176617
banner
  • Harlekin
    Na akkor dárkika csak neked csak most!
    Hogy mi és menyit fogyaszt ergo hol mit éri meg tevékenykedni.
    Mivel van 1 pc-m ami kimondottan arra van amire szükségem is van (letöltés,böngészés)nem 1 hard gép,de arra amire hivatott tökéletesen megfelel!A fogyasztás 113 watt tokkal vonóval.
    113 watt
    Van ugye a box amit kimondottan játékra találtak ki.Aminek a fogyasztás 135 watt + ehez hozzájön az általad vélt ugyan úgy használható monitorral,ami az esetembe +36 watt lenne tehát 171 wattnál tartunk.Mint ahogy emlitettem és a valóság is inkább ehez igazodik jobban az xbox felhasználók tömege (ne essünk nagy számokba) használ a boxhoz egy 32 colos lcd-t.Aminek a fogyasztása gyártótól függően legyünk nagyon-nagyon jószívűek és 100 watt (ami viccesen kevés).Tehát a box a maga 135W + az lcd 100 = 235 wattos fogyasztással zár!
    Na akkor megérkeztünk a konklúzióhoz.
    Mint ahogy elötte jópár érvet leírtam,hogy miért alkalmatlan és értelmetlen 1 konzolra böngésző.És akkor még azt nem is emeltem ki,hogy ugye Nem akkor lépsz ki minden gamából amikor csak akarsz "a mentésrendszer miatt"mint ahogy Te irtad,hogy ez azért jó mert ha keresni akarsz akkor csak kilépsz dashra és keresel!
    Plusz hogy kegyetlenül szar akármit is beütni a kontrollerrel!Persze plusz pénzér vehetsz hozá keypadot esetleg billt amikor már a box a maga egyszerűségével kezd hasonlítani a pc-re
    Ja és akkor ott a gold plusz költség a böngészéshez!
    És mivel ezt megbeszéltük,hogy játék közbe nem böngészünk,mert hát ugye ezt a box nem tudja!
    Összegezve tehát játék után sokkal jobban megéri BEKAPCSOLNI a pc-t böngészésre(nem párhuzamosan üzemeltetni)mint ahogy Te ezt vélted a HSZemből kiolvasni(másik 5 embernek sikerült jól értelmezni)neked valamiért nem!
    De használd a Boxot böngészésre neked jó lesz!

• orichalcos
    Borderlands 2 acsi lista
  • FlyHigh
    hüm, ezzel ötletet adtál, van egy bontatlan reach-em, gyors multi kipróbálásra jó lesz a két nap.
  • 0Diaz0
    Oké ,megvan.. 2napos Gold..
  • heady
    Max valami avatarkod lehet, mert vip meg online pass meg hasonlo hulyeseg nincs reach-nel.
  • TaRka0107
    Okok.
  • 0Diaz0
    Passzolom.. gondolom vip,vagy valami..

Tarka : Semmi gond.. énis, aludtam este10-ig kb.. nemrég keltem..
    Végülis csak 1-2Autót kéne megvenned, mert igazából az egyjátékost csinálom.. de gurulgathatunk azért :)
  • TaRka0107
    Diaz, bocs, hogy nem Forzáztunk, csak melóztam, meg kint voltam inni haverokkal, de holnap már nekiugrunk a forzának!
  • heady
    Milyen kod?
  • 0Diaz0
    2k-ért találtam dobozosat,mindennel együtt.. kód nincs felhasználva.. lehet hogy ráugrok..
  • heady
    2-2,5k a letoltos, annal valamivel tobb a dobozos.
  • 0Diaz0
    Elhiszem.. és egyet is értek veled..
  • 0Diaz0
    Srácok,mennyibe mennek a Halo : Reach-ek mostanság? Mert szerintem találtam egy alkalmi vételt :)
  • heady
    Ez van. Most ugyis a melo a legfontosabb, nem ernek ra jatszani. Bar ilyenkor hetvegen jol jonne azert :)
  • Moby
    Dark, egy jótanács: a rengeteg moslékjátékra fordított idő egy részét áldozd inkább tanulásra és tájékozódásra.
    Komolyan mondom. Megéri.
  • 0Diaz0
    Értem,hát kár érte..
  • heady
    Nem, sajna nem sikerult :(
    Meg itt kint sincs meg, de ha lehet, hogy majd inkabb kikuldetem :) De az sem most lesz...
  • 0Diaz0
    Na,sikerült elpasszolnod? vagy csak ott UK-ba nincs neked?
  • heady
    Persze, valahol el kell kezdeni :)

Nem gond, majd neten visszaigazollak, sajnos boxom meg nincs eppen :(
  • 0Diaz0
    elhiszem.. de most örülök ennek..

Amúgy felvettelek live-ra barátnak ha nemgond.! :)
  • heady
    Majd ha meglesz az elso 1000G-s jatekod, annak jobban fogsz orulni :)
  • 0Diaz0
    Nekemse, csak végre így 3. profil után,már örülök ennek..
  • lucifer9393
    Értem :) Akkor grat. Bár nekem nem nagyon számít a GP :)
  • 0Diaz0
    mivel nincs rádugva a netkábel.. ha ittvagyok,akkor nincs a boxon net ( amit tudnék használni ) és még nincs így frissítve..
  • lucifer9393
    980-at látok *szarkazmus*
  • 0Diaz0
    ugyanez.. főleg hogy most keltem fel.. ( jóreggelt' ) de legalább már megvan az 1000G.. :D
  • lucifer9393
    Nekem ebből az egész veszekedésból az jött le, egyre több cég/fejlesztő használja gyümölcsök neveit a termékeikhez. Van Apple, Blackberry, Orange, Raspberry... jó kis pálinka keverék
  • DarkSector
    Kösz látom innen a képről is, nekem tudod nem kell odautaznom hogy lássam milyen csatik vannak a PI-n és milyen csatik nincsenek az általad mutatott öngyújtón.
    Helyette irass fel egy szemüveget, és te is látni fogod majd.

Segítek ok?

"Storage

4GB

Network

Wireless 802.11b/g/n, WAPI?Ralink8188?

Ports

Micro 5pin USB, USB2.0 data transfer, HDMI port

***Keyboard

Support 2.4G wireless keyboard*** "

<->

A R.PI-hez van 10/100-as Ethernet.
    2 USB valamint SD hely amibe 32GB-os kari is belemegy ha torrentezni akarsz.
  • Moby
    De hogy rövidrezárjam a témát: ha gondolod hétfőn gyere be az cégemhez, mutatok neked RPi-t, ennyivel is kevesebbet kell gugliznod. És legalább az elmondhatod, hogy az életedben egyetlen alkalommal olyan témába kotkodáltál bele, amihez legalább helyrajzilag volt egy minimális kompetenciád.
    És mivel alapvetően rendkívül kedves manusz vagyok, tőlem ott helyben megszámoljuk a csatlakozókat :D
  • Moby
    Na ne terelj kicsi dark, ne szaladj te sehova, ha már önerőből jöttél házhoz a szopásért. Dobjad azokat a szakmai indokokat. Elő a farbával. Hadd mulassak még :D
  • DarkSector
    Akkora hülye vagy hogy hihetetlen?
    Mennyi csatlakozót mondjak te nagyokos? Kezdjem a lan-al?

Meg írtam hogy hagyd a picsába, mert engem nem érdekel hogy te folyton egy okostelefonnak hiszed a PI-t.
  • FlyHigh
    Ezt a lavinát én indítottam:D. Álltalányt fizetek, abból mindig kijöttem, nem egy nagy összeg. Nem keresek alternatívákat azért, hogy 500-700 forinttal kevesebbeket fizessek és a kényelmet kukába dobjam.
  • lucifer9393
    az nem is szakmai indok
  • Moby
    Ez sajna oly-annyira nem igaz, hogy még Tinman is elbizonytalanodott.
    Ha megveszed a Rpi-hez a wifit, a tápot, valami kulturált dobozt, kártyát, árban bőven ott leszel, és még mindig jóval csumpibb a vasad.

Az ár amúgy is leginkább csak egy pénzügyesnek szakmai indok :)
  • davidka003
    "Mi a szakmai(! ez óriási lesz :DDD ) indok, ami miatt az RPi-t választanád?"

Az ára.
  • Moby
    :ASDSDSADDSAAASSA
    Ez kész :D KÉÉÉÉÉÉSZ :DDD

Te ebben a témában kompletten vagy segghülye :DDDD
    Olyanokba ne menjünk bele, hogy mi az a Windows RT, és hogyan jön az a Raspberry pi-hez, meg bármihez, mer itt fogunk ülni a jövőhéten is :DD
    Legalább. Van egyáltalán bármi, valami kis csekély, valami minimális, aprópici nagyon halovány fingod is arról, hogy milyen csatik vannak az egyiken és a másikon? Vagy kiskezeden leszámoltad, és nem timmolt? :DDD

Melyik hiányozna neked? Mi a szakmai(! ez óriási lesz :DDD ) indok, ami miatt az RPi-t választanád?

• DarkSector
    Látsz olyan csatikat a kis pendrive-on, mint amik a PI-n vannak??
    nem akkor mi a faszról osztod az észt.
    Lehet te ügyködtél mert idősebb vagy mikor én még gyerek voltam de a látásod romlott.

Nem arról beszéltem hogy Tinman kit mire használna, hanem hogy miért nem ugyanaz.
    Lehet én sem használok ki mindent a PI-nél ha megvenném, de nem az a lényeg, hanem az HOGY MIKRE LEHET használni.
    Valamint terveznek rá később wndows oprendszer-t is...legalábbis ezt írták hogy elérhetővé akarják tenni később.
    Szóval szerintem elég volt a kettőnk egymásnak irogatásából...nem?
  • lucifer9393
    Ja, akkor ok.
  • 0Diaz0
    Azt is tudtam!
  • lucifer9393
    Azokért hitelkártyával fizetsz, de komolyan nem éri meg. Néha azoban vannak jó ajánlatok, mint pl. nemrég volt az Alone in the dark leszállítva, ahogy láttam.