176617
banner
  • Harlekin
    Igen!Pontosan ez történik!
    Én is így adtam már el 12 játékot soha senkinek nem volt gondja!Én úgy adom el,hogy minden adat megváltoztatható rajta még a biztonsági másod lépcsős telefon vagy email cím is!
    2 féle lehetőség van a használatra!
    1.
    Van az idegen profil bejelentkezel vele meg a te saját profiloddal és használod a te profilodon a leszedett játékot.Itt ugye mind a 2 profil online vagy is be van a boxon jelentkezve!Ez akkor hasznos ha csak te használod egyedül 1 boxon a játékot és így megmarad a homeolási lehetőség is.
    2
    Van az idegen profil belépsz vele és a settings my xboxon azt kapcsolod be,hogy ez a home xboxa.Miután ezt megcsináltad neked nincs szükséged az idegen profilra.Ezt akár a home társadnak is oda adhatod és ő az 1 es módon szintén tudja használni,Azaz ketten tudjátok használni!
    Viszont eladni nem adhatod el addig ameddig te akarod használni,mert ha az új vevő lehomeolja a boxára te már nem fogod tudni használni!!!
    Viszont ha meguntad te ugyan így tovább adhatod mint ahogy te vetted.Pontosan ugyan olyan dolog mint a lemezes használt piac annyi különbséggel,hogy így sokkal olcsóbban jutsz játékhoz és akár egyszerre 2 en is tudjátok használni..
  • Totti5
  • abel0317
    Köszi
  • Totti5
    GTA5 65 millió. HATVANÖT!
  • raymond01
    Sziasztok,

láttam már több oldalon is (ebay, ill hardverapron), hogy úgy árulnak játékot hogy nem kódot küld hanem profilként.
    Találkozott már valaki ilyennel? Mi lenne ez, kapok egy felhasználónevet meg jelszót amivel bejelentkezek és letöltöm a játékot? Utána jó a másik profilomon is????

• Harlekin
    Na akkor most rábasztak,mert ment a lecsóba!
  • Selminar
    Witcher 3-ban is csomó idő elmegy amíg A-bol B-be ejutsz. Ugyanez van MGS V-ben, most h egy kicsit beleastam magam. A jatekmenet zseniális, de szerintem túl lett bonyolítva az egész bázis dologgal, meg mikromenedzsmenttel, túl sok idő mire az akciohoz jutsz, ami ahogy mar mondtam, nagyon fasza.
  • Macccy
    Lófaszt vastartalom, aza DOOM volt biztos, gyün a sátánka vagy a pinky :D
  • QuippeR
    ez nem rossz, köszi. azért kérdeztem, mert úgy emlékszem én is, hogy tavaly jóval olcsóbban vettem, mint amilyen ajánlatokat most találok.
  • n000rbi
    Pl. itt, de ez most nem olyan jó ár (még mindig olcsóbb, mint a magyar, de volt már 8-9k-ért is)
  • QuippeR
    valakinek van valami tippje, hogy hol lehet most legolcsóbban 12 hónapos live-ot venni?
  • Harlekin
    igen!Könnyű acsizni!
    Lényeg,hogy nem kell sietni én mindent nagyon tüzetesen végig néztem.A scan volt a legelső amit maxra raktam így elmentem a 4. pálya végéig.Nagyon kevés dolog maradt ki közben és,ha találtam jó helyet teszem azt volt 5 csonti egy helyen közel egy checkpointhoz ott megálltam és csináltam a fegyver upokat lőj ennyi meg annyi fejest ölj így meg úgy ennyiszer meg annyiszor majd checkpoint vissza tölt stb
    4 pálya után mission selectel kiválasztottam az első pályát és mindent össze szedtem megcsináltam és ugyan így a maradék 3 al is majd megint elmentem 4 pályát és szintén zenész és ugyan ez a legvégén.Majd nyakon vertem a bosst.kiléptem következő new game ultra nightmare pár perc alatt végig szaladtam és 1000.... KB ennyi

Ultra nightmare acsi
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17633174

Fejlövés acsizás jó hely!
    HS
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17585277

hard buli!
    :-D
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17633919
    :-D
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17633320
  • Harlekin
    Baszki én nem értem...Én ez mellett heti 2 nap 2 óra squasht nyomok 1 nap 1 óra teniszt és kijárok dronet reptetni 2 naponta asszonnyal cangázni,motorozok ha az idő engedi!Ráadásul a múlthetemet totál lefoglalta a medence,mert idén mondom lecserélem a vizet... A szomszédom évek óta agitál,hogy töltsük fel a kútjáról.(segítek neki néha és kedveskedni akart meg spórolni nekem)mindig kibújtam a dolog alól,de most ráálltam.Faszán tele lett miután 1 napot takarítottam és össze raktam mindent mondom ph mérés- jó kemény,de számítottam rá így belebasztam a PH mínuszt és fasza lett.Na mehet bele a super klór lesokkolni a vizet.Bekeverem beleöntöm és már akkor abban a pillanatban gyanús lett a dolog olyan furcsán elkezdet opálos lenni.Gondoltam dolgozik a tablettából a pelyhesítő... hagytam bementem reggeli kávé stb 2 óra múlva megyek ki és térdre rogytam a kíntól a kristály tiszta vízből kolontári vörös iszap lett minden túlzás nélkül!!!
    Kiderül,hogy nagyon magas volt a víz vastartalma és a klór megtámadta.A történet vége az lett hogy víz leenged medence újra sikálás és csapvízről töltés és persze ez nem egy napos tortúra ez elbaszott 4 napomat....
  • abel0317
    Az IDDQD acsit meglehet csinálni egy végigjátszás alatt?
  • Macccy
    Szerezz má valami hobbit baszki, nemhiszemeel ... egy nőőt, egy JetSkit, motort, egy k*rva quadrokoptert vagy valamit, hátnemigaz! Át kell menjek?!?!
  • n000rbi
    Egy ufó vagy baszki, ennyi ideje márpedig senkinek nincs!
  • Harlekin
    Doom letudva 1000 GS! 64 órán áll a játék idő igaz ebbe van némi multi is!
  • Totti5
    Volt a trélerben valami nagyon magas épületről ugrás, de amúgy nyilván a jelen story a lényeges, az a FŐgerince, az volt a játékoknak is. a 3ig bezárólag.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.18. 14:56:56
  • partizan182
    Azért remélem legalább 1x lesz benne katedrális mászás meg min.1 konkrét assasination (tervezéssel, kivitelezéssel, meneküléssel) mielőtt visszatér a sztori a fődalatti bunkerbe, őszintén megmondom az utóbbi extém módon nem érdekel (és ezek - plusz a trailer - szerint a film 2/3-a ott fog játszódni).
  • Harlekin
    óóóó hát persze!
  • Totti5
    Az biztos hogy nem zászlókat gyűjtögetni megy az ánuszímuszba.
  • partizan182
    "According to executive producer Pat Crowley in an interview with IGN, 65 per cent of the film will be set in the present day and only 35 per cent will take place in the simulation of 15th century Spain."

öööö... WAT??
  • tothaattii
    Be kellene spájzolni Gold-ból?
  • Gauge
    "Six countries will see prices for Xbox Live Gold subscription go up starting June 20. They include Austria, Hungary, Israel, South Africa, Sweden, and Turkey."

http://www.windowscentral.com/xbox-live-gold-prices-are-going-several-countries-june-20
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2016.05.18. 09:16:23
  • darkSectorxxx #167634
    Nem is. :D Nekem több van....csak több profilon szétosztva. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.18. 09:04:47
  • Harlekin
    Tudom tudom és életem sincs!
  • Totti5
    kocka
  • Harlekin
    THX!
  • Harlekin
    dehogy sok...
  • Botond #167629
    WD!
  • Totti5
    Fan favourite Call of Duty: Black Ops will be playable on Xbox One today, via the console's backwards compatibility service.

In other back compatibility news this week, Microsoft announced it had finally got multi-disc Xbox 360 games working on Xbox One, opening the door for even more back compat games in the future.
  • Totti5

• darkSectorxxx #167626
    Ez nem csak idő, de pénz is. :D
  • Harlekin

HARLEKIN543 has reached a new milestone: 10,000 Achievements Won
    230 722 GS
  • darkSectorxxx #167624
    Állat!

• darkSectorxxx #167623
    Jó kis játék volt az...hú. :D
  • Selminar
    Kipróbáltam a Ninja Blade demot 360-ra, valamiért kimaradt eddig: hack n slash, quicktime event, mai gamereknek fárasztó analog kar rángatás - szóval királyság! #regenmindenjobbvolt
  • Harlekin
    indítottam twitchet ha érdekel,első pályától megyek és gyűjtögetek tehát nagy dologra ne számíts!
    https://www.twitch.tv/harlekin543
  • Macccy
    Áááá nem tudnék báttya', nekem ez túl pörgős, HALO -zni se nagyon tudtam pedig az ehhez képest még szolidabb. De lehet majd megveszem és a single-n kinevelem magam.
  • Harlekin
    Vedd meg és gyere multizni!