XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy majd jó szórakozást hozzá. <#worship>#worship>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Erre nekiállt leszedni újabb 28 GB-ot.. Nem volt kedvem kivárni azt a 25 percet.
Majd ma este talán, ha lesz időm.
Más:
The Ascent is előtöltve, holnaptól lehet is tolni.
Nagy reményeket fűzök hozzá, persze ilyenkor szokott jönni a pofáncsapás.
No remélem azért jó lesz.
Mintha a Last of Us-t nézném. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://www.gamekapocs.hu/hir/71986/csodas_tajakra_vezet_a_forza_horizon_5
FullHD TV mellé teljesen jó illetve 10-12 éves gyereknek is. Nekik nem fontos a 4k csak az hogy játszhatnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meg első konzolnak is.
De mint írtam nekem másodlagos gépnek lett,meg netflixre főleg mivel a tévé nem okostv.Nekem lemez már jó rég nem volt a gépben,mindent digitálisan veszünk home-olva.
Plusz ugye a tarhelyet később bővíteni az ofisöl ssdvel elég húzos,akkor már ott tartasz mint SX.
Ahogy Moby írta sajnos még nem jöttek meg régebbi játékok új verziói.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Itt egy másik
165-ért meg már egész komoly kínálat van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.07.24. 21:05:35
Adversus solem ne loquitor
Flight Sim,Red Dead és az idén megjelenő játékok érdekelnének.
60Fps kell(Flight Sim kivételével)
Igen szerintem is brutálisan durvaa a gép én is azt akartam venni, ha a Microsoft nem kamuzott volna, hogy ugyanaz lesz mint a Series X csak 1440p max felbontással, de nem.
Àr értégkben, meg méretben meg úgy mindenbe iszonyat durva, csak hát az a baj hogy nem csak annyi a különbség a nagyhoz képest hogy 4k helyett 1440p....
Ez miatt inkább majd a nagy gépet veszem.
Tárhely az ugye kicsi,pláne ha MS Flight sim,meg mondjuk RDR 2 fent van de aki nem akar kétszer annyit kiadni annak szerintem tökéletes.Pláne hogy raklapszámra van boltokban.
Youtube-on már vannak fent videók MS Flight Sim-ről Series S-en. Nem semmi azért ahogy fut ezen a kis gépen.
Nyílván majd Series X-en fogom többet tolni Flight Sim-et,de azért minden elismerést megérdemelnek ahogy megoldtották hogy elfusson az S-en.
Ár/érték arányban nagyon ott van a kis gép<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
https://news.xbox.com/en-us/2021/07/23/next-week-on-xbox-july-26-to-30/amp/
Heti megjelenések
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.24. 07:34:02
Támogatja egér+bill-t és jó pár játékvezérlőt
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2021.07.23. 22:43:00
https://pdf.irpocket.com/C3659/Zbuw/xk8F/jMgB.pdf
Cris Tales, Cloud, Console, and PC - Today
Atomicrops, Cloud, Console, and PC - July 22
Raji: An Ancient Epic, Cloud, Console, and PC - July 22
Last Stop, Cloud, Console, and PC - Jully 22
Blinx: The Time Sweeper, Cloud and Console - July 26
Crimson Skies: High Road to Revenge, Cloud and Console - July 26
Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X - July 27
Lethal League Blaze, Cloud, Console, and PC - July 29
Omno, Cloud, Console, and PC - July 29
Project Wingman, PC - July 29
The Ascent, Cloud, Console, and PC - July 29

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.20. 16:25:34
Psychonauts 2 supports HDR, VRR and 120 FPS rendering exclusively on Xbox Series X|S consoles.
Xbox Series X: 4K/60 FPS or 1440p/120FPS
Xbox Series S: 1620p/60FPS or 1080p/120 FPS
- narrative-heavy platformer
- lots of exploration and collectibles
- collectibles help you to upgrade abilities
- character development and world-building with relentless density
- every NPC has something unique to say, often with deeper dialogue trees
Az LKA nevű fejlesztőcsapata tavaly ősszel jelentette be a Martha is Dead című játékot, amely a leírások alapján egy, a II. Világháborúban játszódó pszichológiai horror lesz. A címszereplő halálát annak testvére képtelen feldolgozni, így az ő szenvedéseit követhetjük majd nyomon a tervek szerint. Egy ideje már nem hallottunk a projektről, a minap azonban egy újabb fejlesztői videót kaptunk a készítőktől, érdemes lehet megnézni
A Martha is Dead PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik idén, de egyelőre a premier napja nem ismert.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.19. 18:53:44
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.08. 17:01:45
Az NVIDIA és az AMD nyomába eredhetnek a redmondiak.
Az AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) bemutatásával nem kérdés, hogy a felskálázással javított grafikáé a jövő, amit az NVIDIA-féle DLSS mellett már az Epic Games is pedzeget az Unreal Engine 5 Temporal Super Resolutionjével (TSR).
A jelek szerint pedig a Microsoft sem akar kimaradni a buliból, a Hardware Times ugyanis kiszúrt két álláshirdetést, melyek arra utalnak, hogy a redmondi vállalat is valamilyen hasonló technológián dolgozik az Xbox platformhoz.
A Senior és vezető szoftvermérnöknek kiírt hirdetések olyan szakembereknek szólnak, akik jártasak a számítógépes grafikában és a mesterséges intelligenciában.
"Az Xbox kihasználja a gépi tanulást a hagyományos renderelési algoritmusok hatékonyságának növelésére és jobb alternatívák nyújtására. Az Xbox grafikus csapata egy olyan mérnököt keres, aki gépi tanulási algoritmusokat épít a grafikai szoftverbe, játékosok millióinak örömére. Működj szorosan együtt partnerekkel a jövő gépi tanulási hardverére fejlesztett szoftveren! Légy nagy hatással a számítógépes grafikára és a játékokra!"
-áll az egyik hirdetés leírásában.
A Microsoft tehát valamiféle MI -és gépi tanulás-alapú megoldással tuningolná a játékok látványvilágát, ami minden bizonnyal a cég DirectML API-jén alapulhat. A fejlesztés pedig az Xbox platformot célozza, melynek néhány éve már a PC is része, így könnyen lehet, hogy nem csak a konzolosok élvezhetik majd a technológia vívmányait.
Addig pedig ott az AMD univerzális, hardverek széles tárházával működő FSR-technológiája, amit a Microsoft szintén teljes mellszélességgel támogat.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.07. 07:19:20
Meglátjuk.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A konzolos változatok 2022-ben érkezhetnek.
A Gears of War-sorozat készítői, a The Coalition hamarosan egy 'Alpha Point' demóval mutatja meg, hogy mire képes az Unreal Engine 5. Vagyis, ha pontosabbak akarunk lenni nem az egész stúdió, hanem Kate Rayner technikai igazgató, és Colin Penty technikai művészeti igazgató vezényli majd le az előadást a július 19-23. között, kizárólag digitálisan megrendezésre kerülő GDC 2021 keretében. Az Xbox Series X-en futó demóban a fejlesztők bemutatják majd tapasztalataikat többek között az újgenerációs karakteralkotással, MetaHumans integrációval és a motor sok más aspektusával kapcsolatban.
Ebből még akár valami jó is kisülhet
Bár gondolom nem...
Hiszen, ha te személyeskedsz és másnak a halált vágyod az totál elfogadott nézeteid szerint...
Ezt kellene kicsit átgondolnod, hogy talán ezért vagy pellengérezve rendre és nem csak részemről...
Mert mindennel így vagy . százan állítanak tényszerűen valamit, de te akkor is a saját esztelenségedet erőlteted....
És ez nem az, hogy a nézeteid meghazudtolása lenne, ha beismernéd, hiszen a tényszerűség az tényszerűség marad...
Szimplán elfogadás, hogy az ég kék és nem piros....
Na pontosan ezekből látszik, hogy te milyen ember vagy....<#puszi>#puszi>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2021.06.25. 06:15:14
Nálad tahóbb emberrel még nem volt lehetőségem találkozni, pedig aztán a net képes összehordani a szemetet.
Reméljük már nem sokáig.
Ráadásul tőlem aztán bármi lehet... Itt még tőlem nem halottátok, hogy gondom lenne bármi játékkal... Én aztán leszarom a játék spoilert is, bárki elmesélheti a végét is nekem élményben pont ugyan annyit fog nyújtani.
Nincs olyan játék amit nem játszok a mások által véleményezett akár legszarabbtól kezdve is.
Tehát én csak rávilágítottam, hogy ez így ezen mód rossz is lehet...És pontosan azokra nézve akik ezt teszik.
Mert én pont fogok játszani a szarabbal is. Majd azok lesznek kiakadva akik a múltban magasztalásukat ezen mód fejezték ki és következmény az lett, hogy számukra a jelen értéktelen szar lett...
De amiből ez az egész indult egy példa gyanánt felhozott dolog volt!
Amit az SG nem a legélesebb kése a fiókban a maga csorba módján próbált szeletelni....Statra vágyik pedig minden infó megtalálható, hogy mi miért van...
És már bele se megyek, hogy vegyünk egy Guitar hero-t vagy a nintendo egyéb szarságait ami pár játékhoz jók és lehetne sorolni még bőségesen a hasonló példákat a számára értelmetlen eszközöket ami a nézetei miatt rétegjátékká tesznek valamit, esetleg használhatatlanná... Így nyilván DS nek ezek a maga gyöpös világában is STATISZTIKAI szinten létezhetnek....Hiszen ő tudja.. ha meg nem tudja, akkor csak statisztikában létezhet...
Majd jön 600 féle magyarázattal, hogy azt nem úgy gondolta, meg nem úgy van meg, mindenki más a hülye aki szembe jön az autópályán.....
<#nevetes1>#nevetes1>
.
.
.
.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát az élvezet az persze szubjektív, én csak objektíven mondtam hogy kontrollerrel se béna, mert a béna szól is valszeg a kedves kollega nem úgy értette, de az is ilyen téren félreérthető, amire írtam a kommentem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én egy szóval nem említettem hogy ugyanaz az érzés a kontrollerrel. Ahogy autós játékot is más kontrollerrel meg kormánnyal.
Én arra írtam hogy kontrollerrel is optimalizálják, mert ételemszerűen jön konzolokra, ezzel a microsoft számol egy AAA címnél, hogy mondjuk ne csak a negyede tudja kezelni, aki vesz hozzá egy külön eszközt.
Szó nem volt arról hogy ugyanaz a kontroller mint egy olyan eszköz. Én legalábbis ilyet nem írtam egyszer se.
Azt meg pláne nem hogy, ne vegyen magának ilyen plusz perifériát.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.06.23. 12:22:27