176617
banner
  • Harlekin
    Ja jó is volt ne is mond fáj is a szivem,hogy már vége remélem lesz második rész!
    Amúgy...
    LEGOŸ Pirates
    LAST PLAYED 26/07/2012
    Set a Beacon
    1000/1000
    40/40
    100% complete!!
    Lehet nosztalgiából előveszem a nagy favoritot
    My Horse And Me 2
    LAST PLAYED 10/06/2010
    Set a Beacon
    1000/1000
    19/19
    100% complete

De a valóságba vagy CSI fatal conspiraci,vagy Lego Batman 2,vagy Cabelas Outdoor Adventure
  • DarkSector
    Nemrég vettem fől.

• Harlekin
    ...Rettegek!

pontosan 2009 dec 15 akkor jött az első infó a BANNHAMERRŐL(enyém dec 20.-án) valameddig...Mert 2010 jan 17 én már újra liven voltam 1 másik boxal és azóta is!
  • DarkSector
    Ha-ha-ha...bezzeg a szar Cainsaw-ot (vagy mi a gecim) meg élvezettel maxoltad ki mi? :)
    Amúgy elég jó gém lett.
    Merem állítani hogy a legnagyobb meglepi mostanában. Bár régebben láttam ezt azt róla, de jobb lett a végeredmény mint amit gondoltam.
    Persze a story-nak még csak elején vagyok, arról nincs élményem, de nekem korántsem szenvedés.

- Korrekt stílus, korrekt karakterek.
    - Jó a kezelhetőség.
    - Kellően szép
    - Kellően rombolható
    - És jópofa a gravitációs szarság.
    - Aim Assist pedig kikapcsolható, ahogy mostanában lenni szokott.

Kontrollerrel nyomom pöckön...boxos változatot nem ismerem.
  • Harlekin
    Hogy tudsz azzal a szarral játszani!Én vért hugyoztam,hogy végig szenvedjem!
  • DarkSector
    Ne reménykedj, csak ma elég volt a hülyéskedésből.

Játszom kicsit inversion-al, mert holnap meló. :)
  • orichalcos
    Csak nem félsz? XD

Mikor is volt utoljára banhullám?
  • Harlekin
    jaj dehogy hiszem!!
    Darkal valahogy így megy a verbális csata!
  • Waczkor
    Nehogy azt hidd hogy megnyerted a csatát:)
    Ha így is lenne,akkor holnap új nap,új csata.

Amúgy meg szerintem NEM LESZ BANN.
  • Harlekin
    Dark eltünt!??

Na ez a buli is megdöglött!

Gyorsan feldobok 1 témát!

Lesz BANN vagy NEM LESZ BANN az új dashal!!

• orichalcos
    Na tessék valaki csak működött:

http://www.theverge.com/2012/7/27/3193324/xbox-dashboard-update-internet-explorer-xbox-music-screenshots

Smart glass-t nem tudom kipróbálni mert nincs itthon harver hozzá. Xbox music nem elérhető ugye itthon. :(
  • orichalcos
    Plusz egy két háttérváltozás. Majd ránézek amcsi accountal is, hátha ott több minden változott.
  • Harlekin
    Ja és rajtad kívül másik 4-5 ember rendesen tudta ÉRTELMEZNI a mondanivalóját a hszemnek!!!Ez se elhanyagolható és elgondolkodtató tény!
  • orichalcos
    Te nagyon kész vagy. XD

Kevés infóval:

Olyan hűha de nagyon nem változott. Pár új csempe, pin lehetőség, recommendation... :)
  • Harlekin
    Háááá bazze magyar vagy magyar livével és "pulival"!Gondolom idáig nem terjed a forum használat.Csak azért kapnak a magyarok is bétát,hogy tesztelni tudja MS,hogy Orbániába,és wareztániába ami számukra 1 elmaradott ország is képes működni!
  • lucifer9393
    Mennyivel másabb z új Dash mint a mostani? Vagy a külső maradt és csak funkciókkal bővítik?
  • Harlekin
    "Ezért sincs gondolom okostelóm...talán."

na nem ezért nincs...

Nem megsértődni!
  • Moby
    > Vagyis ha okostelón böngésznék, az nálam a véget jelentené.

Tehát a szokásos fingod-sincs-róla-csak-véleményed.
    Stimt! :)
  • orichalcos
    Ezt a béta teszteléses dolgot nem tudom komolyan venni. Jelenteni akarnék dolgokat, erre kiírja nekem hogy a beta teszterek support fóruma nem elérhető. -.-
  • Waczkor
    Hű mennyi hsz.Lemaradtam valamiről?

Nem.Csak a szokásos
  • Moby
    /off

Eddig is voltak pályázatok, igaz nem túl combos támogatási intenzitással, de úgy fest ott is lesz változás. Most pont épületenergetika felé bővítem a portfoliót, szóval ez eléggé húsbavágó kérdés nekem is, a másik oldalról.
  • Harlekin
    loál és ez szerinted az???

Értelmez és gondolkodj!!!
  • Harlekin
    Na nem felesleges na akkor vesézzük rendesen!!!

Tehát aki nem használ livet annak totál felesleges,mert nem tudja használni!!!!!!
    Tehát aki olyan régióba él használ boxot ahol nincs lehetősége erre a szolgáltatásra,annak is totál felesleges
    Tehát aki használ livet,de nincs goldja és ez miatt nem is fog goldot venni annak is totál felesleges gold nélkül ugye nem megy!
    Tehát,ha játszol akkor nem böngészel így szintén tök felesleges!
    Tehát,ha nem játszol totál feleslegesen megy a box,mert mehet a PC böngészésre!
    Tehát mint ahogy a box játékra van kitalálva és NEM FILMNÉZÉSRE!!! Úgy nem böngészésre se!!!

• DarkSector
    Csak abban az esetben igaz ha laptop vagy attól gyengébb készülékről írod ezt.
  • DarkSector
    Parancsolj.

"Nyilván feleslegesen megy ha boxozol mivel,ha boxozol nem keresel!
    Na de ha keresel akkor meg nem boxozol ergó totál mindegy,hogy a boxon keresel vagy a pc-t kapcsolod be keresésre!Mivel a boxod se fog 0-át fogyasztani kereséskor!"
  • Harlekin
    Jaaaa!

És erre se felejts el válaszolni!!!

!!!!Na emeld ezt ki légyszíves ahol Én ezt mondtam !!!!

Epekedve várom vagy ez is a szokásos használom a forumot,de nem olvasom (értelmezem)eset!

• DarkSector
    Mindkettő megy monitorral...
  • DarkSector
    Oks persze ha 4 tv-n játszik valaki x360-al és mellé teszel egy Raspberry PI-t naná hogy PC.
    De ha érted játszok gears of war 3-at.
    Eszembe jut valami, kilépek kikapcsolom a x360-at.
    átmegyek bekapcsolom a pc-t, és megnézem a IE-t.
    Majd kikapcsolom a PC-t és át folytatni a játékot.
    Hát naná hogy nem. Inkább X360-on a játékból dash majd böngésző, majd vissza a játékba.

Vagyis NEM felesleges az IE (konzolra). És most azt vettük alapul akinek van pc is.
    mert aztán nem feltétlen mindenkinek.

Valamint az okosteló igaz töredékét használja, csak brutál kényelmetlen.
    Érintőképernyőn a 4-5 vagy mittudomén hány colos képen azért nem ugyanaz böngészni mint konzolon vagy pc-n...
    Vagyis ha okostelón böngésznék, az nálam a véget jelentené.
    Ezért sincs gondolom okostelóm...talán.
  • Harlekin
    Te bazz a boxot tudod megjelenítő nélkül használni????? NEM!
    A PC-t tudod megjelenítő nélkül használni???? NEM!

tehát gondolkodj és számolj!
  • lucifer9393
    Nem kell ahhoz még vödör se, csak egy jó mély árok, valahol az udvar végében fakeretben
  • Harlekin
    Passzív ház még mindig nem éri meg mivel sokkal több a ráfordítás minta a megtérülési spórolás.
  • arty
    na, ne rugaszkodjunk el a valóságtól :))

(egyébként ebben az országban a napelemmel áramot viszatáplálókat is ellenetetleníti az állam, ez egy ilyen hely ...nemrég utánaolvastam! :((( )
  • DarkSector
    Ha tv-n játszol...
    most maga a gépről van szó...de egy gamer pc-nél fullmindegy.
  • Fartisan
    Megteheted passzivház nélkül is,csak egy vödör kell hozzá.:D
  • Moby
    >zóval csürheted csavarhatod, max egy okostelefon jobb ha spórolni akarsz.

Nope.
    Ha spórolni akarsz, arra az egyik legjobb megoldás, ha kikapcsolod azt az eszközt, amit nem használsz. Én voltam a sokadik aki ezt próbálta elmagyarázni, valójában Harlekin próbálta először. Ezt te a fogyasztásra a büdös életben ki nem számolod, merthogy ez gecire eszközfüggő lesz. Nálam példul az lenne a lehető legfosabb megoldás, ha a boxon böngésznék a nagyplazmán, ami bekap vayg 300wattot magában, míg a notim elketyeg 40-ből. Node szigorúan energetikai szempontból a lekjopp az, ha kikapcsolok mindent a faszba, és a 2w-ot fogyasztó telefonomon elintézem ugyanezt.
    Amit meg sem próbálok érteni az az, hogy bármelyik permutációban mi a tökömnek kéne mennie a boxnak, leszámítva azt az esetet, amikor azon böngészek :)
  • arty
    én öblíteném nem-ivóvízzel is, csak ez nem az az ország... :/ (de ha lenne pénzem passzivházra, meg a többi "trendiségre" akkor a retyóm is szennyvizzel öblítődne :P )
  • Harlekin
    Na azért azt megnézem,hogy 1 pc egy sima led 22 es monitorral többet fogyaszt.Mint a mostanába divat box baszott nagy lcd,led,plazma kombó nál!!!
  • Harlekin
    Na emeld ezt ki légyszíves ahol Én ezt mondtam !!!!
  • DarkSector
    Oks kitrollkodtad magad látom ez elég volt. :)
    Tudom milyen a stílusod, de ezt tartogasd a betévedt idegenekre.
  • Fartisan
    Joseph Conrad regényére gondoltam.:D