XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami amúgy maximálisan megéri a pénzét, ha valakit érdekel vegye ne filléreken lovagoljon.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk az Unravel-t már régen megvettem pár mozijegy áráért.
Szerintem azért elég ciki, hogy magyar MS-storeban nincsenek kint az akciók, gondolom MS-nek nincsen elég pénze és embere, hogy erre is gondot fordítson. Mert azt álmomban sem feltételezném, hogy esetleg leszarja a magyar felhasználókat. Nekik minden user észbontóan fontos, a cég sok évtizedes pályafutása töretlenül erről szól.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha az Inside lett volna akcioban, megvettem volna.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
__
Srácok, valaki kapott Battlefield 1 kódot?
My streams: https://beam.pro/oriic
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
@TDC Geronimo Kérjétek meg a Sony-t, ők utasították vissza anno, mert nem ad elég értéket a usereknek.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.07.06. 19:47:48
Ghost Games' recent Need for Speed reboot is coming to the Xbox One exclusive service EA Access on 12th July.
It will be joined by cutesy indie platformer Unravel.
Later this summer, on 30th August, EA will add Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 to the EA Access Vault. That's pretty quick considering that the game just launched in late February.
A Magyar store MINDIG is HIÁNYOS VOLT és lesz is!!!!Pedig amikor Magyarország felkerült MS térképre!És mindenki esztelen migrált Magyarba....Már akkor lehetett tudni,hogy ez az egész Magyar részleg vakvágány!!!A Borzasztó az,hogy vannak akik ezen még mindig meglepődnek!?
Pedig csak egyszer kellene végig gondolni,hogy Magyarország összes konzolhasználójának száma nem éri el 1 Amerikai nagyvárosban élő konzolhasználók számát.Miből gondolja itt valaki is azt,hogy mi itt annyira számítunk nekik....Nem azt mondom,hogy ez így jó szimplán csak EZ VAN!
De xbox.com-on minden elérhető, magyarról is szóval hajrá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 19:24:44
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 19:17:03
Szerk.: ja, hogy csak magyar régióban nincs, gratula.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Azt hogy a magyar sztórban miért nincs kint, a magyar sztórt hívd fel, kérdezd meg, de ezen én meg sem lepődök, mert a magyar sztór a dashon 0a, mint mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 19:15:12
Ne is haragudj, de ez ELFOGADHATATLAN. A Steam-en hogy van? PS Storeban hogy van? Ne mondd, hogy ez neked nem hianyzik, ez extra elvaras, es ne kapjon agyverzest miatta az ember!
Kulon Ultimate Game Sale video keszitesehez van eszuk, de Ultimate Game Sale csempe keszitsehez a "fooldalra" mar nincs... Elkepesztoen szanalmas.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.06. 18:56:01
Nagyon szívesen 2
Ezt az ordenáré alpári stílust hanyagold itt kérlek, rossz olvasni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 18:45:07
Ugye tegnap kezdődött az Xbox Ultimate Game Sale, melyben 250 játék akciós. Mit tesz ilyenkor a faszparaszt, bekapcsolja a boxot, hátha lesz valami jó deal. Igen ám, de ez a tetvedék Microsoft annyira végtelenül ostoba, hogy a dashboardon NYOMA sincs az akciónak! Sehol egy banner, csempe, semmi, ami arra utal, hogy akció lenne.
Mit tesz ilyenkor a faszparaszt gémer, felmegy hát a Store-ba. Igen ám, de abban a tetvedék Store-ban SEHOL nincs nyoma, hogy épp akció lenne! Se egy menüpont, se semmi, jönnek szépen előbb az új megjelenések, aztán a trending, de sehol nincs, hogy Sale van.
MÉG IS HOL A FASZBA GONDOLTÁTOK EZT LÁTHATÓVÁ TENNI?
Nem flame, nem hergelés, de PS4-ben ha felmegyek a Store-ba, vagy egyből az arcomba tolják grafikusan, hogy Sale, vagy a menüben baloldalt ott van, hogy Sale, tök egyszerű, a faszparaszt gémer pillanatok alatt megtalálja az aktuális promóciót!
Redmondban? Áhhh, dehogy, hát ez kurva bonyolult az ottani szoftvereseknek, vagy annyira szarba se nézik a faszparaszt gémert, hogy vegyék a fáradságot, hogy láthatóvá tegyék.
El is ment a kedvem az egésztől, már csak dafke sem veszek semmit a tetvedék boxra, ezért!
<#nezze>#nezze>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na végre publikus, pénteken jön a Red Dead Redemption BC-be. Akinek kell 2096Ft-ba kerül."
<#worship>#worship>
Én akartam venni valamit vagy több tárgyat ami fehér, de ezért nem fogok s-t venni persze.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem fekete TV, házimozi, PS4, WiiU és az Xbox 1 is. Nagyon randa volt amikor még a 360 is ott volt, ami fehér. Csak fekete eszközöket veszek, mert az illik oda.
csak az enyem kicsit szebb. 😊
Ezt kimondottan az x1 hez vettem és kibaszott jó!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Írd meg viszont,hogy jó lett e a box gold dolog!!
Ha ezek egyike se oldja meg a dolgot akkor hívj ördög űzőt,mert valami ilyesmi gond lehet! :-D