176776
banner
  • Harlekin
    Igen, ha előtte homeolva volt az a profil amit töröltél.Csak ekkor működik.... Mivel másik dolognál ugye be kell,hogy jelentkezve legyen és ez nehezen menne,ha nincs a profil a boxon.

Lényegében,hogy teljesen érthető legyen a dolog!!!!
    Van a profilod és erre megveszed a játékot!!Tehát a profilodnak JOGOT veszel,szerzel a vásárlással a Játékhoz!!!

Ha a profilodat homeolod a boxra akkor pluszba jogot ruházol a boxra a játék(ok) használatára.Nem átadod csak jogot adsz neki,mert a profilodon ugyan úgy megmarad a jog ez után is!
    Viszont így tudja később minden profil használni azon a boxon hiszen a profilod jogot adott annak az eszköznek,hogy használja bárki akkor is ha te nem vagy bejelentkezve!!!

Ellenben, ha nem homeolsz akkor csak a profilod az ami biztosítja a használati jogot,tehát ha az eszközön ott van a profil és be is van jelentkezve akkor él az eszközön a használati jog ezért mindenki használhatja!

• k0trapali #168666
    Es ha letorlok egy profilt, de az arra vett jatek fent marad a HDD-n akkor is tud jatszani vele Y1 es Y2?
  • Harlekin
    Mi az hogy az xbox home be van kapcsolva??Ott nincs olyan,hogy be van kapcsolva ott olyan létezik,hogy a profil az xboxra VAN homeolva. Ez nem a szó szoros értelmében "kapcsolható dolog(évente 3 x "kapcsolhatod"!!!

Tehát 2 lehetőséged van arra,hogy más is használja a te profilodon vett játékot!!!!Egyszerűség miatt van a te profilod az X profil a többi profil Y1,Y2 stb

1.
    Az amit firerock írta,tehát gép bekapcsol és az X profillal bejelentkezel a boxon és ÍGY is hagyod.Ekkor a gépen lévő Y1,Y2 profil tudja használni a játékaidat.Addig ameddig az X profil BE van jelentkezve!!!

2.
    Az X profilnak a settingsbe beállítod azt,hogy neki az a MY HOME XBOX. Ahogy ezt megteszed nem kell X profilnak bejelentkezve lennie!!!!Ha X profil offline akkor is tudsz Y1,Y2 stb profillal játszani azon a boxon!!!!

És ugyan ezt minden profilolal el lehet játszani tehát akár az Y1,Y2 profiloknak is lehet azt mondani hogy nekik az a home xbox így az oda vett játékok is mindenki számára elérhetőek!!!

!!!!!!!!!!!!!!Viszont ha már X profil egy másik boxon home profil akkor ezt ne tedd meg,mert onnan szét homeolódik a dolog!!!!!!!!!!

Lényegében 1 XBOXON rengeteg profil lehet home
    Viszont 1 PROFIL CSAK 1 xboxon lehet home!!!!

Remélem elég érthető és mindenre megkaptad a választ.
  • Firerock
    Be kell jelentkeznie a te accountoddal is,meg az övével is!
  • k0trapali #168663
    Sziasztok!

Tobben hasznaljuk a konzolt. Olyan problema merult fel, hogy pl ha en veszek egy jatekot az accountomra mas nem tud vele jatszani, mert mindig kiirja inditasnal, hogy jelentkezzen be az aki megvette. Ez az xbox home dolog pedig bevan Kapcsolva.
    Mi lehet a problema? Vagy en ertelmeztem felre a dolgokat? Tudtommal mindenki jatszhat minden jatekkal ami a gepen van.
  • n000rbi
    Tetszik, végre azonnal látni az árakat storeban. Ha az akciók is meg fognak jelenni, akkor nagyon elégedett leszek :)
  • orichalcos
    Megjött már a frissítés amúgy, szóval aki még nem kapta meg, nézzen rá manuálisan az update-ra. Egy-két nap alatt megkapja minden XO tulaj.
  • Totti5
    Xbox One-on Summer Update A főbb újdonságok dióhéjban:

Cortana Xbox One-ra (ez Magyarországon valószínűleg nem lesz elérhető)
    Háttérbeli zene streamelése a megfelelő appokkal
    Áttervezett „My Games & Apps” menü, állítható csempe méretekkel, többféle rendezési móddal, függőleges elrendezésben
    Áttervezett Áruház (Store), több rendezési szemponttal, áttekinthetőbb kivitelben, Xbox Play Anywhere támogatással
    Facebook barátkereső
    Rögzített képek és videók könnyebb megosztása, illetve az is beállítható, mi kerüljön fel az Activity Feedbe automatikusan
    Telepített játékok és alkalmazások elérhető frissítéseinek listája

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.31. 11:18:52
  • Totti5
    Sunset Overdrie sosrára fog jutni. Ennek nincs miliós közönsége, pláne hogy MS játék, pláne nem teljes áron jön ( ergó B kat, nem szép, úgy is gyenge lesz ), pláne hogy ez a Metroid vonal AAA vonalon elég halott manapság. Előítéletek kifogják nyírni, aztán ha nem kap 10 pontot, csak 7-8at akkor már megjelenés előtt annyi neki ( úgy is tudtam, Bé, közepes stb.. ) akit meg érdekel úgy sincs MS konzolja mert a Sonys, pláne a japókat ahol ez elmenne több 100 ezerben is, de mire?! LOL. arra a 60 ezer X1re?!
  • Rage47
    Én is azt hittem más lesz, meg ahogy nézte a videója alatt a kommenteket, más is így volt ezzel. Becsapós CGI cinematic volt a bemutató. Az igazi játékmenet valami árkádos lövöldözős cucc. Lehet ez is jó, csak másra számítottam... Sokan érvelnek még azzal mellette, hogy ez legalább nem egy film, mint a Sony játékai. :D
  • kirol
    Hát igen...

És anno a ReCore -ról készült előzetesből is azt hittem, valami jó kis TPs lesz, erre mi lett belőle. :(
  • Tommy H
    Hi.
    Csak 1-2 kérdésem lenne.
    -Elite kontroller jó bármelyik tipushoz?
    -Kinect tud olyan opciót ha hazaérek akkor hanghívásra bekapcsol?
    -Joystick létezik X1-hoz?
  • darkSectorxxx #168655
    AC Unity lemaradt!!!

LINK!
    AC Unity 1.8 euro (500ft körül. :D)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.30. 18:31:03
  • darkSectorxxx #168654
    Valakinek 1 példánnyal tudtam gyors segíteni, mielőtt elhúzok 1 hétre itthonról! :)
    A többieknek még lehetőség aki lemaradt volna!

LINK!

Halo Collection 7 euro (2300ft! :D)
  • darkSectorxxx #168653
    SRÁCOK!

Van köztetek akinek még nincs Halo Collection-ja illetve AC Unity-je? (aktív tagoktól kérdezem elsősorban, akit ismerek, esetleg haverlistámon is van)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.30. 16:03:07
  • Abore
    Nagyon szépen köszönöm ez volt a probléma :)
  • Totti5
    Hjah a We Happy Few.

Szépen félrevezették az Xbox divizíót az E3as bemutatóval. Ez nem is valami akciós lineáris cucc lesz, hanem kraftolós lútolós, inventory basztató openworld kaland, amiben lesznek lineáris részek más karakterekkel, de a gerince az RPGs. Ami nem is lenne baj de olyan kihalt, egyen, copy paste a nyitot része hogy 2 utca bejárása után már untam, mert tök uyan az volt, ami ha jól értem random generált is lesz valamilyen szinten. Szóval lesz benne pöcsölés, mert a karakter elfárad, alszik, etetni kell, cuccokat szerezni, inventoryt menedzselni stb...

Ebben a formában a nyitott rész hót unalmas és kietlen, kihalt, látványtalan. Habár a graf ignen jól néz ki. A lineáris részek profik, amit mutattak E3on az kiváló volt, csak na, ez a játék nem annyi és ez a része lesz a kevesebb.

Várom valamennyire, remélem sokat fog változni, majd jövőre amikor megjelenik.
  • Totti5
    Profilnál nézze meg hogy nem e Appear offline. Át kell lökni Online módba. Ez annyit tesz hogy ha online vagy akkor mindenki más számára offline leszel, kvázi inkognítóba lehet bekapcsolni a gépet, ha valaki erre vágyik.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.29. 21:25:48
  • Abore
    Sziasztok!Van egy barátom akit nem látok ha online-n van,ö viszont lát engem.meg tud engem hivni party-ba és játékba is.Mit lehet tenni hogy én is lássam ha online-n van?
  • Totti5
  • barmi
    Tyrant, egy cimboránk és jómagam szoktuk csapatni, falkában támadunk, elpusztíthatatlanok vagyunk : ) Annak ellenére, hogy nekem is már 2000+ órám van a játékban rendre elövesszük és jókat csapatunk vele. Magasan a legtöbbet játszott játékom ezen a genen.
  • Totti5
    Egyedül.
  • Tyrant01
    "de kétlem hogy bárki 1 éven át nyomná a játékot"

Pedig van ilyen, lassan 2 éves és a mai napig játszunk vele.
    Eddig 1815 óra van benne
  • Totti5
    Ez a multiplayer játékok sorsa. Ezekkel adott években kell játszani amikor mindenki nyomja, kapja a supportot, de akkor bele lehet tolni 100 órákat. Egy single játéknál lenyomod a 10 órát, amit elővehetsz 5 év múlva és lenyomhatod megint azt a 10 órát tök ugyan úgy.

Ha egy multiplayer sikeres az sokáig kapja a háttértámogatást, és közben kijöhet 3 másik rész is. CODok, BFek, Halok mennek a mai napig, senki nem lőtte le őket, ahogy pl haverokkal ma is Fifa 14et nyomjuk pro cluban.
  • n000rbi
    +1

Zseniális darab
  • Totti5
  • Totti5
    Ezt sosem fogom feledni.
  • Totti5
  • Sippie
    én speciel arra gondoltam, hogy netes kapcsolat nélkül is játszható-e pl. Socom, MAG, Warhawk pár játék aminél pl eljátszották hogy leálltak a szerverek, így használhatatlan, és számos másiknál lelőtték a multiplayert. Értem én hogy 1 évig nem fogom játszani, de ne korlátozzák már be, hogy mikor játszhatok vele. És ha kedvet kapok hozzá akármikor? Uncharted1-et pl pár hete kezdtem el :D
    Ez azért még igen nagy gyengéje a konzoloknak :/ annak ellenére, hogy már nagyrészénél a multi is fizetős.
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2016.07.28. 17:18:20
  • barmi
    Igen. A House of Wolves szerintem nagyon jól sikerült, a The Dark Below annyira nem ütött nagyot, de azért szódával elment, de a Taken king megint egy vérbeli destiny dlc lett ! Az érkező Rise of Iron-ról pedig még nem tudunk szinte semmit (egy-két apróságtól eltekintve), de már türelmetlenül várjuk ! Reméljük nem marad el a taken kingtől ! Ha így lesz, akkor újra bitang jól fogunk szórakozni néhány hétig az egyszer biztos.
  • Totti5
    +1 aki egyedül áll neki a is megteheti, nyilván nem ez lesz a storys FPSsek csúcsa és a játéktér sem a csőbe előre, hanem a COOPra épít, társakkal az igazi megküzdeni az ellenfelekkel. Zene, graf, gunplay mesteri, gondolom a DLCkkel bőséges kihívás, tartalom is került bele. Azzel mindenkép tisztában kell lenni hogy ez nem a klasszikus értelmebe vett és megvalósított single player story orientált FPS. A háttérttáomagásról meg annyit hogy 2 hónap múlva jön az utolsó kiegészítője, szóval nem kell paráztatni senkit semmi nem lesz lekapcsolva 1 év múlva, de kétlem hogy bárki 1 éven át nyomná a játékot, annyira nem hosszú.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.28. 09:43:10
  • barmi
    Vak vezet világtalant ? Hogy a jó büdös francba ne lenne a destinyben single campaign ??? Nem is akármilyen van benne ! Legalább 8 - 10 órás az alapjáték sztorija és akkor még ott a négy darab kiegészítő amikhez mind van még single rész is. Statisztikák ... és akár még két másik haverod is csatlakozhat és együtt csinálhatjátok végig coopban a teljes single részt boss harcokkal mindennel együtt ... Máskor ha valamiről fogalmad nincs inkább maradj csendben szerintem .
    Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.07.28. 07:18:55
  • darkSectorxxx #168635
    Hát előfordulhat.
  • Sippie
    na akkor 1 év múlva amikor lelövik a szervereket, mehet ez is a kukába, remek :D
  • darkSectorxxx #168633
    Nincsen single...:S
    Mármint normál értelemben nincs.
  • darkSectorxxx #168632
    Most hallottam éppen.
    Hát ettől nem lehetek már boldogabb, pc upgrade elhalasztva. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.27. 18:17:12
  • Sippie
    Van annak single része is, vagy csak addig játszható amíg szervert üzemeltetnek hozzá? Amúgy jó ár, behúznám a legendaryt de pár multi onlyval már beszoptam, h poháralátét lett a 13ezres blurayből :/
  • orichalcos
    PC only volt eddig, de jön X-re meg PS4-re is a Prey for the Gods:

• Totti5
  • Tibre
    1 terrás xbox begyűjtve. már csak egy olcsó éves gold előfizetés kéne :D

akkor az xbox previewhoz biztos nem kell baráttól meghívó?
    Utoljára szerkesztette: Tibre, 2016.07.26. 19:13:30