XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ha egy kis szaggatás lenne itt-ott-amott...de nem. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nothing is True, Everything is Permitted
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Mert a másik 2 engem nem érintene, se Kinect, se Faszbuk nincs.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Szerintem tuti úgy lesz hogy meglesz a mentésed helyileg is és a felhõben is, és így tuti a dolog. De majd beszámolok róla hogy milyen lett az új Dash, mert én már benne vagyok ebben a programban.
De a 4. pontban mi az a mentésekkel kapcsolatos dolog?
Ha jelentkeztek, akkor úgy tegyétek meg hogy nem lehet visszaállni a régi felületre!!
1-2 héten belül elérhetõ lesz az új dash várhatóan, aki jelentkezett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem a játék kap egy erõs sztorit is!
Ezek a játékok hatalmas nagy alapságok basszus.
Anno volt Sega Master System-em is. Sõt. Valahol a szekrényben még mindig bent áll. Azon volt egy játék. Alex Kid In Miracle World volt a címe. Brutális volt. Polipokra, meg denevérekre kellett lövöldözni, és lehetett benne motorozni is. Sosem felejtem el a fõellenfeleket. Egy kiba..ottul idegesítõ zenére kellett õket kõ-papír-olló játékban lenyomni <#zavart2>#zavart2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor>#vigyor>
Viszont ez a kolleksön kell 😊
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
én mind a mai napig játszok ezekkel a játékokkal XBOXON! 😄
sega mega drive ultimate collection <#taps>#taps>
golden axen nagy kedvenc, beast ridert kérdeztem annó de lehurrogtak itt geróval az élen, hogy szar 😊)
heroes pc only ;(
ja meg a BUBBLE BOBBLE Neo!-t is tolom :Ð
-tRs-Landor
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Ha adaptert veszel, akkor sima fülest tudsz a joy-ba dugni, de ott csak a dumát hallod.
A játék hangját külön tudod csak kivezetve az rca-ból...vagy tv jack dugoját használva pl ha tv-re kötöd.
Jelenleg a monitorra van kötve a box és van még a vga kábel mellett két RCA leágazás. Ezekre egy RCA-Jack dugóval rátettem a fülest ami ok, de a mikit hová kell kötni?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Érdekel a dolog.
Golden Axe Beast Rider letolva normalon.
Röviden: Kiba. nehéz játék volt és jogtalanul húzták le egyes cikkírók. 5.5/10
Bõvebben:
+ Fõhõs csaj. Cuki páncélok, rucik, feloldható bikinik :-)
+ Kihívás HEGYEK. Ebben a játékban új értelmet nyer a vért pisálsz kifejezés.
+ Átvezetõk minõsége.
+ Arénák, jól átgondolt ötletes kihívásokkal. Gyakorlatilag harci puzzle! Eskü. jobb volt, mint maga a kampány.
+ Volt 1-2 pálya, amely kifejezetten tetszett, mind level design, mind pedig játszhatóság szempontjából.
+ Jópár dög, látványos és véres harcok, sokféle trükköt tudnak.
+- 1-2 helyen meglepõen szép textúrák, de döntõ többségében közepes.
+- Sztori. Elmegy.
- Geci nehéz.
- Meghaltál a pálya végén? Szar ügy, ha nincs very rare sarkány szobrod kezdheted elõröl.
- Az a kiba. ugrálós rész.
- Borzalmas zenék. Kifejezetten idegesítõek.
- Nem lehet nálad HP potion, nem tudsz taktikázni.
- Elég pár rossz evade és blockolás és halott vagy.
- Varázslatok gyengék, alig érnek valamit még kimaxolva is :-/
- Vége Boss. Megfájdult tõle a fejem, iszonyat rohadék volt.
Tökös, faszagyerek vagyok, letolom, ha beledöglök is gyerekeknek ajánlott, mindenki más meneküljön.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont ha jól sejtem boxra nem is jött ki a 6 ugye?
Apropó ez a Golden Axe: Beast Rider gém ütõs? Anno a 2ds sega cucc nagy kedvencem volt. Sõt, amikor még kis kölök voltam agyra fõre zúztuk a játékteremben is. Egy helyen volt minden ami akkor menõ volt. Golden Axe, Ninja Gaiden, Captain Commando, Double Dragon...
micsoda idõk voltak. Kedves édesanyám mindig azt hitte hogy jégkrémezni megyünk a haverokkal, és ezért kell az a sok sok pénz. Persze amint megvolt a lé szaladtunk beváltani tízesekre <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
-tRs-Landor
A Puzzle Quest valóban jó!
-tRs-Landor
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Most lehet a kezdés nem annyira tetszik mindenkinek, de késõbb ez számít hogy hány magyar felhasználó van, érdeklik-e a dolgok, mert ha látja hogy van piac és érdekeltség akkor támogatja a magyart is.
Játékok feliratozásában tekintve is elmondható ugyanez.
Forza 4 demo kapásból magyar. A 3-ra nem emlékszem már.
Szóval azért sok kicsi sokra megy.
Egyenlõre még nem olyan nagy gáz nekem 1-2 régi tartalom ami végett ne állnák a magyar live mellé, hiszen magyar vagyok...😄
Ellenben nincsenek régiózáras cuccok és olcsobbak a játékok.
Hívd fel õket ha meg pofázik a gép, akkor a menüben 2x kell megnyomni a telefonon a 2-es gombot, hogy eljuss a megfelelõ helyre....
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"