XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert rámegyek a store részére és nem irja hogy bármit tölthetnék. :D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ezt a 125GB-ot?
Én nekem nem tűnt fel. :D
vagy ezekszerint a videóanyagot utólag szedi majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.28. 19:24:15
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
+-200ft
És akkor még jófej kalkulálás mert én pl havonta veszek játékot.
Gondold el.
Mondjuk 30 dollárért vettem Gow Ultit.
3 dollárt elengednének a QB-ből.
PFFFF
Hogymárdehogy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.28. 16:01:12
És ezzel mások is így vannak, Inkább nem eszek egy hétvégén pizza-t és ennyi.
QB+AW2 25000
vagy
AW2 24400?
Na?
Na mivel egy értelmes és életszerű példát mutattam, így mostantól nyugodtan olvasd a zöldséget is, te mohácsi p ... <#eplus2>#eplus2>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondtam, nem kell hadjárat, csak nem kell meglepődni, ha korrekt módon 1x kimondja valaki azt hogy kössz dugd fel magadnak a 10 %-ot.
Inkább veszek multihot meg képlopáshoz goldot, és megvan a legalább 10 % off ennyi és játékom sem veszik el.
Véletlenül sem a Microsoft-ot kell szidni, csak anyi amivel én egyetértek, hogy lofasz értelme nincs ennek.
Maga a MS bántása is értelmetlen, azt én sem támogatom, egész egyszerűen csak most értelmetlen dologgal próbálkoztak ennyi.
Küldjék el a részem inkább a rákos gyerekeknek.
Mint említettem a legeslegutolsó kibaszott ingyen kapot nyomorult árkád játékot nem adnám el néhány száz ft-ért nem hogy egy AAA címet. Csak hátha segít a tippelésben. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.28. 15:36:55
Ezt magyarázom bakker.....vagyis ez szinte kizárt....akkor már ott vagyok, hogy 3-600ft-nál többet nem fog érni a játékom!
Most akkor a zöldségekbe hol alakul ez át annyiban hogy megérje eladnom AKÁRMILYEN játékot 600ft-ért, mikor reggel a szenyóm meg 1 üveg jegesteám többe kerül.
Nemtudom értitek-e.
Itt a QB, 12500ft.
Később kijön az Alan Wake. Ez is 12500.
Aztán nekem azt mondják lemegy a QB addig 6000-re érted. 600ft-ot elengednek a 12500-as Alan Wake-ért hogy a QB-t beadom.
Lefordítom mindenkinek.
1 ÉV múlva!
25000-ért lesz QB ésd AW2 a vinyómon, vagy 24400-ért csak AW2?
Tippeljetek fejenként 1-edt hogy nekem moácsi parasztnak melyik az egyetlen értelmes járható út.
Ha tippeltetek, remélem a helyes megfejtést, utána belenézek a zöldségekbe eskü. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.28. 15:34:44
Nálunk Baranyában nem. :D
My streams: https://beam.pro/oriic
Mi az, hogy azonnal?? Ha azonnal el akarod adni - ami lásd be a legkevésbé sem életszerű - akkor veszel szépen lemezen, kész, ahogyan a zöldség közt le is írtam! Ami pedig az alamizsnát illeti végképp nem értelek: éppen Te voltál/vagy az, aki emlékeim szerint a legtöbbször hozta itt fel, hogy milyen költséges hobbi ez, milyen alacsonyak a bérek Mohács és környékén, mennyire nem futja erre-arra. Akkor miért lenne gond, ha nem egy világ legszarabb játékának a sosem használt digitális licenszében állna 1.500 Ft -od, hanem a Store számládon? ... Mert csak?!
Csak kérdem.
Én azt mondom, kulipintyőt nem érdeklik a részletek, csak a végeredmény, hogy ki mit fizet hová, csak részletkérdés, a játékosokat nem annyira hatja meg
Inkább nekik meghagyom, fejlesszék a konzolt, a dash-t, vagy minek nevezik, meg lehessen fotózni és videózni gold nélkül, inkább ezzel foglalkozzanak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.28. 15:22:26
Hanem csak elmondják a többiek a véleményüket, hogy ez egy rakás fos.
És 3 ember miatt akik élnek vele majd kár belekezdeni.
Max akkor ér valamit, ha ezek egymással összevonhatóak, akkor a rittyó sok gold játékot becserélném a végén valami értelmesre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.28. 15:19:29
ÉRTED azonnal eladhatom 1250ft-ért!!!!!!!!!!!!!!
What?
Hallod a világ legszarabb játékát nem adnám el a profilomról ennyiért, ez kérlek alássan ALAMIZSNA!
Mindezt ha újonnan eladom, 1 év múlva ennek az 1 negyedét ha visszakapom.....
Értem, innen a többit kár elolvasnom mert a többi maszlag, nem érdekel senkit, az összeg a lényeg nem a sok zöldség mellé.
Komállak téged, nem basztatás, de ez alamizsna, ez a játékosok 90%-ának egy vicc. Kinevetik a Microsoft-ot. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.28. 15:13:46
És most durván a 3 évvel ezelőtti 0day ár 20% -áról beszélgetünk. És ez rajtu(n)k marad! Ennyiért is, talán olcsóbban is.
Akkor mi a mélytorkúbb orál, amit büszkeségből magad ellen elkövethetsz? Veszel egy dobozos cuccost drágán és kockáztatod, hogy elfelejted és rajtad marad örökre, vagy veszel kétharmad áron játékot és 100% biztonsággal vissszaforgatsz belőle 10% -ot a következő termékbe? (vagy home esetén harmad áron veszed és úgy 10% tuti cashback ha már nem kell)
És ez még mindig egy elméleti kérdés, egy lehetőségről felvetett gondolat, semmi több, ha meg is csinálnák sem lenne kötelező élni vele. Akkor miért kell előre anyázni ...?
Epilogue:
Nyilván jobban csakis az a játékos járhat, aki vagy ingyenkonyházik, mint Oric <#nevetes1>#nevetes1> vagy megvesz valamit lemezen és egy héten belül letolja, hogy aztán találjon rá vevőt minimális veszteséggel. Gondolom optimális esetben így akár 60-70% cashback is elérhető. De esetemben, ismerőseim közt és a korosztályomban sem ez jellemző, nem nagyon van mostanság annyi időnk / olyan játék, ami egy hét alatt lepörögne, de még a tavaly nyári AAA címekkel se végeztem (Batman, Witcher)! Így meg maradna a begyűjt-sűrít-letol-visszaad négy ütem, amihez néhány esetben ajándék lenne az a -10% is.
- mindenki - te is - sír, hogy drágán veszi a játékot, pedig csak a napköziző nagymamák és a totál inkompetensek nem hallottak még a Singapore illetve az Orosz, Argentín XBOX Store-ok nyújtotta lehetőségekről ... na ennyit a drágáról #1
- mindenki Amazonas éves vízhozamát sírja fel a fórumokra, pedig napi rendszerességgel használják ki a My Home XBOX nyújtotta lehetőséget is, hacsak nem Anders Breivik vagy Osama Bin Laden a nicknevük ... na ennyit a drágáról #2
Tehát ott tartunk, hogy az infláció ellenére legálisan olcsóbban 0day-ezünk, mint 4 éve és mindenki köpködött a NexGen launch előtt a digitális vásárlásra, most mégis csinálja. Miért? Mert 0day körülbelül 60-70% megtakarítást jelent a lemezes játékokhoz képest. Fact!
Erre felveti ... csak felveti valaki az ötletét, mi lenne ha a nemkívánt játékokat visszaadnák a felhasználók 10%-ért cserébe, nem kell ezért sem hűségszerződést kötni, sem zaciba adni a bal vesédet, csak egy lehetőség ... és erre mi a visszajelzés a fogyatékosok táborából, akik a digitális vásárlást sem akarták, aztán mégiscsak jól esik valamiért az a kedvezmény ... ? Vérig vannak sértve!
Így van barátom, 6 EUR is pénz, 6 USD is pénz, 600 Ft is pénz, most is van vagy 35 SGD a profilomon, ha 6-8 játékot bedobnék máris megvan a következő 0day AAA cucc, vagy kettő platform cucc, mindegy. Jelenleg nincs legális realitása annak, hogy megszabadulj a digitális tartalmaktól. Ha ránézek a My Games listámra, simán találok benne vagy 10 olyan játékot, amit befejeztem, nincs rá szükségem tovább, sem a Home buddymnak, visszaadnánk, meg is vehetnénk az árából a következő nagy címet!
Ez a "rohadjon a vinyómon az a szar" hozzáállás meg teljesen ostoba, gondolom az üres sörös üvegekből is inkább ágyat meg asztalt építesz, ahelyett hogy visszavinnéd, mert hát 10 Ft az sértés, inkább rohadjon a kamrában az a sok szar!? ...
Akkor elmondom. NEM!
Nem 10% off jár az új játékokhoz, hanem a TE DRÁGÁN megvett játékodért adnak annyi engedményt, amennyiért azt mondom inkább Nem kell rohadjon a vinyómon az a szar!
60 euro-s játéknál 6 euro, ezt senki nem fogja használni....
Régi 10 euro-s játéknál ha eladod visszacseréled 1 euro-t számolnak le....
Persze igazad van több mint a semmi, mégis ugyanannyi, mert senki nem fogja ezt használni, mert SZART sem ér.
Csak ezért háborognak páran.
Nem kéne ezen lovagolni, mert opcionális lenne, nem fontos eladni semmit, csak megvan JOGOSAN róla sokaknak a véleménye.
Én is balfasz dolognak vélem.
Microsoft embere a twitteren feldob egy gondolatot, egy kérdést a 10% refund -ról a digit játékokért ... Erre a "tisztelt" játékos nép legalább fele felhördül, hogy mekkora pofátlanság. Nem hiszem el! <#falbav>#falbav> A 10% pontosan 10 százalékkal több annál, amennyit most fizetnek a digit játékomért, ha már nincs rá szükségem (kivétel persze a "Harlekin-féle exportációs metódus", de abba most ne menjünk bele) <#nevetes1>#nevetes1>. Ezek a pistikék meg józsikák meg váltott ütemben telesírják és köpködik a párnájukat, hogy miazhogy 10% -ért vennék csak vissza az apuci pénzén megvásárolt játékaikat!!! Mintha csak jövő héttől muszáj lenne visszaadni mindent, amivel nem játszol naponta ...
Nem 1080p natív kell ezeknek a gyerkőcöknek, hanem egy kurvanagy péklapát apu kezébe, azzal verje távolabb a hülyegyereket a wifi zónától! Menjen ki Matchbox™ pályát építeni, fára mászni, vagy csirkét etetni ...
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.03.28. 11:10:58
"Tabata elmondása szerint a Square eredetileg 40 órára lőtte be a játékot, de most már inkább olyan 50 óra alatt lehet végigjátszani a fő történetszálat, mert sikerült idő közben egy kicsit több kontentet belepréselni, mint ahogy azt eredetileg tervezték. "
My streams: https://beam.pro/oriic
Ha platformokra lebontva nézzük, akkor azt az eredményt kapjuk, hogy az értékesített mennyiség 59%-ával, azaz 2,068,544 kópiával a PlayStation 4 dicsekedhet, a második helyen 36%-kal, vagyis 1,273,867 darabbal az Xbox One foglal helyet, míg a dobogó harmadik fokát a PC foglalja el, mindössze 5 százalékos, tehát 156,426 eladott példánnyal."
Availability: Digital only
Released on 29 March 2016

ja neked van ps4-ed is... akkor neked lehet. :)
Az majd érdekes lesz hogy a local vs stream minőség milyen lesz, simán lehet hogy a "legjobb" élményhez érdemes leszedni a pakkot.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1