176776

-
partizan182 #170069 A zinternet azt irja hogy ez csak az elfajzott 911 trutherek lázálma, összesen 6 exbungie employee van ott, ebből 1 teszter es 2 contractor. De ha neked a Frankie azt mondta en elhiszem. -
Konkrétan Frankie-vel beszéltem erről anno GAF-en privátban (jó arc nagyon amúgy, járt itt MO-n is), hogy a csapat kb 60%-a Bungie-tól lépett le anno, amikor azok otthagyták szerencsétlen Halo franchise-t. -
450 főből áll a csapat, hogy hány proramozó, vagy rajzoló ( mittudomén mi a neve ), vagy író vagy akármi aki bármit csinál maradt ott nem fogják név szerint felsorolni, csak a vezetők a lényegesek. Biztos maradt számottevő mag, mindig marad, hisz ez amúgy sem egyik napról a másikra történt, hanem tudatosan át lett adva.
Bungie mint írtam a játékokat szállította, volt egy másik vonal aki minden mást ami Halohoz köthető.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.16. 20:40:24 -
partizan182 #170066 343 Industries, a game studio formed by Microsoft to manage the Halo series following the launch of Halo: Reach, also includes a few former Bungie employees, including former Community Manager Frank O'Connor.
Bocs, tenyleg, a kommunyiti manager ugyanaz (mondjuk ő pont tènyleg kozel volt a rajongokhoz). Ha mas miatt nem mar csak az uj titulusa révén érdemes volt rákeresni: Franchise Development Director. Drímjob.
@Totti: a jelen/jovo szempontjabol igazad van. Ha az elmúlt 15 évet ünnepeljük, abból 10-et a Bungie szállított. -
Microsoft az Xbox 15 évét ünnepli, 343 pedig a Halo 15 évét ami egybeesik az Xbox megjelenésével.
Bungie mint cég itt már nem számít. Elmentek, vége, a múlt és a 15 év része. A "bizonyítás" a Halo 4el megtörtént, azóta már nem kell semmit mayarázni és bizonyítaniuk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.16. 20:18:15 -
Gondolom az megvan hogy a 343i csapatának több mint a fele ex-Bungie alkalmazott. :) -
partizan182 #170063 Akko vegkepp nem ertem.
Opc 1: "Kedves drága Halo rajongók. Koszonjuk az elmult 15 evet, televót jatekkal, konyvvel, filmmel minden csudával, láthatóan adjátok nagyon, faszák vagytok. Üdvozlettel: Microsoft."
Opc 2: "Kedves drága 343 rajongók. Köszönjük az elmúlt 5 év támogatását, nagyon faszák vagytok és örülünk hogy bebizonyíthattuk nektek hogy a Bungie után is van élet. Üdvozlettel : 343 Industries."
Igazából csak kötök persze, a gyerekek vegre rajzolgatnak, nekem meg van 5 percem. Meg én már megbarátkoztam a gondolattal hogy az üzenet John-tól meg a fehér hajú asszonyságtól jon kozvetlen, a szivecskét meg Cortana biggyesztette oda (sajnos csak 343 vízjeles fotopapírt találtak a képhez). ( Az milyenmár hogy nettó 3 karaktert ismerek fel, pedig megvolt az elso 5 resz x360on)
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2016.11.16. 20:16:11 -
Most írtam hogy 2007 óta vannak! S ebben a 15 évben minden benne van. Játék, film, sorozat, könyvek, comic, figurák és persze a Bungie + millió dolog amit a Halo frencsájz és unviverzum kitermelt. -
partizan182 #170061 Nem vitatom, 343 ugyes, nem itt a gond. Csakhogy "our fan"-jük kb 5 éve lehet. Alternatív magyarázat hogy a feliratot a Masztercsif meg a haverok mondják. -
Most a 343é már az egész Halo frencsájz ( 2007ben alakultak, és kizárólag a Haloval foglalkoztak a Bungie mellett, csak nem kimondottan videójáték fejlesztéssel egészen 2011ig amikor megjelent a Halo 1 remék tőlük )
Mára letettek 2 kiváló számozott Halo játékot és egy Halo 1 - Halo 2 reméket illetve kollekciót az asztalra.
Jobb helyen nem is lehetne a Halo frencsájz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.16. 19:52:52 -
partizan182 #170059 Azér ez egy kicsit santit, 343 kanyarba se volt még 15 éve. MS game studios precícebb aláírás lenne. -
-
:)
Jól teszed, bárcsak én is megvártam volna a trilogiát, ha tudom hogy nincs vége a játéknak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.16. 14:10:29 -
Minden esetre happy vagyok, hogy megjöttek végre. Okt. 19-én vettem, azóta csak a multit toltam, hogy ne itt essek bele a kampány történetébe. Most majd meg is fogom érteni, mik ezek a nagy szörnyek, amik a shootgunnal folyton szétdurrantották a fejem. :-) -
Nekem ilyen téren Uncharted.
Ugyanez a folyamat, csak már annyi hiányzott volna, hogy kiadjanak U4 előtt ps3-ra egy Uncharted Judgement-et. De komolyan. :) -
Oks, de ha kell valami akkor szólj :) kivéve lóvé :) -
2. rész technológiailag sokkal jobb volt mint az első. 3. megint, de már nem volt akkora eltérés. Mármint olyan téren hogy frém és popup. GeoW1 szenvedett ezektől, a későbbi részek nem.
Ultimate GeoW meg kegyetlen jó, nem is drága, szóval vedd meg, teljesen más élmény lesz illetve a single DLC is benne van. -
Kedves vagy, de tényleg elég lesz nekem belenézni a játékba. :-) Itt csak az első részről an szó, ha az tetszik nekem eredeti verzióban is, akkor feleslegesen nem akarok költeni még rá. -
Te figyu, mondok egy kompromisszumot. Hazaérek és 16:00 után küldök neked képet mind a 6 játékból, vagy 5-ből.
És akkor te el tudod dönteni utána 1 percre rá, amiket küldök kifotózva, az jó hasolítás, mert azt látod majd te is. :) -
Ja értem. Na akkor az lesz, hogy belenézek az elsőbe, és ha emészthető minőséget képvisel, akkor letolom. Ha nem képvisel emészthető minőséget, akkor meg beszerzem a felújítást. :-) -
Nem, hanem az első részt hozza fel a Ultimate kb arra a szintre, amit a másik 2 képvisel. :)
Uncharted Collection szerűen képzeld el.
Gears 1 nagyon korai volt még, utána a 2. résszel nagyot ugrottak, ezt hidalja át az Ultimate. :) -
Szerintem nincs értelme.. Most beújítsam az első részt hiper minőségben, hogy aztán játsszam a másodikat visszafogottabban? Értem, amit mondotok, de akkor már jobban járok, ha rá se lesek a felújított változatra (amiről nem tudunk, az nem fáj), és akkor szépen sorban végig tudom tolni mind az ötöt. Ha kaptak volna mind felújítást, akkor lenne értelme, de csak az első részt FHD-ban játszani, hogy aztán a következő hármon végigrágjam magam... Lehet, hogy kitolnék magammal. -
Nyilván nem kaptad meg, de akkor szerezd meg és azt játszd :) -
Gratula, nehéz szülés volt. :)
Ultimate sajna külön van, de igen egyet értek Nooorbi-val, csakis Ultimate, akkor inkább hagyd ki ha tudod. :)
Ócon mérik az Ultit. :)
Gears of War Ultimate Tudom te nem szoktál osztani, de ez még külön is jó ár.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.16. 09:05:17 -
Azt nem kaptam meg, csak a 360-as BC-verziót, úgyhogy annak esek majd neki. -
Naja, alap. -

Az első részt mindenképpen az Ultimate-verzióban nyomnám a helyedben, nagyon jó lett. -
Ennek örömére tegnap este megjöttek végre a GoW-kódjaim, úgyhogy mind az öt játék ott figyel már, hamarosan belecsapok. :-))) -
15 éves az Xbox 

-
:) -
Na a héten nekimegyek újra, hogy kiküldjék a GoW 4-hez járó korábbi GoW-játékokat, aztán vagy megoldják végre, vagy lesz néhány kellemetlen pillanatuk a Gazdasági Versenyhivatallal.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.14. 09:27:04 -
nekem sokszor lehal a wireless amíg standby-ban van a konzol, de csak annyi, hogy nyomok egy connectet, és akkor felajánlja, hogy újraindítja a wireless részt. ez mindig menni szokott. -
Nem, nem tévedsz. :)
Régi gépne: Home Deaktiválás
Új gépen belépsz, és HOME aktiválás, a nem HOME társnak értelemszerűen semmi teendő.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 15:22:58 -
2 gombnyomás a HOME, de igen újra, de csak annak akinek Home van aktivan, annak kell csak leválazstani és az ujra fel. -
Na ezt sajnos nem tudom, nincs hometársam, de gondolom annyi, hogy a javított gépet újra beállítod a barátod accountjára home boxnak. Javítsatok ki home-osok, ha tévednék. -
-pityu- #170034 Köszönöm a segítséget. Még az a kérdésem hogy össze vok homeolva haverral, gondolom újra kell majd csinálni (pl.:reset miatt) ? -
New @npdgroup data shows @Xbox One best selling US console 4th month in a row. Thanks for also making us #1 console in UK & Australia!
-
Nem is rossz. :)
-
Nem hallottam még ilyenről, semmiképpen nem típushiba. Hívd fel a supportot és kérj garanciális javítást. Mindent el fognak mondani, ők rendelik házhoz futárt, csak a hibás eszközt kell küldeni (ezesetben a gépet), kb. két hetes átfutásra számíts. -
-pityu- #170030 Hali valaki pls!