176617
banner
  • Totti5
    Töröld le, add el.
  • darkSectorxxx #167697
    Hogy az isten baszná a földhöz a Tomb Raider-t a geci irányítással együtt.
  • orichalcos
    Ha ez bejön akkor idén csere Slimre, jövőre meg day-1 vétel a Scorpion. :D
  • partizan182
    Xboxos lángszóró! (A srácok megvesznek érte)
  • Selminar
    Szál ha jól értem:
    - lesz egy minimálisan feljavitott alap kontroller
    - xbox stick, mint a chromecast
    - xbox app box, mint az apple tv
    - xbox 1 slim
    - xbox "scorpion" jovore
  • orichalcos
    Ahogy Harli is írja, kell a belső HDD. Sajnos van pár játék ami külső HDD-vel nem megy, csak ha van belső háttértár.
  • LocalPatriot
    Köszönöm szépen!
  • Harlekin
    slim vagy fat a gép?

pl
    slim
    Ha fat akkor veszel pluszba ezt és probléma megoldva!
  • LocalPatriot
    Tudsz ajánlani helyet ahol érdemes venni?

Egyébként a játék árát gondolom már buktam.... vagy nem? lehet inkább lemondanék róla.
  • Harlekin
    Persze,hogy lehet kapni és most már nem is vészes.Amúgy 4-5 olyan játék van a ~2000 ből ami megköveteli a HDD-t.Sajnos a titán pont ez.
  • LocalPatriot
    Naná, hogy eredeti. TV-hez kaptam annó. De most komolyan kell vennem egy HDD-t? Lehet egyáltalán kapni még??
  • Harlekin
    Ha a gép eredeti(nem módosított) akkor a külső HDD pont annyi mintha pen lenne benne minimális tárkapacitással azaz nem felel meg a "gyári" HDD-nek.Így a megoldás veszel "eredeti" HDD-t amit felraksz a boxra.
  • LocalPatriot
    Üdv!
    Van egy régi xbox 360-am, asszem 4 giga tárhellyel.
    Tegnap megvettem a Titanfall-t, és leszedtem az összes DLC-t hozzá, ami ingyenes. Magát a játékot, és minden mást is egy terás külső vinyóra mentek. Minden szépen le is jött, de amikor a játékot indítom a logók után ezt az üzenetet kapom: This game requires an XBOX 360 hard drive in order to continue. Pedig ott van a külső vinyó... ezzel mit tudok csinálni?
  • darkSectorxxx #167685
    Minden platformra INGYEN tölthető!

• Totti5
  • Totti5
    Xbox One:
    - Goat Simulator (június 1-30)
    - The Crew (június 16 - július 15)

Xbox 360:
    - Super Meat Boy (június 1-15)
    - XCOM Enemy Unknown (június 16-30)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.24. 17:33:24
  • orichalcos
    Hejj, előre szólok, hogy akinek a The Division nem jött be, az nem biztos hogy örülni fog a Wildlands-nek. :)
  • Moby
    Sőt, a pécés uwp-s játékok (xbox appos) 10 (tíz) pécére tehető fel ugyanevvel a módszerrel. Namerhogy ott még home sincs.
  • Harlekin
    Doom profilon 11900 ér eladó!
  • Harlekin
    Overwatch Dél korea vyper 14212 ft-ér behúzva!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.05.24. 16:09:28
  • darkSectorxxx #167678
    Gigajó Zavvi Sale megint!

Vízálló sport füles rendelve! :)
  • darkSectorxxx #167677
    A játék nem tetszik, de a fémtokja szép.....
  • darkSectorxxx #167676
    Jó csak mondtam. :D
    Ba+
  • Totti5
    Sőt, rögtön két verzió is lesz belőle a Standard kiadás 19.99 euróért, illetve a Limited változat 29.99 euróért.

USA-ban lesz One-ra is, PCre mindenhol.

Standard

- Prémium csomagolás
    - Guide
    - A3-as poszter

Limited

- Fémdoboz
    - Guide
    - Soundtrack
    - 2 képeslap
    - 2 kétoldalas A3-as poszter

• Harlekin
    Szerintem itt mindenkit hidegen hagy,hogy a PS4 en szopás van ezzel!
  • Harlekin
    De amúgy tök logikus!Úgymond a profil egy hordozó itt a JOGOT ruházod rá a boxra és a JOG enged más profilt is használni hiszen alapból a boxon jogosult.Tehát a Jogot ruházó profilra NINCS szükség hiszen a jogot megadta a boxnak!
    És igen nekünk ez nagyon jó ezért tud virágozni a profilos digitális "használt játék" kereskedelem! :-D

Idén nem vettem saját profilra játékot!És csak is digitális játékot vásároltunk.És nem keveset!Így amit meguntunk már tovább is adtuk!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.05.23. 19:37:25
  • darkSectorxxx #167672
    PS4-el ellentétben itt a NEM HOME-os tagnak ha nem erről a megosztott accról akar tólni, hanem ő is a sajátjáról (itt megteheti!), na NEKI kell fenthagyni, belépni, majdát átlépni a saját profiljába, hogy a megosztott profil is legyen log in a hátttérben!

És akkor mindenki tud játszani a sajátjával. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.23. 17:58:40
  • darkSectorxxx #167671
    Pontosan. :P
  • Macccy
    Oké. Nemlogikus de akkor nekünk jó. 8)
  • Harlekin
    Minden további nélkül törölheti!!!!
    Nekem a Rena profilja 1 percig volt a gépemen a homeolás idejére és azóta soha többet sőt a Rena is meg én is már rengetegszer változtatunk jelszót a saját profilunkon és még is működik a keresztbe homeolás a mai napig!!!!A home az odaragad mint légy a papírra addig ameddig át nem homeolod máshova pont ez a lényege!!!
  • Macccy
    De nem törölheti a másik profilt, nem? Annak rajta kell maradni a boxon, nem kell sose használnia, de ott kell legyen, rosszul tudom? Mert amúgy nem lenne logikus szerintem, miazhogy ez a Home xbox-a, de rajta sincs a boxon? Mondd meg a frankót! :)
  • abel0317
    A DOOM utolsó rúnáját(saving throw) egy akkora szopás megszerezni.. Már vagy 20x próbáltam tegnap de ma is belemegy még annyi xD
  • Selminar
    Outlast alap + kieg 5 ropi a sztoron
  • raymond01
    Értem, köszönöm!
  • Harlekin
    Tehát pontosan!!!

1 Megveszed a fiókot!!
    2 MÓDOSÍTOD a jelszót és mindent amit lehet!"Hogy ne tudja más használni!"
    3 A fióknak azt mondod hogy ez neki a home xbox!!!
    innentől erre a fiókra nincs szükséged!

Belépsz a te profiloddal,ha még eddig nem voltál belépve és a ready to installok között ott lesz a játék.Rányomsz,hogy szedje le és használod a te saját profiloddal!
    Ez mindaddig így marad ameddig azt a fiókot másik xboxra nem homeolják rá!
  • raymond01
    Köszi!

Ha megveszem a fiókot, bejelentkezek és letöltöm a játékot, majd megcsinálom ezt a home dolgot és vissza bejelentkezem az eredeti fiókomba akkor ott meg fog jelenni az új játék és törölhtem a vásárolt fiókot, továbbiakban pedig tudom használni a jétékot!?

Bocsi az értetlenkedésért...
  • orichalcos
    Éééés máris rácuppantak az emberek hogy PC-n játszható lesz a Halo 5. :D Nem, nem lesz az, csak pályát lehet csinálni, és abban mászkálni. Ennyi. :D
  • darkSectorxxx #167661
    Fasza. :D
  • Totti5
    Halo 5 megjelnik PCre, mármint a Forge mód, a pályaszerkesztő. Egér, bill támogatás, pályákat lehet építeni PCn is, majd Xbox Oneon használni élesben multiban.

Today, we’re excited to announce that we’re bringing this same spirit of creation and collaboration to the PC later this year with Forge – Halo 5: Guardians Edition for Windows 10. Best of all? It will be absolutely free. In addition to the evolutions already present in the mode on Xbox One, Forge – Halo 5: Guardians Edition for Windows 10 will include some exciting new features designed specifically with PC users in mind, including:

Keyboard & Mouse Support – For the first time ever, Forgers will have the option of using a keyboard & mouse allowing for more precision control than ever before.

Increased Resolution – Support for multiple resolutions including 4k.

Test and Play with Friends – Enlist the help of Friends to help build, test, and play your
    Forge creations on Windows 10.

Build on Windows 10 and Publish to Xbox One – Experiences built on Windows 10 can be published to and played on Xbox One, opening the doors for countless new experiences to be enjoyed by players all over the world

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 21:07:55
  • Gauge
    A kommentekben azt írja vki, hogy Törökországban a duplája lett... egyéni döntés:)