176776
banner
  • Totti5
    "halom kérdésre választ sem kaptunk"

Gears of War 5
    Gears of War 6
  • darkSectorxxx #169868
    Mindegy, szép volt minden, de nem szabadott volna így távoznom a játéktól, nem szabadott volna így felálnom a székből végigjátszva az x1 legerősebb húzócime után, amire hosszú éveket vártam.

Nem szabadott volna.
  • darkSectorxxx #169867
    Igen, a részletekbe is bele lehetne menni, de hogy alapon a végén ekkora ürességet érezze mint itt, hát hihetetlen, rég nem volt ekkora csalódás velem.

De másrészt viszont nem tudok szemet hunyni a felett, hogy a játék maga iszonyat teszett. De ezt a lezárást, a játék önnmagához képest múlta allul, még a gagyi Judgement is messze sokkal durvább végkifejletet kapott!
    Bár nekem a legjobban a 3 rész vége tetszett.

Nem is tértem még magamhoz, nem tudom mit gondoljak igazán.
    Nem is érzem úgy hogy a játékot végigvittem, csak elfogytak a pályák, meg a küldetések, ennyi.
    A végén ott van a dráma, de így lófasz értelme nincs.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Komolyan azt hittem az ucsó videó végén hogy akkor bukkan elő a surprise, egy csattano, egy vége boss, hogy a csaj anyja átalakul valami szörnyé....lol de nem! DE NEM, Istenem nem!
  • Kongy
    Valóban csalódás volt, mert pl egy halom kérdésre választ sem kaptunk. Meg alapvetően szerintem kicsit el lett rontva az egyensúly a kampányban, többit spoilerbe.

szóval rohadt sok sötét rész van, kb a játék 3/4-ében este van, lehetett volna változatosabb. A 3. egymásutáni sötét tónusú act-nál már vártam, mikor lesz napfény. A végére megjött, de az a játék utolsó max 1 órája sajnos.. Bezzeg a prológusba csorgott a nyálam a nappali helyszíneken, aztán semmi... ://
  • darkSectorxxx #169865
    Hát srácok, őszintén nem tudom mit mondjak a Gears 4-re!

Szerencséje a Gears 4-nek hogy az egész játék az elejétől a végéig állat, kibaszottjó, szép, meg minden...de télleg.

De hogy a jó édes kurva anyját annak aki ezt a befejezést kitalálta!!!!!!!!!!!!!!!
    Ez egy rakat fos. Ha nem lett volna a játék többi része annyira jó, most virtuálisan leköpném az egész fejlesztő brigádot!
    EZ EGY RAKAT FOS.....
    Igazából lófasz vége van.
    Csináltam valamit, azt hittem hogy ez a játék utolsó részének, utolsó nagy főboss-ának a felvezetése lesz....hát basszátok meg nem...boss az volt, de kurvára azt hittem lesz valami csavar a végén, egy nagyon főboss....azt, basszameg, hát ne térek magamhoz, eléggé csalódtam a játék végén.
    De télleg, annyira mérges és csalódott vagyok hogy nem hiszitek el, de mindegy majd ti is látjátok ha végigviszitek, frankón nem ott van vége ahol várnátok és ezt még az ACT 5 ffeldarabolásán is érezni, hiszen kisebb, kevesebb mint a többi, annak ellenére, hogy ugyanannyit várna az ember....

Kár érte! Ezért 9/10 részemről.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.24. 21:43:27
  • Totti5
    Xbox One:
    - Super Dungeon Bros (nov 1-30)
    - Murdered: Soul Suspect (nov 16 - dec 15)

Xbox 360:
    - Monkey Island: Special Edition (nov 1-15)
    - Far Cry 3 Blood Dragon (nov 16-30)
  • darkSectorxxx #169863
    09:18
    Ennek örülünk!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.23. 16:48:24
  • Totti5
    Halo múzeum a 343-nál
  • darkSectorxxx #169861
  • darkSectorxxx #169860
  • abel0317
    Bocs, hogy megint megkérdezem de biztosra akarok menni. Eladom a mostani boxom, kedden már jön a zöld bf1-es bundle:) és ha eladom a mostanit, akkor csinálnom kell egy factory reset-et eddig oké. Az lenne a kérdésem, hogy ha resetelem és töröl mindent akkor a másik boxot majd ha csinálom rajta a setupot megmarad a profilom és azon a játékok?
    Ja és mielőtt resetelném a mostanit érdemes előtte letörölnöm a játékokat és profilom róla vagy felesleges mert ugye a reset megoldja helyettem?!
  • Totti5
    Valve's The Orange Box hits Xbox One via backwards compatibility
  • darkSectorxxx #169857
    Hát amint szerzek live-ot, tehetünk próbát, meg ugye végére kell érnek a single-nek, hogy elsőre élvezetből vigyem végig.
    Aztán jöhet a kihívás.

Lehet most már nem lesz esélyem, mert rendeltem új telefont magamnak, de ahogy lesz live-om jelzek, legkésőbb nov. 5.-én :)
  • abel0317
    Dark nincs kedved a gears4 kampányt végigjátszani velem insane-en coopba? Tegnap írtam a fb-s xo csoportba hát nem sok jelentkező volt. Konkrétan senki xD Esetleg valaki más aki itt sg-n gearsezik. GT-m: BLU3CH3LON
  • darkSectorxxx #169855
    Gyönyörű Pokemon reklám.
    Szerintem ezt a videót másra is ki lehetne vetíteni az életben. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.22. 20:38:47
  • darkSectorxxx #169854
    Részemről 1 megás nettel, ha x1-ről stream-elek, értelemszerűen a HD stream kizárva, de érdekes javulást sikerült eszközölnöm azzal a trükkel, amit tegnap próbáltam. :D

X1 ---------> Twitch:

X1 ---------> Win10 Xbox App ------------> Twitch:
  • darkSectorxxx #169853
    Én is régen multiztam, a nagy pro-k olyanokat művelnek a játékban, hogy köpni-nyelni nem tudtam sokszor, brutális.
  • darkSectorxxx #169852
    Van, ha szemfüles vagy és nem nézegetted az infókat. :D De nem súgom meg mi az, mert hátha jobb ha sokan nem veszik észre. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.22. 19:54:26
  • Rage47
    GOW 4 bajnokság, durván tolják :D
    http://live.gearsofwar.com
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.10.22. 19:50:24
  • Rage47
    hát ebben nincs semmilyen spoiler sztem, bár nem gow4-eztem még. de jó a graf
  • darkSectorxxx #169849
    Gears of War 4 beindul a ACT IV után, ahogy nézem, nagyon murva....

Spoilert tartalmazhatnak a képek!

• abel0317
    A titanfallba valahogy kevésbé zavar ez a falon futós ugrálós téma, sőt a titánok miatt még muszály is, hogy csinálja az ember
  • Rage47
    Ja nekem is ez volt az egyik. A másik, hogy iszonyat gyors a játékmenet és mindenki ugrál meg csúszkál. 2. lettem, de leizzadtam a végére sztem. :D Sebaj, a Titanfall 2 marad preorderben, az sokkal jobban bejött.
  • darkSectorxxx #169846
    :)
    nm.
  • webibebi
    Nagyszeru :) koszi szepen a segitseget :)
  • darkSectorxxx #169844
    Hogyne, egymásnak nincs köze a 2 gépnek egymáshoz medgosztáskor, nem egymás gépétől függötök.
    Hanem Home vagy bejelentkezve maradás mellett egyenként is megy természetesen....:)

Az összefüggés csak annnyi, és azért van a Home, hogy ne legyen szükségetek egyidőben egyszerre ugyanabba a megosztott profilba belépni. :)
  • darkSectorxxx #169843
    Mindent, és egy teljes visszaállítást.

Fontos hogy a HOME-ot szedjétek ki, minden profilból....
  • webibebi
    Igen gyari beallitas visszaallitas lesz. De akkor addig is tud jatszani vele mig le van torolve a gep?
  • abel0317
    Kaptam itt anno választ és akkor mondtátok, hogy ha eladnám a boxot akkor toljak egy reset-et neki és akkor eltűnik róla minden és az új tulaj ha benyomja olyan mint ha most venné. Mielőtt megcsinálom a reset-et, le kell hogy töröljem a játékokat a hdd-ről meg ugye a profilom vagy ez felesleges?
  • darkSectorxxx #169840
    Yes.
    De akkor alapos törlést nyomj! Gépről mindent szedj ki ami home-olva van, és törölj mindent.
  • webibebi
    Sziasztok! Home-oltam egyik ismerosommel es eladom a boxomat amirol letorlok majd mindent akkor o fogja tudni hasznalni a jatekaimat? Aztan ha veszek egy uj gepet akkor ujra be kell allitani a home-ot es mukodni fog ugye?
  • darkSectorxxx #169838
    Most végeztem egy kis tesztet.....

Jól sejtettem...sokkalta jobban járok X1 esetében, ha átküldöm x1 képét pc-re és onnan pc stream-eli fel twitch-re, mint homlokegyenesen x1-ről twitch-re....LOÁL. :D
  • orichalcos
    Menüben kapcsold ki a film graint.
  • Amiga
    Kipróbáltam az IW-t PS4-en...A grafika bántja szememet, Egyszerűen fakó, de közben túl világos, mintha fényárban úszna. Iszonyat zavaró. Erről most vagy hiányzik valami szűrő, vagy nem tudom, de szerintem rondább, mint az AW és a BO3.

A játékmenet gyors, sajnos itt is van falon futás és repülés, csak még hangsúlyosabban előjött a meccseim alatt.

1.3 körüli K/D-t sikerült elég hamar beállítanom, szóval nem, nem vagyok amiatt frusztrált... de ebbe most nem tudom beleélni magam. Megyek is vissza AW-zni...
  • orichalcos
    Ha valakit érdekel, japán store-ból tölthető ingyen a COD: IW bétája.

katt
  • abel0317
    Majd az SP-t lehet énis beszerzem mert csak a standard van meg de megvárom a black friday-t vagy a holiday sale-t mert 10 az sok érte xD
  • Amiga
    Sokszor azért, mert a játék+SP olcsóbb, mint amikor már megjelent. Pl. a DAS3 is olcsóbb volt SP-vel, mint most külön, meg a GoW4 is kb. 2000 Ft.-tal drágább lesz azt hiszem.

De ahol SP-vel annyi előrendelve, mint külön-külön, ott valóban nem érdemes. Sőt, ha véletlenül leárazzák az SP-t, mielőtt jönnének a tartalmak, akkor bukó is.
  • darkSectorxxx #169832
    Tudom milyen :)
    9990 az sp.
    Én soga nem értem az sp előrendeléseket, hogy sp-t minek előrendelni? Mármint nem rád értem, hanem aki azelőtt vesz sp-t mielőtt a benne lévő tartalom megjelent volna.
  • Amiga
    Az szép. :-) Majd hó elején beújítom az SP-t, így is elment egy szegényebb állam éves költségvetése most az X-re és játékokra. :-D
  • darkSectorxxx #169830
    Nem tudom hány pálya van alapon, de seasson pass még 24 mapot ír pluszban, 1 évig havonta 2 multis aréna! :)