176617
-
#167497 Call of Duty: Infinite Warfare
Trailer
Végre nem csak kerülgetik scifit, hanem bele a közepébe. Űr meg minden. Hangulatos. -
#167496 +11 -
#167495 ment vissza -
#167494 Ment privi! -
#167493 -
#167492 Jó a COD4 nagyon. Jó sztori meg jó szinkronhangok, karakterek. 2007-ben tényleg egy üde színfolt volt. Multiban is.
Egyszer érdemes letolni. -
abel0317 #167491 Alien isolationben nightmare nehézségen mire kell számítani? Gondolom elég egy lövés/ütés valakitől a halálhoz de ezenkívül van más nehezítés benne? Pl az alien másképp viselkedik vagy valami ilyesmi?! -
#167490 végülis ha tényleg normálisan felújítják és 2016os szintre felofozzák akkor érdekes lesz újra kitolni a cod4-et.Kár, hogy azóta közhely lett az a stílus amit megteremtett -
#167489 Én nem azt mondtam hogy a játék gyerekes, hanem hogy nekem ment el ez a stílus gyerekként. -
#167488 Kicsit túl lett filozofálva a dolog.
Attól hogy a Doom (4) a Doom (1) mechanikáját hozza attól még nem lesz "gyerekes". Doom 1 régen sem volt az, én anno kimondottan tartottam tőle, már már horror volt a cucc, simán megijedtem amikor kinyitottam az ajtót és arcomba támadt egy Imp. Ma már nyilván nem és semmi extra, de hát eltelt 20 év.
Aki DAS-t tolja ugyan úgy játszik csak mást, semmivel nincs benne több trigonometria, csak egyszerűen más stílus.
Doomot is lehet majd hell fokozaton tolni és izzadni. -
#167487 Ja a Das 3-at gyerekként élvezem. A kedvedért legközelebb lesz mikronos gameplay. :D -
#167486 Black Ops az jön, rövid ideig elérhető volt már egyszer. -
#167485 Ja lol :O :D középen sárgabetűs részt néztem, hogy csak 10 MP map, de akkor a kampány is, így már oké. :D -
partizan182 #167484 Sok újdonságra ne számíts, mai mértékkel copy-paste agyonszkriptelt military lövölde (csak ugye 2007-ben ez még bőven új volt). -
partizan182 #167483 Asztírja hogy Campaign + 10 maps (jobb alsó sarok). Ráadásul ezzel kb konfirmálták hogy sose jön a COD BC-be, pedig a 360 arculatát nemkicsit ez a sorozat határozta meg. -
#167482 Ott van hogy kampány + 10 dlc map. :D -
#167481 What?
Végre letolthatom majd, kíváncsi vagyok rá, annyira hypolta mindenki. -
#167480 Hát szuper, 10 CoD 4-es map, és sehol a kampány, elmehetnek a picsába. -
Kanadai dollár az ár. -
#167478 De abban viszont semmi,hogy mind a 2 JÁTÉK és pont ezért nem fogható rá,hogy az egyik csak gyerekként élvezhető a másik meg nem! -
#167477 Igen csak ez nem ügyes. :)
Das meg Doom közt van kis eltérés játékmenetben :) -
#167476 Totti csak ügyesen akart sértegetni -
#167475 Azt igen, csak hogy jön egymáshoz a 2 játék és fogalom? -
#167474 Minden bizonnyal a DOOM launch trélere, kiszivárgott
-
#167473 Dark Souls -
#167472 -
#167471 Most ezt annyira nem értem. -
#167470 13 óra single playert mondanak. -
#167469 Az már a felnőttes játék amikor BOSS körül vetődnek tigrisbukfenccel a játékosok? -
#167468 Jó meg minden hogy a Doom-ba visszahozták a régi szép időket, csakhogy én már nem leszek újra kisgyerek. -
Selminar #167467 Ez a Warhammer Deathwing eleg zsiros, Space Marine-t is szerettem, gyujtoi valtozatot lottem belole 576-nal 3 ropiert, lehet meg van naluk belole.
Doom tetszik, csilli villi, titkos ajto, kartyagyujtogetes, lerakhatatlan multi, csak a singli tunik sovanynak de sebaj. -
#167466 Majd kiderül mi az alapfelállás és a story, illetve a bevezetést és az első pályát nem láttuk, ez az utáni volt ( direkt nem olvasok semmit róla ), Sztrímet 15 percig néztem, brutáljó volt. Simán Doom1 újragondolása 2016ban. Elképesztő a látvány, mindez 60 fps mellett. Single jó hosszú lesz 10-13 óráról beszéltek. -
#167465 Azt mondták nekem hogy ez a Doom.
A Doom 3 egy spinoff volt a horroros történetes mivoltjával. :) -
Selminar #167464 ja, megvettem ezt a Party Hard-ot, nem nagyon tolom az ocso indie cuccokkal, de ez a 30 perces ingyenes trial kiprobalasa utan megtetszett :) -
Selminar #167463 csekkoltam az esti Betheada Doom twiccset, jo ez a szingli, fegyvermod meg runahasznalat, de megis keves. Ok h mindenkit felzabaltak a demonok de par verfolttol eltekintve uresnek hatnak a palyak. Mintha minden energia a palyaszerkesztobe ment volna, azzal osszedobtak egy szinglit, multit meg eltartja a kozosseg: mint sok mostani jateknal, kisebb koltseg az open world, mint a zart narrativas cucc. -
#167462 Aaahhh ez a Quantum Break dejóóó még mindig, imádom!! Most teljesen másik döntésekkel játszom végig (1000/1000 lesz) és bár a fő pontok és a pályák szinte változatlanok maradnak ("a jövőt nem lehet megváltoztatni"), az átvezetők és a film epizódok tökjól eltérnek! Kurvára tetszik, hogy egyes karakterek más szerepet kaptak a történetben.
Ami a HARD nehézséget illeti, már kezdek ráérezni, tényleg kurvajól lehet írtani még így is, sőt csak a félautomata pisztollyal harcolok az esetek 90%-ában! Imádom!
Jah és ez a játék szerintem marhára nem rövid! ACT III -nál tartok, mivel második végigjátszás így csak elenyésző mennyiségű intelt állok meg elolvasni és már így is két napja ezt játszom. -
#167461 Én is azért kételkedek mert ez még így haverok közt is ultimate grafx lenne ha ez egyazegyben így menne élőben 1080p. -
partizan182 #167460 Fotóbolt van rajta azért nem kevés, középső kép DOF-ján látványos nagyon. Szokásos promókép (bullshot), mindenki így tolja, valódi ingame szarul festene (es nem azert mert csunya a game - ez majd elvalik, a beta nagyon tre volt grafoban, de ott networkot teszteltek, nincs meg kesz, single-bol alig lattunk eddig valamit - hanem mert mozgasban boven belefernek olyan tökeletlensegek/hibak amik fotón fájnának). -
#167459 Akkor csúcs lesz. -
#167458 Az másnál is van, hogy a Borderlands nincs benne a Ready to Install listában? Nem rejtettem el, márciusban "megvettem" a Gold-dal és most eszembe jutott, hogy megnézem ... nincs ott. De rákeresve megtalálja a Store és települ is, de olyankor ikon kép nélküli csempe amíg telepíti, az Apps (!) listán, csak 100% után teszi fel a Games -be.
Fura ...?