XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
az eddigi konzolos reális autósjáték történelem legZSÍRABB db-ja
nem azééé, mee szépek az autók,
nem azééé, mee sok pálya és autó van
nem azééé, mee jók a hangok
hanem, azééé, mee
minden egyes autónak KÜLÖN karakterisztikája van
melyek, ha minden assist-OFF, akkor egészen valósághû hatást keltenek
és azon kapod magad, h kanyarvadászol és azzal szórakozol, h mégegykicsit, mégegykicsit gyorsabban belemenni, amit elbír az autó
rendkívül addiktív és ugyan vannak hibái, de autób.ziknak
LE-TE-HE-TET-LEN 😊
Just do it :)
HA ÉS CSAK AKKOR, HA
szereted a mûfajt
1-szer végig kell vinni, mert
+ fullos a vadregényes horror JELLEGÛ hangulat
+ közepesen nagy terület van benne
+ választékos könyv jellegû sztorivonal
- újrajátszási ráta nálam zero (ismert a történet, és itt ez a lényeg)
- nincs benne vér
- inkább sci-fi, mint horror
- a nagy terület ellenére csõ-játék (szerencsére a jobbik fajtából)
ja, és 2 játékhoz kell, min. középszintû angol tudás
az egyik a FallOUT
a másik ez 😛 😉
Just do it :)
Ezek szerint már aranyon van és gyártják!
Akkor most mondom le az elõrendelést ... ilyen szemét nem kell nekem.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
akik regelnek onlive-ra van próbálják majd ki mert 2 féle honlap van
OnLive:
US account regisztrálása: www.onlive.com
UK account Regisztrálása: www.onlive.co.uk
Azt írták hogy UK reggel jobban megy a stream és kisebb a lagg.
Ha akartok regeljetek át, aki felvett, én csináltam egy másik profilt.
US: darkSectorxxx
UK: darkSectorxxx2
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tisztelt Battlefield 3 elõrendelõnk, vásárlónk!
Sajnálattal közöljük, hogy különbözõ gyártási eredetû problémák miatt a BATTLEFIELD 3 Limitált kiadásai csak és kizárólag a "Back To Karhand" DLC letöltésére jogosítják majd fel a vásárlókat - a többi korábban egy ideig feltüntetett DLC különbözõ - rajtunk kívül álló - problémák miatt végül nem került bele a csomagba. A Battlefield 3-at elõrendelõk és a Limitált kiadást megvásárlók így tehát jogosultak lesznek arra, hogy a Back To Karhand névre hallgató tartalmi bõvítést ingyen letöltsék a játékhoz, amikor az megjelenik: a DLC nem lesz elérhetõ a megjelenés napján, hanem valamikor az azt k&ou ml;vetõ idõszakban fog megjelenni. A változtatásért szíves elnézésüket kérjük!
Üdvözlettel:
Konzolok Szerviz
Ki rendelt még innen? Megbízhatóak?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
PS3 -on a Heavy Rain az ami a Fahrenheit készítõinek a játéka, hasonló sokszor rolling movie elven mûködõs thriller.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Alapból szeretem az ilyen fajta játékokat.
Volt anno egy nagyon szuper játék. Indigo Prophecy. Anno amikor megjelent, a grafikája már akkor is kissé idejétmúltnak számított. Na ebbõl egy HD-sített kiadást simán elviselnék. Hatalmas játék volt!
Nah szóval, akkor amint lesz lehetõséged kezdd el az Alan Wake -et és majd várom a véleményed, mindenki véleménye érdekel aki nem annyival intézi el, hogy "esszarr" 😊 Ja és ha LCE, akkor a könyvet utána vagy leghamarabb a felénél, de olvasd el. Nagyon hangulatos benne a regény és jók a helyi történetek kiegészítései!
DeusEx:HR -t csak PC-n játszottam és csak keveset, élvezetes, nagyon jó a zene és a hangulat, a grafika nekem kicsit kilóg itt-ott, de a célnak az is teljesen megfelel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
Csak nem tud írni. 😊
Tényleg az új Deus Ex-rõl van valakinek vmi véleménye?
Két dologban szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni. Tegnap vettem egy slim xbox -t és hol tudom letölteni rá az MSN -t? Illetve PC -re letöltöttem a Zune -t, hogy azzal majd sikerül összekapcsolni az x -t csakhogy sehogy sem látja a pc az xbox -t és fordítva... Mit krtam el?
ömmmmm
Neem is ilyen. Csak van téma berakva.
Egyébként az enyém pont ugyan ilyen:

Még új vagyok a live-on, és azt szeretném kérdezni hogy a Dashboard-ot hogy lehet variálni? Nekem a "könyvtárak" még sík elrendezésben vannak, és sok helyen azt láttam hogy 3D eltolásban vannak és a menü is más.
ilyet szeretnék:
köszi
Konzolok szervizét tudom csak