176617
-
#123110 Gyakorlatilag azért szar ez a vita, mert kapom az értesítést, hogy új üzenet jött de bejövök és nem szól semmiről egyik hsz sem. -
#123109 Valójában nem, elkezdtem megint élvezni a dolgot, de igazad van, ez itt nem jó helyen megy. -
#123108 Amúgy srácok! Nem unjátok még? Már nem azért de én,meg szerintem még itt még páran, unjuk.. ha tovább akarjátok beszélni,akkor privátban.. -
#123107 Befejezitek még a közeli jövőben, lányok? -
#123106 Igen, erre nem válaszoltál, ekkor írtam CSAK KURVÁRA FELEDÉKENY VAGY hogy akkor hagyjuk, mert nem tudsz normálisan válaszolni...ez volt tegnapelőtt vagy tegnap.
Annyira nem izgat hogy majd te kikeresed magadnak azt a hsz-t.
Én gondoltam normálisan kérdezek de mivel parasztmód válaszolgatsz.... -
#123105 >Te erőlteted a szarságokat nem én.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=123011]#123011[/URL]
Te jöttél kérdezősködni te igen ostoba! Már erre sem emlékszel? Azt látom, hogy a matekkal nem vagy jóban, de hogy memóriával is vannak gondok, ez a te korodban nem egészséges
Amúgy neked mi a szakmád/munkád dark? Nyugtass meg, hogy sem életek, sem a GDP* nem múlik rajta :D
*->google -
#123104 Ugyan ezt pofázom 3-4 napja hogy engem ugyanígy nem érdekel a sírásod, de csak nyomod.
Te erőlteted a szarságokat nem én. -
#123103 Jaaj. :D -
#123102 -
#123101 Na ODST firefight egész jól megy már. 3 pálya normalon 4 emberrel, 4x45 perc alatt. :)
-
#123100 Nemtudom, tegnap még szórakoztatott a posztjaidból áradó mélysötétség, de ez mára elmúlt:(
Sz'al a válaszom: nem, valójában tökéletesen kettészarom, hogy mivel töltöd elfuserált időd :D -
heady #123099 valosag utanzasa =/= beleeles
Mivel azert megiscsak jatekrol beszelunk, en nyugodtan leszarhatom, hogy kompakt ill. megbizhato-e a valosagban.
En is mennek airsoftozni, nagyon-nagyon szivesen kiprobalnam, de nincs ra keret jelenleg sajna.
Amugy sztem nyugodtan abbahagyhatjuk ezt, mert igazabol a magunk modjan mindkettonknek igaza van :)
De legalabb kulturaltan vitaztunk egy kicsit :) -
#123098 Meg mitől sok idő kimaxolni 1 játékot???.Jó persze van ami időigényes acsi.De a nagy többsége nem az hanem csak odafigyelés.Pókemberre a raptor 47 órát ír,és ebbe benne van az is amikor órákat állt a gép mert kajáltam idementem odamentem szerintem max 40 óra volt.De vegyük ezt a 47 órát ez annyira sok idő 1 játék kimaxolására jah és úgy hogy a faszságom miat 3 szor mentem rajta végig pedig 2x is elég lett volna.spec op the line 10 óra van benne és 47 acsit szedtem ki.szal... -
#123097 Ne irigyeld.Sokat dolgozok keveset alszok így van viszonylag "sok" szabadidőm.És sajnos elég sokat baszok el ebből a fos boxra! -
#123096 Ha már így...
1 fegyver elsődleges szempontja,hogy megbízható legyen majd,másodlagos hogy pontos,harmadlagos,hogy compact.A kinézet sehol sincs tehát ennyit a valóságbeli utánzásról és beleélésről.
Én inkább kimegyek airsoftozni,ha már annyira bele akarom magam élni a harc hevébe és még sportolok is. -
#123095 oké :) akkor csak a kurva sok szabadidődet irigylem! :D -
heady #123094 "Mi probléma van azzal hogy 1 pályát FN p90 el kell végig vinni.Hát nem mind 1 mivel?????
Ez nem a valóság!!!"
Nem, nem mindegy, mert 1) nekem nem tetszik az a fegyver 2) massal akarom vegigtolni a palyat 3) faszom tudja.
Igazad van, nem valosag, de azt utanozza. Es en szeretnem beleelni magam, ezert azzal fogok menni, amivel en akarok, nem azzal, amit az acsi eloir.
"Tehát nem ez a betegség és idiotizmus,hogy az acsira megyek ezen mód..."
Ez igaz, nem betegseg, ez csak egy masik hozzaallas. Az mar mas kerdes, hogy nehany ember ezt nem erti meg.
"A betegség ott kezdődik amikor az gamer szentül hiszi hogy a játék lehet a valóság és csak akkor érzi magát tökéletes eufóriába amikor a képernyőn az általa tökéletesnek tartott fegyvert látja a szentül hitt maga által testesített karakternél!!!"
Itt viszont tevedsz. A betegseg ott kezdodik, hogy ha a jatek kikapcsolasa utan is valosagnak hiszi.
Attol, hogy valaki beleeli magat, es jol erzi magat, akar euforiaban, az nem betegseg. Ezt egy film is elo tudja idezni. -
#123093 Nyilván hisz akkor a 22. olyan játék lenne ami valahol a 96-98% környékén lenne.1 olyan játék van amire nem nagyon szivesen emlékezek vissza,de tényleg csak ez az 1 mégpedig Call of Duty 2,ha most is rágondolok a hányinger kerülget!
És volt pár acsi ami okozott némi borzongást,de összességében az,hogy az "acsikra megyek és másodrészt a kimaxolásr" semmi kellemetlenséget nem okoz(ot)
De ezt pontosan ugyan úgy átéli bárki aki elakad 1 játékba,hisz nem 1 ember van aki beír ide,hogy 2 napja nem tudja megölni ezt a főellenséget,vagy órák óta nem tud kimenni bemenni valahova valahonnan. -
#123092 oké, nem szenvedtél. de volt annyira jó játék, amennyit végül vele eltöltöttél? :) -
#123091 Dehogy volt felesleges...
Hisz itt van és olvasható,tényszerű,érthető,elmagyarázó és még reagáltál is rá. -
#123090 Persze hogy nem mind... de ezt nem is mondtam sőt írtam is,hogy...
van benne jópár ami azért 1000,mert csukló mozdulat volt 1000 re csinálni,van néhány ami nem annyira jó játék,de mégis könnyű volt az 1000.De azért a többség mind bejött annyira,hogy ne szenvedés legyen a kimaxolás. -
#123089 Én is tanácsoltam neked szemüveget mégis szarsz rá.
Akkor mit gondoltál engem érdekelni fog amit írsz? -
#123088 nem azt mondom, hogy ez mindenkinél kóros, hogy maxolja a játékokat, csak h a játékoknak nem kellene erről szólnia. legyen jutalom az acsi, mert jól játszol az adott játékkal, mert nehezebb fokozaton vállalod a küldetéseket, stb. sőt, 1-2 érdekesség is beleférne, de h az ezer több mint fele csak a hülyeségből jön, az egy baromság...
szerintem a 61 kimaxolt játékod is jól mutatja, hogy neked a kimaxolás a játék, a szórakozás (biztos nem "munka"? ;) ). sry, nem hiszem el, hogy mind a 61 _ENNYIRE_ bejött, hogy maxra akartad játszani. neked csak az 1000g kellett, semmi több :) -
#123087 De csak mert te vagy a kivétel.
Mint írtam nem minden esetben, szóval ez a komment felesleges volt. :). -
#123086 Hiába mondanám,úgyse hinnéd el!Jó volt mind a 700 comice paget megtalálni,sajnos az 500. után már mutatta a map
De most őszintén szerinted az eddigi 61 darab 100% ra kijátszott gamámat mind csak kényszerből végigszenvedtem?
Mazochizmusnak vannak lényegesen kellemesebb változatai is gondolom.
A másik része ha valaki,hát Én megtehetném warezosként,hogy akár naponta 10 különböző gamát tegyek be,ha ép ezt kívánnám.
Mi probléma van azzal hogy 1 pályát FN p90 el kell végig vinni.Hát nem mind 1 mivel?????
Ez nem a valóság!!!
Hisz ott eszem ágába se jutna,hogy 1 bullpup rendszerű kicsit nagyobb kaliberű, mint a szokásos pisztoly löszeres smg fegyverek amik nagy általánosságban CQBre lettek kitalálva ,rambóként akarjak háborút nyerni.Viszont a játékokba mindez tökéletesen elmegy hisz JÁTÉK és megoldható vele.Mint ahogy az is hogy rohanva lehessen ölni 1 10 kilós támogató M249 el.
Tehát nem ez a betegség és idiotizmus,hogy az acsira megyek ezen mód...A betegség ott kezdődik amikor az gamer szentül hiszi hogy a játék lehet a valóság és csak akkor érzi magát tökéletes eufóriába amikor a képernyőn az általa tökéletesnek tartott fegyvert látja a szentül hitt maga által testesített karakternél!!! -
#123085 nézd, én végigjátszottam mondjuk a rainbow6vegas-t normalon és realisticon is, van vagy 2-300 gs-em benne. komolyan álljak neki ujra és mondjuk teljesitsem a "csak p90et használj a 7. pályán" acsit, játszak idióta, nem tetsző módon? ha állandóan p90et akartam volna használni, akkor vszeg meglett volna az acsi, nem? meg addig szórjam a gránátot, amig egyszerre meghalnak 6-an online?
ugyanmár :) lehetne ezt a rendszer jól is használni, de a legtöbb játékban csak 1.) goldot vetetnek veled, 2.) kinectet vetetnek veled, 3.) eszetlen grindre kényszeritve tolják ki a játékidőt
ne mondd, h pl a pókemberben élvezetes volt n.-szerre csinálni ugyanazt, ugyanugy, csak hogy ezer legyen. -
#123084 Nem azt mondom,hogy semmit nem nyújt hisz akkor csak szimplán leszarnám az egészet.Sőt akkor nagy valószínűséggel ez a beszélgetés se lenne,hisz itt se lennék ezen a fórumon.Csupán magába a játék nem nyújt annyi élményt,hogy játszak vele így viszont igen,hogy vannak az acsik.Mint ahogy a filmeket se itthon nézem meg mert sokkal élvezetesebb moziba kukoricával végigülni. Sokkal több dolgot tartok lényegesen többre mint magába azt hogy játszak. -
#123083 Persze ez is van de ott és akkor az a game teljes mértékbe befejeződött!
Nyilván élvezni kell hozzá a játékot különben megette a fene,de számomra nem szórakoztató csak maga a game,pontosan azokért a dolgokért amiket leírtam.Én se görcsösen ragaszkodom ahoz,hogy 1000 G legyen 1 game mert amit valóban esztelennek tartok acsit azt nem fogom se boostolni se szenvedni vele.Nem véletlenül van 22 játékom 94%-98% on.Ami azt jelenti hogy max 3 acsi hiányzik!De ahol lehet és értelme van ott bizony hogy megéri még kics bosszúság árán is az acsikra rámenni. -
heady #123082 Hidd el, en is szeretem az acsikat, sot.
De ha te azok nelkul egyaltalan nem is jatszanal, akkor az mar baj. Vegulis te az elismeresert jatszol, nem az elvezetert, nem azert a folyamatert, amig eljutsz a vegere, hanem csak azert a par rovid pillanatert, amikor felvillan az acsi.
Vegulis ha neked ez jo, nekem mindegy, de en a kettot egyutt szeretem.
Acsik nelkul meg meglennek, de a jatekelmeny nelkul nem.
"Mi élvezet 1 kitalált képzelt világba 4 órát rohangászni,hogy a végére érjek ami ráadásul rendszerint pontosan ugyan azon séma alapján készül és történik mint az előtte megjelent 50 hasonló game"
Mi ertelme megnezni egy filmet?
Mert jo, mert elvezed, mert valahogy megiscsak meshogy adja elo, mint az elozo 50 (vagy nem, es akkor nem jo a jatek/film). Neked komolyan semmi elvezetet nem nyujtanak az acsikon kivul? -
heady #123081 Az mar nevezheto annak, amikor valaki (mar nalad is volt, be is irtad ide) annyira az 1000g-re hajt, hogy a vegen mar megutalja a jatekot, mert 10-szer kell kijatszani, 300* ujrakezdeni egy adott reszt stb.
Elvezni kell a jatekot szerintem. -
#123080 Ha nem lennének acsik a gamákba eszem ágába se jutna játszani a boxal!Semmi,de semmi kihívást nem jelent 1 játék végére eljutni!Az csak szimplán 1 megtörténő dolog!Nem véletlenül nem játszok PC-n már!Mi élvezet 1 kitalált képzelt világba 4 órát rohangászni,hogy a végére érjek ami ráadásul rendszerint pontosan ugyan azon séma alapján készül és történik mint az előtte megjelent 50 hasonló game.Ellenben kihívás bizonyos szakaszt bizonyos idő esetleg mód alapján teljesíteni az acsiér.Bizony hogy kihívás összeszedni 100 tollat mert így legalább eljutsz a játékba olyan területekre ahova 1 sima csirkefokozaton pár óra alatt végigrohanó gamer sose jutna és látna.
Tehát ismétlem nagyon okosan találták ki ezt az acsi rendszert az már más kérdés,hogy ki miként értékeli -
#123079 egészségtelen??
Azokat a dolgokat megcsinálni amiket a készítők azért tesznek bele,hogy kihívás legyen minimálisan 1 game!
És ne az legyen mint a nagy átlag aki csirkefokozaton végigdarál 1 gamet 4 óra alatt és utánna picsog,hogy de szar mert 4 óra! -
heady #123078 Ja igen, a glitcheles meg a boostolas a masik halalom, jol irtad, az iszonyat nagy faszsag...
Pont a jatek elvezete tunik el... -
heady #123077 Azt en sem szeretem, amikor csak azert jatszik valaki, de persze szive joga.
Nekem eddig talan 2 1000g-s jatekom van meg talan 2 200g-s arcade, de mindegyiket elveztem kimaxolni, mert kihivas volt, nem volt unalmas.
De ilyen faszom-baszom zaszlo meg egyeb baromsag gyujteseket en is messze kerulom. Maxos lenne a Fallout 3 is (1500g asszem), de az utolso gyujtogetoset nem csinaltam meg, abban mar semmi elvezet nem volt, mig az osszes tobbi mission related acsi volt, es jo missionok voltak, elveztem vegig. -
#123076 reméljük nem megy el ebbe az "egészségtelen" irányba :))
de biztosan nagyon élvezetes 100 zászlókat összegyűjteni, tutorialokat olvasva egyéb bizbaszt gyűjtögetni, érdektelen multimeccseket játszani, olyan módon, ahogy magátol sose tenné, glitchelni, boostolni, stb stb stb
javíts ki, ha nem így van, de sajnos a legtöbb (mai) játékban az 1000G-t nem szórakoztató megszerezni. természetesen, aki a GS-re úgy rá van állva, mint junkie a hernyóra, annak ez a tuti :) -
#123075 Asszem ezt a deadlight-ot legelőre veszem, ez valami hatalmas alkotás. 3500ft kicsit sok egy arcade címért, de ilyen máshol akkor sincs, szóval kell-kell. -
#123074 Így gondolom én is egyébként.
Mondjuk én úgy szoktam, hogy ha elakadok nagyon egy játékban de nem akarom ez miatt kikapcsolni a boxot akkor telóról gyorsan nézek egy végigjátszást és akkor nem kell bekapcsolni a nagy PC-t feleslegesen. -
#123073 Pontosan,de mivel nem elsődlegesen a pontos számokon ment a vita és ezek mind csak irányadóak (viszont az is biztos hogy nem 100 wattot csal lefelé) amivel még mindig a box alatt van és akkor kiemelhető az is hogy 1 42 es plasma tv bezabál akár 350 wattot is kényelmesen amit szintén használhatnak a boxhoz.
Mint ahogy az is,hogy 1 hard pc is képes 300 wattot bezabálni,de akinek erre van ingerenciája ,hogy 1 ekkora energiazabáló pc-t használ keresésre az amúgy se fog nyafogni.És mindezek tükrében is tökéletesen megállja a tényt,hogy TOTÁL ÉRTELMETLEN ÉS FELESLEGES a boxra böngésző! -
#123072 Bár nem annyira fontos a vita szempontjából de szoftveres mérés nem mérés.
Pontos eredményt csak hardveres mérővel kap az embert. -
#123071 Jöhetne már!
Biztos az 1000 G!