XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
Nem tudja vki véletlenül a konzolstudional elõrendelésnél a futár díjtalan??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
én ahonnan elõrendeltem ott azt írták jár majd hozzá a többi DLC is!!

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Muttley
ja, és a
az eddigi konzolos reális autósjáték történelem legZSÍRABB db-ja
nem azééé, mee szépek az autók,
nem azééé, mee sok pálya és autó van
nem azééé, mee jók a hangok
hanem, azééé, mee
minden egyes autónak KÜLÖN karakterisztikája van
melyek, ha minden assist-OFF, akkor egészen valósághû hatást keltenek
és azon kapod magad, h kanyarvadászol és azzal szórakozol, h mégegykicsit, mégegykicsit gyorsabban belemenni, amit elbír az autó
rendkívül addiktív és ugyan vannak hibái, de autób.ziknak
LE-TE-HE-TET-LEN 😊

Just do it :)

Muttley
az Alan Wake egy sci-fi/psycho játék az AAA kategóriából
HA ÉS CSAK AKKOR, HA
szereted a mûfajt
1-szer végig kell vinni, mert
+ fullos a vadregényes horror JELLEGÛ hangulat
+ közepesen nagy terület van benne
+ választékos könyv jellegû sztorivonal

- újrajátszási ráta nálam zero (ismert a történet, és itt ez a lényeg)
- nincs benne vér
- inkább sci-fi, mint horror
- a nagy terület ellenére csõ-játék (szerencsére a jobbik fajtából)

ja, és 2 játékhoz kell, min. középszintû angol tudás
az egyik a FallOUT
a másik ez 😛 😉

Just do it :)

Mr Manson
EA <#mf1> DICE <#gunyos1> Mocskos gerinctelen banda...

Ezek szerint már aranyon van és gyártják!
Akkor most mondom le az elõrendelést ... ilyen szemét nem kell nekem.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hali. Van kedved coopban is kitolni a convictiont? Meg holnap megveszem a forzát, azt is tolhatjuk make. Fel is vettelek 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
OFF

akik regelnek onlive-ra van próbálják majd ki mert 2 féle honlap van
OnLive:
US account regisztrálása: www.onlive.com
UK account Regisztrálása: www.onlive.co.uk

Azt írták hogy UK reggel jobban megy a stream és kisebb a lagg.
Ha akartok regeljetek át, aki felvett, én csináltam egy másik profilt.

US: darkSectorxxx
UK: darkSectorxxx2

ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
"Back to Karkand"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bexinho
Ezt kaptam ma a konzolszervíztõl BF3 elõrendeléssel kapcsolatban:

Tisztelt Battlefield 3 elõrendelõnk, vásárlónk!

Sajnálattal közöljük, hogy különbözõ gyártási eredetû problémák miatt a BATTLEFIELD 3 Limitált kiadásai csak és kizárólag a "Back To Karhand" DLC letöltésére jogosítják majd fel a vásárlókat - a többi korábban egy ideig feltüntetett DLC különbözõ - rajtunk kívül álló - problémák miatt végül nem került bele a csomagba. A Battlefield 3-at elõrendelõk és a Limitált kiadást megvásárlók így tehát jogosultak lesznek arra, hogy a Back To Karhand névre hallgató tartalmi bõvítést ingyen letöltsék a játékhoz, amikor az megjelenik: a DLC nem lesz elérhetõ a megjelenés napján, hanem valamikor az azt k&ou ml;vetõ idõszakban fog megjelenni. A változtatásért szíves elnézésüket kérjük!

Üdvözlettel:

Konzolok Szerviz

Ki rendelt még innen? Megbízhatóak?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Macccy
Tovább. Az alap 1-6 epizódok után ezek a 7. és 8. epizódok az "elsõ évadban" ... a Signal még zavarosan viszi tovább, homályosan csak és cliffhanger a vége ... viszont a Writer az nagyon nagyon adja. Amennyire emlékszem rendesen hozzátesz magyarázatokkal is és a megvalósítás is nagyon durva, vadabb az alap epizódoknál.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Bil Ur Sag
Meg is van a következõ játékom. 😊 Apropó a két kiegészítõje (the writer, signal), tovább viszik a történetet, vagy kiegészítik azt?

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Macccy
Nálunk azt Fahrenheit -nek hívták, ismerem, végigjátszottam. Jó volt, élvezetes, fõleg az elején, a vége már átment furába. AW szerintem jobb sokkal.
PS3 -on a Heavy Rain az ami a Fahrenheit készítõinek a játéka, hasonló sokszor rolling movie elven mûködõs thriller.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Bil Ur Sag
Oksi 😄 Leírom majd a véleményemet. Sajnos csak a sima játékot vettem meg, nem a könyves gyûjtõi kiadást 😞 de ha úgy alakul pótlom majd. A játék atmoszférája, hangulata már a kiadott trailerekbõl is átjött nekem.
Alapból szeretem az ilyen fajta játékokat.
Volt anno egy nagyon szuper játék. Indigo Prophecy. Anno amikor megjelent, a grafikája már akkor is kissé idejétmúltnak számított. Na ebbõl egy HD-sített kiadást simán elviselnék. Hatalmas játék volt!

szega96
Mostani elõtt ilyen volt,novemberben meg jön megint egy nagy változás,az sztem jobblesz mint a mostani

Macccy
Jó lenne egy hivatalos ilyen ... meg több variáció ...

Macccy
Jólvan jólvan, persze, én kicsit szétszórtabban nyomom, mert priorizálok. Félbehagytam most is a SC:Conviction -t, hogy a Forza4 -re nyálazzak ...

Nah szóval, akkor amint lesz lehetõséged kezdd el az Alan Wake -et és majd várom a véleményed, mindenki véleménye érdekel aki nem annyival intézi el, hogy "esszarr" 😊 Ja és ha LCE, akkor a könyvet utána vagy leghamarabb a felénél, de olvasd el. Nagyon hangulatos benne a regény és jók a helyi történetek kiegészítései!

DeusEx:HR -t csak PC-n játszottam és csak keveset, élvezetes, nagyon jó a zene és a hangulat, a grafika nekem kicsit kilóg itt-ott, de a célnak az is teljesen megfelel.

DarkSector
ja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96

szega96
sztem az elõzõre gondol
ami ez elõtt volt

DarkSector
😛

Mr Manson
.. egyes fejezet ugyse annyira durva. Próbára jó lesz.

Mr Manson
Persze. Jogos. 19:30-tól kedden jó szerintem nekem is ..

Renjike
nem azért írta le mert te nem tudtad volna , hanem azért írta le mert én nem tudtam....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

szted nemtudtam volna leirni,, ha akartam volna 😊

Csontkovacs74
Amúgy szerintem kezdhetjük az elejétõl is, nem kell ezt 1-2 nap alatt végigvinni.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

DarkSector
Ncore vagy BH.

Csak nem tud írni. 😊

Renjike
hárman bõven elegek vagyunk insanere ... 4 fõs coopot majd kivisszük külön casualon ....

Csontkovacs74
A 19.00 kezdést tudom vállalni. Holnap nem, mert nejem addig dolgozik.

Mr Manson
Alakul ez mert akkor 3-an vagyunk. Csak az idõpontokban kellene kb megegyezni hogyan lehet normálisan összehozni.

Renjike
milyan acc?

Renjike
én tudok jönni 5 tõl fél 10 ig hétköznap hétvégén pedig vasárnap egész nap szombaton változó.

vkinek nCvagybH acc 1200mspert cserebe ? PM!

Csontkovacs74
Nekem általában esténként 19-20 órától jó 22-23-ig. Esetleg hétvégén van amikor korábban is tudok, de ez család függõ.

Bil Ur Sag
Hehhe 😊 nemrég szereztem be. Általában úgy vagyok vele ha elkezdek játszani egy játékkal akkor azt kipörgetem. Mivel az után szereztem be hogy elkezdtem nyomni a Ninja Gaiden 2-õt, (amit egy percig sem bántam meg) így még kicsit várat magára.
Tényleg az új Deus Ex-rõl van valakinek vmi véleménye?

Mr Manson
Nekem kedvezõ mert akkor csak az elsõ maradna.

Csontkovacs74
Nekem az utolsó 3 fejezet hiányzik õrületesben.

Mr Manson
"örületes" vagy hogy van fordítva ...

Renjike
insanen csak

Mr Manson
GeoW3-at tervezi valaki coopban hardcore-on végigvinni? (2. fejezeten kivül mind kellene nekem.)

DarkSector
Vegyél fel chat-re és segítek ha kell.

Hello!
Két dologban szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni. Tegnap vettem egy slim xbox -t és hol tudom letölteni rá az MSN -t? Illetve PC -re letöltöttem a Zune -t, hogy azzal majd sikerül összekapcsolni az x -t csakhogy sehogy sem látja a pc az xbox -t és fordítva... Mit krtam el?

ömmmmm

jaja, nekem is van téma berakva, de mindehol ezt a 3D überdizjnosat látom. A fel-le menü is tök más, pl van ilyen külön hogy játékról videók..stb

DarkSector
Az fura, nem hallottam más hivatalos Dashboard-ról.
Neem is ilyen. Csak van téma berakva.

A Tesco-ba ami ki van rakva gép ott láttam hogy tök más mint az enyém, de akkor hagyom.....köszi

Egyébként az enyém pont ugyan ilyen:

DarkSector
Ez moddolt, csak 1 féle dash van ami hivatalos, a többi modolt max amit eredeti gépre lehet ha felraksz következményei lesznek.

Sziasztok

Még új vagyok a live-on, és azt szeretném kérdezni hogy a Dashboard-ot hogy lehet variálni? Nekem a "könyvtárak" még sík elrendezésben vannak, és sok helyen azt láttam hogy 3D eltolásban vannak és a menü is más.

ilyet szeretnék:

köszi
Macccy
pl. konzolvilag is

Soldiers
Srácok melyik boltokvan ingyenes a kiszállítás elõrendeléseknél??
Konzolok szervizét tudom csak

Renjike
az jó mert ha 7 K-t ráfizetnék akkor dobják a 120asat 😊

Totti5
kb 3k annál többet nem ér a 20as.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10