XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 20:27:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De igen lassan vége a wareznek.
Eljön az az időszak, amit régen kinevettünk mikor szóbahozták.
Securom meg kutyafüle. Amikor inkább a rendes vásádrlók szoptak. Bár a Dunevo is állítólag tud okozni galibákat.
én amit olvastam asszem ott mondták hogy a MGS-al küzdöttek, mármár lehetetlennek látszott, de akkor a JC3 megjelenése előtt volt ez és a JC3-al már valami olyat mondtak hogy az lesz a vízválasztó, mert iszonyat sok meló feltörni és nehéz.
És azóta nem jött warez.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 19:54:46
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 18:45:27
X1 en se létezett 1 évig magyar store!?Mi a probléma!!!
Mint írtam MS szarik rá!!!A mi adórendszerünk következménye az,hogy elvárnak tőlük szigorítást ők meg max a legszükségesebbet megteszik,de amúgy meg szarnak rá.szarjál rá te is.<#kacsint>#kacsint>
Ezt most látom először.....<#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 18:39:41
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 18:07:32
Information on an upcoming Porsche DLC pack for Forza Motorsport 6 has leaked on Amazon, confirming that Turn 10 Studios once again adds some of the most-requested cars to their newest Forza title via DLC.
As it was the case with Forza Motorsport 5 before, the studio opted to add the expensive license via a separate content pack, most likely due to the high costs and beaucracy associated with Porsche content in video games.
According to the leaked info, the Porsche DLC pack will consist of 20 Porsche vehicles, ten of which will be new to the Xbox One platform. Two cars are mentioned specifically, including the 1957 Porsche 356A Speedster and Porsche’s Le Mans-winning 2015 Porsche 919 Hybrid LMP1 prototype.
Furthermore, the pack will also introduce a brand new track, adding Virginia International Raceway of Tudor Sports Car Championship fame to the game. The track will be supporting both wet weather & night racing in game, making use of all features Forza 6 has to offer.
The pack is rounded out by new Porsche-themed career events & leagues, it will go on sale starting March 1, selling for $19,99.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mivel pont a sony+microsoft úszkál a pénzben nem érdekli őket, Microsoft-nak még ott a win10 mai megintcsak keményen használják.
Szerintem akkor lenne durcikázás ha nem jutna így sem a zsebükbe elég, de jóllakva nehezen harciaskodnak.
Amúgy meg megsúgom hogy az átlag magyar továbbra is HUN store-ból vásárol, magyar MS-nél dolgozó haver szerint nagyon kevesen használják itthon a külföldi vásárlásokat.
My streams: https://beam.pro/oriic
Ha annyira támogatnák gondolom nem kellene VPN-el szarozni, valahol azért csak kicselezed a rendszert. De Totti a HG, ha szerinte ez ide belefér akkor részemről kussvan.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
De ott is más profil, más mentés, külön acsik stb.
Profilonként farmolható kártyákat már joggal nem engedik. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 17:22:52
Pedig ez logika, semmi magic.
Nem szoktam pörölni senkivel mert ilyen baromságok miatt nem vitatkozom, de itt sg-n is párszor nyugodtan, barátságosan le lett írva bizonyos helyen hogy ez rossz felfogás.
Totti (talán még Moby is belefutott ilyenbe) tuti tudna erről mesélni órákig. 😄
Mondjuk én a warezt sem tartom lopásnak (általánosítva), mert én magamból indulok ki, ha warezoltam régen azt nem vettem meg később sem, az hogy utólag begyűjtöttem 1 dolláros bundle-ba az nem vásárlás.
na mindegy ez már más téma lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 17:18:25
Haverommall beszélgettünk és érdekes hogy a God of War és Gears of War, nem csak a monogrammjában hasonlít egymásra, hanem abban is hogy a 3. részre érte el a csúcspontját (így visszaemlékezve) és a 4 rész inkább valami hagyjuk abba a csúcson, de azért még adjunk ki egyet mert nincs kenyér az asztalon dolog.
A Gears of War 4 meg nem értem miért de annyira vártam most honapok óta meg várom persze de sokszor elfelejtem.
A QB az bezzeg meg az Alan Wake 2 az beugrik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 16:57:27
Adversus solem ne loquitor
A konzolt másodpercenként oda arra a régióra állítod ahova akarod
Ebből kifolyólag nincs gond.Számlázási cím meg érvényes hiszen el se fogadja ha nem az...
Nekem speciel egyik nagybácsim a fairbanksi (alaszka) könyvtárban könyvtáros ezért van ott a számlázási cím.
GB pl tök hivatalos mert anyósomék cime londonba!
Singaporeba unokaöcsém a reptéren dolgozik ezért van ott a számlázási cím.
Argentínában meg keresztapám 1 szállodában londiner tehát....<#nevetes1>#nevetes1>
Ha van ilyen tiltás, az arra vonatkozik, hogy beállíthatsz-e olyan régiót, ahol te valójában nem is vagy akkor épp. Én nem tudom van-e ilyen, sosem olvastam. Sosem fogom. Leseszarom. 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.03. 15:41:25
A warezzal se foglalkozott ms pedig,ha valami hát az nagyon baszhatta a csőrét.Akkor itt most miért baszakodna hiszen pénzt hagysz nála!
X1 megjelenésekor semmi baszakodás nem kellett a másik store vásárlásnál percenként más storeon vásárolhattál 1 magyar bankkártyával itthoni számlázási címmel!
2.5 év alatt 110 digitális tartalmat vettünk felesbe 8 különböző storeban 4 módon bankkártya,gift card,PP,vpn
ezen módon minimum 2 box árát spóroltuk meg!<#kacsint>#kacsint>
Hol itt a probléma???
"Mi történik, ha a számlázási címem nem egyezik meg a konzolom területi beállításával?
Ebben az esetben nem fog tudni tartalmat vásárolni. A konzol területi beállításával megegyező érvényes számlázási címmel és fizetési lehetőséggel kell rendelkeznie."
Ha ez megtűrt dolog itt akkor sorry, nemszoltam.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.03. 13:05:25
Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.02.03. 12:25:12
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Argentin store úgy működik hogy letöltöd a Holat (VPN) azzal meghazudod argentínát xbox.comon felmész az argentin storeba és a magyar bankkártyáddal megveszed...Ha engedi...Elvileg engedi csak azt a rohadt Délafrikát nem....
Singapore store meg jó mivel ott van gift card és meg tudod venni minden trükk nélkül,mert azt a sima MS storeból veszed és ott elfogadja minden további nélkül a magyar bankkártyát!
The game is aiming for 60fps on both consoles with a 1080p resolution on PS4, and a 1080p dynamic resolution on Xbox One that will sometimes shift to 900p to keep the frame rate stable. From what I saw, it definitely keeps to that 60fps rate across the board, which is essential when hurtling between the trees and dangling off the side of a cliff at breakneck speed. Coleman says he's actually quite thankful that the consoles have aided this optimisation compared to the complexities of catering for various PC builds.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.02. 18:53:35
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
kb 2-3 napja van egy haverom, én is meg ő is akart vásárolni, én be tudtam írni a kártyámat, ő nem, aznap este és az övé is dombornyomott!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.02. 17:41:22