XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A tankokat átalakították kocsivá oszt uccuneki. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Meg hát. 😊

Bil Ur Sag
Írj Landor-nak egy pü-t. Õ nagyon készséges, és megcsinálja.
Errõl az oldalról pedig választhatsz egy konkrétat, amilyen tetszik neked.
Gamercard

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Mr Manson
Ki is jelentkezett?
(Csonti és rajtam kívül)

Gears Of War 3
Co-op: 4fõs
Fokozat: "Õrületes"

Ma 19:30tól lenyomnánk az I. fejezetet. Az úgyse annyira húzós!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Arról jut eszembe. Az egyik gameplayen az út melletti táj egy-az-egyben a bf-bõl volt, az összes bokor, minden szar 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

gduck
Bizony ám <#nyes>

A fejlécbe hogy lehet ilyen xboxos logót rakni?

UI: a Crysis most így évek múltán újrajátszva a boxon megint elbûvöl. Ha multi is lenne benne, megkockáztatom minden idõk legjobb játéka lenne 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Renjike
Megcsalsz ? <#wow1> téged csak az olyan grafikásh játékok érdekelnek mi? <#rinya>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Háddemost frosztbájt2 meg izé.....<#idiota> érted nem? <#nyes>

Lehet, hogy leszedem, de az eddig látottak alapján nagyon messzire el fogom kerülni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector

DarkSector
Fasza.

zaki
Ma NFS The Run Demo lesz.

DaniX14
Ha valakit érdekel : Midnight Club : LA ( Karcmentes , HDD-rõl ment , kiskönyv ,térkép megvan,tökéletes állapot) + Alan Wake ( Karcos, HDD-rõl ment , simán telepíthetõ, NINCS kiskönyv ) + NHL 10 ( Karcmentes , HDD-rõl ment , kiskönyv van , tökéletes állapot )
A 3 együtt eladó , ára : 7000 Ft

Bocsi a hirdetésért , de ha valakit érdekelne ennyiért , nem sok pénz !

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

zaki

<#wave>

Seth
Utánaolvashatnál, hogy az új formátumú XGD3-mas lemezeket hogyan is kell kiírni

PSN ID.: Beegabor

Erre gondoltam!

http://kep.psharing.com/596020.jpg
Üdv. mindenkinek!

Valaki tudja hogy ez minek köszönhetõ?
48oras senkinek ? :S

DaniX14
Ha már elõrendelted Batman akkor majd mikor mész venni adnak mert 5760 forintért kell vásárolni hogy ingyen adjanak , de minden amit eddig kérdeztél fent van a honlapon..

Srácok az 576-nál online hogy lehet törzsvásárlói kártyát igényelni?
megjegyzésbe bele kell írni??
szega96
Cod lightsaber mod bejelentve kép mellékelvexxD

Soldiers
én is ott rendeltem elõ

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Csontkovacs74
A limitálthoz csak 1 dlc jár, a back to karkand. A többi extra az elõrendelés mellé jár. Amúgy a konzolvilágnál rendeltem elõ. Ott is ingyen van a kiszállítás.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

bexinho
De akkor ez most hogy van? Limitáltad ad a konozlok szervize, de igazából csak 1 dlc-t tartalmaz? Vagy minden limitált csak 1 dlc-t tartalmaz?

Ha máshol megadják a többi dlc-t, szarok bele az ingyen postába, és lemondom az elõrendelést.

Te honnan rendeled elõ?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Ertem akkor
DaniX14
Hívni fognak hogy mikor mehetsz érte , és majd mondod nekik hogy mikor tudsz bemenni érte.

Koszi es meg 1 kerdes a batmant rendeltem de es ugye az penteken jelenik meg az mind 1 hogy szombaton vagy vasarnap meek be érte??
DaniX14
Mikor rendeled elõ az utolsó lépésnél lehet választani hogy futár vagy személyes átvétel és aztán pedig kiválasztod melyik üzletben szeretnéd átvenni ! Ilyen egyszerû ,én is így szoktam mindig 😉

Nincs valakinek véletlenül egy 48 órás kódja, nagyon hálás lennék érte 😊

szega96
Ha írsz nekik levelet,tuti meglehet beszélni

Sracok ha a 576-nak a honlapjan elorendelek egy jatekot akkor azert belehet menni szemelyesen atvenni mert nem akarom hogy futar hozza mert epp koltozunk szerintetek?
Renjike
PusztitoHun ha így irják a nevét majd felvetetlek vele titeket amúgy ti vegyetek fel én elfelejtem . DEADLYRenjike bár úgy is kiírja.

Mr Manson
Hol? Mi? ki?

Totti5
biztosan lemez

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
lemez minden bizonnyal . de ennyi volt a hír az egészet kimásoltam 😞

Muttley
XBLA vagy hard copy disc?

Just do it :)

Renjike
Gearsre megvan a 4. emberünk.

Renjike
"Sokszor pletykálták, így talán annyira nem is meglepõ, hogy végül hivatalosan is bejelentésre került a Devil May Cry Trilogy HD, ami az eredeti trilógiát frissíti fel HD felbontásban, a jelenlegi konzolokra.

A csomag az eredeti Devil May Cry, a Devil May Cry 2, és a Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition-t tartalmazza - a játékok természetesen HD felbontásban lesznek játszhatók. A csomag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt megjelenik majd: az európai megjelenési dátum 2012 február tizedike. " NOW THATS MORE LIKE IT BITCHES!!!!

Macccy
Nem nehéz, csak fostam kicsit megint, annak ellenére, hogy nem vagyok mán' kölök és már egyszer végig is vittem elõtte. Szóval letettem a 4 fejezetnél Nightmare -en asszem, most valahol a sötét városban járok, talán már volt a helikopteres szökésünk is ... madarak ... asszem az áramfejlesztõ gát jön, igen! Az lesz. (emlékek) <#hawaii>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Nem nehéz a Nightmare.

Arra figyelj, hogy ne sajnáld az olmot, nem kell sporolni annyira.

Macccy
Ezzel majdnem szóról szóra egyet kell értenem Mr. Muttley, így van. Alan Wake egy kihagyhatatlan jó horror-thriller-mystery játék, nagyon erõs és választékos regényes alappal. A csõjátékság pedig valójában nem baj, sõt, mert azért van nagyon sok helyen széles széles terület, kihagyható (bonusz) ösvények, rejtett érdekességek és széles, buja kerek erdõ 😊 De kell, hogy itt-ott szûkebbre fogjon, mert úgy tud jól pofáncsapni. Ja és Angol tudás, hát az valóban kell hozzá igen komoly! Én magam közép-felsõ szint környékén járok, van közép nyelvvizsgám is és napi szinten használom fõleg írásban a nyelvet, így azért már inkább gyönyörködhettem a míves fogalmazásokban és a regény izgalmaiban.

Azért az az újrajátszás zéró ... ? Háát. Biztos? Úgy értem persze, neked lehet, hogy ennyi, de azt tudod, hogy nagyon sok (TÉNYLEG!) dolog derül ki még nightmare -en (azon már majdnem végeztem vele)?! Apróságok is és "nahát" részletek is. Hmm ... lehet folytatom is a nightmare-t ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector

Macccy
Naná hogy van, mindkettõ mehet, fõleg a Conviction Co-Op érdekel, mármint mint co-op persze. Forza4 az zúzás, minden nap kicsi, non-stop! 😊 Amúgy kell hozzá "fülreszáj", remélem van neked is, anélkül bajos lenne akciózni 😊

Csontkovacs74
Nekem is a Konzolok szervizénél volt az elõrendelés. Amikor megtudtam, hogy nem adják az extra tartalmakat, felhívtam egy másik boltot, ahol mondták, hogy náluk lesz. Szóval ezt tényleg õk balfaszkodhatták el, ahogy Geronimo írta. 😊

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Mr Manson
konzolvilágban is ... eddig nem törölték - jármûves COD + DLC-k

TDC Geronimo
cdgalaxisba pl jár DLC, mindegyik. Szerintem ezt õk balfaszoskodták el nem az EA.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Tudom! 😉 De akkor is ne variáljanak a csomagokon már ugy is kész van minden.

Amúgy meg gyártani kell a lemezt ezerrel, héten szállítani kell. Mert egy hét múlva már (25.én) elvileg kicsiny országunk közelében kell lennie.

TDC Geronimo
Remélem nem leszel olyan balfasz már bocs a megfogalmazásért, hogy a 2 hónapos beta build alapján elõrendelést lemondasz. Olvass kicsit körül a neten a majdnem végleges állapotról. Amit az újságírók meg a játékosok most tesztelnek a Geforce LANon a USS hornet fedélzetén. Meg nézz meg pár új konzolos videót.

TDC Geronimo
?