176617
-
#122829 FM3-ban igen. Majd segítek este felé:) De nem tudom, hogy meg tudom -e venni. Nem tudom mennyi pénzem van. -
#122828 Értem!
Amúgy a #122826-ra ráérsz esetleg? Vagy tudnál segiteni? Valamelyikben akár! -
#122827 Ingyenesnél kéri csak. 3 hónaposnál ha kódot írsz akkor csak az elején, annál nekem is elfogadta. Lehet, csak újraindítás kell a boxnak, még este megpróbáljuk. -
#122826 De srácok,kéne egy kis segitség! Persze ha ráértek egy pár órára!
Kéne hozzá egy FM3 meg COD MW2!
FM3-ba : Felraknék egy kockás Dodge Charger-t, 24"-es felnikkel kicsit tuningolva jó sok pénzért,és ha valakinek rengeteg a pénze,akkor megvehetné! ( Acsi-t is adna nekem :) )
MW2-be : A fegyvereknek kéne a dolgait megcsinálni,hogy jó sok mindenem meglegyen már!
Ha valakinek van kedve,akkor írjon! Köszönöm szépen!
Ha tudom meghálálom majd valahogyan! -
#122825 nekem nemkérte a bankszámlaszámot.. egyedül csak xboxon belül,usában tudtam regisztrálni, és ahoz kellett 1 irányítószám.. amúgy elfogadta a magyar várost + utcanevet + telefonszámot.. de így gondoltam,akkor már legyen FL, és Tallahasse-ben lakok ( xbox szerint.. ) amúgy Fejér->Dujv. -
#122824 Nem lett jó így se. -
#122823 1. line: 14, home street
2. line nem kell, de ha mégis, irj várost, irányitoszámot, vagy csak bármit :) -
#122822 Kaptam ilyen address címet:
2185 Main Street
Bellevue, WA 98004
Elfogadta a bankszámlát, de a billing informationnel baja van. Kér olyat, hogy first line of your billing address meg second line.
Melyikhez melyiket kell írni?:) -
#122821 Ezzel biztos jó lesz?
Köszi! -
vg #122820 generálj, itt -
#122819 Üdv! Havernak slimjében aktiválni akartuk az ingyenes goldot. Kéri a bankszámlaszámot, beírjuk, de alapból nem engedi beírni a 16 karaktert, ha meg ki hagyom a sok nullát, azt írja, hogy nem megfelelő bankszámlaszám.
Mi lehet a gond? -
#122818 távban nekem is bírják, de az asztalon heverészve K.O. pár hét után :(
nemértem... -
#122817 sanyo eneloopok faszák, 3 hónapig rájuk sem néztem csak pihentek a távban és olyan 10-15 százalékot veszettek csak. Viszont a többi az mind szar. -
#122816 jah. viszont a play&charge pár óra alatt feltöltődik, ha lemerült, az elemek pedig - nálam legalábbis - kb 15 órát töltődnek
viszone tölthető elemet ilyenkor másból kirántom és átteszem kontrollerbe, játszhatok vezeték nélkül...
sajnos egyik sem tökéletes :( az lenne jó, ha az ujratölthető elemek pár hét alatt - ha nincsenek eszközben - nem sülnének ki... sajnos ilyennel még nem találkoztam :( -
#122815 nem fogja :) havert átvágták egy 2terásnak matricázott 80gigás hddvel és emailes feljelentés után kimentek, ujjlenyomat, jegyzőkönyv rögzítés, stb
namost a mostani eset azért jobb, mert még a hülyegyerek címe is megvan... +1 megoldott ügy a statisztikába.
a rendőrség olyan piti ügyekkel, ahol a megoldás kb esélytelen, valóban nem foglalkozik igazán - ez nem az a helyzet :) -
#122814 Veszek eneloopokat azt kész, lassan a modellverda távjában is érik az akku csere, 6-8 darabbal már el vagyok akkor. -
#122813 Ha szarrá megy akkor tuti valami Ni-MH akkuk ezek, Li-PO kéne. -
#122812 vegyél inkább akciósan vhol ilyet
persze, ha szopatni akarod magad, akkor maradhat play and charge kit ;)
#122771:
a feljelentést a rendőrség ebben a témában pont le fogja kakilni
jobb megelőzni a bajt: ha posta, csak utánvét -
#122811 ha összevissza töltögeted (nem csak amikor rendesen lemerült) hamar szarrá fog ám menni... -
#122810 Melyik play and charge kittet érdemes megvenni? Találtam 2500körül, meg 5500 körül is, gondolom az egyik újabb, de nekem csak annyi lenne az érdekes, hogy ne kelljen elemért rohangáljak, csak rádugni és kész mikor nem játszom. -
#122809 formázd le a pen-t pécén és ugy tedd rá a filmeket
gondolom 360 "memóriának" is meg van formázva és ettől zavarodik össze a box... -
vg #122808 Kíváncsi vagyok ez lesz e az utolsó Summer of Arcade... -
#122807 "Vásárold meg bármelyik három Summer of Arcade játékot: Tony Hawks’ Pro Skater HD, Deadlight, Wreckateer, Hybrid, and Dust: An Elysian Tale 2012. augusztus 21. előtt és 400 Microsoft pontot kapsz ajándékba! Deal?"
Hm...Kecsegtető. -
#122806 láttam már.. elég durva.. bár ps3-as szivatások durvábbak voltak.. -
#122805 -
#122804 Naszóval. Tudom,sz.rok a tv-s képek,de ezvan.. régebbi a tv-m picit.. és ilyen a képe fényképezve.. de a lényeg kivehető.
Ennyit mutat a pendrive-n ha rajta van a 2 film,és konvertálta a boxhoz
A videoplayerben ezeket mutatja hogy fentvannak
Pendrive storage-jában,ezt mutatja
2film+konvertálás(915mb a 3file) után a hely
És ezek vannak a pendrive-n..
Ha nincsenek rajta a filmek,akkor azthiszem 5 vagy 6 file-t rak rá,és több mint 3.7gb azoknak a mérete.. DE MIKET RAK RÁ?!
És ezt kéne megoldani.. DVD-m pedig jelenleg nincs..
-
#122803 Saját. -
#122802 Deadlight nagyon várós, akárcsak a Dust -
#122801 Régi cumó. :)
Saját gameplay? -
#122800 THX.
Csalódtam a listában. :)
Sine Mora-ban reménykedtem. -
#122799 Najó, bár szar lesz a kép de csak neked lefényképezem hogy mi a helyzet!
Mert ahogy látom, még nemjutott el odaáig ahova kéne.. -
#122798 July 18: Tony Hawk's Pro Skater HD, 1200 MS Points ($15)
July 25: Wreckateer, 800 MS Points ($10)
August 1: Deadlight, 1200 MS Points ($15)
August 8: Hybrid, 1200 MS Points ($15)
August 15: Dust: An Elysian Tail, 1200 MS Points ($15) -
#122797 én meg írtam, hogy NEM lehet átmásolni :) penről nézheted. 4gigás penre azért felfér 2-3 divx... -
#122796 az 1. opciót használom.. csak átszeretném menteni a box hdd-jére..
RGH-zva meg nincs.. na. És úgy jólenne,ha ráraknám pendrive-re és felmásolnám.. de írtam a gondot,hogy mivan.. -
#122795 Resident 6 demo első harmada, a többit majd holnap:
-
#122794 usb kábelen te nem nézel semmilyen filmet :)
és mivel a pécét ezekszerint használja más, arról se streamelheted a filmet az emlitett ps3mediaserverrel, ergo marad két megoldás:
- pendrive-ra felmásolod a filmet a megfelelő formátumban (pl divx avi)
- egy újrairható dvdre kiírod a filmet dvd-video formátumban
ezek miért nem jók? -
#122793 5000ft-tól is van már...:D -
#122792 usbs-netkábeles megoldás
Amúgy azért nem ,mert mostanába 1gépen osztozunk 4en,és ha épp nem játszok boxon akkor filmeznék.. ( mivel bekattant a router ).. szal.. -
#122791 Mert a pc megéri áramfogyasztást nézve. :D -
#122790 milyen mindkettő??? (miért nem pécéről filmezel?)