176776

-
Lehet hogy volt, csak előfordul amikor az ember játsza és élvezi, érdeklődéssel figyeli és követi az eseményeket a beleköpés és a túrha keresése helyett. Amúgy ez a normális, mármint ha érdekel akkor letoltad a trialt normálisan és érdeklődéssel. Biztos tele lesz buggal, ennek a 10szerese fog hetekig a neten terjedni, önigazolnak majd a haterek, meg lesz hurcolva a játék, szaraEA, nem ért hozzá a Bioware, egy tonna 0 pont userscore a metacriticen meg a többi szokásos ami ilyenkor szokott lenni. Te meg hülye leszel ( meg én is ), és csak azért fog tetszeni mert pénzt adtál érte. Szokásos lemez.
Kedvencem amit láttam ma a magyar ign cikke, ahol az unalomig látott gifek felett a cikkírója több mondatban már úgy vázolta fel a játékot hogy minden eleme szar, rossz és nem jó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.17. 20:07:52 -
Ja nem azért, az sem lett volna gond nekem (nem vette volna el a kedvemet a játéktól) ha pár apró bibit láttam volna, de kezd gyanús lenni, hogy lehet a hibák a pc-s Origin Access-ből lehetnek. 2 óra alatt biztos lett volna bug, késői betöltés, ha ez ennyire sok embernél jelentkezett. :)
Na mindegy, remélem így marad a full ps4-en is majd....
Még vissza van az úrhajó utáni rész, de gondolom már csak 1 küldit játszok és ennyi...utána várjuk a keddet, persze még a Horizon-nal is kéne menni majd....:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.17. 20:00:17 -
Kevés GIFet és hisztit néztél, még egy kis kitartás pár hétig, még úgy 50szer belebotlik az ember és minden hater megszakérti hogy ez egy rossz játék.
De van egy jó tippem, hagyd rájuk és élvezd az új kalandot! -
Nekem volt eddig kb 2 óra Mass Effect.
Sehol nem láttam grafikai vagy egyéb bugot. Valamiért nem jött elő semmi, pedig direkt figyeltem, simán ment a játék gond nélkül. Lehet a bugok PC-n vannak?
Harc nehézkes, de talán a végégre megszokom.
Ki a tököm hitte azt hogy ha előveszed a pisztolyt és utána nem tudod eltenni, csak ha átváltasz a scan-re, azt vízbe fojtanám, nagyon idegesítő.
Amúgy fasza kis játék ez.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.17. 19:50:59 -
A táj.
-
Oks, látom ezt a STORE-ból kell indítani....fasza megvan!
44Gb a trial...szupcsi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.16. 16:47:19 -
Hol találom a játékot az EA Access.-en bellül? Mert nekem nem dobja fel sehol a játékok közt??? 
Úgye nem csak kizárólag előrendelőknek van egy a trial? -
Gyönyörűek a képen is amúgy, de ja mozgás közben, főleg harcokban a támadások stb, elég intenzív, hasonlót csak az Infamous-ban (biztos más játékban is volt, csak nekem az maradt meg) tapasztaltam látványra, annyira folyamatosnak tűnik, legalábbis videókon. -
Atya-gatya hogy néz ki a Mass Effect ( képek semmit nem adnak vissza ). Elképesztő a látvány.
-
S ami érdekes és még dob rajta, hogy pl napszaktól függően máshol tartózkodnak a katonák, mást csinálnak. Pl este vacsoráznak és bent vannak egy barrakban 6an, de nappal már senki nincs ott hanem máshol tevénykedik... -
Tölthető a Mass Effect trial
-
Olcsón? 18.500 volt.
Bullshit a köbön.
Minden küldtés más. 1 küldinek több kimenetele is lehet attól függ hogy a célszemélyt hogy sikerül elkapni. Egyátalán sikerül e... mert ha nem akkor is lehet teljesül a küldi, csak nem úgy ahogy lehetett volna. Amúgy egy TPS taktikaiu shúterben mégis mi a franc ismétlődne? onnan mész ahonnan akarsz. Ha úgy tartja kedved ejtőernyővel érkezel, vagy motorral, vagy autóval, vagy hajóval, vagy repülővel, vagy gyalog. Ha úgy akarod akkor a főbejáraton mész, ha úgy akkor az ellenkező oldalról ha úgy akkor bárhonnan. Ha úgy akarod akkor lopakodsz, ha úgy akkor nem ( van ahol kötelező, van ahol nem ). Az ég világon senki és semmi nem mondja meg hogy miként csináld, innentől kezdve bármiféle ismétlődés egy marha nagy bullshit és szimplán egy rém egyszerű együgyü korlátolt fika.
El kell lopni, meg kell szerezni, el kell vinni, ki kell hallagatgni, meg kell ölni, poloskát kell telepíteni stb stb stb... mindig más és sokféle van. De egy biztos, mivel ez egy TPS játék 99%ban fegyverrel ölni kell benne embereket. Meglepő mód, s mivel igen változás, mindig máshol, máshogyan így nem lesz unalmas, ráadásul elég nehézzé is lehet tenni, szóval a nesztelen lopakodás ajánlott és egy bázis bevétele, annak megtervezése, az AI katonák mozgásának kifigyelése adja az élményt. S ott van a gunplay, ami nagyon jó, a rahedli fegyver ami mindenki szája íze szerint testreszabható...
Wildlands egy korlátok, kötöttségek nélküli taktikai TPS játék. S minden elemében jól működik. -
Fasza, látom beszerezted, olcón. :)
Igaz az amit másoktól hallok, hogy igazán 2-3 féle küldetés forma váltakozva ismétlődik benne?
Vagy változatosabbak a célok?
Élvezhető egyedül is, vagy offline nem érdemes vele foglalkozni? -
-
Masszív Ubisoft játék leárazások vannak 1 hétig ( összes játékuk )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.14. 19:41:19 -
Belenézünk. -
Én ott leszek! -
3 nap.......
You’ll have a chance to begin your journey even earlier on March 16, when both EA Access and Origin Access members can play up to 10 hours of Mass Effect: Andromeda*.
Step into the boots of Ryder, meet your first squad members, take the helm of the Tempest, and explore the first planet in the Andromeda Galaxy.
To bring you the complete Mass Effect: Andromeda combat experience, all aspects of multiplayer will be available for you to try. Customize your character's equipment and expand your arsenal with Multiplayer packs, which can be purchased with Credits or Andromeda Points from the in-game store.
Singliben az első nagyszabású küldetés lesz játszható a multi pedig teljes egészében. -
Lesz képes, csak a magyar sávszélek nem lesznek képesek erre. -
F@sza, de milyen áron?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.13. 18:29:00 -
Skorpió Windows Central pletyi.
1. A konzolnak belső tápegysége lesz.
2. A gép 4K 60fps videórögzítésre és -streamelésre lesz képes. -
A paypalos giftcard vásárlás működik még? -
-
-
Epik löncs tréler. EA Access trial will begin on 16th March. 
-
Változatozatosság kedvéért egész hétvégén teljesen ingyenes lesz a Steep. 
-
Atom!
-
-
-
2 éve innen veszem az éves előfizut. eddig mindig fizetés után jött nyomban a kód, és működött -
Szokásos helyen, musztii-nál hardveraprón. Csomóan nála vesszük.
13k az éves: katt
5k a negyedéves: katt -
pupi11 #170601 Ennyiért tényleg megéri, megbízható a hely? -
Én most vettem innen éves GOLD-ot:
CDkeys -
pupi11 #170599 Sziasztok! Nem rég vettem egy Xbox One S-t, és még nem teljesen értek hozzá. EA Access-re ha előfizetek,akkor az megy Xbox Live Gold nélkül is? Vagy kötelező hozzá? Gondolkozok egy Live Gold előfizetésen is. Tudtok ajánlani valakit, ahol viszonylag jó áron belehet szerezni az 1 éves előfizetést, úgy hogy ne potyára utaljam el a pénzt? Előre is Köszönöm a segítségeteket. -
Dragon Ball Xenoverse 2 is teljes egészében végigjátszható lesz hétvégén. Ma 18:00kor indulnak a trialok.
-
Újra ingyenes hétvége Xbox Live-on, ezúttal az egyik legnagyobb jelenlegi cím, a Battlefield 1 került a kalapba. A Gold előfizetők ingyen letölthetik, és az akció ideje alatt korlátlanul használhatják a játékot, beleértve a teljes kampányt és a multiplayer módokat is.
-
Annyiszor töltöd le az előfizetési időn belül, ahányszor akarod. Az achievmentek, mentések nyilván megmaradnak, ez nem az ea access függvénye. -
Az EA Access hogyan működik pontosan? Befizetem az évi 6000 Ft-ot. Utána letöltök egy játékot. Az meddig maradhat a gépemen? Achievment-ek működnek?
Arra gondolok, hogy ha letöltöm a játékot akkor akár egy évig is a gépemen maradhat, és megmaradnak a mentések, acsik, stb...? -
Bad Company 2 Vietnam ingyenes lett, ha valaki szintén rajongott érte. -
+ Tom Clancy's The Division 6 órás tiralt kapott