176776
banner
  • darkSectorxxx #169829
    Ennyi. :)
  • Amiga
    Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, a GoW4 kapcsán a kódokat 7-10 napon belül küldik ki.

Azért nem rossz, összességében öt GoW-játékot kaptam/kapok ezzel a vétellel.

A multi amúgy nagyon kemény. Egyfajta reménytelen, elkeseredett küzdelem az egész, minden pályán érzed ezt. Én core/TDM-et játszom, eddig mindig az emberekhez dobott be, de nagyon durva. Jól kiegészíti az UC4-et kompetitív TPS-vonalon, az vidám és színes, ebben meg könyékig turkálok a belekben. :-D
  • darkSectorxxx #169827
    Iszonyat rendesek. :)
  • Amiga
    Jaja, holnap felhívom őket. :-)
  • darkSectorxxx #169825
    meg kell hogy papd, a promo még kint van xbox.hu-n, én a helyedbe lazán hívnám a xbox ingyenes számát, tök normálisak, és megkérdezném hogy akkor megkapom-e majd a játékokat, megmondod hogy kaptál kodot az nvidia vga-d mellé azt ennyi. :)
  • Amiga
    :-D

Amúgy még mindig nem kaptam meg a X360-as GoW-okat a MS store-os GoW 4 vásárlásomért... Most már jöhetne, mert szeretném a kampányokat sorban pörgetni. Mondjuk a GoW 4-el elmultizgatok, de nem akarom megint az ügyfélszolgálatot hívogatni...
  • darkSectorxxx #169823
    én is annak ellenére hogy veszek csak közös digitálba, látod fémtokokat meg minden szart veszek mellé.

Legfaszább a mások által kritizált kínai szarok...:) Ebay-ről. :)
    Most megint rendelnem kéne valamit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 22:14:47
  • Amiga
    Igen, nem kérdés, hogy gyűjtőknek a fémdobozos extra kiadások sokat érnek, néhány ilyesmi nekem is van azért. :-)
  • orichalcos
    Xbox-os Előrendelőknek tölthető az új COD bétája:

katt

Akik kódot kaptak azoknak várniuk kell.
  • darkSectorxxx #169820
    ja meg a szép külső ha gyűjtöd, tok, collectors. :)

Mondjuk tény hogy amióta van ps4+x1-em: 4, azaz 4 lemez volt a 2 gépben együtt!!!! Összesen! :D ebből 3 max 20 percet (belenéztem). :D
    Egyedül kezdetben a Killzone-t vettem meg, végigvittem, akkor még nem tudta a felezésről. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 18:16:25
  • Amiga
    A lemeznek számos előnye van. A digitális előnye a kényelem, a hátránya gazdasági természetű. :-)
  • darkSectorxxx #169818
    Ja mobilról nem volt időm írni....

Lemeznek mi az előnye?
    Bármikor tovább-kölcsön adhatom, sokszor olcsóbb. Nem kű hozzá net.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 18:09:21
  • bakkerman
    szerintem sok ember azért ragaszkodik a dobozoshoz,mert egy single only játékot ha végigpörget,akkor eltudja adni. 19k-ért day1 megvett játékot 2 hét múlva továbbad 14k-ért,5k-ért tolt le egy játékot.
    Vagyis ezt meglehet csinálni nem csak single only játékokkal
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.10.20. 17:03:03
  • darkSectorxxx #169816
    Igazából én nem szoktam hallani a játék hangja miatt. :D
  • Firerock
    Csak hátrányai vannak a lemezes változatnak,nem is tudom miért ragaszkodik még hozzá mindenki
  • Amiga
    Csak engem idegesít amikor a disc pörög a gépben.
  • darkSectorxxx #169813
    Hali, de dobozosan 11 font lett volna egymagad. :)
  • Firerock
    Köszöntem!
  • Amiga
    Tegnap több kört is futottam Sunset Overdrive ügyben. Dark ajánlotta, hogy vegyük felesbe, de az én totálisan önsorsrontó és irracionális természetem nem állt kötélnek. :-) Végül a g2play-en találtam 8k-ért, be is húztam és ma reggel már ki is próbáltam.

Ez megint azok közé a címek közé tartozott, amiket kezdettől fogva irigykedve nézegettem, és örülök, hogy végre játszhatok vele. Nagyon jó, feldobta a napomat már az az óra is, amit eltölthettem vele. Kegyetlenül eltalálták a stílusát, és már volt pár WTF élményem, pedig épp csak elkezdődött. :-D
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.20. 09:54:27
  • rastaman
    én cdkeys.com-on veszem már 2 éve
  • darkSectorxxx #169809
    Igen, Ez így is felfogható, de még mindig arról beszélünk, hogy konzolon akkor minden második warezol, a pc-s mindenki-vel szemben, ez sehogy sem fog kijönni.
  • Totti5
    Ez a része nem érdekel, de a story kampányért már remegek!
  • n000rbi
    >A hompárokbol az egyik megveszi a játékot a másik varezol.

/Elég friss a reged, csak nem trollkodik valami ősleáldos? :D
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.19. 18:50:29
  • orichalcos
    0 Ft-ot fizetsz a játékért vs. Féláron veszitek ketten. Nyilván ugyanaz a két téma. Hát persze...

___

• murofegse
    A hompárokbol az egyik megveszi a játékot a másik varezol. A többi csak kozmetikázás.
  • Firerock
    Sziasztok!
    Honnan a legolcsóbb a 12 hónapos gold?
  • darkSectorxxx #169802
    Régen volt rá mód, igazad van, csakhogy még az mellett is többszöröse volt a konzolos játékok eladása darabszámban. :)
  • orichalcos
    AZ hogy valaki olcsón, trükkökkel vagy home-olva vásárol az nem ugyanaz szerintem mintha warezol. XBox 360 pl. a warez melegágya a mai napig, de én amikor még X360-am volt inkább vártam leárazásra, vagy csak egy év után vettem meg valamit.

Totti:

Még a védelem sem kell, lásd Witcher 3 esete. Vitték mint a cukrot holott megjelenéskor volt belőle warez verzió a GOG kiadás miatt.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.10.19. 13:25:30
  • Totti5
    PCn kevesebb a warez mint 10 éve. Jobb ma PCre fejleszteni, mert nagyobb a profit mint 10 éve. Ezt mindenki látja. Korlátozni kell, védelmek, olyan sztór amit nem lehet warezban reprodukálni. Ez működik is.
  • murofegse
    A magam nevében írtam véleményt.
  • n000rbi
    A magad nevében beszélhetsz ;)
  • murofegse
    Ugyanígy warezolnák a konzoljátékokat is ha módjuk nyílna rá. Ahogy itt is mindenki a lehető legolcsóbban vásárol, hómolva, satöbbi. Ha nulláig lehetne levinni az árat, annyiért "vennék ezt is".
  • Amiga
    Köszi szépen srácok, este kipróbálom. :-)
  • darkSectorxxx #169795
    RDR:

"A Rockstar Gamesnek számtalan klasszikust köszönhetünk már, de számomra ez volt talán az első olyan alkotásuk, ahol úgy éreztem, hogy valami igazán különlegeset hoztak létre. Amellett, hogy egy kiváló, tartalomban gazdag játékról van szó, a Red Dead Redemption története egyszerre humoros, tragikus, inspiráló, de talán a leginkább keserédes. Mindenkinek ajánlott, aki még nem próbálta, abban meg csak reménykedni lehet, hogy a folytatás felér majd ehhez a történelmi mérföldkőhöz."

• darkSectorxxx #169794
    Ennyi, ahogy látja a rendszer hogy elkezdesz játszani, küldik a kódokat. :)

MOST ULTIMATE mellé már nem jár. Lejárt az az akció, de Gears 4 még él.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 23:21:32
  • abel0317
    Én meg megvettem anno a gears ultit akkor megkaptam üzibe az első 4 részt, most megvettem dobozosan a 4-et abba benne van az összes rész papíron kód formájában, de ma kaptam üzit a köszi hogy megvan a gears 4 szöveggel és megkaptam kód formájában megint az előzőeket xD
  • darkSectorxxx #169792
    :)
  • Totya42
    Tudom. Nekem a Gears Ultimate és a Gears4 is lemezes. Ultinál üzenetbe küldték. De a 4-nél már ott vannak a kódok a tokban.
  • darkSectorxxx #169790
    Bár ez az akció szerintem megszűnt már:
    akkoriban cdkeys-en vagy amazon-on vettem kulcsot

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 22:35:40
  • darkSectorxxx #169789
    Így kapod digitális úton-módon:

Én kodjaimat kitöröltem, pc-n az xbox appal mutatva.
    Mondjuk én az Ultimate mellé kaptam anno, de mind1. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 22:25:53