XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Fasza....
Nálam megy..."

Na ez meg a masik, hogy NALAD MINDIG MINDEN MEGY! 😊
Faszkivan mostmar tenyleg... 😄
kiprobalom ma, mert eddig a ki/be jelentkezes nem oldotta meg...
orichalcos
Fasza, kedden veszem is meg. 😊

____

Hawken amúgy nem rossz, el lehet ökörködni vele. Csak szegény robotok ne lennének ilyen csúnyák. 😄 Titanfall után furák. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Fasza....
Nálam megy...

Na gondolom goldod van!
Próbáld ki,hogy a bekapcsolt boxot úgy kapcsolod ki hogy a bekapcs gombot addig tartod nyomva amedig kikapcsol így kitöröl minden felesleges dolgot.
Maj ha ez megvan csinálj a boxon 1 régió váltást,hogy ott is ezt csinálja e.
Szerintem meg oldódik!!!
Totti5
INSIDE

E.L.K.É.P.E.S.Z.T.Ő

Amit ezek a Dánok összehoztak az félelmetes. Maga a játék mondandója, kimenetele, helyzetei ( itt sincs spanyol viasz, már ismert témát dolgoz fel és feszeget, de úúúúúgggggyyy... ). Szépen elmesél mindent, még sincs benne egy db karakternyi szöveg és felirat sem. Grafika hibátlan, frém hibátlan az ANIMÁCIÓK atya úr isten milyen hibátlanok. Bár ilyen képi világú mesefilmek nincsenek, de ez végig CGI szint, minden pillanata, csak te irányítod. Minden egyes pixel tökéletesen megtervezett és a helyén van, hibátlan. S akadnak benne színek, van benne sok minden ami erősíti a látványt, a végén meg erre nem kicsit rápakol <#wow1>

Gameplay ötletes és változatos. Semmi nincs túltolva, minden puzzle csak addig van használva amíg újszerű. Mindig ad valami újat, a nehézség pont jó, voltak részek ahol el kellett filózni, de józan paraszti ésszel nem lehet vele gond.

Remélem 6 év múlva ismét találkozunk<#worship><#worship><#worship> Köszönöm ezt az élményt Playdead!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ezt figyeld HARLEKIN, mar masfel hete hogy ez a menupont tobbe nem akar mukodni... 😊

KV-n előrendeltem de ár még nincs, bár gears 4 ből is annyi a steelbookos mint storeon, akkor csak így lesz a forzánál is..
darkSectorxxx
A zene egy kedvencem mixelt változata, ezért azt mondom, fasza a videó.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.01. 22:15:06

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Az a 28 teljesen reális.

Akkor az nálunk 100 euro lesz xD
Totti5
100 dollár

Látom forza horizon 3 ultimate ed-ből lesz fizikai formátumú is, steelbook stb. kb. az mennyibe kerülhet ha digitálisan 28500?
Mammut media markt-ban 7e a Syndicate

Totti5
Xboxon nézd és GOLD kell neki.

Totti5
Aki eddig gondolkozott volna az Inside-on.

[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1842&article&%20Inside] Inside
G365[/url]

Hali hol ingyenes? Mert nem találtam az xbox.comon
n000rbi
Végére is értem az Inside-nak.

+ az art odabasz, stílusos
+ Unity engine, ezúttal hibátlan performansszal
+ hangok, hangulat
+ animációk
+ jópofa fejtörők, egyedi megoldásokkal
+ a Limbohoz hasonóan itt is lehet még keresgélni egy végigjátszás után

- rövid, bár nem is biztos, hogy ebből kell több

Atyaég, ez akkora WTF élmény, hogy hatalmas bűn lenne kihagyni!!!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.30. 01:15:03

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5

darkSectorxxx
Szuper. <#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
S mától ingyenes a Halo 5.

Totti5

balee4
Hatalmas ez az Inside...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Phil Spencer @XboxP3
Great milestone, our one millionth Xbox Elite controller. Thanks to all who have supported.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.29. 19:32:24

Totti5
Ez a végtelenségig van csiszolva. Animációk, grafika, hanghatások minden ki van maxolva. Nagyon beteg, komoly a világa, egyből belecsap a hangulatba, ami nem pozitív neki. Kíváncsi vagyok a storyra mi lesz ebből.

n000rbi
Gyakorlatilag is, köszi <#eljen> Egyelőre belepillantottam csak: az animációk rohadt jók az már biztos.

Este nekiugrok <#finom>

TDC Geronimo
Már megy elvileg

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Akkor nem csak a neten, még a storeban is hülyeséget írnak.

TDC Geronimo
INSIDE is live on Xbox One at precisely 10am UTC, June 29 in all territories. We have misleading info on the net regarding the release time

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Az Inside ma jelenik meg, de csak éjfél után indítható, miért? Nem 28-a éjféltől kellene játszhatónak lennie?

Harlekin
Semmi érdekes nincs ebbe...Azért jutok az életben előre,mert nem kell másokkal törődnöm,mint ahogy én se várom el azt,hogy mások törődjenek velem!Ennyi... 43 éve tökéletesen működik a dolog!!!!<#kacsint>
Harlekin
Nézegettem és nagyon akarnám is...De eddig megálltam,hogy megvegyem...Viszont lehet ma berántom...Bár overwatch mellett nem nagyon lesz időm benne kibontakozni...Tehát nem tudom mi legyen...<#vigyor0>
n000rbi
>Számomra a családomon és magamon meg a valós barátaimon kívül mindenki értéktelen,hiszen értem nem tesznek semmit így én se értük

Azért ez is egy érdekes hozzáállás.

Harlekin
Igen teljesen.A tinédzser dacból teszi én meg tudatosan!<#kacsint>
Számomra a családomon és magamon meg a valós barátaimon kívül mindenki értéktelen,hiszen értem nem tesznek semmit így én se értük.Akkor gondolhatod itt a fórumon 1 nick név mögötti ember hol helyezkedik el a sorban!?Főleg ha PS 4 tulajdonos....<#nevetes1><#eplus2>

Totti5
Sok a rizsa.

Milyen az Inside?

Harlekin
Pont te mondod ezt!?<#nevetes1>
Gears of War 2-t vittem végig, mérföldekkel jobb volt mint az első rész. A helyszínek valtozatosagga tetszett, a grafika lenyűgöző, rengeteg jo ötlet volt benne, es kellően hosszúnak ereztem, 12 órán at biztos tartott. Csak remélem h harmadik rész még ennel is jobb!

9/10

QuippeR
amúgy teljesen normálisnak érzed, hogy negyven fölött is tárgyak birtoklása mentén határozod meg az emberek értékét? ez már tinédzserként is szánalmas, bár abban a korban még érthető.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Te egy fájdalmasan egyszerű ember lehetsz.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Harlekin
Nem csak a mai napról nem tudsz hanem egyetlen egy napról se találsz ott tőlem beböfögést baszogatást aminek nem volt itt előzménye!!!
Soha nem megyek oda CSAK úgy!!!
Mindig ez a séma!!!
PS 4 topikban megugrik a szokásos napi 1-2 ről az MS-xbox fika!
Ekkor én ide az xbox topikban írok egy pár sort ezen felbuzdulva.(ha már nagyon unatkozom)
Kisvártatva itt megjelennek a PS 4 tulajok(ha még mindig nagyon unatkozok akkor elkezdek szépen akkurátusan,vissza szólogatni)
És amikor már elég jó a hangulat itt akkor átugrok PS 4 topikba is kicsit megrugdosni a méhkast!
BULI indul!<#nevetes1>

És ilyenkor napokig tudunk röhögni az esti játék közben 6-8 an a partiba kibeszélve a ps4 topikot!

És mi sem bizonyítja ezt az egészet jobban,mint sem az,hogy jelenleg sincs és a múltkorinál se volt ott egyetlen egy xboxos se amikor a ps4 topik másból se állt mint az xbox-ms fika!<#kacsint>
Ebből látszik,hogy az XBOX társadalom értelmes emberekből áll és a nagy számok törvénye alapján a "resztli" oda került a PS 4 táborba!Így kicsit sajnálom is azokat akik értelmeseként a korpa között kell,hogy legyenek....<#nevetes1>
en valtok de nem a fat-rol, hanem az 1TB-os verziorol. azt odaadom az ocsemnek, nekem meg jo lesz az uj slim. na de fekete kell nem feher. az 500GB-os XO-t is most adtam el.
orichalcos
Friss megjelenés lesz.

My streams: https://beam.pro/oriic

Rage47
van már Banner Saga 2? 😄 Az 1 érdekelt de sosem jutottam oda. Majd ez.
Totti5
Xbox One:
- Banner Saga 2 (július 1-31)
- Tumblestone (július 16 - augusztus 15)

Xbox 360 + Xbox One:
- Rainbow Six Vegas 2 (július 1-15)
- Tron: Evolution (július 16-31)

Totti5

Seth
Mai napról nem tudok, csak általánosságban írtam. Általában beírsz és kezdődik az engedd el a hajam (amiben én soha nem vettem részt, csak csendben figyelek 😄)

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Lényegről beszéljünk! Újabb kiváló cím jelenik me holnap. Limbósok új játéka.

Inside Xbox One Metacritic 92 %

Inside delights from start to finish. Don't miss out on what will surely be one of the best games of this generation.

Combine a highly compelling visual narrative with superb puzzles and brilliant platforming, and you have Inside, one of the most intriguing, addictive, and beautiful-looking games of this generation. Its only downside is that it's quite short, but while it lasts, it's absolutely glorious.

Sziasztok!

Akinek Xone "fat" van az fog majd váltani Xone S-re mikor megjelenik a boltok polcain?
Mert dilemában vagyok hogy váltsak-e de feleslegesnek érzem, egyedül talán a mérete miatt mert akkor elférne kényelmesen a polcon, és 4K tv-m sincs hogy videókat/képeket nézegessek rajta. 😄
Utoljára szerkesztette: Bratyex, 2016.06.28. 17:55:11
Harlekin
Kérlek mutassad meg a mai ottan posztom ami arra késztetett ,hogy ide ezt a posztot beírd!?☺ Türelmetlenül várom!!!
Seth
Ez csak akkor történik, ha Te odaírsz valamit 😊

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
ÁÁÁ...Semmi értelme...Ott elvész ez a poszt hiszen érdemi eszmecsere ő bocsánat esztelen fröcsögés max az MS-ről boxról,scorpioról megy.Isten ments,hogy oda box tulajként beírjak. Valahogy nem érzek késztetést arra, hogy az ott létemmel emeljem a színvonalat.És hát jönnek apránként amúgy is ide ismét a ps tulajok...