XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most az eddigi infók alapján egy Xbox-ért biztos nem mennék ebbe bele, mert amilyen helyzet van a játékokat illetően, azzal szerintem full felesleges kapkodni, sőtt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Series S könnyebb szerezni, sőtt Hardverapró tele van 85k-s alig használttal... de az nagyon gyenge, ahoz képest amit ígért és komunikált az MS róla, szóval oké hogy olcsó de azt asszem kihagyom. 😊
Na mondjuk ha ilyen van hogy a media-ba kitesznek gépet 215-ért úgy hogy előrendelések állnak fél éve, az kicsit azért bicskanyitogató ám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.06.19. 08:00:37
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ismerősön most postolt pl hogy bement a mediaba és PS5-volt kint igaz 215K-ért de meg is vette...
Xbox-okból is szerintem ha lesz akkor a kicsi S inkáb.
Hát igen ez miatt se nagyon zólnak olyan címet ami nem jön a régi generációra.
Next-genesedik az A Plague Tale: Innocence
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.18. 19:47:09
De ezt a felméréses dolgot már a fórumában is kifejtettem, hogy jó dolog de baromság így.
Mert ok kaptak több ezer visszajelzést ami alapján látják mit kéne cserélni.. És? Mire cserélik? Azt ki mondja meg hogy jó-e a játékosoknak? Eldöntik ők! Akkor mire volt jó a felmérés? Kb semmire.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.16. 11:22:41
Forza Horizon 5 supports Xbox Play Anywhere, buy once to play on Xbox and PC
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.15. 20:06:35
Talán tudok venni ismerőstől egy xbox one s-t amin vannak alapból játékok (elvileg semmi warez).
Akkor hogy lehet? Digitálisan megvásárolt?
Na már most gondolom ehhez is fiók kell mint pl a nintendohoz. Ha van fiókod és veszel valamit arra a accra vetted meg. Ha nekem nem jó a “Sexyboy69-xXx” nevü acc. Csinálok sajátot akkor az eddigi játékok nem elérhetőek rajta már?
Remélem jól sejtem.
Átruházási lehetőség van?
Köszi a segítséget 😊
Várós! Első részt szépen kipofozták, utoljára 19 október végén néztem bele (PC-n), akkor elég bugos volt, abba is marad pár óra játék után, de tegnap a conf után elővettem, és teljesen beszippantott.
Capabilities:
• Single player
• Online multiplayer
• 4K Ultra HD
• Ray Tracing
• 60 fps+
• Optimized for Xbox Series X|S
Size: 150.01GB
Release: April 28th, 2022,
A Microsoft Flight Simulator július 27-én jelenik meg Xbox Series X-re és Series S-re, az Xbox One-os változatról viszont egyelőre nem esett szó. A játék cseppet sem meglepő módon első naptól fogva megtalálható lesz az Xbox Game Pass kínálatában, és kapni fog a közeljövőben egy ingyenes, vadászrepülős kiegészítőt a Top Gun: Maverick filmhez kapcsolódóan.
Tetszett a show,BF remélem egér+bill támogatással jőn és cross platformos lesz,jó lenne tolni haverokkal akik pécések.
Back for blood majd elválik milyen,remélem hozza majd a régi l4d játékok hangulatát.
Minden gamepassba nem semmi azért<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor

Diablo 2 számomra a legvárósabb, sajnos Starfieldről még mindig nem tudunk semmit, pedig jövőre jön.
Starfield 2022.11.11.
STALKER 2 2022.04.28
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.13. 19:46:07
13-án lesz belőle gameplay trailer
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.12. 20:30:17
Sem a texturákat sem a valós felbontást nem fogod megkapni.Hangot meg végképp nem.
Átmeneti megoldásnak okés ha nincs pénze valakinek Hardvert venni és ráfoghatja hogy ez jó de nem az😊
Erről beszélek, pláne így hogy nem fogynak jól . 😄
Nem mellesleg mi a jobb a microsoftnak szerinted hogy veszel 1 hónap alatt 2 db játékot mondjuk 20k-ért vagy előfizető vagy 1 évre mondjuk teljes áras game pass áron? Na ugye hogy a game pass..
Nem mellesleg sokan vannak akik előfizetők tolnak valamit amit amugy teljes áron soha sőt nem is tudott róla amíg nem látta a game passba belejátszott és megvette mert tetszett neki. És ahhoz lehet dlc-ket is venni stb.. Szóval ez egy rohadt jó szolgáltatás.Nagy kár hogy nem tudjuk meg soha mennyit nyer/bukik ezen a ms. Pedig eskü a fél karomat adnám ezekért az infokért.
(Tudom senkit se érdekel, de game passba én is letoltam már sok olyan játékot amit kb indiegala legalja szintnek tartok amik ha bundleba vannak ami ugye nekem ingyen van a biznisz miatt kb ránézés nélkül eladom a vérbe. Itt meg ugye a bőség zavara miatt tolom őket és nem is rosszak <#buck>#buck>)
(Volt ilyen egyáltalán?)
Ők egyszerűen a szolgáltatás alapú businessben hisznek, és a szolgáltatást próbálják meg kiterjeszteni a lehető legtöbb platformra.
Ezzel kb folyamatosan tudnak kalkulálni, hogy mennyien morzsolódnak le havonta, illetve mennyi új előfizetőjük lesz.
A Sonynál ezt máshogy gondolják, jelenleg úgy tűnik, hogy mindkettő életképes.
A filmes streaming szerintem azért lett sikeres, mert egyre több háztartásba "betört" a viszonylag gyors net, az emberek szokásai is átalakultak, megtanulták használni a netet stb.
Az én generációm (38 vagyok), már nem nagyon nézett/néz TV-t, mert egész egyszerűen felgyorsult a világ, és akkor és azt akarok
nézni amikor és amit kedvem van, gagyi gyógyszerreklámok nélkül, és ezért hajlandó vagyok fizetni.
Az meg csak hab a tortán, hogy pl a Netflixen bizonyos tartalmak 4K-ban/dolby vision/atmossal vannak fent. (nem sok ugyan, de vannak ilyenek)
Ha nézel pl egy vision-ös filmet akkor azonnal látod a különbséget a hagyományoshoz képest.
Elég visszagondolni az őskorban pl amikor bejött az HBO, és havonta kellett érte fizetni, cserébe friss és jó filmek mentek rajta reklám nélkül.
Akkoriban is sokan előfizettek rá, pedig akkor emlékeim szerint max 3-4 plusz csatornát adtak, annyi pénzért amennyibe a többi 50 került 😄.
Namost ugye a streaming ezt az egészet fejelte meg azzal, hogy ráadásul bármikor nézhetsz tulképp bármit, jobb minőségben.
A Warez szerintem meg már szinte abszolút nem játszik, nem is ismerek jelenleg olyan embert aki bármit is másolgatna, rippelne, ncore-ozna.
Ezek a warezos idők szerintem nagyrészt elmúltak, vagy csak az én környezetem változott meg gyökeresen.
Xbox is akkor tért át GP-re mikor baszták venni a játékokat...