176617
banner
  • Totti5
    Tuti.
  • orichalcos
  • darkSectorxxx #167455
    Tuti ingame.
  • abel0317
    2. kép az a Dead Space-es belező? xD
    Amúgy rohadt szép, nem győzöm kivárni.
  • Totti5
    Akajom!

• TDC Geronimo
    wow de várom már!!4 (not)
  • orichalcos
    Úgy tűnik, hogy Call of Duty: Infinite Warfare az idei COD címe.
  • Totti5
    King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember 0,00 Ft
  • abel0317
    Na végre bagóé van az isolation :D
  • Totti5
    Xbox One:
    - Defense Grid 2 (május 1-31)
    - Costume Quest 2 (május 16 - június 15)

Xbox 360 és Xbox One:
    - GRID 2 (május 1-15)
    - Peggle (május 16-31)
  • Totti5
    John Romero and Adrian Carmack reunite to make BLACKROOM, a visceral, action-packed FPS set in a holographic simulation gone rogue.

193 millió forintit koldulnak érte.
  • Harlekin
    Baszott jó lesz!!!!

Tegnap próbálgattam a time trialokat...Kurvára nem vágom,hogy mennek olyan időket...Szalad előttem a rang lista elsőnek a ghostja és gyorsabb tehát az egyenes szakaszokon megy el! Hogyan miként!?!?Nincs ugrás nincs semmi falon futás egyenes szakasz van fullon van a dinamikám és hagy le!!!!?????
    Van olyan ahol benne vagyok a top 10 időben,de irritál,hogy nem tudok jobbat menni!

Más Dying Light dlc miatt majdnem szétbasztam a kontrollert.
    Miért van az,hogy minden készítőnek ugyan úgy faszul jár az agya...
    Lényeg időre kell menni eleve ez,hogy időre!!!!Rohadna meg....

Miből gondolják,hogy én sieteni akarok ráadásnak így,hogy 1 év kihagyás után ugrok vissza a játékba.
    Így,hogy azt se tudom melyik gomb mire való.Így,hogy,ha mindent jól csinálsz akkor is marad max 5 másodperced!
    Így viszont nem lehet csinálni!!!,
    Mert semmi utalás nincs arra,hogy a 3. küldetést úgy kezd,hogy legyen bőséges benya a kocsiba,hogy jó állapotba legyen a kocsi,hogy még véletlenül se legyen éjszaka,hogy,hogy,hogy...
    kb 20 x haltam meg mire legalább világosodott,hogy lássak!Természetesen a kocsit első halál után nem oda rakja ahol hagytam hanem a nagykapuba ahol 6000 zombi táncol rajta,és persze még véletlenül sincs nálam repair cucc ,de lényegtelen is,mert se idő se lehetőség nincs használni...

A készítőket addig ütném ameddig mozognak.Oda ültetném őket és sorban ezekkel a feltételekkel kellene nekik teljesíteni a feladatot,ha nem sikerül elsőre péppé verném az agyukat,hogy többet ilyet még véletlenül se találjanak ki!
  • Totti5
  • Totti5
    Életjel.

• Rage47
    olyan, mint az előző, bár az jó, mert szerettem
    kíváncsi leszek, milyen kontrollerrel, mert az előzőt egérrel játszottam pc-n
  • abel0317
    Tudom a borderlands egy eléggé coopra hajazó játék de egyedül is kilehet játszani nem? Csak nem olyan nehéz/frusztráló?!
    Még látom goldba akciós. Lehet lecsapok rá, akkor még.
  • Totti5
    Egy kis gameplay.
  • abel0317
    Lol most leírtam ugyanazt, majdnem ugyanúgy 2x
  • abel0317
    Az első részével a mai napig elvagyok. Néhanapján előveszem és tökre elvagyok vele. A grafikája még mindig adja, pedig már 7 éves játék. Ez meg...első napos vétel lesz! :D
  • Totti5
    Szép, jó, talán majd egyszer annyira nem érdekel.

• Totti5
    E3on talán lesz dátum már.
  • n000rbi
    Na ez mikor jön már? :)
  • orichalcos
  • Rage47
    hangulatos
  • Totti5
  • darkSectorxxx #167432
    Hát Ulthane-el vettük QB-t, le vagyunk home-olva, de ő erer a profilra tuti nem vett ilyet. :D
    Valamit ír hogy nem megy, stb stb. Support.

de érdekes vadi zsír account, nem volt még trial sem rajta....
  • Harlekin
    Amúgy milyen kód nem működött?
    Nem vagy senkivel le homeolva akinek van live és esetleg leszedte a sunsetet???Ha ő leszedte te is használhatod!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.22. 13:18:14
  • darkSectorxxx #167430
  • orichalcos
    Pls ne VR és ne aréna shooter legyen. Pls.
  • Totti5
    John Romero és Adrian Carmack új játékot jelent be 25.én

• Harlekin
    Na tényleg idő limites ez a kártya használat vagy is a hozzá rendelés....
    Mert ez a profil 2 napos 2 napja csináltam és hibát dob nem engedi rendelni a kártyát....
    Viszont ami profilt 1 hónapja csináltam ahhoz most simán engedte hozzá rendelni argentin storeba minden ugyan olyan adattal....
    suxxxxxxxx előre kell gondolkodni......
  • Harlekin
    Viszont rohadna meg most ismét nem engedi már a kártyám 1 harmadik profilhoz hozzá társítani......A cím tuti jó,mert már 2 profilnál is ezt használtam sőt a sajátomon is ez van.....Hóóóót fos ez az egész.....nem tudom az overwatchot így megvenni....
    Beírom az adatokat és rányomok,hogy oké pörög és ki sárgáz mindent és dob egy hiba kódot,meg ha továbbra se jön össze akkor érdeklődjek a bankomnál szöveget.....
    MI a faszér csinálja ezt megint....????....
  • Harlekin
    Most néztem a fő profilomhoz 10 store kapcsolódik! HUN,USA,GB,argentin,orosz,délafrika,singapore,dél korea,kanada,brasil.......
  • darkSectorxxx #167424
    :D
  • Harlekin

láthatóan igen!
  • eje75
    Épp most akartam kérdezni... ezek szerint boxra nem lőtték még le a VPN-es vásárlást? Ez jó hír, a Dying Light érdekel....
  • Harlekin
    de kész vagy.........

Amúgy ha valakit érdekel működik a vyperes vásárlás most vettem 2 különböző (arg.rus)storeban 2 különböző profilra 2 különböző játékot egy ugyan azon kártyával! 5 perc alatt!!!
  • darkSectorxxx #167420
    Valami jóra.
    Nem müködött a kodom. Nincs Sunset :)
  • Harlekin
    Mire gondolsz?

A Tecsóba akciósan olcsó a darált sertés lapocka!
  • darkSectorxxx #167418
    Esetleg valami más olcsóság? :)