176776
banner
  • Harlekin
    Tudom sajnos...Én még így is megpróbálok helytállni...
    lol
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.22. 10:51:10
  • orichalcos
    De egyébként számtalanszor azért kaptunk ki bounty-ban is mert idióta társak nem tudták mit kell csinálni. :(
  • Harlekin
    Biztos csak adj neki időt. Ez tipikusan az a játék és játék stílus amire rá kell készülni ki kell tapasztalni.Nem megy csak úgy,de ha egyszer megvan a séma akkor a függés is...
    Sokan azért adják fel,mert első 2-3 meccsen fogalmuk nincs mit kell csinálni,hogy lehet ölni,pedig sima ügy,ha az ember szán rá időt a kiismerésre.

Erre nagyon rá lehet kattanni!
  • Harlekin
    ja ja
  • Rage47
    végén még megjön a kedvem újra :D
  • orichalcos
    ...utána meg Titánnal simán össze lehet szedni 1000 dolcsit, mint én tegnap:

katt
  • Harlekin
    Én átlagosan 15-20 pilóta killel szoktam végezni,de a 10-12 mindig megvan és így hamar megvan a titán.Ráadásul rengeteg assistom van.Amúgy ezért kell bounty huntert játszani.
    Ott pillanatok alatt van titán.Én azt teszem hogy beállok jó helyre ledobnak 2 kapszulát előtte oda dobom a dobó csillagot az összeránt 5-6 enemyt és már megy is a titan fegyó mag launcherból 2 lövedék ami azonnal megöli őket,ha mégse akkor a gránát végső robbanása.Még pár kill és már kész is a titán...
  • Rage47
    Ja, ami fura még (biztos az OW ultimate miatt :D), hogy csak akkor jön Titan, ha elég ügyes vagyok, vagyis elég embert ölök. Ez marhára frusztrált :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.08.22. 08:49:45
  • Harlekin
    Adni kell neki időt...Nekem is nagyon rossz szájízem volt az elején,de tegnapra totális titan hangulatom lett...Amúgy tegnap már jött módosítás bele ami azt eredményezte,hogy a titánok gyorsabban készültek el vagy is könnyebb volt megszerezni őket még hard pointon is...Nem lesz ezzel gond az alap nagyon jó itt csak minimális polírozások kellenek...
  • Rage47
    Nekem nem jön be egyelőre. Hiányzik a hangulat, üresnek hat. A felbontás is mintha alacsonyabb lenne. Lehet csak a sok Overwatch után... Zenék sincsenek nagyon. Titanom alig volt... A véglegesre kíváncsi leszek. Bízom azért benne.
  • Harlekin
    Valóban ott 90 másodperc múlva,ha semmit nem csináltál volt titánod,de öltél 3 pilótát meg pár spectrét és azonnal volt titan.általánosságban a 20. másodpercben titánban ültem.Vagy akár kártyával kezdhetted titánba a mecset...Itt most valóban sokkal nehezebb összehozni a titánt szerintem is,mert hiába vagy jó, szopat a gép.
    Volt olyan,hogy öltem 2 pilótát felugrott a titán számláló 37%-t,de sárga maradt és semmi nem volt utána körülöttem semmi se grant se pilot se semmi,így mire találkoztam valakivel szépen vissza is csorgott a megszerzett plusz.Nem is értem pontosan mikor miért is írja fel a megszerzett százalékokat. Sőt,ha sokáig semmit nem csinálsz akár nullára is vissza tud csökkenni...Remélem azért ezen tényleg módosítanak.Vagy remélem tesznek bele classik (TF1 modot) és akkor leszarok mindent azt csinálnak amit akarnak.
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.20. 16:39:10
  • Bercy #168896
    Sziasztok, xbox jatek vasarlasra (dobozos) melyik online shopokat tudnatok ajanlani? Ti hol szokatatok vasarolni?
  • Zozzancs

egy kis Recore
  • orichalcos
    Hm, mintha úgy emlékeztem volna hogy első részben csak gyorsíthattad a számlálót ölésekkel, de amúgy anélkül is lehívhattad őket.

Itt 2. részben simán van hogy egy percen belül már titán van a pályán.
  • Kongy
    Ez így volt az előző részben is, de itt úgy láttam, hogy elég lassan kapod meg, még akkor is ha mészárlást rendezel.
  • orichalcos
    A Titán egyfajta killstreaknek felel meg, vagyis minél többet ölsz (játékost vagy gépi ellenfelet), annál hamarabb tudod lehívni. Az viszont nem igaz hogy a többiekkel együtt hívhatod le.
  • Kongy
    Gameplay-ben úgy láttam, hogy jóval később kapod meg a titánt, és ha minden igaz egyszerre a többiekkel. Ez tényleg így van?
  • zaki
    Jatszott mar valaki a Ben-Hurral? Ingyenes most a Live-on (de nem mindenhol asszem, en USA regioban vagyok, ott ingyenes). 1 ora alatt kiporgetheto 1000G-re, viszont ilyen gagyi fos szar jatekkal meg eletemben nem jatszottam :D Az egesz jatekban van osszesen 3 lovaskocsi verseny, de olyan gagyi, hogy az valami rettenet :D
  • Harlekin
    ja ja néztem tehát akkor 10 a max...8-as vagyok és 196 van akkor kell mégy gyűjteni :-D
  • orichalcos
    Lesz majd olyan kaszt ami tud láthatatlanságot, de csak level 14-től. Mivel level 10 a max a játékban így creditért lehet kinyitni. 500 credit, nekem most van 250.
  • Harlekin
    Viszont tényleg rendesen átszabták az egészet..Most nagyon elveszett vagy pilótaként a titanok ellen.Nagyon hiányzik a láthatatlanság nekem legalább is...Rendre úgy halok meg,mivel én azt nagyon ki tudtam használni előzőben és most is rányomok ösztönösen a gombra és szaladok ki fedezékből és esek is össze,mert látnak.....Remélem elérem hogy nyithassam és úgy lesz az igazi számomra.
    Titanok fegyverzetéről meg kitekről elsődlegesen annyi,hogy miért kell így korlátolni.Nem annyira vészes,de azért jó lenne kicsit baszkurálni őket legalább 2 fegyver közül választani...
    Pilóta fegyverekről semmit nem tudok mondani,mert a 102 ami KELL és kész nincs más számomra.Az elsőbe is a 101 volta az amivel 498 órát mentem a maradék 2 órát is csak az acsik véget mentem más fegyóval! :-D
  • Harlekin
    KURVA JÓ!Reggel fél 6 óta nyomom! :-D Viszont tegnap nem ezt gondoltam....
    Tegnap első óra után azt mondtam,hogy jó jó,de ez nem titanfall....
    Bele ugrottunk hard point ba.....És szét basztak akár mit csináltam és még titanom se lett....
    Majd össze álltunk 4 en és ez ment a partyba....Hol a titan...Miért nincs még titan...Neked van titan...nincs há mé nincs bazzz ölök mint az állat meg itt baszom a pontot....hol a titan és ezek mérhetetlen mennyiségben...Majd elkezdtünk bounty hunterezni, na de ott még inkább elveszettnek éreztük magunkat.
    Aztán szépen mindenki kezdett lehiggadni és apránként kezdte elkapni a fonalat és jöttek a sikerek meg a nyert meccsek...
    Most is csak azért hagytuk abba,mert baszakodnak a szerverek nem tudunk együtt maradni hiába my net-el csatlakozunk külön rak mindenkit :-D
  • orichalcos
    Na Titanfall vélemények? Harli? :D
  • Totti5
    20. perctől van free ride. Borús, esős időben. Az az égbolt megvalósítása ( ezek teljesen komolyan gondolták, amikor mesélték mennyi fénykép alapján modellezték/szimulálták le élethűre ). Döbbenet jól néz ki, szinte megszólal.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.19. 19:44:55
  • Totti5
    Vegyétek!

• Harlekin
    Basszus reggel 5 kor még nem volt elérhető.Most meg már asszony sincs otthon,hogy elindítsa a letöltést.....
  • orichalcos
    Titanfall 2 Tech Test tölthető
  • Firerock
    Köszönöm szépen!
  • Harlekin
    Vissza számlálás indul!!!
  • Rage47
    Van rengeteg összehasonlítás és elég szubjektív választ kapsz, ha itt megkérded sztem. :)
    Én pl. azért vettem One-t, mert előtte is 360-am volt (most már azok a játékok is mennek One-on, tök jó); halkabb a gép, mint a PS4; a Live network stabilabb, mint a PSN; jobb a közösség és a barátok kezelése stb. a konzolon; van xboxdvr.com és hasonló oldalak; rendes, gyors támogatás, 2 év gari; csöndes gép; jobb kontroller.
    Ami negatív lehet, legalábbis számomra, hogy vannak exkluzívok, melyek sosem lesznek a MS rendszerében. Amire nincs rálátásom, mert nem volt PS4-em, az az, hogy gyengébb a One, mint a PS4 - ezt sok összehasonlításban leírják, bár a játék hevében nem veszed észre, esetleg benchmarkokon.
  • darkSectorxxx #168877
    Köszke.

Hát ilyen bestbuy kategóriára gondolok, 10 alatt aránylag régi játék. :)
    50-70% off meg ilyenek.
  • Harlekin
    Deus Ex: Mankind Divided - Digital Standard Edition 14200 ft.... Ez jónak számít neked???
    ugyan ennyi FH3 is
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.18. 18:58:19
  • Harlekin
    Itt tudsz másik storeba való kártyát venn!!!
    Én is ezt használom,ha nem lehet hivatalos ms storeba venni a kártyákat!
  • Harlekin
    Mit tudom én!?Mi az ami neked jó ?
    kb 10000000 x leírtam hol tudsz informálódni!!!!!!!!!
    ITT
  • darkSectorxxx #168873
    Van valami jó akció? Mármint singában?
  • mgkp
    Értem, köszi!

Esetleg valaki tudna nekem egy pro és kontra összeállítást írni, esetleg linkelni, hogy ha valaki újgenerációs konzolt szeretne venni, akkor melyek azok a szempontok, amiket érdemes figyelembe venni?

Előre is köszönöm.
  • Harlekin
    Nincs mit ugrálni!!!
    Kezdjük előröl!!!
    Teszem azt vásárolni akarsz sinagpure ba!Veszel SINGAPURI DOLLÁR feltöltőt!Ezt megteheted a hivatalos MS oldalon is!!!
    (MINDIG OLYAN FELTÖLTŐ KELL MINT AMIN VÁSÁROLNI AKARSZ!!!!)
    !!!TEHÁT USA FELTÖLTŐ KÁRTYÁT NEM TUDSZ SINGAPUREBA FELTÖLTENI!!!!!!!!
    Felmész a www.xbox.com oldalra!!!Amúgy is itt végzed a vásárlást ugye!!!
    Bejelentkezel!!
    Majd utána az oldalon bal alsó sarokban átállítod singaporera a régiót!
    MS storeba(nem xbox store) megkeresed a kívánt feltöltőt és megveszed.
    Vissza lépsz xbox oldalra és ellenőrződ hogy még mindig singaporeba vagy.
    Majd belépsz redem oldalra és a profilodhoz hozzá adod a kódokat!
    Majd jön a vásárlás
    Itt kívánt játékra rámész és rányomsz,hogy megveszed.
    Ha még nem vásároltál ebbe a storeba akkor kér számlázási címet (kinézel netröl egy singapore hotel vagy bár mi más valós címét tel számmal) és megadod.
    Majd valószínűleg kér kártya adatokat is ezt is megadod(nyugi 100 ft ot levon amit majd vissza kapsz)Mást nem fog és nem is tud ,mert amúgy magyar kártyával NEM lehet már másik storeba xbox oldalon fizetni!!!
    Ha ez megvan és mindig singapore oldalon voltál akkor rányomsz hogy megvesz és kifizetheted és itt a feltöltött összegből fizetsz!
    Ennyi...
    A cím megadást meg a bank kártya regisztrációt már előtte is megteheted és nem kell a vásárlásnál szarakodni...

A többi lehetőségnél is hasonló a metódus csak bizonyos pontokba van változás....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.18. 18:47:13
  • Totti5
    az a gát.

• Totti5

• Firerock
    amazonról szoktam feltöltőkártyát venni. Hogy tudok ugrálni szingapúrba,aztán indiába aztán meg dél afrikába?