176776
banner
  • Ulthane
    Nem tudom mennyiért mennek, annyira nem vagyok ráizgulva, ráadásul az enyém még garis is, meg 1 terás, szóval nem a 35k kategória.
  • toza #170712
    tavaly adtam el mar cserelt lezerest,gtav es +1 jatekkal 35 k -ert...

most mennyiert mennek hasznalt - nem garanciasak!?

#170691 vki valasz esetleg!?
  • Ulthane
    Viheted az enyémet :)
  • Totti5
    Nincs.
  • TomStorm
    Skorpióig vennék egy One-t.
    Egy használt alap One és egy új Slim között Frame különbség van játékoknál és hűtésben(zajszint) melyik a jobb/halkabb?
  • Ulthane
    Én pont ezért fontolgatom, hogy eladom a One-t a viharba. 2015 novemberével vettem, 1 TB, 2 év gari, azóta játszottam rajta kb. 4 játékkal: Quantumfos Break, Rise of the TR, Mass Effect 2 és a Dark Souls.

Néhány havonta előveszem, és frissítem a firmware-t rajta, legutóbb most hétvégén, de mindig belátom, semmi értelme ezt tartani a PS4 Pro mellett. Semmi exklu játék nincs, ami miatt megérné a létjogosultságát.

Mielőtt a skorpiót kivágják, lehet el kéne adni, mert akkor mindenki majd azt akar venni, sok lesz a piaocon a One, és megy le majd az ára.

• cenobite
    Köszi, itt nem is néztem, csak az xbox.com-on. Ott nem látta. Köszi mégegyszer!
  • orichalcos
    Pedig a képeid megvannak:

http://xboxdvr.com/gamer/kenobita/screenshots
  • darkSectorxxx #170705
    Hát furcsa :)
  • cenobite
    Amúgy annyit mondtak, hogy valószínű valami ideiglenes korlátozás lehet. Jó mondom, de ha eltűntek a fotóim/videóim még telefonálok.
  • cenobite
    Láttam már olyan belezős videókat - igaz kifejezetten horror csoportban -, ahol igencsak folytak a belső szervek + 400 hektó vér...
    Annyi, hogy a Ryse-ban volt egy kép, amin egy meztelen nő sziluettje volt látható, az lehetett az egyik, mert azt mostanában töltöttem fel és a Feed-en már nem látom. De semmi p*na, semmi csecs. Ennyi erővel DOA képeket sem nagyon lehetne töltögetni, ott is enyhén lengén vannak öltözve, meg röpködnek a dinnye nagyságú dudák.

Amúgy nem tudom hogy ezt valaki jelentette, vagy MS-nak van erre valami gyakorlata/szűrője...?
  • darkSectorxxx #170702
    ;)
  • cenobite
    Köszi! Beszéltem velük. Szgépen nem látszanak a képeim/videóim de a Feed-en igen. Otthon megnézem még Boxról is.
  • Totti5
    Wicserből szdtem ki csecseket, nem volt ilyen gondom sosem. Support, a fene tudja hol akadtál fenn.
  • darkSectorxxx #170699
    De én ezt nem értem, ha van egy játék, abban készítesz egy képet és azt a Microsoft felhőbe feltöltöd, az hogy az istenbe lehet tiltott?
    Hát ha egyszer alap funkció a képkészítés?
    Vagy hol van ez leírva, hogy mik tilossak és mik nem?

Pl ha a Resi 7-ből egy levágott testrész képét feltöltöm, akkor azt letilhatják mert véres jelenet vagy mi?
  • darkSectorxxx #170698
    Xbox Support

06-80-018-590

Hívd fel. Nagyon korrektek.
    Ha jól emlékszem minden hétköznap 17 óráig vannak.
  • cenobite
    Sziasztok!

Ma reggel az alábbi levél fogadott a fiókomban:

Megnéztem, és valaki jelentette hogy sértő (vagy mit tudom én milyen) tartalmú képet töltöttem fel. 2 db screenshot került elvileg eltávolításra. Azért mondom hogy elvileg, mert amikor meg akartam nézni a képeim ez fogadott:

Ezekszerint az összes képem törölték? Azt nem értem milyen sértő kép lehetett? Szinte csak Forzából és 1-2 egyéb (Withcer, Layers Of Fear, Ryse) töltök fel képet. És Witcherből sem töltöttem fel "csecses" képet. A Layers Of Fear képeket pedig (ami durvább horrorisztikus) azt a megfelelő csoportba töltöm.
    Azt írják hogy valami "eltiltási idő" van, de már ez sem elérhető:

Nem akarom hogy a Game DVR-emet letiltsák, mert elég sok screenshot csoportban vagyok és az a legrosszabb hogy azt sem tudtam megnézni hogy melyik az a 2 kép ami valakinél kiverte a biztosítékot.
    Valakinek volt már hasonló eltiltás?
  • Gamerlow
    Sziasztok!
    A Hitmant indítom, és mikor már bejönne a játékmenü, visszaugrik a home-ra ezzel az ablakkal.
    Szerintetek mi lehet a bibi?
    (a gépen van mindegyik terep, a rendszer frissítve)
    Köszi aki segít!
  • TBTPumpa
    Boldog Karácsonyt!
  • Seth
    Digitális verzió :)
  • rastaman
    valószínűleg karcos/piszkos a lemez
    pucold meg aztán restart!
  • WinStar
    Sziasztok.Régen votl egy fehér fat gépem,most van egy fekete slim-em(250 GB-os) és anno megvotl a Forza Hirozn,most pedig megvettem egy kódot hozzá,beaktiváltam,letöltöttem és ezt írja ki a játéknál amikor lement az intró az egyszemélyes játékmódra kattintáskor:
    This Disc is uncreadable
    1. Clean the disc with a soft cloth
    2. Restart the console.
    For more help,visit:
    www.xbox.com/support
    Mi lehet a megoldás?
    Mondjuk a kód beaktiválásakor kiírta hogy ez a játék már megvan nekem....
    Egész pontosan ezt írja ki:
    Ez már megvan Önnek
    Nem kell beváltania a kódot.
  • toza #170691
    egy baratom kerdezi h slim 360 hoz- xk3y 52 dollarnal olcsobban beszerezheto e barhonnan esetleg!?

es h van e olcsobb-egyszerubb megoldas esetleg!?

egy baratomat nagyon erdelli csak a vicc kedveert. koszonom..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2017.04.14. 08:31:08
  • Totti5
    Ha egy játék valamiért nagyon nem tetszik, vagy nem jó, vissza lehet adni a digitális példányt, de ez bizonyos feltételekhez kötött:

A vásárlástól számított 14 napon belül lehet visszakérni egy játék árát
    Csak akkor érvényes, ha 2 óránál kevesebbet játszottunk vele az adott gépen
    A játék legalább egyszer el lett indítva
    A játék első indításától legalább 1 nap eltelt
    DLC-k és Szezonbérletek ára továbbra sem igényelhető vissza
    Bizonyos Windows 10 appok (a fejlesztők kérésére) kibújhatnak a visszatérítési lehetőség alól
    Tilos a rendszerrel visszaélni (vagyis nagyüzemben vásárolni és visszaadni játékokat)

• Totti5
    Jön a Refund Xboxra, alábbiak szerint.

You’ve spoken; we’ve listened. In support of offering gamers the freedom of choice, we’re making changes to the Microsoft Store purchase experience by offering customers a simple way to instantly return digital products like games and apps through account.microsoft.com.

When a game or app leaves you wanting more, we're here to help. Self-service refunds on Xbox One and Windows 10 provide a quick, simple way of returning a digital product.

To request a self-service refund:
    1. Navigate to account.microsoft.com and sign-in.
    2. From the top menu bar, select Payment & billing > Order history.
    3. Navigate to a purchased game or app, and select Request a refund.

Please note the below conditions for requesting a self-service refund:
    • Games and apps are eligible for self-service refunds within 14 days of purchase if you have less than 2 hours of play time across all accounts.
    • DLC, season passes, and add-ons are not eligible for self-service refunds.
    • The game or app must be downloaded and launched before requesting a self-service refund.
    • You must wait for at least 1 day after the game or app's release before requesting a self-service refund.
    • Certain Windows 10 apps may not be eligible for self-service refunds.
    • Microsoft reserves the right to block access for users who abuse self-service refunds.
  • rastaman
    ha esetleg valaki hasonló cipőben járna:

Xbox Support szerint max 72 óra elteltével befrissül a gamescore
  • Totti5
  • Totti5
    Skorpio DEVKIT.

Remélem lesz fekete, mert ha csak fehér akkor tökön szúrom magam.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.12. 18:39:09
  • rastaman
    xbox360-on offline szedtem ki pár achievementet, azóta felmentem live-ra, adott játéknál mutatja, is hogy unlockoltam őket, viszont a teljes gamescore-ba nem számolja bele így 4 óra elteltével sem...
    meddig kell még várni szerintetek, normális az ekkora késés??

+ a digitálisan megvett l.a. noire-ból valamiért hiányzik az összes küldetés, letölteni őket nem tudom - a marketplace-n valamiért nem listázza. gondolom az is közrejátszhat, hogy a magyar profilom földrajzilag svájcban használom...
  • Totti5
    Scorpio: Belső részletek
  • Totti5
    Kezdődik.

• Gyuszopapa
    A Xbox one-al sincs semmi gond.Meg vagyok vele elégedve nem az exluzívok miatt vettem hanem mert szimpatikusabb volt mint a PS.Családi gépnek megfelelő a két fiú itthon tud vele együtt játszani elég sok játékkal.2 pc elég sokkba került volna. Az hogy kevés rá az exluzív az a Mikro hibája nem a konzolé.
  • partizan182
    "hogy hozhatnánk vissza ezeket a fejlesztőket"

Tetszik egyébként hogy full őszinték, nem a marketing ("we have the best exclusives") bullshit megy, hanem ki lett mondva hogy itt bizony valami csúnyán mellément. Látványos az excl hiány, most már csak a belső studiók foglalkoznak ilyennel.

Kérdés hogy önmagában egy erősebb gép azt fogja-e eredményezni hogy újra az X lesz a lead platform, origi X is erősebb volt a PS2-nél, de ez nem sokat ért. Meglátjuk, ha a Sony tovább pöffeszkedik az első helyén és az MS jól megtolja a sombre kommunikációt még az is lehet hogy tudnak fordítani (a la PS3).
  • Totti5
    Eurogamer biztosra veszi, hogy egy, a PS4 Pro-nál drágább gépet kapunk majd: ők 499 euróra tippelnek.

"A Scorpio azoknak a prémium vásárlóknak készül, akik a játékok lehető legjobb verzióira vágynak" - mondta a Microsoft gaming részlegének alelnöke, Mike Ybarra.

A redmondiak tisztában vannak azzal, hogy a nyers erő önmagában még nem elég: a fejlesztőket is szeretnék visszacsábítani a platformra.

"Az Xbox 360-mal miénk volt a legjobb platform a fejlesztőket tekintve, az Xbox One-nal azonban ezt az előnyt két év alatt elvesztettük. Feltettük tehát a kérdést: hogy hozhatnánk vissza ezeket a fejlesztőket?"

"Azt szeretnénk, hogy a legjobb játékok elérhetőek legyenek a gépen, és megvannak erre az eszközeink. Ez egy komoly prioritás volt a termék tervezése során."

g365
  • partizan182
    Mindennel egyetertek amit irtal bar nem latom hogy jonnek ide :)

Csak arra akartam utalni hogy aki 400 dodós Scorpiora számít az nagyot fog lepődni. Olcsósított S ezerszer jobban adja, HDR>>>4k, ha lenne rá forzán kívül barmi emlitesre melto behuznam, ezert irtam h sok fog mulni az oszi felhozatalon, krekkdaon 3, zombis marhaskodas meg kalozos mmo finoman szolva nem fognak meg. Sunset talán még de kb ennyi.
  • kastil
    skinner
  • Totti5
    Simán lehet hogy az E3on az S kap egy árcsökkentést is, ami még vonzóbb lesz, ami egy jó gép. Olcsó dolog manapság konzolt venni erről a PS4 és X1 gondoskodik és ahogy elnézem az árakat digitbe ( most pörgettem végig a Sony sale-t ) potom pénzekért lehet rahedli 1-2-3 éves játékot venni. Ilyen nem volt előző genben ilyen tájt.

2 évig még mindenkit kiszolgál a PS4 és X1. Valamikor majd váltani kell, a 4K Tv árak pedig folyamatosan csökkennek, az is vonzóbb lesz, pláne reklámozva lesz most már két fronton is.

Elite kontroller annyi amennyi, nagyon nem lóg ki hisz a gémer perifériák mindenhol drágák. Ugye most a mechanikus prémium billek mennek PCn jó sok pénzért. A legötbb HW gyártó gémer periféra kollekciókkal árasztotta el a piacot az elmúlt években, órási a reklámértéke minden yutuber, twiccser reklámozza és ki ne venne egy olyan gémer cuccot amitől gémer lesz ( amúgy nagyon jó cuccok ezek, de mocskosul drágák is emellé ).

Szeptember-október ki kell dobni a gépet, az idei címeket agyonpromózni és eladni a gépet.
  • partizan182
    499 mininum, szvsz fájvhandrednájntinájn is beficcenhet. Emiatt gondolom:

- custom, nem off the shelf alkatrészek drágábbak, minden szanaszét lett customizálva
    - egyedileg optimalizált voltage az adott soc karakterisztikájának megfelelően
    - ultra high end hűtés
    - tonna drága ram
    - egyenként ellenőrzött/optimalizált back compat játékok a teljes xone katalógusra
    - "prémium" szó minden második mondatban
    - elite kontrollernél láttuk mi az MS elképzelése a prémium termék minőségéről/árazásáról
    - pspro nem robbantott akkora bankot, simán nincs meg az az igény mint a Neogaf hozzászólások alapján hinnénk
    - hulla felesleges árversenybe kezdeni, sony simán vág 50 dodót a pro árából ha kell

Kérdés hogy lesz ebből kvázi relaunch, sokat fog számítani az őszi játék felhozatal.
  • Totti5
    4 perc Dirt 4 ingame vegyesvágott

• Totti5