XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Syndicate-et kezdtem, szerintem a jobb csapat készítette (Rogue), mint a Unity-t. Rögtön bedobnak a mélyvízbe, iszonyat stabil frame, nagyon jó hangulat. Remélem misztikum is lesz, mint az első részekben (ott még kellett puzzle-öket megoldani)...
Song of the Deep-ről vegyesek a vélemények, azon gondolkodok, viszont Insomniac cucc.
Dex viszont alapvetésnek tűnik, 4e-ért sok, de tuti vétel!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De hogy lehet oda eljutni? Mert a Café Theatre-ből is próbáltam elindítani, de csak a város közepére dobott vissza. Meg nem tudom, lehet az alap játék is hibás, mert csinál olyat hogy random átszínezi az outfitet.
Ennyiből nehéz erre releváns választ adni!
De azért....
Tehát ,ha most indítottad el a kieget akkor oda nem működik szerintem a gyors utazás,mert előtte oda el kell jutni!Nem tudsz egyből utazni.
Vagy esetleg egy olyan küldetésben vagy ami nem enged utazni!Én elsőre ezekre gyanakszom....
A settop box os kérdésnek,meg 1000 oka lehetne,de leginkább semmi nem lehet,mert az meg egy annyira egyszerű dolog mint a fa ék annak mennie kell...<#kacsint>#kacsint>
Teóriák a storyról, mégis mi történt benne, a végéről.
Nyilván aki nem játszotta rá se kattintson.
Mi a redvás gecimet akarnak megint?
Ha van Xbox One-od, olcsóbban válthatsz majd Scorpióra
Most ennek amúgy mi lényege?
Hiszen a boltok töredékáron veszik át a konzolokat...miez spanyolviasz?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Volt alatta tech rendesen.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem elég, hogy a Red Dead Redemption immár Xbox One-on is játszható, még a letölthető extrák nagy részéért sem kell fizetnünk."
"Halo 3 óta a Halo 5-el játszik a legtöbb aktív játékos, ezzel megelőzve a Halo 4-et és a Reach-et is. (az ingyenes hetet nem számolták bele)"
Infóért kösz orichalcos-nak!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.08. 18:52:05
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.08. 17:07:44
My streams: https://beam.pro/oriic
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.08. 12:49:51
Harli: Én csak kaptam az infót, kipróbálni nem tudtam, majd jövő hónapban lesz zsém játékra. 😄
BF 1 15.495,65 Ft = R799,00
titanfall 2 15.495,65 Ft = R799,00
Ettől már csak India lenne olcsóbb... 14700
Amúgy igazán lehetne minden storeba feltöltő!Hogy ne keljen a vpnel baszakodni!<#vigyor>#vigyor>
De vicc az,hogy pont 1 hete szereztem ismeretséget délafrikába és most hétvégén akartam letesztelni,hogy működik e így a vásárlás.Hogy nem vpn el lépnek be a profilon hanem valós délafrikai IP címmel és otp-s kártyával.
Ha nem akkor meg ment volna neki az utalás és ő vette volna meg kártyával...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.08. 09:20:02
Csak el ne csesszék, és innentől a következő évadokat DLC-be kérjük. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Egyelőre PC-n megy a Stage 2 teszt.....
Formációs, gumimelegítős kör
Manuális rajt, kiugrási ehetőséggel + büntetésekkel
Új büntetési rendszer
Napszak beállítási lehetőségek ( ami láthatóan dinamikusan is változik közben )
Életképek ( animációk ) mindenhonnan
Manuális box, sebesség túllépési lehetőség, manuális beállás és indulás így minden a pilótán múlik
5 másodperces büntetés letöltés lehetőség
22 fős multiplayer
Újramodellezett kerékvetők és felületek / fizika
Safety Car
Virtual Safety Car
Boxfalról különböző információs táblázások futam küzben
Új törésmodell pl biztonsági lánc a leszakadó kerék ellen
Nekem mint Codie F1 fan ez maga lesz a kánaán. Ennél többet F1 játékba az ember már nem is kívánhatna. Elképesztő mennyire autentikus és részletes.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 18:04:53
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 12:53:27
Koszi elore is! 😊
Úgy bizony! <#worship>#worship>