176776

-
Bandicoot #170673 Ennek? Kizárt.
Felsőkategóriás gpu erő - irodai gépbe való cpu-val. -
Bandicoot #170672 Nagyon harmatos. Iszonyat cpu limitbe futnak itt is. Ahogy a pro többszörös gpu ereje nem jön ki a ps4-hez képest úgy itt is lesz gond bőven.
Kíváncsian várom de ez egyelőre karcsúnak tűnik a proci miatt. Pont ettől tartottam, hogy megint a cpu lesz a spóroló..... -
499 max. -
Akra #170670 Nem normálisok ezek. Igaz, előre megmondták prémium ára lesz. -
-
ps4 pro 1.2
Várjuk a következő konzolokat jobb cpuval. -
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy lehet valahol a neten barátságosabb áron goldot venni és megbízható is? -
partizan182 #170665 Jogos, közben látom h le vagyok maradva 10 évvel, a péz már rég nem a játékeladásokban van:
"EA's Ultimate Team now worth $800 million annually"
20% növekedés YoY. Na ez tényleg őrület. -
Nem jött ki semmi, hisz a Fifa 18 szeptember lesz. -
partizan182 #170662 Mi őrület van benne, tudtommal erről szólna a szolgáltatás (ha a fizetős demót nem számítjuk). Ha megnézed ez abandonware a köbön: sport cuccok azonnal elértéktelenednek mire kijön az új verzió, DA:I kb 2-3 eur minden második héten (gondolom dlc nem jár), Moha:airr el is felejtettem h valaha létezett.
Nem azt mondom h szar, csak hogy nem őrület. Egyébként aktívan pörgetitek a vaultos cuccokat? Mindig csak azt látom h darky megveszi 5 napra hogy ingyen demózhassa a day0 cuccokat azt visszamondja. -
Ez egészen örület amit az EA művel.
We’re excited to announce EA SPORTS™ FIFA 17 will be available later this month for EA Access members to play as much as they want!
+ még bekerül az
Dragon Age™: Origins
Medal of Honor™Airborne

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.05. 19:13:08 -
Nocsak, akkor nem volt kamu, hogy a héten látjuk. -
Hopphopp.
Digital Foundry
@digitalfoundry
To clear up the speculation: @digitalfoundry will have an exclusive Xbox Scorpio reveal on @eurogamer this Thursday at 2pm UK / 6am Pacific. -
Dishonored 2 trial lesz Április 6tól. Első 3 pálya lesz játszható
-
Sziasztok!
Egy kolléganőm vett a fia One-jához egy fejhallgatót, de ugye nemigen ért hozzá, ezért olyan sikerült amin külön csatlakozó van a hangnak, illetve a mikrofonnak. Létezik erre valami megoldás, adapter amivel működésre lehet bírni, vagy mindenképpen olyant kell vásárolni aminek kombinált csatlakozója van? -
TheHUNgunner #170656 Valaki kipróbálta már a profilkép módosítását? Én nem igazán jöttem rá hogy lehet saját képet feltölteni profilképként. -
raymond01 #170655 Most hogy a Mafia 3 demo megjelent, gondoltam kipróbálom de valami nem stimmel szerintem.
Nálam akad a játék, másnak is tapasztalt hasonlót?
Nem játszhatatlan, viszont nagyon idegesítően, sűrőn megakad kicsit a kép, függetlenül attól, hogy gyalog vagy autóval megyek benne...
A konzolon lehet vmit jaítani, karbantartani e tekintetben?? Clear cache vagy hasonló létezik?? -
Nincs megállás, csak is előre. Megérkezett az Xbox Live Tavaszi Frissítés
Új Xbox Guide menü.
Mostantól nem dupla, hanem egyszeri gombnyomásra nyílik meg a Guide, bárhol is legyünk éppen (a dashboardon, játékban vagy alkalmazásban). Az új menü nemcsak gyorsabb, de több funkcióval rendelkezik. Közvetlenül ebből érhetjük el a nemrég futtatott appokat, a kitűzött játékokat, de egy gombnyomással azonnal streamelhetünk is, és a Game DVR-t is kezelhetjük.
Beépített Beam stream.
Az Xbox Guide-ból azonnal indíthatunk közvetítést a Microsoft saját Beam szolgáltatására. Ezt nagyjából ugyanúgy kell elképzelni, mint a Twitch-et, előnye viszont, hogy sokkal gyorsabb annál: a késés akár kevesebb, mint 1 másodperc is lehet csupán. A Beamhez kapunk saját appot is, amin nézhetjük és követhetjük a többiek adását.
Xbox Live Arena. Végre elindul (még ha nem is azonnal) az Xbox Live saját e-sport csatornája, amin maga az ESL szervez bajnokságokat. Az első játék, ami ezt támogatja majd, a World of Tanks lesz, de később jön a Killer Instinct, és egyre több más e-sportra alkalmas játék. Ez egy nagyon komoly fejlesztés, ami új szintre emelheti a konzolos e-sportot, hiszen egyszerűbb benne részt venni, így még több játékos előtt nyílik meg a versengés lehetősége.
Xbox Co-Pilot.
Ezzel a funkcióval egy játék irányítása tetszőlegesen felosztható két irányító között. Így a speciális igényű játékosok könnyebben játszhatnak, de ezzel akár bármelyik játék helyi kooperatív élménnyé is alakítható. Ez is egy nagy lépés, hogy a játékok mindenki számára elérhetőek és élvezhetőek legyenek.
Módosított Home képernyő.
Az eddigi hatalmas kép helyett az utolsóként használt játék kisebb ikont kap, így nemcsak a háttérképet takarja ki kevésbé, de mellé több információ és opció fér ki.
Blu-Ray bitstream pass-through.
A Blu-Ray lejátszó képes lesz feldolgozás nélkül tovább küldeni az audio jelet a hangrendszer felé, ezáltal jobb hangminőség érhető el. Ugyanezzel a frissítéssel érkezik a Dolby Atmos és a DTS:X támogatás is.
Egyedi profilképek.
Lehetőség lesz konzolról, PC-ről vagy telefonról saját képet feltölteni, így végre mindenkinek valóban egyedi profilképe lehet.
Join Broadcast.
Ha egy játékos éppen közvetít, a profiljáról egyetlen gombnyomással bekapcsolódhatunk az adásba, Beamen ráadásul ez interaktív, hiszen ott valós időben kommunikálhatunk, sőt bizonyos játékokba akár be is avatkozhatunk nézőként.
Activity Feed fejlesztések.
Lehetőség lesz külön-külön elrejteni bejegyzéseket, bizonyos postokat a feed tetejére kitűzni, illetve szűrni az üzenőfalon barátok, klubok és játékok szerint.
Klub és LFG fejlesztések.
Itt túl sok a kisebb-nagyobb változás ahhoz, hogy mindet felsoroljuk. Lehetőség lesz LFG szűrésre például egy-egy adott achievement alapján, az LFG-k a Játék- és Klub központok tetején megjelenhetnek, a Klub tulajdonosok pedig egyedi képeket tölthetnek fel a Klub profilképe és háttérképe helyére. A Klub tulajdonosok és adminok külön ikont kapnak a nevük mellé, és a Klubok üzenőfalára tűzhetnek fontos bejegyzéseket.
My Games & Apps fejlesztések.
Lehetőség lesz külön szűrni Xbox 360 vagy Xbox One játékokra, beállíthatjuk a Kinect automata zoomját, ha épp közvetítünk, a konzol pedig kap Captive Portal Wi-Fi supportot, amivel böngészőben megadott jelszóval ellátott nyilvános hálózatokra kapcsolódhatunk (ilyenek lehetnek például hotelekben vagy kollégiumokban).
Szülői felügyeleti fejlesztések.
Gyerek profil esetén beállítható lesz, hogy az adott profil mennyit játszhat egy nap (Screen time limit). Minden profilra külön megadható az Xbox One és a PC limit is.
-
#NHL17 EA Access Vault.
-
Mafia III demó felkerült a sztórra
-
990ft volt a EA Access, na ezt szeretem....így korrekt (persze nem lepődtem meg, régen is így volt).
Húsvét lesz, de basszátok meg, ennyire azért nem voltam jó kisgyerek!
Az még ft-ban is sok. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.25. 00:03:00 -
Gyuszopapa #170650 Hu bakker ezek jó játékok és hogy van goldom ingyenesek.A gyerek örülni fog a Walking Dead-nak. -
Ó hello ( annak aki még nem tolta... ) és kell egy jó story kampány ami a For Honorban a játék prioritásai miatt nem került. Íme a Ryse...
-
Majd jó lesz, hogy mi a gond nem tudjuk... bármi lehet, BÁRMI. ( én tudom, "karbantartó vagyok", az is előfordul amire sosem számítasz és megkotlik valami úgy hogy órákon át mehet a bréjnsztorming ). Vagy valamihez hozzányúltak és elbaszták :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.21. 20:04:59 -
Amúgymeg ilyen töketlen bandát... -
Thx! -
Xbox SupportHitelesített felhasználó
@XboxSupport
We're aware of reports of trouble logging into Xbox Live. We're working hard to get things resolved. Stay tuned to: -
Nem tudok... -
Sziasztok! Megy most nekek a live? Tudok bejelentkezni, de frissitést tölt le, szoval nem a net a gond. -
Új kontroller Április 25-től.
Xbox Wireless Controller Tech Series
-
Kedvenc -

-
tdi #170639 Üdv. Ha használtan veszek Infinite Warfare legacy editiont, akkor fogok tudni játszani a MW remastered-del? Előre is köszönöm. -
Minőségi rövidfilm a játékról.
-
Flashelt konzol és letöltött game. Szia... -
bercys #170636 Sziasztok! Flashelt xbox 360-on nem indul el a letöltött GTA 5, mert nem talál internet kapcsolatot. Ha eredeti lemezt tennék be, akkor működne a gém??? Előre is köszönöm a válaszokat! -
Ja hogy vegyes...
Akkor makkom van, pedig le sem töltött 100%-ig a demo, 35Gb-nál inditottam már...
Jó lesz ez majd amikor fullosan játszom és bármerre tudok mászkálni. -
Előfordulhat bármelyik verzióban.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.17. 20:17:02 -
Hát ja az túlzás nagyon....de tudni hogy a netes mendemondák miből vannak? konzol vagy pc-s demoból vannak a bugok? mert ha pc-n akkor nincs miről beszélni....
Akkor kár is a játékot minősíteni ezügyben....