XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😊
Még ha egy kis szaggatás lenne itt-ott-amott...de nem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem, nem kell letölteni az egészet, csak a béta óta eszközölt változtatásokat, pár másodperc alatt megvolt nekem annó 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Seth
Mekkora fake 😊

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
Én fontolgatom hogy jelentkezek. Na de ha kijön az új dash, akkor újra le kell majd töltenem azt, mivel ez csak egy béta?

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
Bárcsak igaz lenne 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én múltkor jelentkeztem az éppen akutális dash bétatesztelésére, cserébe akkor nem tudtam partyzni a régebbi dashel rendelkezõkkel. most ezt nem látom leírva, szal szerintem én belevágok 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Te és a beacons mi lehet?

Mert a másik 2 engem nem érintene, se Kinect, se Faszbuk nincs.

Mr Manson
Jelentkezett valaki?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Szép és jó csak tudtommal ez nem minden játékra vonatkozik.

Bil Ur Sag
Amint lesz egy kis vasam beruházok rá. Így ahogyan elmondtátok tetszõs darab ez a Bayonetta néni <#nyes><#rolleyes>

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Mr Manson
Erre kiváncsi leszek.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hogy a mentéseidet a felhõben tárolja, avagy a szervereken már, tehát egy másik boxon játszol egy játékkal, akkor ott folytatod ahol abbahagytad. Illetve a HDD is ha megsérül az Xboxban akkor nem veszted el a mentéseidet.
Szerintem tuti úgy lesz hogy meglesz a mentésed helyileg is és a felhõben is, és így tuti a dolog. De majd beszámolok róla hogy milyen lett az új Dash, mert én már benne vagyok ebben a programban.
DarkSector
Én kihagynám.
De a 4. pontban mi az a mentésekkel kapcsolatos dolog?

Lehet jelentkezni az új Xbox 360 Dashboardra tesztelésre!
Ha jelentkeztek, akkor úgy tegyétek meg hogy nem lehet visszaállni a régi felületre!!
1-2 héten belül elérhetõ lesz az új dash várhatóan, aki jelentkezett.
Wow! Ejha! Húha! <#eljen>
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Batman.Arkham.City.0800.RF.XBOX360-XPG 7.88 GB

Bil Ur Sag
Állatok a namco inc. belüli képek. Az ember nem is gondolná hogy mennyi ember dolgozik egy játékon. Itt van mindenki. A szemüveges zsenitõl, a gyalogrockeren át, az egyenruhás biztonsági õrig mindenki.
Remélem a játék kap egy erõs sztorit is!

Bil Ur Sag
Süti! <#eljen><#smile>

Muttley

Just do it :)

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bil Ur Sag
Basszus ha veszek MS pontokat ez a collection lesz az elsõ amire beruházok <#wow1>
Ezek a játékok hatalmas nagy alapságok basszus.
Anno volt Sega Master System-em is. Sõt. Valahol a szekrényben még mindig bent áll. Azon volt egy játék. Alex Kid In Miracle World volt a címe. Brutális volt. Polipokra, meg denevérekre kellett lövöldözni, és lehetett benne motorozni is. Sosem felejtem el a fõellenfeleket. Egy kiba..ottul idegesítõ zenére kellett õket kõ-papír-olló játékban lenyomni <#zavart2><#vigyor2><#vigyor>
Viszont ez a kolleksön kell 😊

Nemreg koltoztunk uj hazba, meg nem uzemeltem be a wireless-t, mostanaban megyek vissza online.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

és milyen profillal ? mert nincs közte a listadon ? 😄DD megjelöltelek, irtam még üzenetet is, de semmit nem reagaltal, nemreg meg te kerdezted h akarja e vki coopba tolni 😊

Csontkovacs74
Nálam úgy van megoldva a pc-s füles, hogy átalakító a kontrollerbe. Az átalakítóba egy jack hosszabbító a mikrofonnak, a tv-be a fejhallgató. Átállítod a voice-t headset-rõl hangszóróra, vagy both-ra. Így hallod a party-t is, meg a játék hangját is. Igaz így vezetékes lesz a kontroller, de valamit valamiért.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Pont most jatszom a Dead rising2-t, mondjad.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

vicelsz baszki?!
én mind a mai napig játszok ezekkel a játékokkal XBOXON! 😄
sega mega drive ultimate collection <#taps>
golden axen nagy kedvenc, beast ridert kérdeztem annó de lehurrogtak itt geróval az élen, hogy szar 😊)
heroes pc only ;(
ja meg a BUBBLE BOBBLE Neo!-t is tolom :Ð

-tRs-Landor

thx

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

DarkSector
A joy-ra kell venned egy x360 fülest, vagy egy adaptert.
Ha adaptert veszel, akkor sima fülest tudsz a joy-ba dugni, de ott csak a dumát hallod.

A játék hangját külön tudod csak kivezetve az rca-ból...vagy tv jack dugoját használva pl ha tv-re kötöd.

Hogyan tudom a fulhallgato+mikrofont rákötni boxra, hogy mûködjön a miki is?
Jelenleg a monitorra van kötve a box és van még a vga kábel mellett két RCA leágazás. Ezekre egy RCA-Jack dugóval rátettem a fülest ami ok, de a mikit hová kell kötni?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Bil Ur Sag
Ejjha 😊 <#eljen>
Érdekel a dolog.

Tinman
Copy, tõlem:

Golden Axe Beast Rider letolva normalon.

Röviden: Kiba. nehéz játék volt és jogtalanul húzták le egyes cikkírók. 5.5/10

Bõvebben:

+ Fõhõs csaj. Cuki páncélok, rucik, feloldható bikinik :-)
+ Kihívás HEGYEK. Ebben a játékban új értelmet nyer a vért pisálsz kifejezés.
+ Átvezetõk minõsége.
+ Arénák, jól átgondolt ötletes kihívásokkal. Gyakorlatilag harci puzzle! Eskü. jobb volt, mint maga a kampány.
+ Volt 1-2 pálya, amely kifejezetten tetszett, mind level design, mind pedig játszhatóság szempontjából.
+ Jópár dög, látványos és véres harcok, sokféle trükköt tudnak.

+- 1-2 helyen meglepõen szép textúrák, de döntõ többségében közepes.
+- Sztori. Elmegy.

- Geci nehéz.
- Meghaltál a pálya végén? Szar ügy, ha nincs very rare sarkány szobrod kezdheted elõröl.
- Az a kiba. ugrálós rész.
- Borzalmas zenék. Kifejezetten idegesítõek.
- Nem lehet nálad HP potion, nem tudsz taktikázni.
- Elég pár rossz evade és blockolás és halott vagy.
- Varázslatok gyengék, alig érnek valamit még kimaxolva is :-/
- Vége Boss. Megfájdult tõle a fejem, iszonyat rohadék volt.

Tökös, faszagyerek vagyok, letolom, ha beledöglök is gyerekeknek ajánlott, mindenki más meneküljön.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bil Ur Sag
Talán a hárommal játszottam utoljára. Ami nem ma volt <#smile>
Viszont ha jól sejtem boxra nem is jött ki a 6 ugye?
Apropó ez a Golden Axe: Beast Rider gém ütõs? Anno a 2ds sega cucc nagy kedvencem volt. Sõt, amikor még kis kölök voltam agyra fõre zúztuk a játékteremben is. Egy helyen volt minden ami akkor menõ volt. Golden Axe, Ninja Gaiden, Captain Commando, Double Dragon...
micsoda idõk voltak. Kedves édesanyám mindig azt hitte hogy jégkrémezni megyünk a haverokkal, és ezért kell az a sok sok pénz. Persze amint megvolt a lé szaladtunk beváltani tízesekre <#eljen><#wave>

Na most kicsit félreteszem a PQ1et és Heroes 6ozok a Battlefiled 3ig <#taps>

-tRs-Landor

Bil Ur Sag
Test Of Valor 5!! Kezd fincsi lenni a játék. 2 Herb Of Spiritual Life, 2 Grain Of Spiritual Life, Full ninpo + 1 Devil way mushroom, 1 Lives Of The Thousand Gods, eddig kevésnek tûnik. Hmmm...Ha belepusztulok, akkor is megcsinálom.

A Puzzle Quest valóban jó!

puzzle quest 1-2 a király!!!!4

-tRs-Landor

Renjike
mindenkinek eltér az ízlése szerintem nagyon jó volt 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Nem lehet minden tökéletes. 😊

A Forza 3 is magyar nyelvû volt, bár nekem a régió UK-re van állítva a boxon, mert pl. Gears 3-ban sem bírom elviselni a magyar fordítást. King of the Hill = Kiskirály, és ehhez hasonlók vannak benne.. pff.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Tudom hogy naívan meg hülyén hangzik, de a magyar live, meg a support-ot értékelni kell, igaz hogy nem annyira tökéletes minden szempontból vannak elõnyök meg hátrányok is, de a lényeg az az egészben hogy a microsoft hajlandó foglalkozni a játékosokkal a saját régiójukban.

Most lehet a kezdés nem annyira tetszik mindenkinek, de késõbb ez számít hogy hány magyar felhasználó van, érdeklik-e a dolgok, mert ha látja hogy van piac és érdekeltség akkor támogatja a magyart is.
Játékok feliratozásában tekintve is elmondható ugyanez.

Forza 4 demo kapásból magyar. A 3-ra nem emlékszem már.

Szóval azért sok kicsi sokra megy.
Egyenlõre még nem olyan nagy gáz nekem 1-2 régi tartalom ami végett ne állnák a magyar live mellé, hiszen magyar vagyok...😄

DarkSector
Régi tartalmak közül néhány nincs meg a migrálástól szátítva, de más semmi.

Ellenben nincsenek régiózáras cuccok és olcsobbak a játékok.

CroftManor
Kevesebb tartalom érhetõ el, ez régiónként eltérõ.

Nothing is True, Everything is Permitted

Jaka923
Mekkora jelenleg a magyar Live elmaradottsága a többihez képest?

Marci0115
de egy fasz ez a microsoft 😄

DarkSector
az lehet mivel töröltetni is velük kell....😄

Marci0115
felhivtam õket, ki is kapcsolta a srác a meghosszabbítást, viszont még mindig ottmaradtak a bankkártya adataim, de mégse tudom törölni, az normális?

DarkSector
Csak supporton lehet.
Hívd fel õket ha meg pofázik a gép, akkor a menüben 2x kell megnyomni a telefonon a 2-es gombot, hogy eljuss a megfelelõ helyre....

Macccy
Kérhetek valamit emberek? Valaki tehetséges (és ráérõs) közületek heggesszen pls a Forza Motorsport 4 topic tetejére egy szép bannert pls. és legyen benne a sarkában diszkréten a "We are endangered species ..." és egy kicsi TopGear logo is <#smile>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Marci0115
de jó hogy ezt a fos lájv meghosszabbitást bankártyáról nem lehet lemondani se neten, se a boxon

Macccy
Jaigen! Akartam mondani, hogy a Real Steel filmbõl, TUTIhogy lesz Kinect játék, mert nagyon olyan ez az árnyék box üzemmód, nagyon ! Ha nem csinálják meg, akkor hülyék! Legalább a kölyköknek! (ez az arcade izé nem érdekelne, mert pont a Kinect lenne ebben a nagy durranás, durván)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
REAL STEEL 800MP (úristen)
GUARDIAN HEROES (TM) 800MP