176622
banner
  • hunbalee
    Nekem abban egyedül a harcrendszer nem tetszett, meg a kinézethez képest gyengén futott. De mivel volt felmérés róla bízom benne, hogy a harcot 1az1ben kukázzák a vérbe
  • lwb
    Próbáltam azt a demót, amit kiadtak a remake-hez, de nem nyűgözött le, hogy finoman fogalmazzak.
  • hunbalee
    Gothic az "sajnos" másnál van. De az is jön remake formában
  • lwb
    Na, ez legalább jó hír! Mondjuk Gothicnak jobban örültem volna, de szegény ember vízzel főz.
  • hunbalee
    Berakom ide is ,de ez már a korábbi részekből fakadóan egyértelmű...

Forza Horizon 5 supports Xbox Play Anywhere, buy once to play on Xbox and PC
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.15. 20:06:35
  • hunbalee
    ELEX II is coming soon to PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X and Xbox One.

• Bercy #175894
    Igen, account-ra tudsz digitálisan játékot venni. Amennyire én tudom nincs átruházási lehetőség. Szóval ahhoz, hogy a meglevő játékokkal játsz az eladó accountját kell használnod. Természetesen csinálhatsz magadnak egy másik accountot és utána már majd arra veszel digit játékokat, de amik már megvannak azt ne tudod átvinni a legjobb tudomásom szerint.
  • hunbalee
    E3 2021: Halo Infinite - a multiplayerről bővebben
  • Bucsek
    Sziasztok, amatőr vagyok.

Talán tudok venni ismerőstől egy xbox one s-t amin vannak alapból játékok (elvileg semmi warez).

Akkor hogy lehet? Digitálisan megvásárolt?
    Na már most gondolom ehhez is fiók kell mint pl a nintendohoz. Ha van fiókod és veszel valamit arra a accra vetted meg. Ha nekem nem jó a “Sexyboy69-xXx” nevü acc. Csinálok sajátot akkor az eddigi játékok nem elérhetőek rajta már?

Remélem jól sejtem.

Átruházási lehetőség van?

Köszi a segítséget :)
  • Botond #175891
    De abba legalább beleraktak egy nagy adag kreativitást és egyediséget!
  • darkSectorxxx #175890
    Ahogy kinéz a játék teljesen jogos, inkáb mint egy 200GB-os cod
  • Voyager5
    Ezen a videón azóta röhögök. Zseniális, tuti, hogy teljesen őszinte, és tényleg csak a címe van meg :D
  • lwb
    "Size: 150.01GB"

WTF
  • Botond #175887

Várós! Első részt szépen kipofozták, utoljára 19 október végén néztem bele (PC-n), akkor elég bugos volt, abba is marad pár óra játék után, de tegnap a conf után elővettem, és teljesen beszippantott.
  • hunbalee
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Capabilities:
    • Single player
    • Online multiplayer
    • 4K Ultra HD
    • Ray Tracing
    • 60 fps+
    • Optimized for Xbox Series X|S

Size: 150.01GB
    Release: April 28th, 2022,
  • hunbalee
    Konzolon is felszállási engedélyt kapott a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft Flight Simulator július 27-én jelenik meg Xbox Series X-re és Series S-re, az Xbox One-os változatról viszont egyelőre nem esett szó. A játék cseppet sem meglepő módon első naptól fogva megtalálható lesz az Xbox Game Pass kínálatában, és kapni fog a közeljövőben egy ingyenes, vadászrepülős kiegészítőt a Top Gun: Maverick filmhez kapcsolódóan.

• Waczkor
    MS Flight Sim meg Forza nagyon város. Ahogy néztem MS Flight sim csak series gépekre jön,hmm érdekes,azt hittem one x re is lesz tekintve nem annyival erősebb a series S.Akkor asszem be lesz cserelve a one x egy series s-re a series x mellé:)

Tetszett a show,BF remélem egér+bill támogatással jőn és cross platformos lesz,jó lenne tolni haverokkal akik pécések.
    Back for blood majd elválik milyen,remélem hozza majd a régi l4d játékok hangulatát.

Minden gamepassba nem semmi azért

• hunbalee
  • lwb
    Szerintem is. A game pass hihetetlen value lesz, 30 bemutatott játékból 27 day 1 game pass játék lesz...
    Diablo 2 számomra a legvárósabb, sajnos Starfieldről még mindig nem tudunk semmit, pedig jövőre jön.
  • lwb
    Starfield xbox konzol exkluzív, ebből akkor az jön le nekem, hogy TES6 is xbox exkluzív lesz.
  • Voyager5
    Ez a show szerintem eléggé rendben volt.
  • hunbalee
    Forza Horizon 5 2021.november 9

• hunbalee
    Atomic Heart ez is Game Passba nyit

• hunbalee
    A Plague Tale: Requiem Coming in 2022,One Day Xbox Game Pass

• hunbalee
    Halo Infinite idén Holiday....Free to play multival

Starfield 2022.11.11.

STALKER 2 2022.04.28

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.13. 19:46:07
  • hunbalee
    Alaposan kibővítve és feljavítva tér vissza a World War Z

• hunbalee
    Kár hogy only multi lesz, pedig jó volt vele singlebe bohóckodni.. Nem baj marad a régiek újrajátszása

13-án lesz belőle gameplay trailer

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.12. 20:30:17
  • toza #175873

• hunbalee
    Jedi: Fallen Order - itt az igazi next-gen frissítés
  • darkSectorxxx #175871
    Pontosan maga a techno eleve a saját korlátja.
  • TomStorm
    Ebben semmi jövő nincs.Már most szar a game streaming olyanoknál akik évek óta szolgáltatják.
    Sem a texturákat sem a valós felbontást nem fogod megkapni.Hangot meg végképp nem.

Átmeneti megoldásnak okés ha nincs pénze valakinek Hardvert venni és ráfoghatja hogy ez jó de nem az:)
  • darkSectorxxx #175869
    "Nem mellesleg mi a jobb a microsoftnak szerinted hogy veszel 1 hónap alatt 2 db játékot mondjuk 20k-ért vagy előfizető vagy 1 évre mondjuk teljes áras game pass áron? Na ugye hogy a game pass.."

Erről beszélek, pláne így hogy nem fogynak jól . :D
  • darkSectorxxx #175868
    De én hiszem, nézd vissza a GP előtt 1-2 évvel volt az hogy a lemezes játékaikat ha árulták akkor is alig tudták eladni őket, meg fingé hugyé árulták... most meg pláne. :)
  • hunbalee
    Elég jól fogy minden xboxon is és pc-n is..

Nem mellesleg mi a jobb a microsoftnak szerinted hogy veszel 1 hónap alatt 2 db játékot mondjuk 20k-ért vagy előfizető vagy 1 évre mondjuk teljes áras game pass áron? Na ugye hogy a game pass..

Nem mellesleg sokan vannak akik előfizetők tolnak valamit amit amugy teljes áron soha sőt nem is tudott róla amíg nem látta a game passba belejátszott és megvette mert tetszett neki. És ahhoz lehet dlc-ket is venni stb.. Szóval ez egy rohadt jó szolgáltatás.Nagy kár hogy nem tudjuk meg soha mennyit nyer/bukik ezen a ms. Pedig eskü a fél karomat adnám ezekért az infokért.
    (Tudom senkit se érdekel, de game passba én is letoltam már sok olyan játékot amit kb indiegala legalja szintnek tartok amik ha bundleba vannak ami ugye nekem ingyen van a biznisz miatt kb ránézés nélkül eladom a vérbe. Itt meg ugye a bőség zavara miatt tolom őket és nem is rosszak )
  • Voyager5
    Nemhiszem, hogy akkor tért volna át az MS a GP-re mikor basztak venni a játékokat.
    (Volt ilyen egyáltalán?)

Ők egyszerűen a szolgáltatás alapú businessben hisznek, és a szolgáltatást próbálják meg kiterjeszteni a lehető legtöbb platformra.
    Ezzel kb folyamatosan tudnak kalkulálni, hogy mennyien morzsolódnak le havonta, illetve mennyi új előfizetőjük lesz.
    A Sonynál ezt máshogy gondolják, jelenleg úgy tűnik, hogy mindkettő életképes.

A filmes streaming szerintem azért lett sikeres, mert egyre több háztartásba "betört" a viszonylag gyors net, az emberek szokásai is átalakultak, megtanulták használni a netet stb.
    Az én generációm (38 vagyok), már nem nagyon nézett/néz TV-t, mert egész egyszerűen felgyorsult a világ, és akkor és azt akarok
    nézni amikor és amit kedvem van, gagyi gyógyszerreklámok nélkül, és ezért hajlandó vagyok fizetni.
    Az meg csak hab a tortán, hogy pl a Netflixen bizonyos tartalmak 4K-ban/dolby vision/atmossal vannak fent. (nem sok ugyan, de vannak ilyenek)
    Ha nézel pl egy vision-ös filmet akkor azonnal látod a különbséget a hagyományoshoz képest.

Elég visszagondolni az őskorban pl amikor bejött az HBO, és havonta kellett érte fizetni, cserébe friss és jó filmek mentek rajta reklám nélkül.
    Akkoriban is sokan előfizettek rá, pedig akkor emlékeim szerint max 3-4 plusz csatornát adtak, annyi pénzért amennyibe a többi 50 került :D.
    Namost ugye a streaming ezt az egészet fejelte meg azzal, hogy ráadásul bármikor nézhetsz tulképp bármit, jobb minőségben.

A Warez szerintem meg már szinte abszolút nem játszik, nem is ismerek jelenleg olyan embert aki bármit is másolgatna, rippelne, ncore-ozna.
    Ezek a warezos idők szerintem nagyrészt elmúltak, vagy csak az én környezetem változott meg gyökeresen.
  • darkSectorxxx #175865
    Én azt mondtam hogy azért IS van ez, mert amiért van a Gamepass... nem fogy valami jól akkor kell a szolgáltatás alapú hogy fix bevétel legyen miközben a juzer is olcsóbban jut hozzá....

Xbox is akkor tért át GP-re mikor baszták venni a játékokat...
  • darkSectorxxx #175864
    Hát de ezt mondom hogy elméleti minimum is kevés ahoz hogy kiváltsa a direkt játékot gépről, ha netán le tudnak menni valahogy addig. :)
  • hunbalee
    "Meg vedd figyelembe hogy a filmes streaming az nagyrészt nem az miatt lett nagyon jó mert fasza a minőség, hanem mert egy 1.5 órás filmet iszonyat könnyű warez-olni. Másolni és senki nem akar 8-10 ezret kiadni egy filmért."

Ezt gondolom poénnak szántad.. a netflix és a többi 100+ milliós és egyre emelkedő előfizetős filmes dologhoz hogy keverted bele a warezt? Ha te nem vagy hajlandó többszáz filmért sorozatért jó minőségben 0 day akár szinkronnal akár felirattal 990ft-ot fizetni akkor te játékot se fogsz soha venni egy db-ot se...(netflix pl ennyibe kerül 4 fős csoportban)

Ennyi erővel a ps now is csak azért király mert lehet warezolni ps 4 játékokat lol... megint beszélsz összevissza
  • lwb
    Ezért mondom, hogy ma még nincs ott a technika.
  • darkSectorxxx #175861
    Én a mai tech-ből indulunk.
    Nem vagyok nagy 4k fogyasztó, de meglepne ha hozná azt a minőséget mint a BR lejátszó.

Meg vedd figyelembe hogy a filmes streaming az nagyrészt nem az miatt lett nagyon jó mert fasza a minőség, hanem mert egy 1.5 órás filmet iszonyat könnyű warez-olni. Másolni és senki nem akar 8-10 ezret kiadni egy filmért.

Míg egy lemezes játékot pl vesznek mint a cukrot 20-30 ezrekért.

Én egyeltalán nem gondolom hogy a 4k-s Netflix példalesz a játékiparra.
    A filmeknél nincsen irányítás, delay, míg a Microsoft aki gazdag, van szerver bőven.

1080p 60-at se képes kásásodás nélkül megjeleníten hogy legalább ne késsen az irányítás közel 1 percet.
    Próbáltál már Forza Horizon 4-et xCloud-al, mert én néztem mobilon 250/250-es belső wifi hálózattal... :) nem bolt túl bíztató.