176617
banner
  • 0Diaz0
    Nemrossz.. egy ilyen sg féle xbox teamos pókerpartira szivesen beneveznék..
  • Totti5
    Rövid??? egy 30-35 órás jRPG.
  • davidka003
    Konzol Világ-ba keresünk embert.
    Hátha valaki szeretne ott dolgozni. :)

---------------
    Jött ma egy Infinite Undiscovery 1500 Ft-ért gyönyörű állapotban, úgy gondolom még ha rövid is ennyit megért. :D
  • Harlekin
    Hobbim az volt és van is számtalan!Jelenleg airsoft meg a kitesurf!De ezek sajnos nagyon időigényes és időjárás függőek.Ezért van csak ez a rohadt box unalom űzőnek bár szívesebben állítanám fel ezt
    unalom űzőnek,de ahoz meg elég macerás minden nap meló után a bandát összehívni!Meg szerintem az asszony is kevésbé tolerálná a mindennapi pókert mint a boxozást.
  • 0Diaz0
    +1!

Tényleg vegyél slimet.. tovább bírja, ha olyat veszel akkor több a hdd hozzá és nagyon halk! :)
  • zaki
    +1

Emléxem a régi Pro Packomra, mikor fel volt húzva a ventillátora 12v-ra. Mint egy porszívónak, olyan hangja volt, este nem is hallottam a játékot, annyira hangos volt :D
  • davidka003
    Add el és vegyél egy SLIM-et. Feltelepítve a játékot alig van hangja.
  • Moby
    TT Tide Water. Vagy valami sokkal jobb hatásfokú (az is elég satnya oda).
    De ahhoz is rombolni kell.
    Léggel semmi. És még üvöltve is megpurcan.
  • arty
    milyen hűtési megoldás fejlődhetne ki, ami befér a dvd alatti 1 centis helyre?

x360fat=orbitális elbaszás
  • Laza
    Nem elvennék ... azt hittem létezik már megoldás arra, hogy 'normális' proci hűtőt lehessen belepakolni. Bár ahogy a kibelezett gép képeit nézem, nincs sok hely.
  • arty
    régi gépeket max ugy lehet halkitani, ha átépíted egy pécés vagy akármilyen más házba...

ha a gyári megoldásból még elveszel hűtést, akkor annak a boxnak gyorsan vége lesz (3led)
  • arty
    'fasznak nem keresel valami más hobbit akkor :)
  • Laza
    Tud valaki olyan helyet ahol régi X360 Elit-et átalakítanak hűtésügyileg, hogy halkabb legyen (a gép érintetlen, eredeti állapot). Egyébként sem nagyon használom már, inkább PC-n tolom a játékokat, de azért akadna 1-2 játék a LIVE-on amit megvennék. Viszont nem bírom elviselni a kva hangos gépet, mikor mellette az atom PC-nek semmi hangja sincs :)

Valahogy le kellene halkítani, mert be sem merem kapcsolni ha az asszony alszik ... meg egyébként is borzalmasan zúg.
  • Harlekin
    Nem! Én elméletbe se fizetnék érte,mivel azt a 117 ft-t is sajnálom amibe a lemez kerül mint ahogy leírtam,hogy semmire nem tartom a játékokat!Azzal a hszel mások által írt hszeket összegeztem!
  • zaki
    Az semmi, Max Payne 3-ban a HC NY Minute-ot időre, mentés és halál nélkül kell megcsinálni :P
  • arty
    jajaja, elméletben fizetnél még egy ultrarövid jó játékért is, csak a gyakorlatban nem teszed, még akkor se ha 47 órát játszol vele :))

abszolut értjük
  • Harlekin
    Na már megint jön 1 "jó" játék és azért nem kell,mert rövid!?ajajjaj
    Tehát akkor ha 1 játék rövid akkor,akár mennyire is jó akkor se kell.
    Végül is igaz ha csak kevés jót kapunk a pénzér akkor inkább a kevés se kell!És Én vagyok az aki nem a játék öröméért játszik 1 gamával!Ha nekem kellene Én biztos hogy 10 órát is eltöltenék vele "acsivadászatra".De hát majd csak jön PC-n warezba,mert ugye az xbox társadalomba az xbox warez az sátáni bűn PC.-n a warez viszont legális tény!
    -Nem kell rá reagálni,mert ezt senkinek nem céloztam csak 1 kis szösszenet az elmúlt pár nap tükrének az összegzéséről!

• orichalcos
    Érdekel valakit Halo Wars multizás? (acsihoz)
  • davidka003
    2010. május 14. vs 2012. február 16.
  • davidka003
    Ja az is jött kb 2 év késéssel.
    Ez meg pont olyan, hogy nem nagy játék, ha jön PC-re valamikor örülünk de 3500-at boxon akkor sem ér.
  • DarkSector
    Jah Alan Wake?
  • davidka003
    Akkor meg főleg könnyű Windowsra portolni.
  • Totti5
    Publisher(s) Microsoft Studios
  • Waczkor
    Ha tényleg 2 óra,akkor felejtős.Eddig 5 órákat olvastam,de ha ennyi,akkor leves.Pedig én is vártam:(
  • davidka003
    De PC-re szerintem jönni fog majd pár hónap múlva.
    Steam-en aratna ha pár euróért lenne.
    Egy ilyen játékot marha egyszerű portolni PC-re.
  • DarkSector
    Viszont annyi nem lesz kb 30 évig. :)
  • DarkSector
    Oks akkor max ha egyszer 600 pont lesz. és még a Sine Mora is, max akkor veszek 1200 pontot.
  • davidka003
    Akkor sok érte a 3500 Ft.
    400 ms pontért talán.
  • ABTeam2008
    "A játék alig két óra alatt végigjátszható, második nekifutásra akár ennek fele alatt is. Igen, akár egy-másfél óra alatt is abszolválható a sztori, átvezetőkkel és halálokkal együtt." Idézet dreampage tesztjéből, amit itten olvashatsz el elejétől a végéig: Deadlight teszt by dreampage :)
  • DarkSector
    Csak kérdezem.
    Hány óra játékidő? Vagy miket tudni róla?

Általános infókra gondolok.
  • Totti5
    Miért ne érné meg.
  • Totti5
    Egymás után jöttek a jobbnál jobb pályák a Lollipop Chainsaw-ban, s elérkeztem az utolsóra. Vigyorogva indítom, mert valami agyzsibbasztó ökörségre gondoltam, erre 10 perc után kikapcsoltam a játékot, mert borzalmas. Mi más lehet az utolsó minden űberelő a pálya mint egy ÉPÍTÉSI TERÜLET!!!. Teljesen elfogyott a fantázia... unalmas, jelentéktelen, monoton minden tekintetben, és az ellenfelek is ennek megfelelően hordákban jönnek átgondolatlanul önismétlődően. Mint ha az előző zseniális! pálya után elvágták volna a játékot. Kár érte. Majd valamikor azért lenyomom, de ezzel nagyon rossz szájízt fog hagyni, akármennyire is tetszik a többi része.
  • DarkSector
    A kérdés hogy megér-e 3500Ft-ot?
  • Totti5
    Igen.
  • vg
    Szerdán jön a Deadlight-t?
  • Totti5
  • Muttley
    ja, Totti, megkövetlek - Riddick Assault on Dark Athena ügyben :)
    mégis megvettem jó áron

2 játék egyben (2009 és 2004)
    lopakodó játék fanoknak kötelező
    + iszonyat jó a hangulat
    + profi szinkron
    + egészen jó a puszta kezes harcrendszer
    + Vin Diesel valódi hangja mindent visz
    - a kis térségi riadó miatt picit szájhúzás
    - halott rejtés majdnem szükségtelen (semmi lényeges nem történik, ha felfedezik az otthagyott tetemet)
    - grafika távolról o.k. közelről még épp vállalható, de nem mai
    - nincs futás gomb (menekülés közben elférne, de nem vészes)

- erős 8 pont -
  • Muttley
    kivették a támadás-blokkolást?
    Ninja Gaiden után furcsa lesz...
    a fejlesztési lehetőségeknél meg remélem, hogy hatásfokban ÉS LÁTVÁNYBAN is lesz különbség
    nem úgy mint az "okos" skyrimben...
  • davidka003
    Acsi vadászatról jut eszembe, hogy Dead Space 2-ben is volt olyan, hogy vidd végig a játék 3 mentéssel. Az is mi durva. Respect aki azt megcsinálta. Meghaltál aztán 2-3 órával visszábbról kezdhetted.
  • Totti5
    Jól tetted!

Tíz dolog, amit tudnod kell a Darksiders II-ről

Komolyan mondom miután elolvastam a régi idők jutottak eszembe amikor a játék még játék volt, a játékos még játékos volt ( jöhet a epikus zenei aláfestés ) és még a túros batyuba is túró volt... :D:D:D

Jobban várom mint a Halót, de tényleg! 20-30 óra felhőtlen élvezetes ötletes JÁTÉK.