XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ott bukott a dolog nálam hogy leírták a tesztekben miszerint 0 azaz nulla története van... csináltak volna inkább DOOM4et vagy valami trancsír FPSt, ahhoz értenek az IDsek, de máshoz nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zaki
Az b+, 2 óra ingame van benne eddig, de erõsen filózom a folytatáson. unalmas, semmilyen, tucatjáték. grafikától sem vagyok elszállva.

Muttley
úgy gondolod, h a két analógkarral mindössze
lehet játszani autós játékot? 😛 😉

Just do it :)

TDC Geronimo
ps3on tolom. boxon kevesebb, ahogy hallottam, de ott is van

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
X-en is van popin?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Egyetértek. Majdnem elalszom rajta. Történet/történetvezetés nulla. Többet tölt a játék, mint amennyit játszom kb. 30 sec autózás, 30 sec töltés, 30 sec párbeszéd, 30 sec töltés. Tiszta csõfos az egész, textúra popin vicc kategória. Kár volt erre pénzt kiadni...

DarkSector
Látom te is megégetted magad vele.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zaki
Nagy fos ez a Rage, nagyobb a füstje, mint a lángja.

DarkSector
😄
nem éppen mert a játékok x-en natívba futnak lagg nélkül stb. .)

Macccy
Ezek igazak a Muttley Forza tesztjére is <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Hopp az elõnyökhöz elfelejtettem odaírni hogy nincsenek telepitési, driver és egyébb kompatibillitási gondok, és KURVAGYORS a töltés!!!

ASSZEM EZ FONTOS DOLOG!

DarkSector
A srác úgy játszik hogy csak a két analog kart mozgatja. <#nevetes1>

Muttley
Forza 4 Teszt - 5 óra játékidõ után

összehasonlítva a Shift 2-vel

Forza 4 - PRO:

+ konzol szinten egészen jó (!) fizika és kezelés
+ hatalmas géppark
+ nagyon szépek az autók (a menüben)
+ kontrollerrel (is) nagyon jól irányítható
+ gyönyörû és igen sokoldalú replay kamerállások
+ Top Gear ajánlások, hangulat, játékelemek

Shift 2 - PRO:

+ autó belsõ nézetben szebb és körbenézhetõ (FOROG BENT a kamera)
+ cockpit view sebesség feeling
+ valósághû vezetési élmény
+ bukósisak nézet
+ MINDEN autónak kivételesen jó hangja van
+ MINDEN autó ÖSSZES részletében ki van dolgozva
+ sokkal több tuning elem
+ nagyon király (kontroller) drift élmény
+ élethû éjszakai- vagy esõben vezetés
+ versenykategóriánkénti bajnokok hangulatos ajánló video
+ nagyon állat a menü zenéje

Forza 4 - KONTRA:

- belsõ nézetben kontrollerrel NEM LEHET körbenézni (helyette van "levegõben lógó" szögletes oldalra tekintés)
- hatalmas a géppark ugyan, de nagyon sok az azonos típusú és más fényezésû, így feleslegesen ismétlõdõ pályaautó
- szépek az autók, de nem mindegyik RÉSZLETES kidolgozására "volt idõ" - vannak autók, amiknek nagyon csúnya pixeles

massza az elsõ-hátsó fényszórója, ha meg még fel is villan fékezéskor, akkor aztán húúú...
- a játék-replayben "érdekes módon" távolról sem olyan szépek az autók, mint a menüben. de ha csak az autók fényezését

nézzük, akkor nagyon picit veri a Shift 2-t ebben. a fényszóró viszont sok helyen tényleg gáz
- sokat (!) javult a cockpit view az FM3-hoz viszonyítva, de még mindig STERIL egy Shift2-höz képest. nincs annyira

kigyorsítás, kifejeled a szélvédõt fékezés, oldaldõlés, futómûrázkódás stb. feeling. sterilebb, de szerencsére annyira

nem vészes
- nincs bukósisak nézet (nem követi a fejed a...) Kinect-tel lehet, h EZ a probléma megoldódik
- jók az autó hangok, de van néhány nagyon csúnya, nem élethû kávédaráló megoldás (ráadásul van köztük kedvenc autó is,

amit elb.sztak de nagyon)
- effektek dettó: gumicsikorgás izééé, turbós autók lefujó szelep hangja helyenként jó, de sok helyen tücsökcirpelés
- picit, de nem sokkal kevesebb tuning elem, ez fõleg optikai tuning téren érdekes
- nincs benne drift, cserében a kézifék nem csak dísz, hanem jól is használható
- nincs éjszakai - vagy esõben vezetés
- a menü zenéje, nyugodt, de inkább andalító (Shift 2-é inspiráló, heroikus)
- nincs kategóriánkénti "bajnoki-bemutató"

Shift 2 - KONTRA:

- elbújhat a Forza 4 fizikája mögött, bõven tanulhat az EA ebbõl a Turn10-tõl a Shift3-ra gyúráskor
- sokkal kevesebb autó van benne, mint a Forzában
- szépek itt is az autók, de a Forza 4 magasabb high-res képekkel dolgozott
- replay nem annyira széles körben állítható kamera állásai
- nincs Top Gear (ez annyira nem lényeges)

Összértékelés:

Shift 2 - 8.5 pont
Forza 4 - 8.8 pont (felfelé vívõ faktor itt az autók (!) fizikája)

Just do it :)

DarkSector
Jah azt nem figyetem én csak külsõbõl szoktam menni...😊
Amúgy grafikai bugok szoktak lenni hogy eltünnek dolgok vagy éppen olyan helyre teszi be ahol nem kéne lenni.

K&L 2-ben pl a piacon az utamba tett egy karaktert fegyverrel a kezében.
Én nem tudtam megölni meg õse mozdult...
Ki kellett kerülnöm mert nem tudtam elfutni mellette, még jóhogy a mellette lévõ pult mögött elfértem még. 😊

Batman AA-ban meg van egy fõellenség a legelején aki mindig nekedfut és a fejét kell megdobni.
Nekem az úgy halt meg hogy 1-2x megdobtam és még csak rá se ugrottam a hátára, egy 2-3 perc mulva hirtelen elkezdte fogni a fejét, üvöltött és jött a videó hogy meghal vagy lezuhan vagy mi...😄

PC-n nem erre emlékeztem.

Batman AA - Tomb Raider Underworld - Metro 2033 ezeket néztem, itt szebben néztek ki mint az én gépemen.
Pláne a metro.
De hiba több nem volt, csak az hogy lejárt a trial. 😛

Totti5
Dirt 3 belsõ nézetében nem volt pilóta, kormány animáció csak valami statikus izé...

DarkSector
Nálam nem volt semmi lebutitva csak a stream minõség a stabilitástól függõen picit szemcsésedett it-ott vagy gyors tempónál kikockásodott, de nálam nem észrevehetõen, lekopogom!

Valamint a laptopok valszeg nem támogatottak teljessen. 😊

DarkSector
Jah nekem ezek jöttek le amik végett még gyerekcipõben jár a technológia.
Persze nemcsoda hiszen új technológia még.

- lagg (multira szigorúan 40-50mb/s net)
- erõs stabil net kell hozzá
- grafika még a stream videók bájait hordozza magában, ezért nem ad még natív 1in1-ben élményt. De nekem megteszi gépfejlesztés helyett, meg gondolom másoknak is.
Valamint ezek apróbb hibák, elhanyagolhatóak, kis nettel mondjuk jobb nem fullscreen-be.
- nagy sebességnél valóban kikockásodik, de mentségére legyen szólva nálam ritka volt, vonalas 15megás nettel
- Internet kapcsolat nélkül nem használható
- nincs felbontás állítás

*Persze ezek mind a technológia miatt vannak*

Ezek mind olyan dolgok, ami mellé még akadályként fellép a hardver és használtpiac is.
Valamint hogy ez nem minden embernek nyújtja majd ugyanazt az élményt, mert nagyban függ a sávszélesség stabilitásától.

Amik viszont jók:

- olcsó játékbérlés 3-5-30 napra (1-2 végigjátszáshoz)
- trial lehetõsége, ami pc-n nagy lyukat töm be
- haverok közösségek kezelése, láthatod ki mit játszik, szinte olyan minõségben ahogy te játszanál, és ha megtetszik azonnal csatlakozhatsz is
- erõsebb gépeknek nem ajánlott erre lecserélni a játékokat, de kis gyenge gépüeknek ez még a sok hátrány mellett is nagy lehetõség, ha stream videó is a minõség, és nem natív de dx11-ben látni a metro 2033-at nem csekély dolog
- segítségnyujtás ha elakadsz havernak könnyedén, like, élõ chat
- x360 kontroller megy alapból

kb egyenlõre ennyi...részemrõl.

Macccy
Forza 4 (és sok dologban mint tudtuk már a 3 is) szebb valóban, de azért a Gran Turismo becsületére mondom - úgy hogy nekem nincs is olyan pedig - az autókon ami van shader vagy szûrõ vagymi, az nekem egy fél hangyapöcsnyivel de még mindig életszerûbb. Még ha a modellek annyira nem is ...

A hang viszont nagyon jó a F4 -ben

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
😊

Totti5
Mûködik az onlinve, de azért messze nem ideális és tökéletes.

Dirt 3 pl wifin 20 megbittel ocsmány annyira kockázódik a kép, és van input lagg is, pontos kormányzásra nem használható + a játék láthatóan le van butítva és úgy fut.

Ebben a felállásban arra jó hogy demókat nézzen vele az ember, mert mûködik és érdekes és ötletes és megcsinálták, de még nagyon sok munka lesz vele mire ez közel olyan állpotban lenne használható mint amikor egy asztali gépen/konzolon játszik valaki. Majd egy generáció elteltével.

Arra mondjuk kiváncsi leszek hogy ha a fél világ rászabadulna egy ilyenre, akkor ahhoz mekkora szerverpark kellene és mondjuk a a következõ generációs játékokat milyen minõségben és milyen gyorsan tudnánk futtatni...

Amúgy jól hangzik hogy bármin elfut és nem kell hozzá csak egy laptop amin játék sem megy... érdekes mód az asztali gépemen nem indult el a szolgáltatás mert nincs benne SSE2 a CPUban, tehát hiába van 256 megás VGA, meg 3 Ghz CPU és 2 giga ram, de egy onlive azon SEM megy. Errõl ennyit.

szega96
Akkor semmi értelme nem lenne konzolt venni,ha ilyen lenne...

DarkSector

Totti5
Mivel távolról sem hasonlít tök mindegy mirõl vett, valaki nagyon rossz munkát végzett.

Seth
GT-sek is eredeti kocsikról vették fel a hangokat, de valami szar keverõt használhatnak, ha ilyen lett a végeredmény

PSN ID.: Beegabor

Totti5
GT hang valami turmixgép és mákdaráló kombó segítségével lett felvéve. A Forza 4 hangok pedig igazi autókról így motor hangilag 100%ban valódi és élethû.

Totti5
Rossz összehasonlítás. GTben a Veyronnak nincs belsõ nézete, ráadásul standart szutyok autó, amit ki tudja honnan szedtek elõ... talán a PSPs GT modell lett átrakva.

Visszajátszási kamerák jobbak a GTben és nem is akkora atomrobbanás mint a Forza, de a Forza 4 szebb. Szebb a pálya és szebb az autó is.

FuRiONight
Csak nekem feltûnõ, hogy a motorhangok eltérõek?

[PC GAMING]

Muttley
Totti5
Este már nyomni fogom, természetesen kormánnyal, de a kinect is be van készítve a head trackingre😊

CroftManor
Pl a Games on Demand részben. Ott akciós áron tölthetsz le játékokat.

Nothing is True, Everything is Permitted

teddymac
Hol tudom megnézni milyen akciós játékok vannak live-on ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

CSOCSO
jo ez az uj forza 4😄 kinect poen
javascript:document.newmessage.submit();
DarkSector
OFF

Akit érdekel és nem akar fejlesztgetni gépet!
OnLive
Dirt 3 teszt

Sokak szerint a konzolok is ilyenek lesznek. 😛
ON

Macccy
<#nevetes1>

DarkSector
Késõ magyarázkodni, csak tereled a szót még jó hogy te írtad elsõnek 😛
Már nem hiszünk neked! XD

TDC Geronimo
Csak miattatok írtam. Ti hajlamosak lennétek összekeverni youtube videó alapján :p

DarkSector
Jó hogy a hud véget meg tudod különböztetni õket. 😄

TDC Geronimo
Ahol a HUD jó nagy az mind xboxos verzióból van. Ahol kicsi a HUD az értelemszerûen PC

TDC Geronimo
BF3 betanal újabb konzolos verzió. Tudom, hogy PS3, de boxon 99%ban ugyanígy fog kinézni. Holnap jön még videó a többi multi mapról is elvileg.

Macccy
Ha már FPS tanulás, akkor bagóért ott van az egyik legjobb 4 in 1 pack a Half Life: The Orange Box. Abban az akció fél úton van a taktikus és a kapkodós között és van benne auto-aim. Én azon tanultam a kontrolleres First Person irányítást másfél éve.

Amúgy a kontroller elvitathatatlan elõnye (néhány hátrány mellett persze) az egérrel szemben a kib.szott kényelem ... Azelõtt 10-12 év PC játék után beszarás jó volt felismerni a wireless kontroller kényelmét az ágyon vagy kanapén heverve.
Ugh gyosan ... ehh ... meg is írom ezt a ... basszus ... postot, mert már áll bele a görcs a hátamba így a PC elõtt görnyedve. Le kell dõlnöm. <#hawaii>

Bil Ur Sag
Én speciel a Rainbow Six: Vegas-al léptem be a konzolos lövöldék közé. Amellett hogy taktikus a játék, az FPS nézetet is itt tudtam a legjobban gyakorolni. Lehet hogy nem egy szélvész lövölde, még akkor sem ha kitörünk mint Zrinyi a várból, de minden esetre a nézet, a karok mozgatásának kitanulmányozásában hagyott nekem bõven idõt a program.
Illetve ahol még szintén nagyon élveztem a kezdeti idõszakomban a lövöldözést az a The Darkness c. játék volt. A lényeg a gyakorlás. A legtöbb ember sajnos elvbõl elítéli a kontrollereket, ami hibás. Tény hogy nem egér. Nem is lehet annyira gyors. De! Nézzük meg az érem másik oldalát is. Melyik a reálisabb? Ha 10 lövésbõl 9 headshot, vagy ha tíz lövésbõl max csak kettõ, vagy egy sem. Persze a megszokás nagy úr, így sokan elhiszik hogy az egér billentyû kombóval játszva egy FPS az igazi császárság. Nem egy FPS akkor lenne igazán nagy császárság ha rendes fegyverrel, valódi sárban csúszva kellene osztanunk az ellent. Az tény hogy könnyebb az egér billentyû megoldás. Viszont, ha a szórakozást választod, a kontroller is jó társad lesz benne. Arról nem is beszélve hogy majdnem minden játékban megtalálhatod a magadnak való nehézségi fokozatot, és a játék nem fog fejfájást okozni neked. Végig egy minõségi szórakozást fogsz kapni.Gyakorolj sokat, és rádöbbensz ezek a kontrollerek nagyon is fasza dolgok. Idõvel már nem is fog hiányozni a rágcsáló. Szóval ne aggódj! A többiek is sok jó, és hasznos tanáccsal láttak el. Használd fel õket egészséggel.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

ki honnét rendeli?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

CroftManor
Nem, mert nem vagyok oda annyira érte. A BF2 is csak azért van meg, mert egy haverom nekem adta, mert nyerte egy rendezvényen és neki nincs xboxa xD

Soldiers
elõrendelted?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

CroftManor
Vége a bétának? nemár! pedig már kezdtem belejönni a sok hirtelen halál után <#idiota><#violent>

Macccy
Tudom, hogy mindjárt itt a megjelenés, de szöget ütött a fejembe egy apróság, hátha ti tudjátok: a Forza 4 -hez amit adnak, az igazi matrica pakk, vagy játékbeli matricák csak (DLC) ? Jópofa lenne, TopGear matricát ki is raknék a verdám seggére ...

"Egy csomag vinilmatrica, rajtuk a Forza Motorsport 4, a Top Gear és Turn 10 logóival"

Renjike
REach irányítás a könnyû nem az azelõttieké..

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Köszi mindenkinek a gyors segítséget!<#worship>
Ui.: A Call Of Duty játékok irányítása milyen?
Seth
Én egyébként a SOCOM 1-el, PS2-n tanultam meg, utána fps-ek is mentek,mert lényegében ugyanúgy kellett irányítani. Szóval TPS-ekkel is próbálkozhatsz

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
húha hát ha nekem haloval kellett volna anno megtanulni fpsezni konzolon már lángokban állt volna az elsõ 10 perc után. Eleve az ADS hiánya nálam egy bitang nagy mínusz. Én a helyébe nem egy haloval kezdenék.