176617
-
#122789 De nekem jó arrais.. na.. :D
De nagyrészben játékra használom.. csak még gyüjtögetni kell a játékokat,meg játszani velük :D -
#122788 Ne szarozz x360 nem való filmre. inkább vegyél egy olcsó médiaboxot. -
#122787 De és amúgy melyik megoldással köthetem össze? vagy jó mindkettő? -
#122786 Mi az az 5 summer arcade játék? X360-on? -
#122785 Hogy ha a tv fényévekre van a PCtől és kábelos lehetőség nem lehetséges akkor PS3 Media Server. PS3on használtam próbálgattam, elég egyszerű és jól is megy, csak amikor wifin a 720ps film is bufferelt akkor köszönöm de nem. Minden más esetben PC vagy Laptop a legjobb megoldás. -
#122784 dvd-ről dvd formátumot
dvd-ről mást nem javaslok, mert k. hangos, ahogy pörgeti a lemezt (dvd filmnél halk csak)
pendrájvról avi/divx, megfelelően tömörített mp4 menne
streamelheted hálózaton keresztül pécéről a filmeket - de akkor meg miért nem a pécét kötöd a tévére, közvetlenül? ;)
-
#122783 Akkor mit lehet,meg hogy? Érdeklődnek a lehetőségek :) -
#122782 jah, dvd-t lehet
minden másra jobb a pécéd :) -
#122781 ooo. :(
Hát,nekem speciel azért jó, mert dvd lejátszóm nincs.. xboxon meg lehet filmet nézni..
Amilyen formátum nekem kell,azt támogatja
Nem feliratos filmeket nézek,hanem magyar szinkron.. vagy épp angol ( mert egy közepes angolt tudok kb. )
Távirányíthatóság az meg vagy tv távirányitójával,vagy joy-al.. attólfügg mi kell :) -
#122780 úgy nem lehet
egyébként is, boxon filmet nézni miért jó? (hogy miért rossz, azt tudom: kevés formátumot támogat, feliart támogatás kvázi nincs, távirányíthatóság necces, stb) -
#122779 Hát,filmet kéne átmásolni hdd-re ,hogy xboxon keresztül.. mert rgh-ztatva nincs,hogy közvetlen a hdd-re másoljam át, meg az a gond hogy 4gb-os pendrive-m van ( legnagyobb ) és ugye ahogy nézem boxon, a "konvertálásánál" a pendrive-nak,majdnem elfoglalja a 4gb teljes részét.. marad 400mb... és úgy meg nemjó.. meg a hdd-re szeretném rakni a filmeket.. és pendrive-ről meg nemengedi átmásolni a box a cuccokat.. ugyanis, bár rámásolom a pendrive-re, de video playerbe látja hogy fentvan a 2 film ( ami most ráfért.. mert előbb raktam rá a filmet a pd-re,és utána konvertáltam a boxhoz ) de viszont amikor a storage-ben a pd-re megyek rá akkor minden opcióhoz 0kb-ot ír ki = nincs rajta semmi.. szóval azért gondoltam hogy hátha úgy meglehetne oldani a hdd-re rakást. -
#122778 milyen célból? -
#122777 Amúgy srácok,hogyan tudnám a boxot a sz.géphez csatlakoztatni?
Usb kábellel kéne,vagy netkábel is jó.. ( 2 vége ugyanaz a netkábelnek.. )
Vagy hogyan? -
#122776 nem egyszerűbb írni email-en(!) egy feljelentést? :) -
#122775 Igen,kockázatos.. de legalább tanul belőle.. az általad javasolt opció esetén meg fennáll,hogy semmi nem lesz belőle.. legalábbis a magyar rendőröket nemúgy ismerem,mintha ilyen dolog érdekelné őket egy kicsit is.. :) -
vg #122774 Ezzel az a baj, ha ezt megteszed, akkor könnyen az a helyzet adódik, hogy életed végéig a fizud 80%-a az illető zsebében köt ki. Szar tanács. -
#122773 amúgy énis ugyanígy voltam kb,amikor a gépembe vettem a cuccokat,és adtam el őket.. és soha nemvolt 1 átb.szás se.. -
#122772 loool.. ez nem rendőrség.. én magánügybe megoldanám.. lehet nem tisztességes dolog.. de egykét puklit a fejébe,meg ittott hiánytalanítanám a fogsorát.. mi ez már... c.gányok vagyunk,hogy " lopunk/csalunk" ?! -
#122771 nekem idén vagy tizenöten előreutaltak és mindenki boldog :)
én kb 5-6x utaltam előre és mindíg boldog voltam :)
Abaházi Jánost fel kell jelenteni, gondolom megvan a címe. Csúnyán pórul fog járni. -
#122770 Egyszerűen nem tudom 2 napja abbahagyni a Lollipop Chainsaw-ot. Annyira beteg és annyira játszatja magát hogy félelmetes. Kár hogy béna a kivitelezés... jó lenne hozzáértő programozókat szerezniük, mert a kreativitás és az elbaszott dolgok megvannak, de a technológiai oldalról prevgen szinten vannak nagyon.
Egy kis ízelítő ( nyilván spojler, szóval saját felelősségre )
-
#122769 bocs, de
aki 2012-ben előreutal
az meg is érdemli
-
vg #122768 Irány a rendőrség mivel ez csalás. -
#122767 Ezen olyan jót röhögtem, jatekaim.hu:
"budapest 13 polgári nevén Abaházi János, budapesti lakossal senki ne üzleteljen, cseréljen. Kihúzott tőlem egy Dead Space 2 (online passal!!), és egy Dirt 3-mat. A DS2-ért cserébe egy Fallout New Vegast ígért, a Dirt 3-ért pedig 7500 Forintot. Erre ma kaptam tőle egy fos Need for Speed Pro Streetet valami tré nyomtatott borítóval, 2 ezer forintot, és egy levelet, amiből most szeretnék idézni.
"Kedves Gál Balázs!
Sajnos a sors úgy hozta, hogy te legyél az, aki úgy járt, mint én, mert az igazat megvallva tőlem is ugyan ezeket a játékokat húzták be és meg fogadtam nem nyugszom addig míg meg nem lesznek újra!!! Nyugtasson annyi hogy azért játékot is kaptál és némi pénzt is amit én NEM!!!""
lol átbasznak, utána meg én is átbaszok valakit. :D -
#122766 +battlefield 3 -
#122765 gears of war 2-3, halo reach, call of duty black ops/modern warfare3, red dead redemption, army of two 1-2 ... -
heady #122764 Basszus, de... koszi, ezt nagyon beneztem :D
Valami furcsa is volt a cimben, de nem esett le. -
Fartisan #122763 Nem kevered a Watch Dogsal? -
vg #122762 Melyik web-es boltban a legjobb vétel most xbox, 250-es vinyóval? Van valami akció? -
#122761 :D -
#122760 Ez egy balf@sz!
-
#122759 Az lesz, nyílt terek, satöbbi.
Holnap megveszem. -
heady #122758 Ez vagy valami uber beta verzio, vagy nem ugyanaz a jatek, vagy csak atkurtak a fejunket e3-on eroteljesen.
En a masodikra tippelek. -
#122757 bottal se kategória. Kik fejlesztik ezt? -
#122756 Rossz az jármű fizika benne, vagyis ha lenne, de nincs, meg a többi is... sajnos nekem már ez kizáró ok, mert nem tudom élvezni.
Ez is ezen bukik meg... nem értem meg hogy miért nem tudnak egy GTA szintet hozni és miért kell fizika nélkül gagyizni, ráadásul még a kamera is el van cseszve.
-
#122755 El is kelt. :D
Úgy látszik másnak tetszett, annyira nem nyerő számomra se. -
#122754 Igénytelen tok...vagyis maga a mintázat. -
SirArcheer #122753 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy két játékot ami utóbbi egy-két évben must have kategória volt?
Pörgős FPS, TPS érdekel.
Előre is kösz! -
#122752 Jó lenne valakivel krúzolni a városban ha nem kell multihoz online pass. -
#122751 Okés. Akkor mind1. Nem vagyok otthon eredeti játékokban:)
Amúgy skate 3-hoz kell online pass, ugye? Videót akartam feltölteni onnan és kérte, de multi játékhoz nem. Ez most hogy van? -
#122750 Hát ezek pont olyanok, hogy még tokkal is nehezen kelnek el. :D