XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zaki
aztaqrva 😄

a.carkey
Mozognod se kéne. Csaj az öledben és csak nyomod a pedált és a féket. 😊

A medve nem játék.

Bil Ur Sag
Az biztos hogy a hidraulika, vagy a fene tudja mi alapján mûködik ez a dolog, megsínylené az akciót <#hehe>
És akkor még mondja valaki hogy "nem rendeltetésszerûen lett használva" 😄

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Felborulsz a játékban, és kidob az ablakon <#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

a.carkey
Mellesleg, egy ilyen árából veszek egy autót. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nana, ez nem olyan biztos. Gondolj bele, milyen meneteket tudnátok lezavarni a székben! 😄

A medve nem játék.

Bil Ur Sag
Szerintem az asszony a homlokomra tenné a kezét, ha arra jönne haza hogy én egy ilyen valamiben vonaglok a nagyszobában.
Nekem így elsõre inkább tûnik valami Rodeo szimulátornak (casual fokozaton), mint egy autósszimnek.
Apropó a sör/pálinka kombót támogatom. <#eljen><#zavart2>

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

a.carkey
Nagyon profik. Szerintem jobb, mint a drága. 😊 Nincs full panoráma képernyõ, de egyébként meg nem semmi.

A medve nem játék.

DarkSector
Nekem egyértelmû volt. Házi barkács. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen, eltér , ebben igazad van. De ettol még alapjaiban autós játék marad mindegyik, csak az egyikben lehet tuningolni, a másikban rendorok elol menekulni. Mufajon beluli kis kulonbségek.
Viszont itt arról van szó, hogy te (scriptelve) kiszállhatsz az autóból, futkározol, ugrálsz, verekedsz, szarrá lovik a kocsidat. Ezek nem az NFS jellemzoi, inkább egy új sorozaté szerintem, amit a jobb eladások reményében az NFS-sorozat részeként adnak ki.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

a.carkey
Ez = #110157

A medve nem játék.

a.carkey
Nézd, ez pl. 32 ezer dollárnár kezdõdik, aztán még hozzáadod az extrákat, és máris 69 ezer dollárnál tartasz. Bérelni is lehet 545 dollártól.

Látva a srácok lakását (?), azért kérdeztem, hogy homemade-e vagy vették. 😊

A medve nem játék.

DarkSector
Jah tuti meg lehet venni, tiszta nappaliba szánt daruval szállítható eszköz lett. 😊

a.carkey
Van pár RSD Seat (pl. ez, viszont a videón lévõ valami übertuti. 😊

A medve nem játék.

szerintem a NASA-tól lopta, mert ez valami ûrrepülõ szimulátor lesz... <#nevetes1>

-tRs-Landor

a.carkey
Ez Homemade, vagy meg is lehet venni? 😄

A medve nem játék.

DarkSector
ááá akkor hányás lenne a vége nem? 😄

Mr Manson
Kell elötte egy palack bor ... és egy kis pálinka 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
OMG <#idiota>

Mr Manson
Befejezzük ma a 3. act-ot?
Holnap holnapután bortúrára megye, akkor sajnos és OFF leszek.

DarkSector
Nem.

csinálsz 1 accot, rámegy a gold 30 nap kész vége
köv accra megint, a 3. accra megint...

A 2 accnak a VILÁGON semmi köze nincs egymáshoz, nincsenek kapcsolatban.

De most mind a 2 acc úgymond "aktív" mert gold. De ha esetleg késõbb csinálnék megint egy új acc-ot akkor meg az elsõ két acc is "aktiválódna" szóval azokon is lenne gold? Nem tudtam, hogy így párhuzamba vannak vonva az adott géprõl elindított acc-ok😊

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

DarkSector
Igen pont ezért van.

Mert másik accot csak másik e-mail-re tudsz regelni...és még 1 maradt, az elsõ 3 profilra adnak Gold-ot.
1-1-1 honapot.

Dee hoztam létre egy új acc-ot pár napja, hogy megnézzem a Forza4-et😊 de az másik acc, másik email cím, stb. Vagy ilyenkor arra a felhasználóra is rak goldot amin már lejárt?

DarkSector
Jah azt nem vágom akkor, nem lehet hogy új accountot hoztál létre azóta, mert asszem elsõ 3 profilra ingyen live-ot kapsz.

darki81
bocsi elõre is ezért a kérdésért, de ha netán meg van valakinek a pc guru 2011.07/08-án kijött száma, amiben a world of tanks bónusz kódja található, azért adnék eredeti játékot, pl.: bf2 eredeti cd kulcs, vagy cod5 vagy még ncore meghívót is, ha a bónusz kódot még nem használtad fel ahhoz a játékhoz! 😊
Privátban írjon rám akit érdekel! <#smile>

(én megvettem az újságot, csak gagyinak véltem a játékot, és odaadtam a kódot havernak, most meg még is játszom vele) 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Á-á. Augusztusba vettem a boxot, ugye ahhoz volt egy hónap ingyen live. Szeptember elején le is járt. No gold. Ma meg mondom csak játszok már valamivel, erre látom h bejelentkezik az acc. Ismik, demó töltés, multi...minden. Email-t néztem de semmi nem jött.

DarkSector
Nem ingyenes, vetted a gold-ot bankkártyára?
Mert ha veszel 1x live-ra gold-ot utána le kell mondani az automatikus megujjulást, mert különben automatikussan megujúl és automatán megint levonja a rendszer a lovét, elég geci egy dolog.....

ha le akarod mondatni, hívd a supportot:

0680018590 ez inygenes szám, ha felhívod egy gépi hang kalauzol elsõnek a menüben 2x válaszd egymás után a 2-es pontot.
ha megvagy már kapcsolják is a megfelelõ embert.

Adataidat készítsd elõ.
Személyi adatok, bankkártya.

Mr Manson
Szegényem folyt egy darabig ...

Sziasztok! Ma a live ingyenes mindenkinek? (szerda) mert nekem már egy hónapja lejárt a live, és most felmentem, és Gold! Azt írja h free account... Valaki segítene? Üdv

Renjike
fujj ...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Mr Manson
Reggelt!

Srácok , tegnapi GeoW3 egész jóra sikeredett, kivétel talán Berserker Party-t 😄

DarkSector
Nem lehet állítani.

Nekem Type II-õn van ez jobb mint az alap.

DarkSector
Hát elég csúf a játék. 😊

Macccy
Jövõbe lát! 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Négy órakor még otthon sem voltam, valami hiba van a rendszerben. 😄

hát játszottam NFS Run demot, több mint fél órát, grafika annyira nemrossz, de valami elég silány, demo keveset mutat, helyínbe jó, de hát kevéske az egész játék maga

MEG!!!! hangulatilag nemigazán találták el...ehhez képest Hot Pursuit bárkinek teccene, az ott van a szeren kicsit 😊

Macccy
Látlak gecó, naplózom! <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Soldiers
oksa kössz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

TDC Geronimo
Az

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Soldiers
Srácok a platinumshop az megbízható, mert elõrendeltem a Batman-t és pontosan szokott érkezni a játék??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

TDC Geronimo
Már megbeszéltük, hogy a crysis 2 konzol engine. Frostbite 2 meg PC. Nem mondom, hogy nézd meg az 1 órás prezentációt, mert úgyse fogod, de aki kicsit is ért hozzá látja mi a helyzet. Elõbb kipróbáltam az nfs demót én is és valóban nem szép. majd azért megnézem, DICE mit csinált a végleges BF3al boxon, de számomra PC lesz a fõ platform, mint minden battlefieldnél.

Totti5
lóf@szt nextgen... ennyi erõvel a crysis 2 is az, mégis megtudták csinálni normálisan... amúgy nem belepaszírozni kell, hanem optimalizálni de ha már ronda, akkor legalább ne akadjon. Amúgy meg házon belüli motor, tehát nekik ott minden segítséget meg kell kapniuk hozzá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Ez van, mikor egy nextgen enginet próbálnak belepasszírozni egy 6 éves HWbe :p Elég megnézni a DICE-os repi geforce LAN engine prezentációját. Hiába, nem ezekre a konzolokra lett kitalálva. Továbbá nem is a DICE foglalkozott az nfsel, hiába az az engine. Láttunk már bûnszar UE3 gamet is meg kurva szépeket is.

Totti5
"hiába a frostbite 2-t nem a konzoloknak találták ki"

Jah nem erre, hanem PS2re, mert az a szint kellõ túlzással.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Este ránézek...

DarkSector
Tudom nem néztem hogy lehet-e állitani de az valoban szar...😄

vortel
na lenyomtam a két demo pályát az uj NFS-ben, hááát nem fogott meg igazán. én nem vagyok egy NFS rajongó, de voltak részek amiket kimondottan szerettem: Underground, Underground 2, Shift, Nitro, Hot Pursuit, megjegyezném az utóbbi nagyon bejött, és azt kell mondjam, hogy számomra nem közelíti meg a HP-t. fura, mert szerintem grafikailag se egy nagy durranás ez a játék. hiába a frostbite 2-t nem a konzoloknak találták ki... a játékmenet se olyan fergeteges szerintem, és az irányítása sem az igazi. maradopk a HP-nél 😊

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN