XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Azt igen, csak hogy jön egymáshoz a 2 játék és fogalom?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
Dark Souls

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
//www.youtube.com/embed/JcjihLl8VTU

darkSectorxxx
Most ezt annyira nem értem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
13 óra single playert mondanak.

Totti5
Az már a felnőttes játék amikor BOSS körül vetődnek tigrisbukfenccel a játékosok?

darkSectorxxx
Jó meg minden hogy a Doom-ba visszahozták a régi szép időket, csakhogy én már nem leszek újra kisgyerek.

Ez a Warhammer Deathwing eleg zsiros, Space Marine-t is szerettem, gyujtoi valtozatot lottem belole 576-nal 3 ropiert, lehet meg van naluk belole.

Doom tetszik, csilli villi, titkos ajto, kartyagyujtogetes, lerakhatatlan multi, csak a singli tunik sovanynak de sebaj.

Totti5
Majd kiderül mi az alapfelállás és a story, illetve a bevezetést és az első pályát nem láttuk, ez az utáni volt ( direkt nem olvasok semmit róla ), Sztrímet 15 percig néztem, brutáljó volt. Simán Doom1 újragondolása 2016ban. Elképesztő a látvány, mindez 60 fps mellett. Single jó hosszú lesz 10-13 óráról beszéltek.

darkSectorxxx
Azt mondták nekem hogy ez a Doom.

A Doom 3 egy spinoff volt a horroros történetes mivoltjával. :)

ja, megvettem ezt a Party Hard-ot, nem nagyon tolom az ocso indie cuccokkal, de ez a 30 perces ingyenes trial kiprobalasa utan megtetszett :)

csekkoltam az esti Betheada Doom twiccset, jo ez a szingli, fegyvermod meg runahasznalat, de megis keves. Ok h mindenkit felzabaltak a demonok de par verfolttol eltekintve uresnek hatnak a palyak. Mintha minden energia a palyaszerkesztobe ment volna, azzal osszedobtak egy szinglit, multit meg eltartja a kozosseg: mint sok mostani jateknal, kisebb koltseg az open world, mint a zart narrativas cucc.

Macccy
Aaahhh ez a Quantum Break dejóóó még mindig, imádom!! Most teljesen másik döntésekkel játszom végig (1000/1000 lesz) és bár a fő pontok és a pályák szinte változatlanok maradnak ("a jövőt nem lehet megváltoztatni"), az átvezetők és a film epizódok tökjól eltérnek! Kurvára tetszik, hogy egyes karakterek más szerepet kaptak a történetben.

Ami a HARD nehézséget illeti, már kezdek ráérezni, tényleg kurvajól lehet írtani még így is, sőt csak a félautomata pisztollyal harcolok az esetek 90%-ában! Imádom! <#gun>

Jah és ez a játék szerintem marhára nem rövid! ACT III -nál tartok, mivel második végigjátszás így csak elenyésző mennyiségű intelt állok meg elolvasni és már így is két napja ezt játszom.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

darkSectorxxx
Én is azért kételkedek mert ez még így haverok közt is ultimate grafx lenne ha ez egyazegyben így menne élőben 1080p.

Fotóbolt van rajta azért nem kevés, középsô kép DOF-ján látványos nagyon. Szokásos promókép (bullshot), mindenki így tolja, valódi ingame szarul festene (es nem azert mert csunya a game - ez majd elvalik, a beta nagyon tre volt grafoban, de ott networkot teszteltek, nincs meg kesz, single-bol alig lattunk eddig valamit - hanem mert mozgasban boven belefernek olyan tökeletlensegek/hibak amik fotón fájnának).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Akkor csúcs lesz.

Macccy
Az másnál is van, hogy a Borderlands nincs benne a Ready to Install listában? Nem rejtettem el, márciusban "megvettem" a Gold-dal és most eszembe jutott, hogy megnézem ... nincs ott. De rákeresve megtalálja a Store és települ is, de olyankor ikon kép nélküli csempe amíg telepíti, az Apps (!) listán, csak 100% után teszi fel a Games -be.
Fura ...?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Tuti.

orichalcos
//www.youtube.com/embed/dCxZyRpae6w

darkSectorxxx
Tuti ingame.

2. kép az a Dead Space-es belező? xD
Amúgy rohadt szép, nem győzöm kivárni.
Totti5
Akajom!

TDC Geronimo
wow de várom már!!4 (not)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

orichalcos
Úgy tűnik, hogy Call of Duty: Infinite Warfare az idei COD címe.

Totti5

Na végre bagóé van az isolation :D
Totti5
Xbox One:
- Defense Grid 2 (május 1-31)
- Costume Quest 2 (május 16 - június 15)

Xbox 360 és Xbox One:
- GRID 2 (május 1-15)
- Peggle (május 16-31)

Totti5

Harlekin
Baszott jó lesz!!!!

Tegnap próbálgattam a time trialokat...Kurvára nem vágom,hogy mennek olyan időket...Szalad előttem a rang lista elsőnek a ghostja és gyorsabb tehát az egyenes szakaszokon megy el! Hogyan miként!?!?Nincs ugrás nincs semmi falon futás egyenes szakasz van fullon van a dinamikám és hagy le!!!!?????
Van olyan ahol benne vagyok a top 10 időben,de irritál,hogy nem tudok jobbat menni!<#vigyor0>

Más Dying Light dlc miatt majdnem szétbasztam a kontrollert.
Miért van az,hogy minden készítőnek ugyan úgy faszul jár az agya...
Lényeg időre kell menni eleve ez,hogy időre!!!!Rohadna meg....

Miből gondolják,hogy én sieteni akarok ráadásnak így,hogy 1 év kihagyás után ugrok vissza a játékba.
Így,hogy azt se tudom melyik gomb mire való.Így,hogy,ha mindent jól csinálsz akkor is marad max 5 másodperced!
Így viszont nem lehet csinálni!!!,
Mert semmi utalás nincs arra,hogy a 3. küldetést úgy kezd,hogy legyen bőséges benya a kocsiba,hogy jó állapotba legyen a kocsi,hogy még véletlenül se legyen éjszaka,hogy,hogy,hogy...
kb 20 x haltam meg mire legalább világosodott,hogy lássak!Természetesen a kocsit első halál után nem oda rakja ahol hagytam hanem a nagykapuba ahol 6000 zombi táncol rajta,és persze még véletlenül sincs nálam repair cucc ,de lényegtelen is,mert se idő se lehetőség nincs használni...

A készítőket addig ütném ameddig mozognak.Oda ültetném őket és sorban ezekkel a feltételekkel kellene nekik teljesíteni a feladatot,ha nem sikerül elsőre péppé verném az agyukat,hogy többet ilyet még véletlenül se találjanak ki!
Totti5
//www.youtube.com/embed/VHqhxGE-IyA

Totti5
Életjel.

//www.youtube.com/embed/Mry0MxvEzPE

Rage47
olyan, mint az előző, bár az jó, mert szerettem
kíváncsi leszek, milyen kontrollerrel, mert az előzőt egérrel játszottam pc-n
Tudom a borderlands egy eléggé coopra hajazó játék de egyedül is kilehet játszani nem? Csak nem olyan nehéz/frusztráló?!
Még látom goldba akciós. Lehet lecsapok rá, akkor még.
Totti5
Egy kis gameplay.
//www.youtube.com/embed/kN_8QcadVpk

Lol most leírtam ugyanazt, majdnem ugyanúgy 2x
Az első részével a mai napig elvagyok. Néhanapján előveszem és tökre elvagyok vele. A grafikája még mindig adja, pedig már 7 éves játék. Ez meg...első napos vétel lesz! :D
Totti5
Szép, jó, talán majd egyszer annyira nem érdekel.

Totti5
E3on talán lesz dátum már.

n000rbi
Na ez mikor jön már? :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

orichalcos
//www.youtube.com/embed/NU9vHywsIBk

Rage47
<#wow1> hangulatos
Totti5
//www.youtube.com/embed/b0JSFi3dzTw

darkSectorxxx
Hát Ulthane-el vettük QB-t, le vagyunk home-olva, de ő erer a profilra tuti nem vett ilyet. :D
Valamit ír hogy nem megy, stb stb. Support.

de érdekes vadi zsír account, nem volt még trial sem rajta....

Harlekin
Amúgy milyen kód nem működött?
Nem vagy senkivel le homeolva akinek van live és esetleg leszedte a sunsetet???Ha ő leszedte te is használhatod!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.22. 13:18:14
darkSectorxxx
<#hawaii>

orichalcos
Pls ne VR és ne aréna shooter legyen. Pls.

Totti5
John Romero és Adrian Carmack új játékot jelent be 25.én

Harlekin
Na tényleg idő limites ez a kártya használat vagy is a hozzá rendelés....
Mert ez a profil 2 napos 2 napja csináltam és hibát dob nem engedi rendelni a kártyát....
Viszont ami profilt 1 hónapja csináltam ahhoz most simán engedte hozzá rendelni argentin storeba minden ugyan olyan adattal....
suxxxxxxxx előre kell gondolkodni......<#vigyor0>
Harlekin
Viszont rohadna meg most ismét nem engedi már a kártyám 1 harmadik profilhoz hozzá társítani......A cím tuti jó,mert már 2 profilnál is ezt használtam sőt a sajátomon is ez van.....Hóóóót fos ez az egész.....nem tudom az overwatchot így megvenni....
Beírom az adatokat és rányomok,hogy oké pörög és ki sárgáz mindent és dob egy hiba kódot,meg ha továbbra se jön össze akkor érdeklődjek a bankomnál szöveget.....
MI a faszér csinálja ezt megint....????....