XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De van skill, haladok így is....:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most lepróbáltam itthon 2 tv-n és még mindig van hiba,de közel se akkora mint ami régen volt!Viszont nálam QB be elenyésző hiba van és ez is csak ismét az egyik kijelzőn az lg LA szérián a samu LE szérián nincs...
Viszont titan még mindig szar és ez is CSAK az LG tv-n.Samun az is jó
Nem tudom a miérteket,de ez van ezt tapasztaltam máshol én nem vettem ezt észre kivéve a titánon nagyon meg most hogy kerestem a hibát qb-be,és azt kel mondjam,hogy már titan is javult,mert eddig színes csíkok is voltak közte!!!Plusz a TV-ket is rengeteget állítottam és azokat most nem akartam alapra tenni.
http://harlekin.uw.hu/norgbtitan.jpg na ez a nagyon szar és sokkal szarabb látni élőben mint most itt a képen ez a titan
http://harlekin.uw.hu/norgbqb.jpg qb recommended
http://harlekin.uw.hu/rgbqb.jpg qb rgb
Ismét mondom ez egy eshetőség a problémára nem biztos,hogy ez a gond lehet a box is szar ,mint ahogy a kábel vagy a tv stb tegyél egy próbát vele...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amugy az 576 a Mafia 3-at ho vegere listazza, de szerintem az nem lehet.
A Sony párhuzamnak igen is van értelme, mert ilyen hiba a PS4-en NINCS. Nyilván, ahhoz hasonlítom, s nem véletlen a két Store-t hasonlítom össze, mert most ez a probléma szempontjából irreleváns.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
És hanyagold már ezt a sony mit tud kiadni a málló kontrolleres fosból és lehetne ugyan így sorolni a negatív dolgokat a ps 4 el kapcsolatban is!Nem is ez a lényeg.Most van egy problémád amire szerintem van megoldás ,de még mindig kötöd az ebet a karóhoz.Nem azt mondom,hogy biztos ez a gond,de nagyon valószínű,viszont egy fél pillanatig nem akarod ezt elfogadni.<#kacsint>#kacsint>
Ha meg "játékfüggő", akkor az egész úgy szégyen, ahogy van. Ugye nem gondolja komolyan az MS, hogy majd játékonként fogom állítgatni, meg kísérletezni vele?
Olyan ez, mintha azt mondanánk, hogy itt van ez az 5-ös BMW, kedves ügyfél, tavasszal az ABS működik,nyáron nem biztos, télen be kell hoznia a szervizbe, és majd utána működik, ősszel meg majd akkor működik, ha imádkozik előtte.
Szerinted nem azonnal hívnák vissza az egész szériát, ha ez így lenne?
Röhej,.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.06. 13:54:55
Én mindent megpróbáltam, 2 kimenetel van, skót kockás pléd vagy olyan mértékű feketeség hogy a legtöbb játékban a sötétben nem látsz semmit.
Minden variációját kipróbáltam az RGB Full/Limited valamint a 24-32-36 BIT beállításoknak valamint a TV-m összes képbeállítását kipróbáltam minden állásba van amiknek a kombinációját 10 féleképpen megnéztem. Semmi.
Egy dolog mérsékli a hibát, hogyha leveszed a kimeneti felbontást 720p-re. De ez nem megoldás, ez tüneti kezelés.
Utoljára szerkesztette: The Norberto, 2016.04.06. 13:23:58
Tehát én is a rosszra raktam elsőre,mert szebbnek tűnt a kép meg valódibbnak a fekete és így játszottam első perctől a boxon.De a titánnál előjött a hiba és átraktam a másikra és azóta azon van...
Na ha haza érek csinálok én is ugyan így a tv képernyőről fényképet titanba,hogy miként néz ki az egyiknél és a másiknál.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: vg, 2016.04.06. 11:11:50
PS4-en miért nem rácsosodik semmi?
Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a Sony így elkúrta a szellőzést/méretet. De minden más a PS4 mellett szól, objektíven nézve is.
Még egy dolgot imádtam az X360-ban: az achievementek hangját, és vizuális megjelenítését. Persze mindkettőhöz hozzányúlt az MS, és mindkettőt elbaszta. Ez az acsi hang már nem az az acsihang, az a gyönyörű "putty", vagy "klatty", a kijelző tetején. Ráadásul lerakták a kijelző aljára, és még grafikailag is hozzányúltak. Breeeeeehhhhhh.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.06. 10:51:59
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.06. 10:44:19
Ehh, még valami. Visszafele kompatibilis játékoknál nem csinálja ezt. Tehát nem lehet beállítási hiba. Elindítottam tegnap a Gears of War-t, és ott tiszta a fekete kép. Nincs hangyainvázió kockás terítőn. Ebből nekem az következik, hogy valami a normál játék közben baszódik el. Dashboard feketén is tiszta a kép, nincs ilyen gond. Szóval ez nem beállítási hiba lesz.
Nem nem hiba ez egy szimpla beállítási lehetőség különböző kijelzőkhöz!!!Arról nem a konzol se a készítő nem tehet,hogy esetleg te vagy bár ki nem jól használja.Nem te vagy az első aki ugyan ebbe a hibába esik.Pontosan ezért KELL végignézni,hogy mit is lehet tenni elleni mielőtt kígyót békát kiabálsz rá...<#kacsint>#kacsint>
rgb vs pc settings
esetleg
help!
De ha tényleg ennyi bosszúságot okoz valakinek a konzol akkor azt el kell adni.Totál felesleges ide vagy bár hova írni a panaszt,mert még ha megoldást is kínálnak akkor is marad a méreg...És annak akinek megfelel a konzol max egy jót röhög az agonizálásodon...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.06. 10:14:58
Ne basszon meg a jó ég, hogy ez nem hiba, ez a képminőség vállalhatatlan, de tényleg. Nem látszik a képen jól, de képzeld el, hogy szó szerint négyzethálós az egész kép, pici hangyákból áll. Ha forgatod a kamerát, még inkább zavaró. Ha ezt nem javítja az MS, akkor kibaszom a gecibe az egész konzolt a második emeletről, és soha többet nem veszek tőlük az ég világon semmit.
Így is utálom a konzolt, a dashboardja vállalhatatlanul szar, csak rángatom a sticket, hogy eltaláljam melyik csempére akarok ugrani, az egész elrendezés, funkcionalitás, okádék.
Ahogy a Twitch is meg van oldva, hát az valami szégyen. PS4-en megnyomom a Share gombot, és már megy is, itt meg az alkalmazás sem, indul el rendesen, tegnap egész este kidobált valami error kóddal, hogy nem enged sztrímelni, hiába voltam bejelentkezve.
Vállalhatatlan.
Igazából nem értem magam, hiszen nem kell válogatnom, mindenem megvan. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 21:50:08
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Akkor 1 platformon? :D
De olyan, ami cinemtatik, és a remedy kendácsolja, olyan csak 5 évente jön :D
Ügyvéd ne legyél. Kivégeznek mindenkit, akár ügyfeled, akár a családtagja <#taps>#taps>