176790

-
Titanfall 2 Tech Test tölthető -
Köszönöm szépen! -
Vissza számlálás indul!!! 
-
Van rengeteg összehasonlítás és elég szubjektív választ kapsz, ha itt megkérded sztem. :)
Én pl. azért vettem One-t, mert előtte is 360-am volt (most már azok a játékok is mennek One-on, tök jó); halkabb a gép, mint a PS4; a Live network stabilabb, mint a PSN; jobb a közösség és a barátok kezelése stb. a konzolon; van xboxdvr.com és hasonló oldalak; rendes, gyors támogatás, 2 év gari; csöndes gép; jobb kontroller.
Ami negatív lehet, legalábbis számomra, hogy vannak exkluzívok, melyek sosem lesznek a MS rendszerében. Amire nincs rálátásom, mert nem volt PS4-em, az az, hogy gyengébb a One, mint a PS4 - ezt sok összehasonlításban leírják, bár a játék hevében nem veszed észre, esetleg benchmarkokon. -
Köszke.
Hát ilyen bestbuy kategóriára gondolok, 10 alatt aránylag régi játék. :)
50-70% off meg ilyenek. -
Deus Ex: Mankind Divided - Digital Standard Edition 14200 ft.... Ez jónak számít neked???
ugyan ennyi FH3 is
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.18. 18:58:19 -
Itt tudsz másik storeba való kártyát venn!!!
Én is ezt használom,ha nem lehet hivatalos ms storeba venni a kártyákat! -
Mit tudom én!?Mi az ami neked jó ? 
kb 10000000 x leírtam hol tudsz informálódni!!!!!!!!!
ITT -
Van valami jó akció? Mármint singában? -
mgkp #168872 Értem, köszi!
Esetleg valaki tudna nekem egy pro és kontra összeállítást írni, esetleg linkelni, hogy ha valaki újgenerációs konzolt szeretne venni, akkor melyek azok a szempontok, amiket érdemes figyelembe venni?
Előre is köszönöm. -
Nincs mit ugrálni!!!
Kezdjük előröl!!!
Teszem azt vásárolni akarsz sinagpure ba!Veszel SINGAPURI DOLLÁR feltöltőt!Ezt megteheted a hivatalos MS oldalon is!!!
(MINDIG OLYAN FELTÖLTŐ KELL MINT AMIN VÁSÁROLNI AKARSZ!!!!)
!!!TEHÁT USA FELTÖLTŐ KÁRTYÁT NEM TUDSZ SINGAPUREBA FELTÖLTENI!!!!!!!!
Felmész a www.xbox.com oldalra!!!Amúgy is itt végzed a vásárlást ugye!!!
Bejelentkezel!!
Majd utána az oldalon bal alsó sarokban átállítod singaporera a régiót!
MS storeba(nem xbox store) megkeresed a kívánt feltöltőt és megveszed.
Vissza lépsz xbox oldalra és ellenőrződ hogy még mindig singaporeba vagy.
Majd belépsz redem oldalra és a profilodhoz hozzá adod a kódokat!
Majd jön a vásárlás
Itt kívánt játékra rámész és rányomsz,hogy megveszed.
Ha még nem vásároltál ebbe a storeba akkor kér számlázási címet (kinézel netröl egy singapore hotel vagy bár mi más valós címét tel számmal) és megadod.
Majd valószínűleg kér kártya adatokat is ezt is megadod(nyugi 100 ft ot levon amit majd vissza kapsz)Mást nem fog és nem is tud ,mert amúgy magyar kártyával NEM lehet már másik storeba xbox oldalon fizetni!!!
Ha ez megvan és mindig singapore oldalon voltál akkor rányomsz hogy megvesz és kifizetheted és itt a feltöltött összegből fizetsz!
Ennyi...
A cím megadást meg a bank kártya regisztrációt már előtte is megteheted és nem kell a vásárlásnál szarakodni...
A többi lehetőségnél is hasonló a metódus csak bizonyos pontokba van változás....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.18. 18:47:13 -
az a gát.
-
-
amazonról szoktam feltöltőkártyát venni. Hogy tudok ugrálni szingapúrba,aztán indiába aztán meg dél afrikába? -
Eléggé megszigorították,de még mindig van lehetőség.
Vagy a rendes ms storeból veszel feltöltő kártyát(érthetően abból a pénzneből amivel fizetni szeretnél) és azzal fizetsz a profilodon.Nem minden storehoz van ez a lehetőség!!!!
Vagy veszel 3. féltől származó feltöltőt és úgy vásárolsz a profilodról.Nem minden storehoz van ez a lehetőség!!!!!!
Esetleg Paypal ha lehetséges fizetni azon a storeon vele ahonnan vásárolni szeretnél....Nem minden storehoz van ez a lehetőség!!!!!
1 biztos,hogy mindig van olyan store ahol olcsóbban lehet venni ezekkel a lehetőségekkel mintha a magyaron storeon vásárolnál!!!!! -
Most jött ki a kisebb Xbox One S, ezért próbálják kiszórni raktárról a nagyobb Xbox One-t. -
mgkp #168865 Valaki meg tudná mondani nekem, hogy egy Xbox One alapgép (500 GB) miért 40 ezer forinttal olcsóbb, mint egy PS4 (1TB)? MediaMarktban láttam es eléggé meglepődtem, bár lehet csak azért mert teljesen fogalmatlan vagyok a konzolokkal kapcsolatban. Gondolom nem amiatt az 500 GB tárhely miatt van ekkora különbség az összegben. -
Viszont így akkor több fajta titan van ?
Vagy maradt a 3 fajta csak azon belül van több felszereltségű?
Titánnál nálam 3 fegyver jön szóba a láncos,a 40 es ágyú meg a triple threat...Ha ezek vannak már jó?A képességek azok mind 1 is,mert azok úgy is nálam vannak!
Hogy van most a titán elkészülés/érkezés?Idő vagy ölés alapján van? -
Lol. :D Korai build amúgy, elvileg ennél csak szebb lesz. A játék jó, meg pörgős, bár elsőre kicsit fura hogy a titánoknak fix fegyverzetük és spéci képességeik vannak. -
PCn toltad? túl szép volt.
-
Valaki? -
jelen! :-D
Ontsad az infókat!!!!Jöhet minden tudod engem spoiler nem hat meg!!
Tegnap titanoztam és nem tudtam abbahagyni tehát köszönet msnek,hogy bebaszott a live,mert ma nem jöttem volna dolgozni... :-D
Egy dolog nagyon érdekel, van olyan gyors a mozgás mint az előzőben? -
Titanfall 2-t streamelek:
-
NeoGAF-en kaptam kódot, töltődik a játék. Ha valakit érdekel majd tolhatja. -
Jön AZ autós játék. 1 hét.
-
Külön nem írom be, hanem linkelem ha nem gond.
Este 11kor Titanfall 2 kódokat osztanak, korai hozzáférést. -
barmi #168855 Jöhetne már !!!!!
-
Ne basssssz eddig ezt hol rejtegették!!!???Azonnal veszem annyira vágytam már egy ilyenre,hogy az hihetetlen.Tegnap leszedtem ssx et is ,de azt 360 on unalomig játszottam meg a többi havas csúszkás játékot is!!! 
Amúgy fasza volt tegnap ssx...Adott 450000 pontot régről,mert annyi fasza időm volt amit próbáltak döntögetni!
Vannak emlékezetes dolgok amikor thermo cucc nélkül kell lejönni a hegyről és kurvára ki kell számolni minden részt,hogy a napon csússz,mert szinte azonnal megfagysz ha árnyékba vagy jégbarlangba mész. :-D -
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.17. 10:06:28 -
-
Recore-t még emésztenem kell, GOW4 szuper. -
Ez viszont jöhet :) -
Nagyon beteg.
-
Látványos, pörgős. Reménykedek hogy nem 5 óra lesz a single ( BF1nél is, CODnál is ), jövőre ha nem lesz játék ( hisz ugye nincs játék ), talán majd egyszer.
Jameg 12 éves engine....... cseréjjéklemá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.16. 21:18:18 -
-
Ez aranyos nem lesz, ez japóság agymenés. -
Az. Eszméletlen csalódás. Retek animációk, gyökér core gameplay, kirepülő XP...undortkeltő a videó :( Pedig a korai trailerek alapján valami jópofa, aranyos játékra számítottam. Rettenetesen csalódott vagyok. -
Recore....Eszméletlen!!!!
-
Örültem hogy segíthettem. :)
Remélem sikerült. -
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.16. 20:18:20