176617
-
#167417 QB win10 kodnak amit kaptunk, van lejárati dátuma? meddig használható fel? -
#167416 Ami tényleg nagyon nagyon jó Dying Light: The Following 2800 oroszoknál!!!!! -
#167415 Batman-Arkham-Knight 30 dolcsi
8200 ft amcsi storeon,ha netán valakit érdekel...
BF hardline 3800 South Afrikában...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.21. 10:16:36 -
abel0317 #167414 Csak meg kaptam a kódot. 2 nap után -.- xD -
Selminar #167413 Biztos nagyon franko lesz! Mondjuk en ugy kezdenem h bezaratnam a DF-et, helyette menjen nindenki jatszani. A piac, azaz mi pedig ugyis eldontjuk ha valami gáz, mert akkor azt nem veszi senki. (Kiveve ha volt penz marketingre) -
#167412 Pedig ahogy olvasom simán le geow 3azzák a grafót.
1080p 60 fps ( ami most a DF szerint még nem annyi, hanem az alatt valamivel átlag 53-54, de hát béta, messze a megjelenés ). Szerencsére a DF már vette a fáradtságot és a Gears elemzés után betolta a Halo 5, Uncharted 4 multi béták első verzióját, ahol jóval kevesebb frémmel ment mint most a Gears 4, megjelenés közeledtével / megjelenésre pedig fix 60 lett a vége.
Szvsz ez szebb lesz még, csicsák nem 100asok benne, talán hiányoznek is effektek, bevilágítás stb... de az alap nagyon jó. 30 fps single brutál graf lesz. -
#167411 -
barmi #167410 -
Selminar #167409 Gears 4
A grafika fantasztikus, tueles minden, a kikotoben elmeny nezni ahogy hullamzik a viz.
Maga a jatekmenet nem bonyolultabb a "bek@rok egy granatot, sprintelek es shotival vagy eltalom vagy nem"-nel, ezert meg probalom szoktatni magam hozza... -
#167408 Korábbi videók nem győztek meg, de ez iszonyat hangulatbomba volt. Néger punisher :D -
abel0317 #167407 Mondjuk a season passben csak pár map meg festés/skin lesz ez nem nagy érvágás. Meg gondolom hack modul orrba szájba, bár ezekből csak 2 jelentősebb volt a bétan is ami hasznos is volt. A wallhack meg az armor plating. -
#167406 Gameplay
-
#167405 Húha, na ebben legyetek okosak. :D
d
MNdedm csináltam semmit a hálózatommal.
Most megnéztem mindenhol van net:
win10
mobiltelefon
x konzol
Namármot, a win10-em meg a mobilom nem látja az X1-et a hálózaton, de még az ip címet begépelve sem látja....
Mi a tököm változhatott? -
#167404 Kaptam Gears 4 beta-t. Letöltöm csak a gold kód nem akar műkszeni. :D -
#167403 Hangulat GIGATON! Ütős lesz. -
#167402 Érdekes dolgok vannak, edig ment rendesen dwin10-en az Xbox app, most meg nem találja a hálózaton a konzolt. OMG. :D
Mi a gyíkom van? -
#167401 -
#167400 Nem para, köszi üzletet. :) -
Selminar #167399 Divinity van learazva meg Handsome Collection.
Party Hard-ot meg ki lehet probalni 30p-ig: le kell gyilkolaszni benne a kerti partithazibulit tarto hangos szomszedokat, meg lehet mergezni az italt, el lehet futni/bujni a kierkezo rendor elol, szorakoztato. -
Selminar #167398 Szinten, nincs kod, store-on nem talalom.
Elite kontrollerel probaltam Doom-ot tegnap, jobban ment mint sima joy-jal. Probakeppen a Halo 5 warfight beta-t is kiprobaltam a Doom utan, mintha lassitott felvetel lett volna, de hat ugye nem egy stilus igy nem lehet osszehasonlitani. Viszont a Halo tovabbra ia gyonyoru. Visszaterve a Doom-hoz elegedett vagyok vele teljesen, fegyvereket kellene balanszolni, meg hat gaz lehet ha dlc fal moge rejtik a tartalmat, fel fogja darabolni a kozosseget. Es alig van valami info a single kampanyrol, sehol egy hogyan keszult video, semmi marketing - latszolag.
-
#167397 THX! Fain a cucc.
Bocs,hogy úgy rohantam de ilyenkor fel vagyok pörögve és ha kizökkenek belőle általában lesérülök... -
abel0317 #167396 Én már tavaly játszottam az ultimate-el de még most sem kaptam kódot a bétához.. -
#167395 Na végzek a Das 3-al és megyek darálni! THX....mondjuk ja 18.-a van én meg csúsztam pár napot, nemrég volt 13.-a. :D -
#167394 Gears of War 4 béta elindult, annak akiknek megvan a Ultimate és játszották április 11ig.
Jó cucc, lehet HC AI ellen tolni teamba vagy egymás ellen, s van még egy másik mód is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.18. 20:10:36 -
#167393 Inkább autó szettek, amiket beállíthatsz küldetéshez függően. -
abel0317 #167392 Akkor mondhatni ezek az archangels-ök olyan autók amikké majd a magnum opusomat fejleszthetem. Áhá xD -
#167391 Valamit valamiért. Van olyan archangel, amitől gyorsabb lesz a kocsid, de sokkal sebezhetőbb, ha meg több páncél van rajta, akkor lassabb, és a sztoriban kötelező versenyre nem alkalmas. -
abel0317 #167390 Mad maxbe az archangels autók mire jók. Tök pro volt már a magnum opusom de megkellett csinálnom a the jack nevű autót és ehhez a magnum opusomat kellett szinte visszafejlesztenem. Még sz@rabb lett mint volt. Ezmiez? -
#167389 Jó szórakozást hozzá. :)
Tudom hogy van mivel, meg te sok stlust szeretsz. :)
Én ha multizok, az max az Uncharted 4 lesz.
Nem tudom miért, de abba valahogy elkapott a multi a beta alapján, de köze nincs a látványhoz, hanem a multi maga fun.
Pályák brutál el vannak találva szerintem. Bár a dzsungel nekem annyira nem jönbe.
Ezt a PvZ-t én az eredeti 2d-s verzióban élveztem. :) -
#167388 Mire ide érne kedvem vagy időm se lenne vele játszani most így elkapott,hogy nyomnám de már el is múlt...Temérdek játék van itt amivel nyomhatnám és most neki is feküdtem a PVZ 2 nek..Ez még mindig kibaszott jó! -
#167387 Hát ha dobozos lenn elküldeném postán, de csak egy hiperszuper tökéletes fémtokom van szolgálatodra Kongy nagymester jóvoltából.
Amúgy azért is vagyok konzol párti vásárlásban, mert eléggé értéktartó, tudom hogy ha azon múlik, el tudom adni, meg a dobozos játékaimat.
Sőtt van pár ami fóliás, de nem újrafóliázott szar, hanem gyári.
CoD MW2, Halo Reach, The Darkness 2. Ilyenek.
Filmekben a Robotzsarú kolleksön, ami brutális ritkaság már most, mert elfogyott sok helyen.
Még Terminator 1 Remaster kellene fóliásan, de későn kapcsoltam és ma már beszerezhetetlen. Az a fémtok, amikor a két gépfegyóval áll keresztbe a borítón.
Mondjuk nekem a T2 magasan a legjobb, de abból nincs ugye Remaster.
ROBOCOP remasterben amúgy hihetetlen a minőség amit pimpeltek a filmen. Mondjuk tudomásom szerint azért is mert 4k volt a forrás, amiből ezt csinálták, vagy mi. -
#167386 Persze itthon is lehet, volt is már 5-6 munkahelyem, mármint ennyi bejelentett hivatalos. Környékünkön most kb 1-2 éve elég nagy pangás van, szakács, varrónő. Ilyen állások vannak, amikhez papír nincs.
Azóta mennyi német szót?
A munkahelyemen pl sok van hogy jönnek külföldi vendégek, de nem annyi hogy ezt tudnám érdemben használni. Amúgy meg otthon 22-ea csapda ez a munka egyelőre nélkülözhetetlen, a rendszerer nyelv tanuláshoz, meg akár órákra járni, egész egyszerűen nincs erőm, ebben télleg gyenge jellem vagyok.
Mikor napi 6-8 órát nyírok füvet, akkor beesve otthon 18:00 környékén eszek, és utána örülök ha megnézek 2-3 műsort a tv-ben, meg éppen ha olyan van játszok, de azt is tv-zés közben sokszor.
A hétvégén, meg pl sokszor MELÓ UTÁN is mennem kell a szőlőhegyre öregapámnak segíteni. Hétvége meg maszek. Vagy jó ha akad kisebb festési munka bevállalom, ha a tulajnak sem gond hogy adott időkbe tudok menni.
Csak jelzem, hogy a gémer életemet úgy szoktam alakítani, hogy a rendes fizu mellett honna kaparok össze lóvét. Ezért van hogy egyes hónapokba 2 játék sem gond, utána meg sok egy 3000-es akciós árú tartalom. Most is előre terveztem télen, a játékmegjelenéseknél, hogy na, mit vegyek, mikor.
Még Uncsi lesz és utána szerintem a Gears 4 lesz októberben. Legalábbis a jelen állás szerint.
Nyáron úgyis strandolás, arra is kell lóvé.
Ja és egy gyenge pontom van, a keresztfiam.
Ott ha azon múlik, nincs lehetetlen, ha erőmből kifér, akkor bármit, csak örüljön.
Igazából 1 nagy összeg volt amit kifizettem az elmúlt években az a biciklim volt. 160k. De az nekem nagyon fontos volt. Meg a Bútorom, 85.
Konzolok meg annyiból fontosak, hogy ugye szórakozás. De mondjuk kezd egyre durvább lenni hogy igazából érdekel évi 4 játék. Tavaly belefutottam sok zsákutcába, de idék szigorú szelektálás folyik. :D -
#167385 Bassza meg úgy nyomnék QB-t.Túl gyorsan végeztem vele és túl gyorsan el is vitték pedig jó lett volna még kicsit ökörködni... -
#167384 Még mindig félre értesz NEM azt mondom,hogy fogd a sátor fádat és hagyd el az országot.Itthon is lehet mit kezdeni az életeddel,csak valóban nagyon akarni kell.Kibasznak az ajtón bemászol az ablakon senkit és semmit nem szabad nézni mindenkin és mindenen keresztül kell gázolni a mai világba csak így érvényesülhetsz.Sokkal,sokkal többet lehet tenni mint amikor úgy gondolod,hogy 100% os an mindent megtettél azért,hogy jobb legyen...
" sogór azt mondta náluk lenne hely ha tudnék németül."
Azóta mennyi Német szót tanultál meg? -
#167383 Én értem, de én attól tartok nagyon amiben ekkora rizikó van. Ennyire azért nem vagyok bátor.
Nem abba törődök bele ami van, hanem attól félek, vagy tartok, ami történhetne. Legalábbis mostani állás szerint. Biztos kicsit több önbizalmam lenne ha minimum szintenten motyognék idegen nyelvet.
Meg a tanácsokat elfogadom és köszönöm, de ti ilyen téren tesóddal kicsit keményebbek vagytok.
Mert én is kérdezősködtem, meg dumáltam sokmindenkivel. Menni ide-oda, de most is sogór azt mondta náluk lenne hely ha tudnék németül.
Persze az sem 100% lenne. -
#167382 Érdekelne valakit charge kit 3,5k-ért? Van nálam most egy felesleges. -
#167381 Ahol éppen,mint ahogy írtam ez nem olyan,hogy mindig van!!!!Ki kell fogni nekem meg aki készül rá van egy évünk kivárni megtalálni.Ne gondold azt,hogy ma kitalálod,hogy veszel goldot és ma lesz is 8000-ér...
Pl hardver apron most is van 9500 ft-os jegelt hirdetés... 3 nappal ez előtti...
cd keysen 13 havi 37 dolcsi
Ezek most így hirtelen és lényegesen olcsóbban mint a "valós" ár!!!
De kirol jobban tudja és ez a szerencse,mert így nekünk megmarad a még olcsóbb gold! -
#167380 Sehol. :) -
-pityu- #167379 Hali hol lehet szerezni goldot 8k-ért? Már kérdeztem valamikor de nem jött válasz, előre is kösz. -
#167378 Ne nyomassátok szegénynek ennyire, én is ittvagyok, tudom mnnyit kérdez meg milyeneket, de akkor se kellene, el tudok képzelni szar szitut én is, olyat is hogy nem tud külföldre mozdulni. Na. Peace tesók! :)
ON
Quantum Break annnyira várom, hogy ráérjek egy újabb végigjátszásnak. Olvasgattam neten sztori elméleteket, tetszik amit mondanak, jóez, simán lehet folytatása.