XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja de kell csak éppen 5x gyorsabban fordulsz rá egérrel.
Maradjunk annyiban kinek mi a kényelmes.
Ami más téma az a point and click játékok konzolra kiadása ami egy áldás de Ascent nem az
Ez azért van mert a gomba mikor elrántod arra lő, amerre rántod.
Az egérnél meg a kurzor-t kell húznod át a karakteren, vagyis a középponton hogy irányt válts.
A probléma hogy az egérrel figyelned kell a kurzort vagy hogy merre néz a karakter mikor nagy tömeg van, egy kontrolleren a gombát meg csak elmozdítod érzésre arra amerre lőni akarsz.
Nem tudom érthető-e amire gondolok, de a Renegade Ops-nál régen PC-n egy inditási kezdőképen direkt jelezték is, hogy lehetőleg kontrollerrel játszák.
Engem ezt a stílust egérrel meg pláne awsd-vel egy horror játszani. És ez technikailag is egyértelmű, hogy sokkal könnyebb az analog kar.
Most az hogy valakit ez nem zavar játék közben az más de ajánlott egy kontroller.
Egér az ilyen játékokhoz kell, fps és ha akarja valaki tps-hez ahol a célzási irán nem egy közzépponthoz képest váltakozik.
Lehet jó bután fogalmaztam meg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.30. 20:00:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.30. 19:53:22
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(Netflix, HBO Go, AppleTV, Prime, Twitch).
Tegnap kipróbáltam az Asenctet...
~15 perc alatt cseszett fel annyira, hogy ki is léptem belőle <#idiota>#idiota>
Kb nemtudok normálisan célozni benne, csak rohangálok össze-vissza, és az ellenfelek arcába kell mennem, ha biztos akarok benne lenni, hogy eltalálom őket.
Nyilván kilehet tapasztalni, meg biztos bennem van a baj, de tegnap 10 óra munka után a 40 fokban nem sok kedvem volt ezt tapasztalgatni, főleg, hogy pl ha mellérakom a Diablo III-at, ami évekkel ezelőtt jött ki, és teljesen jól játszható ezzel ellentétben.
Szóval adok majd neki még egy esélyt, de jelenleg ilyen 10% körülire teszem, hogy én ezzel játszani fogok.
Egyedül az Apple+ miatt kell a boxot használni, de azon kb semmi nincs, amit érdemes lenne nézni.
A Memoir Blue is coming to Game Pass on day one
https://xboxera.com/2021/07/29/a-memoir-blue-is-coming-to-game-pass-on-day-one/
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.30. 11:43:36
Kellene valami netflixhez a kontroller helyett,még régebben vettem egy hivatalos xbox one media remote controlt,az működik rendesen de azt már nem lehet kapni.
Valami pdp-t hoz fel kereső,probalta valaki esetleg?
Csak boxhoz kéne nem kell hogy mindent kezeljen.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Aki vesz egy konzolt és egy GP előfizetést, annak lényegében csak akkor kell legközelebb pénzt költenie játékra, ha valamit nagyon kinézett magának, amúgy sose fog unatkozni. Ez a GP lényege. Ehhez képest csak bónusz, hogy az exkluzívok is jönnek day 1 ingyen.
És egy hangyányit jobban visszafogja a hiány.
Most nehéz erre mit mondani, Xbox jó, meg minden ott a GP, de na mi van most benne? Már a Halo-nak is 1 éve ott kéne lenni.
Biztos vagyok benne hogy dobott volna rajta. Most kiadták ezt a The Mediumot, ez sok vizet nem kavart, bármennyire szeretem.
Ma jelent meg elvileg az Ascent, az se az ami ösztönzi az embert, ez miatt ráérősek.
Most PS5-ön se jöttem még a durvább címek, de azért ott potyogott pár szuper dolog. Hiába Remake-ek meg kisebb önnáló kiegészítő mint a MM.
Azért az is egy 8-10 órás cucc és fasza. Én is mindkét gépet akartam venni, értelemszerűen ha csak egy sikerül vagy választani kell a sorrendben először megveszem a PS-t és azért az Xbox meg ráér picit nem aggódok a rendelgetés miatt.
MS is bejelentet az E3-on 8 jobb címet kb, ebből 2 jön idén elvileg.
Halo+Forza
A többi TALÁN 2022-2023 és a Stalkert kivéve kb a többiből egy nyulfarknyit nem mutattak.
Igazából ahogy kinéz az a Halo egy közepes pc elviszi, a Forza meg ha nem is maxon de dinamic resolutionnal tuti pörög pc-n. Érthető ha annyian nem kapkodnak még.
Nem biztos hogy erről van szó, de lehet ok. Mert tudtommal közel ~40%-al több ment PS5-ből. Ilyen 6-7 millió lehet az Xbox eladás.
Ilyen elcseszett gen megjelenés meg kiszolgálás mellett ezek a számok nem olyanok mint lehetnének, de még így is durva mindkét partnernél és ez nem kis szó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.29. 11:33:29
"Az új generációs masinák lettek a redmondiak leggyorsabban fogyó konzoljai.
Habár a korábbi adatok alapján úgy tűnt, a PlayStation 5 népszerűbb a játékosok körében, mint az Xbox Series-konzolok, azért a Microsoft így is rengeteg példányt tudott eladni az új gépeiből, annak ellenére is, hogy a készletek terén nem túl optimális a helyzet.A vállalat nem olyan régen beszámolt a 2021-es pénzügyi évének utolsó negyedéről, ami bizony elég jól sikerült, köszönhetően többek között a tavaly debütált masináknak. A Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella nemrég bejelentette, hogy már az Xbox Series X és Series S a leggyorsabban fogyó konzoljaik, továbbá megerősítette, hogy milliók használták már az Xbox Cloud Gaminget is PC-n, tableten, vagy éppen mobilon. Gaming fronton egyébként kifejezetten jól teljesített a vállalat a 2021-es pénzügyi év utolsó, június 30-án lezárult negyedében. Az Xboxot is magában foglaló divízió például 9%-os növekedést tudott felmutatni, ami 14,1 milliárd dolláros bevételt jelent. A negyedévben a videojátékos bevételek 357 millió dollárt hoztak a konyhára, ez 11%-os növekedést jelent, és főleg az Xbox-hardverek állnak ennek hátterében. A hardverekből származó bevétel 172%-os növekedést mutatott a szóban forgó időszak során, köszönhetően annak, hogy több Xbox talált gazdára, mint a korábbi negyedévben. Közben az Xbox tartalmakkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos aldivíziója 128 milliót termelt, ami 4%-os visszaesés, viszont az Xbox Game Pass kapcsán már növekedésnek örülhetett a Microsoft.
A teljes 2021-es pénzügyi évet illetően a Microsoft 168 milliárdos bevételről számolt be, ami az eggyel korábbi évhez képest 18%-os növekedésnek felel meg."
A 3-at mindig elkezdem azt 30 perc után kb abbahagyom azt letörlöm.
Darksiders is egy ilyen ott a 2. része nekem egy klasszikus, imádtam, ez a 3. meg valahogy nem akart lemenni.
Talán a csaj kari miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.28. 21:31:31
Darksiders III
Yooka-Laylee
Lost Planet 3 (xbox 360)
Garou: Mark of the Wolves (xbox 360)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.28. 17:49:17
Pazar látvány a kisebbik gépen is,első frissítés után kellett restart,utána fomenu lassan töltött be de onnan már minden gyors volt.
Alig várom hogy jöjjön a top gun update a vadaszgeppel és anyahajoval.
Jövőre meg a helikopterek.
Ja, és ezen felül a marketplace-en van egy rakás erősen ajánlott regionális grafika-javító csomag ... sok-sok extra giga helyért cserébe. 😄
Utoljára szerkesztette: lwb, 2021.07.28. 16:34:30
Amúgy majd jó szórakozást hozzá. <#worship>#worship>
Erre nekiállt leszedni újabb 28 GB-ot.. Nem volt kedvem kivárni azt a 25 percet.
Majd ma este talán, ha lesz időm.
Más:
The Ascent is előtöltve, holnaptól lehet is tolni.
Nagy reményeket fűzök hozzá, persze ilyenkor szokott jönni a pofáncsapás.
No remélem azért jó lesz.
Mintha a Last of Us-t nézném. 😄
https://www.gamekapocs.hu/hir/71986/csodas_tajakra_vezet_a_forza_horizon_5
FullHD TV mellé teljesen jó illetve 10-12 éves gyereknek is. Nekik nem fontos a 4k csak az hogy játszhatnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meg első konzolnak is.
De mint írtam nekem másodlagos gépnek lett,meg netflixre főleg mivel a tévé nem okostv.Nekem lemez már jó rég nem volt a gépben,mindent digitálisan veszünk home-olva.
Plusz ugye a tarhelyet később bővíteni az ofisöl ssdvel elég húzos,akkor már ott tartasz mint SX.
Ahogy Moby írta sajnos még nem jöttek meg régebbi játékok új verziói.
Itt egy másik
165-ért meg már egész komoly kínálat van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.07.24. 21:05:35
Adversus solem ne loquitor
Flight Sim,Red Dead és az idén megjelenő játékok érdekelnének.
60Fps kell(Flight Sim kivételével)
Igen szerintem is brutálisan durvaa a gép én is azt akartam venni, ha a Microsoft nem kamuzott volna, hogy ugyanaz lesz mint a Series X csak 1440p max felbontással, de nem.
Àr értégkben, meg méretben meg úgy mindenbe iszonyat durva, csak hát az a baj hogy nem csak annyi a különbség a nagyhoz képest hogy 4k helyett 1440p....
Ez miatt inkább majd a nagy gépet veszem.
Tárhely az ugye kicsi,pláne ha MS Flight sim,meg mondjuk RDR 2 fent van de aki nem akar kétszer annyit kiadni annak szerintem tökéletes.Pláne hogy raklapszámra van boltokban.
Youtube-on már vannak fent videók MS Flight Sim-ről Series S-en. Nem semmi azért ahogy fut ezen a kis gépen.
Nyílván majd Series X-en fogom többet tolni Flight Sim-et,de azért minden elismerést megérdemelnek ahogy megoldtották hogy elfusson az S-en.
Ár/érték arányban nagyon ott van a kis gép<#eljen>#eljen>
https://news.xbox.com/en-us/2021/07/23/next-week-on-xbox-july-26-to-30/amp/
Heti megjelenések
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.24. 07:34:02
Támogatja egér+bill-t és jó pár játékvezérlőt
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2021.07.23. 22:43:00
https://pdf.irpocket.com/C3659/Zbuw/xk8F/jMgB.pdf
Cris Tales, Cloud, Console, and PC - Today
Atomicrops, Cloud, Console, and PC - July 22
Raji: An Ancient Epic, Cloud, Console, and PC - July 22
Last Stop, Cloud, Console, and PC - Jully 22
Blinx: The Time Sweeper, Cloud and Console - July 26
Crimson Skies: High Road to Revenge, Cloud and Console - July 26
Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X - July 27
Lethal League Blaze, Cloud, Console, and PC - July 29
Omno, Cloud, Console, and PC - July 29
Project Wingman, PC - July 29
The Ascent, Cloud, Console, and PC - July 29

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.20. 16:25:34
Psychonauts 2 supports HDR, VRR and 120 FPS rendering exclusively on Xbox Series X|S consoles.
Xbox Series X: 4K/60 FPS or 1440p/120FPS
Xbox Series S: 1620p/60FPS or 1080p/120 FPS
- narrative-heavy platformer
- lots of exploration and collectibles
- collectibles help you to upgrade abilities
- character development and world-building with relentless density
- every NPC has something unique to say, often with deeper dialogue trees
Az LKA nevű fejlesztőcsapata tavaly ősszel jelentette be a Martha is Dead című játékot, amely a leírások alapján egy, a II. Világháborúban játszódó pszichológiai horror lesz. A címszereplő halálát annak testvére képtelen feldolgozni, így az ő szenvedéseit követhetjük majd nyomon a tervek szerint. Egy ideje már nem hallottunk a projektről, a minap azonban egy újabb fejlesztői videót kaptunk a készítőktől, érdemes lehet megnézni
A Martha is Dead PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik idén, de egyelőre a premier napja nem ismert.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.19. 18:53:44