehhez akkor kell megvenni amikor 8000!!!!Volt, hogy vissza volt még 7 hónap a goldomból,de megvettem a következőt,mert akkor volt 8000 és be is aktiváltam...
    tehát csak a lusták veszik akkor amikor lejárt és kényszerből drágán!!!!
  • Harlekin
    Gondolom majd akkor aktiválod a 2 nap bónusz multit amikor dolgozok...Bár mostanában csak dolgozok tehát nem lesz nehéz...
    Holnap is megyek és még a vasárnap sincs kizárva sőt az elmúlt 3 hétben minden szombaton is dolgoztam a többi nap mellé...
  • darkSectorxxx #167335
    Na látod ezt elhiszem, mert így max fél szolgáltatást sem adnak.
    Sebaj.

Amúgy mondom én erre sajnálok pénzt, mindig az jut eszembe 15k-ból mennyi játékot tudok veni. :)
  • darkSectorxxx #167334
    Hát elhiszem, ha rajtad múlna, de addigis 2 napot multizunk. :D
  • Totti5
    Azért veszek GOLDot és PS+t, mert azzal kapom meg a teljes szolgáltatást. A GOLD már ezerszer visszahozta az árát, mert akciókból mindig a GOLD kap jobbat többet és GOLD játék meg mint tenger annyi van már. Nem pénz ért az az évi 10 ezer.
  • Harlekin
    Remélem hamarosan az az 1-2 játék is megszűnik...
    És Totti elő veheti a nulla tolerancia kártyát!!!!Aki bár mi negatívat mond a topikban az xboxal kapcsolatban az hess picsába!

• Harlekin
    Ellenben van jó sok agyalás,hogy az éppen sláger aktuális játék ,hogy miként fog futni a gépeden és ha netán szerencséd van és pénzt se kell pluszba bele tolnod idő közönként és még elsőre minden telepítési baszakodás nélkül el is indul a játék.Akkor siker és mehetsz játszani a sok wh-s aimbotos ruszki pöcs közé!!!!
  • darkSectorxxx #167330
    Hahaha. :D
    Mert még 1-2 játék miatt. :D
    Azé! :D
  • Harlekin
    Akkor minek van konzolod?
    Pc-n valóban minden ingyen van,mert nincs is semmi amiért pénzt kérhetnének...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.15. 18:45:42
  • darkSectorxxx #167328
    Köszönöm KONGYom-bingyom....az a kis cimedli a dobozkában! :D
    <3

• darkSectorxxx #167327
    Nem, itt nem a mulltiról beszélek...PC-n érdekesmód minden ingyen van....
  • Harlekin
    Nincs témázgatás!!!A HA van én az MS helyébe azt is tiltanám,hogy online lehessél te vagy bár ki akinek nincs goldja! EZ egy szolgáltatás ami nekik pénzbe kerül az is,ha te csak ott úgy vagy sehogy és amit te meg a többi ingyen használ és közben feszt fikáz.Ugyan ezt te vagy a többi nem teheti meg az EON-al,mert ugye ott is van alap díj azaz GOLD tagság,ha nem használod akkor is fizetsz,ha szerződtél vele!!!!Nincs free tagság vagy is van,de akkor kábeled sincs tehát nem dzsal dróton a petró...
  • darkSectorxxx #167325
    Nem.
    Összekavartad a témázgatést, az MS nem azért fosgeci mert nem engedi hogy gold nélkül játszam.

Hanem mert a régi genhez KÉPEST! Most! Nem engedi!
    Szóval mint a Sony-nak ez a multi. :D
    Értem?
  • Harlekin
    Ha valaki sírhatna akkor én sírhatnék,mert nekem közelít a nullához azok a játékok száma amik a goldba be kerülnek és használhatnám,nem az hogy érdekel hanem HASZNÁLHATNÁM!!!!Mivel mind az x1 esek mind a 360 asakat már szarrá játszottam mielőtt ide be kerülnek!!!!!!!!!!

Te meg elő hozakodsz most azzal hirtelen hogy véletlen beraktak egy 2 éves AAA címet...Eddig azt sérelmezted hogy nem használhatod ingyen...
    Tipikus...
    Ha érdekel akkor drága,ha nem drága akkor szar,ha nem szar akkor rövid,ha nem rövid,akkor nehéz,ha nem nehéz akkor gyerek játék,ha nem gyerek játék akkor kevés,ha nem kevés akkor lassú,ha nem lassú akkor szaggat,ha nem szaggat akkor törik,ha nem törik akkor fakó,ha nem fakó akkor fos a hang,ha nem fos a hang akkor nulla a fizika,ha nem nulla a fizika akóóó miezmá,ha nem ha akkor ha...ha...ha...ha...ha... és persze az elmaradhatatlan köcsög az MS és mindenki más hülye aki ezeket használja!!!

Ez a mai elkorcsosult gamer társadalom ismérve.És ez igaz a PC-sekre is pont úgy mint a konzolosokra...15 éve örültünk,ha gép volt amin játszani lehetett nem az,hogy válogassunk meg fikázzunk!!!
  • darkSectorxxx #167323
    De te más miatt vásárolsz goldot és melette ki tudod pengetni a játékok árát.
    Nekemsem a 8k lenne sok, ha lenne a fontosabb játékok mellett ennyim erre a célra.
  • Totti5
    Szeret nem szeret itt sem játszik. Vagy letöltöd vagy nem, mindenki nagyfiú és saját felelős döntése a dolog. Ami goldban engem érint azokat már végigvittem amikor megjelent, ami nem érdekel azt letöltöm és van. Ha 1szer elindítom sok esetben már az is csoda, de van. Jobb mint ha nem lenne
  • darkSectorxxx #167321
    Nem todom mikor említettem de nem arról beszélek hogy vakon jönnek a játékok.

Amúgy meg igazad is van, kifizetek 15 ezret pár árkád szarért, ami brutálisan jó ha a listaárát nézem a store-on, meg darabszámban, meg minden.

Csak kérdés engem érdekel-e. Nem akarok még egy steam profilt magamnak. (sokszáz játék ami nem érdekel a listán). ;)
  • Totti5
    A havi gold játék árakat ( h pontosan 1 perccel a GOLDba aktiválás előtt illetve GOLD nélkül mennyi ) feltüntetik. Semmiféle zsákbamacska nincs. Ha 60 dollár GOLDot nézzük ( ami kevesebb ) és 2 db játék árát ami 15-15 dodó alsó hangon, akkor havi 30 dodó ( ami ugye több mert 360 címet is kapunk ). 12*30 az 360 dollár, a legolcsóbb számolással. 60 vs 360.
  • darkSectorxxx #167319
    Hát nem tökmindegy, ha a visszalépés szót meghallom.
    Igazából azt értem hogy valszeg én jártam régen jól kurvára, és az MS nem, de hosszú ideig ez nem okozott nekik gondot.

Ja meg szarrágás lenne ha értékes játékokról beszélnénk, mert most véletlen osztanak egy 2 éves játékot ami éppen aaa.

Végülis mi is a gond ezzel?

Meg azzal hogy alap dolgokért gold kell. Pf.
  • Totti5
    Most komolyan mit érdekli azt akinek nincs és nem is volt előfizetése? GOLD játék a GOLD előfizetőnek jár. Nyilván a rendszer visszalépett hogy csak előfizetéssel használható, ami rossz azoknak akik nem akarnak előfzetést MEGHOSSZABÍTANI. Akinek elve NINCS semmilye mit rí? meg mire? meg minek? nem tök mindegy?
  • darkSectorxxx #167317
    Nem nem várom el, engem nem zavar.

De pl a képek, videókat nehéz kimagyarázni.
  • darkSectorxxx #167316
    Bocs. Még1x mennyit? :)
    Őja és miért is fizessek?
    Tudni illik a Sunset nem 8k használtan. :D
  • Harlekin
    Semmi kibaszott next gen!Kibaszott szarrágiság,hogy tartjátok a markotokat a havi 4 játékér,de nem akartok érte évi 8000 ft-t kifizetni,hogy használjátok is...Next genben nőtt az ingyenesen elérhető dolgok száma pl skype használata.Sőt a gold is osztódik...Tehát még ez is feleződik homeolásnál!!!!Ezért így szimplán szarrágiság van,ha nincs valakinek goldja,de elvárja a goldos kedvezményeket!!!!!!!!!
  • orichalcos
  • darkSectorxxx #167313
    De nem gond egyel nő a lista, meg arany hétvégék. :)
  • darkSectorxxx #167312
    Kibaszott nextgen.
    Hogy húzzák a faszukra, itt is meg a Sony-nál is. :D
  • Harlekin
    XBOX.com Games with Gold csillagos rész!

"A Játékok Gold tagoknak ajánlat csak fizetős Gold tagok számára érhető el; a letöltött Xbox One-játékokhoz aktív Gold tagság szükséges. Az akcióban résztvevő (az Xbox által kiválasztott) játékok az Xbox Áruházból, kizárólag az adott időszak során tölthetők le; a rendelkezésre álló játékok köre országonként eltérő lehet."

"""""""""""""""a letöltött Xbox One-játékokhoz !!!!!!aktív!!!!!! Gold tagság szükséges"""""""""""""""
  • darkSectorxxx #167310
    Zsír, akkor 2 napig jólesz. :D
  • darkSectorxxx #167309
    PS-en is ingyen volt a multi régen, mind csodálkoznék még? :D
  • partizan182
    Igen változott XO-n, most úgy működik mint a PS+.
  • Harlekin
    X1 óta MINDEN sokkal lazább tehát nem hiszem,hogy pont ez szigorodott volna...
  • Harlekin
    Mint ahogy írtam soha nem voltam gold mentes így esélyem se volt ezt tapasztalni,de ezek szerint ebben is jobb az MS a Sonynál!
  • Ulthane
    NEM!

A nagy különbség a Gold és a PS Plus között pont ez. A Golddal leszedett játék tulajdonjoga a tiéd, PS-en meg csak bérled, addig, amíg tart az előfizud.
  • darkSectorxxx #167304
    Csak azért mert régen nem úgy volt!
    Régen megvettem a gold-ot, aktiváltam a játékokat és ennyi.

Sőtt még most nemrég is volt egy játék gold-al, aktiváltam, 2 vagy 14 napossal, és megkaptam, de elfejlejtettem megnézni aszsem hogy így még műkszik-e, de x360-on tutkóra mentek utána is, hiszen az végleges volt.
    PS3 volt ilyen pudvás, hogy PSN kellett, szóval ha valami változott az csak most az X1 miatt történhetett, ezért nem tudom tutkóra.
  • Totti5
    Hajjaj, hajnlai 3kor Quake 3 maraton ( 1000 killig ) asztalon fetrengve már, kitágult pupillákkal transzba esve, csukolóból mozgatva az egeret, halál pontos ugrás + sznipa rántásokat:D
  • Selminar
    jo ez a Doom multi, adja a regi lan partis feelinget
  • Harlekin
    Azt nem tudom hogy gold nélkül lehet-e használni vagy se a goldos játékokat hiszen nekem még 1 nap se volt olyan,hogy ne lett volna goldom a 8 év alatt.De szerintem,de mondom ez csak feltételezés,hogy a goldos játék addig a tiéd tehát addig használható ameddig goldod van.Logikusan ez következtethető belőle...Tehát van goldod használod nincs goldod nem használod majd 1 év múlva veszel goldot ismét használhatod,de érthetően abba az egy évben nem jutsz hozzá a goldos ajánlatokhoz így azokat nem használhatod...
    Viszont az biztos,hogy gold nélkül nem játszunk együtt,mert a multi dolgokhoz kell a gold.
  • darkSectorxxx #167300
    DS 3 miatt nagyon áll. :)

Mióta nem lehet utána használni a goldos játékokat, ha lejárt a gold?

Régen ez PS3 fícsör volt. :)
  • Harlekin
    bazz 2 nap alatt semmit nem fogsz ebből élvezni,ha 24/24 be fogod nyomni se...Ez pont az a játék amikor gondolkodás nélkül ösztönösen futsz csúszol kapaszkodsz lősz és próbálsz látni a másodpercenkénti atom robbanások közepette.Ehhez idő kell 2 nap nem elég ezt garantálom....Neki se állj,mert így csalódás lesz,pedig 1 kibaszott nagy móka,ha a feltételek adottak.Amikor úgy mész már végig a városon pillanatok alatt,hogy egyszer sem szakad meg a lendület...

Hogy áll a QB hard? Ahogy láttam áll!!!
  • darkSectorxxx #167298
    Tuti hogy lesz, viszont akkor úgy lövöm el mert ez 2 napos gold. :)