XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Netflix, HBO Go, AppleTV, Prime, Twitch).
Tegnap kipróbáltam az Asenctet...
~15 perc alatt cseszett fel annyira, hogy ki is léptem belőle <#idiota>#idiota>
Kb nemtudok normálisan célozni benne, csak rohangálok össze-vissza, és az ellenfelek arcába kell mennem, ha biztos akarok benne lenni, hogy eltalálom őket.
Nyilván kilehet tapasztalni, meg biztos bennem van a baj, de tegnap 10 óra munka után a 40 fokban nem sok kedvem volt ezt tapasztalgatni, főleg, hogy pl ha mellérakom a Diablo III-at, ami évekkel ezelőtt jött ki, és teljesen jól játszható ezzel ellentétben.
Szóval adok majd neki még egy esélyt, de jelenleg ilyen 10% körülire teszem, hogy én ezzel játszani fogok.
Egyedül az Apple+ miatt kell a boxot használni, de azon kb semmi nincs, amit érdemes lenne nézni.
A Memoir Blue is coming to Game Pass on day one
https://xboxera.com/2021/07/29/a-memoir-blue-is-coming-to-game-pass-on-day-one/
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.30. 11:43:36
Kellene valami netflixhez a kontroller helyett,még régebben vettem egy hivatalos xbox one media remote controlt,az működik rendesen de azt már nem lehet kapni.
Valami pdp-t hoz fel kereső,probalta valaki esetleg?
Csak boxhoz kéne nem kell hogy mindent kezeljen.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Aki vesz egy konzolt és egy GP előfizetést, annak lényegében csak akkor kell legközelebb pénzt költenie játékra, ha valamit nagyon kinézett magának, amúgy sose fog unatkozni. Ez a GP lényege. Ehhez képest csak bónusz, hogy az exkluzívok is jönnek day 1 ingyen.
És egy hangyányit jobban visszafogja a hiány.
Most nehéz erre mit mondani, Xbox jó, meg minden ott a GP, de na mi van most benne? Már a Halo-nak is 1 éve ott kéne lenni.
Biztos vagyok benne hogy dobott volna rajta. Most kiadták ezt a The Mediumot, ez sok vizet nem kavart, bármennyire szeretem.
Ma jelent meg elvileg az Ascent, az se az ami ösztönzi az embert, ez miatt ráérősek.
Most PS5-ön se jöttem még a durvább címek, de azért ott potyogott pár szuper dolog. Hiába Remake-ek meg kisebb önnáló kiegészítő mint a MM.
Azért az is egy 8-10 órás cucc és fasza. Én is mindkét gépet akartam venni, értelemszerűen ha csak egy sikerül vagy választani kell a sorrendben először megveszem a PS-t és azért az Xbox meg ráér picit nem aggódok a rendelgetés miatt.
MS is bejelentet az E3-on 8 jobb címet kb, ebből 2 jön idén elvileg.
Halo+Forza
A többi TALÁN 2022-2023 és a Stalkert kivéve kb a többiből egy nyulfarknyit nem mutattak.
Igazából ahogy kinéz az a Halo egy közepes pc elviszi, a Forza meg ha nem is maxon de dinamic resolutionnal tuti pörög pc-n. Érthető ha annyian nem kapkodnak még.
Nem biztos hogy erről van szó, de lehet ok. Mert tudtommal közel ~40%-al több ment PS5-ből. Ilyen 6-7 millió lehet az Xbox eladás.
Ilyen elcseszett gen megjelenés meg kiszolgálás mellett ezek a számok nem olyanok mint lehetnének, de még így is durva mindkét partnernél és ez nem kis szó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.29. 11:33:29
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Az új generációs masinák lettek a redmondiak leggyorsabban fogyó konzoljai.
Habár a korábbi adatok alapján úgy tűnt, a PlayStation 5 népszerűbb a játékosok körében, mint az Xbox Series-konzolok, azért a Microsoft így is rengeteg példányt tudott eladni az új gépeiből, annak ellenére is, hogy a készletek terén nem túl optimális a helyzet.A vállalat nem olyan régen beszámolt a 2021-es pénzügyi évének utolsó negyedéről, ami bizony elég jól sikerült, köszönhetően többek között a tavaly debütált masináknak. A Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella nemrég bejelentette, hogy már az Xbox Series X és Series S a leggyorsabban fogyó konzoljaik, továbbá megerősítette, hogy milliók használták már az Xbox Cloud Gaminget is PC-n, tableten, vagy éppen mobilon. Gaming fronton egyébként kifejezetten jól teljesített a vállalat a 2021-es pénzügyi év utolsó, június 30-án lezárult negyedében. Az Xboxot is magában foglaló divízió például 9%-os növekedést tudott felmutatni, ami 14,1 milliárd dolláros bevételt jelent. A negyedévben a videojátékos bevételek 357 millió dollárt hoztak a konyhára, ez 11%-os növekedést jelent, és főleg az Xbox-hardverek állnak ennek hátterében. A hardverekből származó bevétel 172%-os növekedést mutatott a szóban forgó időszak során, köszönhetően annak, hogy több Xbox talált gazdára, mint a korábbi negyedévben. Közben az Xbox tartalmakkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos aldivíziója 128 milliót termelt, ami 4%-os visszaesés, viszont az Xbox Game Pass kapcsán már növekedésnek örülhetett a Microsoft.
A teljes 2021-es pénzügyi évet illetően a Microsoft 168 milliárdos bevételről számolt be, ami az eggyel korábbi évhez képest 18%-os növekedésnek felel meg."
A 3-at mindig elkezdem azt 30 perc után kb abbahagyom azt letörlöm.
Darksiders is egy ilyen ott a 2. része nekem egy klasszikus, imádtam, ez a 3. meg valahogy nem akart lemenni.
Talán a csaj kari miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.28. 21:31:31
Darksiders III
Yooka-Laylee
Lost Planet 3 (xbox 360)
Garou: Mark of the Wolves (xbox 360)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.28. 17:49:17
Pazar látvány a kisebbik gépen is,első frissítés után kellett restart,utána fomenu lassan töltött be de onnan már minden gyors volt.
Alig várom hogy jöjjön a top gun update a vadaszgeppel és anyahajoval.
Jövőre meg a helikopterek.
Ja, és ezen felül a marketplace-en van egy rakás erősen ajánlott regionális grafika-javító csomag ... sok-sok extra giga helyért cserébe. 😄
Utoljára szerkesztette: lwb, 2021.07.28. 16:34:30
Amúgy majd jó szórakozást hozzá. <#worship>#worship>
Erre nekiállt leszedni újabb 28 GB-ot.. Nem volt kedvem kivárni azt a 25 percet.
Majd ma este talán, ha lesz időm.
Más:
The Ascent is előtöltve, holnaptól lehet is tolni.
Nagy reményeket fűzök hozzá, persze ilyenkor szokott jönni a pofáncsapás.
No remélem azért jó lesz.
Mintha a Last of Us-t nézném. 😄
https://www.gamekapocs.hu/hir/71986/csodas_tajakra_vezet_a_forza_horizon_5
FullHD TV mellé teljesen jó illetve 10-12 éves gyereknek is. Nekik nem fontos a 4k csak az hogy játszhatnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meg első konzolnak is.
De mint írtam nekem másodlagos gépnek lett,meg netflixre főleg mivel a tévé nem okostv.Nekem lemez már jó rég nem volt a gépben,mindent digitálisan veszünk home-olva.
Plusz ugye a tarhelyet később bővíteni az ofisöl ssdvel elég húzos,akkor már ott tartasz mint SX.
Ahogy Moby írta sajnos még nem jöttek meg régebbi játékok új verziói.
Itt egy másik
165-ért meg már egész komoly kínálat van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.07.24. 21:05:35
Adversus solem ne loquitor
Flight Sim,Red Dead és az idén megjelenő játékok érdekelnének.
60Fps kell(Flight Sim kivételével)
Igen szerintem is brutálisan durvaa a gép én is azt akartam venni, ha a Microsoft nem kamuzott volna, hogy ugyanaz lesz mint a Series X csak 1440p max felbontással, de nem.
Àr értégkben, meg méretben meg úgy mindenbe iszonyat durva, csak hát az a baj hogy nem csak annyi a különbség a nagyhoz képest hogy 4k helyett 1440p....
Ez miatt inkább majd a nagy gépet veszem.
Tárhely az ugye kicsi,pláne ha MS Flight sim,meg mondjuk RDR 2 fent van de aki nem akar kétszer annyit kiadni annak szerintem tökéletes.Pláne hogy raklapszámra van boltokban.
Youtube-on már vannak fent videók MS Flight Sim-ről Series S-en. Nem semmi azért ahogy fut ezen a kis gépen.
Nyílván majd Series X-en fogom többet tolni Flight Sim-et,de azért minden elismerést megérdemelnek ahogy megoldtották hogy elfusson az S-en.
Ár/érték arányban nagyon ott van a kis gép<#eljen>#eljen>
https://news.xbox.com/en-us/2021/07/23/next-week-on-xbox-july-26-to-30/amp/
Heti megjelenések
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.24. 07:34:02
Támogatja egér+bill-t és jó pár játékvezérlőt
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2021.07.23. 22:43:00
https://pdf.irpocket.com/C3659/Zbuw/xk8F/jMgB.pdf
Cris Tales, Cloud, Console, and PC - Today
Atomicrops, Cloud, Console, and PC - July 22
Raji: An Ancient Epic, Cloud, Console, and PC - July 22
Last Stop, Cloud, Console, and PC - Jully 22
Blinx: The Time Sweeper, Cloud and Console - July 26
Crimson Skies: High Road to Revenge, Cloud and Console - July 26
Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X - July 27
Lethal League Blaze, Cloud, Console, and PC - July 29
Omno, Cloud, Console, and PC - July 29
Project Wingman, PC - July 29
The Ascent, Cloud, Console, and PC - July 29

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.20. 16:25:34
Psychonauts 2 supports HDR, VRR and 120 FPS rendering exclusively on Xbox Series X|S consoles.
Xbox Series X: 4K/60 FPS or 1440p/120FPS
Xbox Series S: 1620p/60FPS or 1080p/120 FPS
- narrative-heavy platformer
- lots of exploration and collectibles
- collectibles help you to upgrade abilities
- character development and world-building with relentless density
- every NPC has something unique to say, often with deeper dialogue trees
Az LKA nevű fejlesztőcsapata tavaly ősszel jelentette be a Martha is Dead című játékot, amely a leírások alapján egy, a II. Világháborúban játszódó pszichológiai horror lesz. A címszereplő halálát annak testvére képtelen feldolgozni, így az ő szenvedéseit követhetjük majd nyomon a tervek szerint. Egy ideje már nem hallottunk a projektről, a minap azonban egy újabb fejlesztői videót kaptunk a készítőktől, érdemes lehet megnézni
A Martha is Dead PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik idén, de egyelőre a premier napja nem ismert.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.19. 18:53:44
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.08. 17:01:45