XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Halo 3 szerintem, annak az egyik legjobb az irányítása, de szinte mindegy... egy FPSt letoltsz utána már semmivel nem lesz gond.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
az FPS ek közül a Halo Reachnek van a legjobb/legkönyebb irányítása

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Örülök, hogy többen járunk ebben a cipõben!
Köszi az eddigi tippeket, jöhetnek még!<#taps>
kakaoskalacs
Pár hetes xbox360 tulajként mondhatom , hogy én pl BF3 betaban elso pár ora jatekot vegig uvoltottem hogy hogyan miért tudnak leloni celozni és én miert nem 😄 aztan belejöttem : D közben meg vege let ta betanak : D

Halo Reach(demo)-ben pl már tokjol ment

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Seth
Mire a Black Mesa Source kijön ,belejössz 😄

PSN ID.: Beegabor

Jaka923
Én is ugyanebben a cipõben járok. Most tervezek boxot venni, de annyira félek az FPS-ek irányításától, hogy csuhaj.

Seth
Far Cry 2. Abban nagy területek vannak, és nincsenek falak amibe beleütköznél 😄

Ha beletanulsz, utána már mindegyik menni fog.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Nekem mindegyik bejött.
Szinte ugyanolyan mind.

Most BF3-ban például lesz Aim Assist ki-be kapcs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Melyik Xbox360 FPS-t vegyem meg elõször, ha még nem játszottam konzolon ezzel a stílussal? A több klasszikus cím közül keresem a legkönnyebben irányíthatót, a leghamarabb "kézreállót".
DarkSector
Sõt Rage bugokat is kinevetem, kinevetném a Resident Evil bugokat vagy GeoW bugokat vagy bármit csak ott nem nagyon látni ilyeneket...de annak is felettébb mosolyognék. XD

Kerestem a kedvedért egy számomra kedves játékból is, csak ez nem funny az a baj. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát én mindenképpen. 😊

DarkSector
Kösz de nem én csináltam a videót. Nincs részemrõl BF fika, ami tény azokat leírom néha, szép meg jo játék játszottam is vele nincs baj de ezeken a videókon én ettõl még jókat mulatok...<#nevetes1>

Igazából a Gyurcsány VS Battlefiled a tuti...

Bil Ur Sag
Ha ez így marad, akkor tuti jól fog mindenki szórakozni vele 😉

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, még új vagyok a topicban. eladóvá vált kinect sensorom 2 játékkal. 2hetes! akit érdekel írjon!

Renjike
te csak BF et fikázni jösz be egy két helyre? 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Bil Ur Sag
Lehetséges, még nem néztem utána. Mondjuk ha lemezen is jön ki, remélem nem egy mai teljes játék árán...az azért csúnya lenne. Viszont iszonyú nagy alapságok vannak a kolleksönben, úgy hogy idõvel must have! <#wink>

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
Gyurcsány VS Battlefield 3

DarkSector
😄

Köszi szépen az infót! <#eljen><#worship>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nem fogja, idézet Major Nelson blogbejegyzésébõl: "Note: A console in the program is expected to remain fully compatible with standard retail consoles not in the program. (e.g. party chat will function)"

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Szerintem igen mert eltérõ verziós update...

DarkSector
NM látod hamar jön a segítség. 😊

*fogadni lemaradt 😊

létezik olyan hogy valaki nem tud Friend Requestet senkitöl, mert PL Õ MAGA AKARTA IGY (most mindegy miert, nem rolam van szo) - Parental control, Family settingsbe esetleg van valami ilyesmi ???!

Ott az volt, amit már írtam, hogy csak olyannal tudtam partyzni, aki szintén részt vett abban a tesztben, mással nem. Igaz, ott ezt leírták, hogy így lesz, nem volt meglepetés. Mivel most nem láttam leírva, remélem nem is lesz ilyen 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Mr Manson
Ezt nem tudom, azt nem próbáltam ... nem vettem részt még MS teszten. Csak operációs rendszerek tesztjében.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Remélem a partyzást nem fogja befolyásolni, mint az elõzõ...

Mr Manson
Jelentkeztem én is ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

redbull0304
Megoldódott! 😊 Felhívtam, bediktáltam a hibakódot, mondták, hogy a telepítés megakadt félúton ez okozta a hibát. PC-n letöltöttem a frissítést, kiírtam egy DVD-re, be az xboxba arról feltelepítette rendesen, és lás csodát mûködik! 😊 Úgyhogy egy pirospont a MS Magyarországnak!

Köszönöm a telefonszámot! 😊

Igen, kb két héten belül várhatjuk.

gduck
Én nem látom az markeplaceban. Nem csak lemezen lehet megvenni?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

CroftManor
Na beregeltem én is, de ez most azt jelenti, hogy az elkövetkezendõ két hétben fogom tudni majd letölteni és tesztelni? Tehát ha most bekapcsolom a boxot, akkor nem fog felkínálni updatet? 😞

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
Jogos, de ne habozz tovább akkor:

DarkSector
Ingyenes support telefon van.
Nálam egyszer csapott le a TURN 10 mikor a mentésekkel akartam variálni és kis zsetonhoz jutni.
Kezdj új mentést mondtk nekem, ha megfog a csalásszûrõ.

redbull0304
Értem így már világosabb... De a tényen nem változtat, NEM TUDOM HASZNÁLNI AZ XBOXOMAT... Forza 4 megjelenése elõtt egy nappal!

DarkSector
Figy nem történt semmi.

Csak mosolyogtam picit 😛

redbull0304
Elfogadtam... De pont ettõl tartottam, hogy valamit elbasz telepítés közbe... És el is baszta... Pl forza 3-nál kb 3havonta kapok egy hibaüzit hogy a profilomat meghamisították ezért nem tud belépni, és ez kb 1nap múlva meg is javul. Na most ilyenkor mi a teendõ? Van kirendeltsége a Microsoft Magyarországnak? Mert akkor bemegyek és a fejükre húzom az xboxot...

CroftManor
Jólvan én valamiért úgy emlékeztem hogy csak a warheadban voltak benne. ^^

DarkSector
Jah igen hozzátenném amit ir FunnyHeady91 azt jól jegyezd meg, nem utasíthatod el, ez nem választás kérdése, mert igaz hogy van 2 lehetõség hogy yes meg no, de ha nem teszed fel nem is enged játszani meg semmit, mivel ezekben olyan dolgok kerülnek bele, ami miatt inkompatibillis lehet 2 emberke ha multizik vagy beszélget vagy újabb játékokat vesz.

Vagyis nem az van hogy te nyomulhatsz egy 2 éves dash-el a haverok meg az újal.
Ez a no csak azért van ha elõtte valamit szeretnél akkor megállíthatod.

Lementeni valamit esetleg az adataidból.

TDC Geronimo
én

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
De az is volt, fõleg ha a havas pályát meg ami utána ha lenyomtad pc-n mert ott csak ilyenek vannak. 😊

De ha mindened teljesen eredeti, akkor mi az istennek nem fogadod el a hivatalos updatet?? MI baszódna el?

DarkSector
Hát a kurvaéletbe akkor.
Mert nekünk volt elõkészítõ töltés, de utána ment rendessen.

Akkor supportot hívd fel õk segítenek!

CroftManor
Én nem az ûrlényekre nem emlékszek vaze, hanem a kisebbik fajtájára.. De mind1.

redbull0304
Hát k*rvára szeretném én is tudni! Teljesen gyári a boxom és csak eredeti játékkal játszom... Ma reggel bekapcsolom a xbox-ot erre kapom az üzenetet, hogy frissíteni kéne... Mondom nem kell nekem a frissités nehogy leb*szodjon valami. Ám így persze nem enged belépni live-ra... Jó akkor telepítsük az új frissítést... Azért ez nem kicsit inkorrekt, hogy konkrétan nincs választásod, hanem rád erõszakolja viszont udvariasságból megkérdez elõtte!!!! Okés végig megy a telepítés újraindul és lás csodát kapom egy hibaüzenetet, már be se tudom az xbox menüjébe lépni, rögtön a bekapcsolás után ezt dobja ki nekem...

DarkSector
lol.
miez? warez?

DarkSector
<#nevetes1>

De azért ekkora újdonság nincs a boxos verzióban.

Nemtagadom örültem volna többféle ellenségnek, de nem.
Voltak ürlények azaz polipok régiben is.

Jól végigtólhattad PC-n ha az ürlények ennyire ismeretlenek neked. 😛

redbull0304
Na most mi van?

DarkSector
A kérdésem az lenne hogy mivan ha egy profilommal jelentkezek és letöltöm a dash-t majd belépek egy másik profillal?
A felhõmentés meg minden fog ugyanúgy mûködni vagy esetleg a dash aszerint váltakozik? 😊

CroftManor
Amúgy a Crysis 1ben én nem emlékszem olyanra, hogy azok a kis kék "szörnyek" már benne lettek volna az 1ben is, úgy emlékszem csak a warheadban voltak benne. Nem?