176776
banner
  • Bandicoot
    Forza Hori 3 demo-t tolja valaki? Tényleg arcade-abb lett, vagyis ha kikapcsolsz minden helpet nem olyan ütős mint a FH 2?
  • balee4
    Hatalmas, első napos vétel. :)
  • balee4
    Valaki próbálta a Forza Horizon 3 demóját HDR-es TV-vel? Kíváncsi vagyok milyen, ha megjelenik az 500-as Slim, lehet lecserélem a mostanit rá. Olyan 35-40k-ba kerülne.
  • Kandurex
    Epic!

Pretorrented
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.09.19. 17:16:21
  • darkSectorxxx #169223
    Nekem is az lesz.
  • Totti5
    Epic. Pre ordered.
  • TDC Geronimo
    Egyelőre még nem vagyok meggyőzve, hogy ez kell nekem

• Amiga
    Ken Block egy gyökér bohóc...?
    Hová kerültem, ez már a dark web?
  • darkSectorxxx #169219
    HF. :D

Örülök hogy tetszik, Gears lesz a tuti következő, coop confirmed. :D
  • TBTPumpa
    Nem rossz ez:

2 pici dolog zavar. ALT+Tab esetén megfagy a játék + a Windows állandóan a képembe tolja, hogy most éppen feltölti az előrehaladásomat és eredményeimet. Harc közben kicsit zavaró, de nem rossz a játék. Mondjuk azért 1-2 patch ráfér (textúra hibák, bugok, néha némi fps drop), lenne min finomítani. Élvezetes, amit az új Mirror's Edge-ről nem tudok elmondani. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.18. 21:52:11
  • darkSectorxxx #169217
    Amúgy a dragonyos kaszabolós játékra még lehet váltok jegyet, az még jónak tünt...:D
  • darkSectorxxx #169216
    Haver én neked annyit mondtam hogy egyedül nem fogom megvenni. :D
    Te legelőször úgy kérdezted (akkor még nem volt szó win10 komaságról)....:)

/mondjuk az tény hogy jön Maffia+Gears 4+Last Guardian....ejjj ez az év kemény. :) asszem ennyi jön idén amiket nagyon akarok. (Maffia 3-nak adok egy esélyt még, ha úgy járok mint az AC-vel akkor elvágm a köldökzsinórt)
    Ja meg Das 3 dlc

//ja te figy ki kéne tesztelni az egyidőben online dolgot, kíváncsíságképpen, nem mintha nem tudnám biztosra hogy műkszik...szólj ha vagy 3-4 percre gyors megnézzük...mert én ha ReCore-ozok akkor is csak késő este, mert ma is kellett melóznom, hulla vagyok. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.18. 19:06:09
  • TBTPumpa
    Kár, hogy nem szívleled az ótós játékokat, pénteken már tudnánk együtt Forzázni. A leírás szerint abban is van már Co-op és XBox One + Windows 10-es játékos egymással is játszhat. Gondold meg, végső esetben marad a Gears 4, mint közös co-op móka.
  • darkSectorxxx #169214
    Kösz alamizsnát nem fogaddok el. :D
    Isten ments hogy én játszak akár pénzért...nem bírnám sokáig, legalábbis annyiért ami nektek van pénz. :D

Sokan írtak már hogy miért nem játszok ezzel vagy azzal, meg hová tüntem.

Nem érdekel más ennyi, azt én akkor ha magamnak játszom, bekapcsolom a stream-et, mert miért ne, nem zavar be a játkba, azt akit érdekel ismerősömet vagy nézi vagy feljön irogatni. Sőtt nagyon fasza ha elakadok egy játékba, tudnak segíteni.

Twitter amúgy valamiért szimpatikusabb mink comunikációs felület.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.18. 18:47:49
  • LBandi77
    1 usd.elég lesz? Lehet még a fejlövés is jobban fog menni.
  • darkSectorxxx #169212
    Én is örülök neki, még ha fél óra lett volna dde az 1 órás volt ha jól néztem, én nem kapok pénzt mert játszok, ah befáraddok vagy megunom abbahagyom nem várok senkire. :D
  • Moby
    Iratkozz fel a csatornájára, és kapsz értesítés, ha közvetít. Én fel vagyok, és mindig kapok. Ha meg nem érdekel felesleges beleálljál.
  • TBTPumpa
    Örülök, hogy szépen megy a játék!

Nem igazán értem minek kell beszólni a másiknak, a fél órás közvetítés is közvetítés. Később visszanézhető, ha esetleg hiányérzeted lenne/nem lennél 24/7 SG-n.
  • darkSectorxxx #169209
    Hát mert ze csak a címében RE a régi RE már megdöglött olyat már nem fogsz látni többet. :)
  • darkSectorxxx #169208
    Tegnap lemerült a kontrollerem, azért maradt abba, amúgy ez nem 30 perc volt, mg értelemszerűen akinek nincs ideje nem nézi, nem lényeges, ám van aki meg igen, este későn most egyhuzamba ennyire telt. :(
    Amúgy akinek nagyon nagyon fontos visszanézi utólag...

ma azért szeretnék tovább eljutni ha végeztem a mai melóval....:S
  • kirol
    Nekem ez fura. Anno én a Resi 2-3-al játszottam, ott zombik ellen küzdöttem és kész.
    Itt meg nekem az jön le, mintha ez valami teljesen más lenne, elkerülök egy idegen helyre, ahol valami elmebeteg rabul ejt és próbálok majd megszökni mindenféle borzalmak mellett.

Csak ez nem RE.
  • TomStorm
    Ezeket a 30 perces közvetítéseket hagyjad már.Mit nézzünk?Mi nem vagyunk 24/7 SG-n.
  • darkSectorxxx #169205
    Na nézzük:

ReCore - P1
  • TomStorm
    Na ezt sikerülni fog ismét kihagyni,ráadásul ilyen buta bemutató láttán
  • darkSectorxxx #169203
    ReCore bezsákóva....6500. :D
  • Totti5
    Beteg! Harlekin pörög a far.. gondolom ezt látván
  • Totti5
    Bika blúr van benne, más meg nem kell hisz csak elrontja a képet. Homály lesz és mesterkélt.
  • darkSectorxxx #169200
    Kevés a szűrő szerintem, meg sok egyébb környezetii effekt, ami azért más játékban több van, bár ez eddig is a Forza jellemzője volt. :)
    Fogalmazzunk úgy hogy "letisztultabb minden"
  • Totti5
    Mi a steril benne? él a környezet, él a világ, növény fizika, mozog, mocorog, változik minden. Dinamiks időjárás, napszak, égbolt... ilyen még nem volt ótósba soha így, ilyen részletesen sehol semmikor.
  • darkSectorxxx #169198
    Ja persze nem akarom fikázni, télleg gyönyör (bár picikét steril a cucc), csak érezni hogy itt csutkán pörög a kis masina.
  • Totti5
    Ára az hogy állejtős, a többi meg optimalizálás kérdése. Ők megicsnálták, akinek nem tetszik nyomja 300 ezres PCn.
  • darkSectorxxx #169196
    Csak ma kapcoltam!
    Mint a Media Markt reklámban.

Szidtam ezt a Play A. Xbox kitalálmányt.....erre ma jöttem rá hogy én ebből nem gyengén jól jöhetek ki, most jutott eszembe....:D

Már nem csak X1+X1 párosodás lehetséges, hanem Win10-es ismerősel is fajtalankodhatok...PL Gears multiban akár egymással is lehet multizni mert az is cross. :D
    Fuck Yeah. Na mág sem annyira szar ez hogy vándrol minden pc-re. :D [bgTblint?[/b] :D
  • abel0317
    Ha veszek egy headset adaptert akkor azzal működne a monster dna fejhallgatóm? Ugye nekem pont olyan a kontroller amin még nincs jack csatlakozó és most baszakodik a hangfalam úgyhogy, akkor ez az adapter dolog csak jó nem? Jól szólna egyáltalán ezzel?
  • darkSectorxxx #169194
    Ahogy látom FH3-nál meglett az ára a látványnak, mert elég rendesen épül a pálya a szemem előtt.
  • Totti5
    Nem tudom, nem próbáltam kormánnyal. Gondolom hasonló mint a kettőé, de egy kicsit jobb mint ahogy a Forza 5-6 között is van fejlődés ( Horizon 3 a Forza 6 technológiáját használja )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.17. 09:56:29
  • darkSectorxxx #169192
    Nekem egyre jobban elmegy inkább a kedvem ettől a játéktól.
  • TomStorm
    RE Biohazard második magnószalag:)

Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2016.09.16. 20:22:21
  • darkSectorxxx #169190
    "A Remedy ezentúl multiplayer játékokon dolgozik."

Megnyugodtam, 2-vel kevesebb játékot kell várnom!

RIP. Kurva csicskák!
  • Firerock
    FFB milyen? Játssza valaki kormánnyal? Sajnos csak jövőhéten lesz lehetőségem kormánnyal kipróbálni,de kontrollerrel is brutális!
  • Totti5
    11 éve aktív rally versenyző, sikerült ebből találni másfél percet. Had gratuláljak, lehet hogy valahol megeteted ezt másokkal, de én követem aaz autósportot és nem vagyok segghülye, szóval tedd ezt oda ahova gondolom.

Én még nem láttam olyan versenyzőt akiről ne lehet sok crasht összeszedni.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.15. 20:24:43