XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
bementem a konzolok szervizébe kijöttem 1 halom poszterrel meg egy 120 HDD vel 😊) akkora Gears 3 as posztert kaptam azt hittem behugyozok 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

A Strike Back Sky1-os! 😊

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

a.carkey
Ez az eláruló elárulja a megbízóját szál lassan olyan lesz, mint a BBC-s Strike Backben. 😊

A medve nem játék.

szega96
OFF Battlefield play4free ben regiszráláskor valamire hatással van az,hogy milyen lakhelyet adok meg? ON

Mr Manson
Reggelt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
Megérkezett a BF3 és ma nem lesz rá idõm!francba...<#rinya>
ForzaInter
az miért van, hogy nem játsz le minden avi fájlt? a többséget lejátsza, de van amit nem, olyankor felugrik egy ablak, kiír egy csomó számot, meg hogy nézzek fel az xbox.com/support oldalra..

dashbord frissítve van, lehet neki valamit baszni, hogy lejátszon minden avit?

Yo, Bitch!

Waczkor
Nagyon fasza lett az új Batman,alig bírtam letenni.Délután 5 körül jött a futár,telepítés,Catwoman dlc letöltés,indítás,vacsi, aztán most hagytam abba.Nem gyenge a story felépítése,hangok szokás szerint mesteriek,átvezetõk szépen kidolgozottak.Élvezetes összevissza repkedni,Catwoman mozgásai is jól kidolgozottak,kíváncsi leszek Robin mit tud majd.Rengeteg mellékküldetés,új gadgetek,gyûjteni valók.

Nálam eddig 10/9<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Jo kis video...és a single-nek kb ennyi idõ is lesz a végigjátszása😊
robotnyk
kedd óta kint van USAban
Muttley
E
P
I
C

Just do it :)

DarkSector
Kurvanayg ahogy kezdõdik a játék, csak én gondolom azt hogy többet foglalkoztak most a story résszel?
Mert nekem valahogy úgy tûnik hogy erre több figyelmet szenteltek mint az elsõ résznél.

Ott nagyon az volt hogy megyek az ölök és közben nem történik "semmi"

Itt meg kidolgozottab a történetvezetés. Szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DaniX14
Hát végigjátszás van mert amerikában Okt. 18.-án már megjelent, nekem is itthon csücsül már a polcon a Limited Edition, játszottam most vele kb. 2 órát és a fõsztori 7% van kész, remélem hosszú játék idõ lesz, elég tetszetõs lett 😊

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

DarkSector
Még meg se jelent de már van végigjátszás...😄
PC-n legalábbis nem láttam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
😄DDD szépp 😄 amúgy jó kis élõszereplõs trailer egy kölcsönkérõs kampányvégigtolóst megér mint az elõzõ részek 😊)

robotnyk

<#idiota>
Marci0115

zaki
hú b+ <#wow1>

Muttley
<#eljen>
<#eljen>

Just do it :)

akad vkinek egy 48ras jatekhoz kapott kodja ? :/

Renjike
jót alkotnak a srácok ... majd késöbb én is beszerzem.

Eszméletlenul állat, a sztori is nagyon utosnek tunik, nagyon durva jelenetekkel. A trailer alapján van olyan látványos és emlékezetes jelenet, mint a cod-szériában. (nem grafikára értem)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Waczkor
Épp most akartam én is beszúrni,EPIC<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Jut eszembe a BF3-ról.

Ez valakinek nem ismerõs? 😛
Régi hype-trailer? Beidõzitettem ahoz a részhez.

DarkSector
Jól fest a grafika a játékban.

DarkSector
Single DLC-ket szoktam csak venni.
Ez jól hangzik, bár sok az 1200MP érte azért.

"Gears of War 3 - DLC-vel Locust bõrben

Az elõzményeket taglaló egyjátékos DLC-t kap a trilógia záró darabja.
2011 leggyorsabban fogyó játéka, ez az a cím, amivel egyelõre még büszkélkedhet a Gears of War 3, de mindenki tudja, hogy minimum egy földönkívüli inváziónak kell bekövetkeznie ahhoz, hogy idén megszakadjon a hagyomány, és ne az aktuális Call of Duty (most épp a Modern Warfare 3) tarolja le a piacot.

Még a játék megjelenése elõtt meghirdette a Microsoft a Season Pass programot (már a Forza 4 játékosai is élhetnek vele), ami lényegében azt jelenti, hogy elõre megvásárolhatjuk a DLC-ket, de kedvezményesen, a normál ár kétharmadáért. A Gears of War 3 esetében ez összesen négy DLC-t jelent 2400 MS pontért, vagyis 30 dollárért.
Az elsõ csomag, a Horde Command Pack november elsejétõl lesz elérhetõ 800 MS pontért, ha külön vásárolnánk meg, és három multiplayer térképet (Blood Drive, Rustlung, Azura), védelmi fejlesztéseket a Horde 2.0 játékmódhoz, valamint multiplayer karaktereket kínál pénzünkért cserébe.

Ennél jóval érdekesebb azonban - legalábbis számomra - a december 13-án érkezõ 1200 MS pontos RAAM's Shadow, ami három órányi egyjátékos élményt ígér, 6 multiplayer karakter és egy fegyverskin szett mellett.
A kampány története nem sokkal az E-Day, vagyis a Locust horda felszínre törése után játszódik. Michael Barrick bõrébe bújva kell Zeta Sqaud többi tagjával (Minh Young Kim, Tai Kaliso, Alicia Valera) összefogva kell segítenünk Ilima City evakuálásában, miközben mindenfelõl szorongatnak bennünket RAAM tábornok (a Gears of War utolsó fõellensége) csapatai.
A hab a tortán, hogy rövid idõre RAAM felett is átvehetjük az irányítást, és az õ szemszögébõl vezényelhetjük a támadást.

Mindkét DLC 250 Gamerscore-ra való achievementet is tartogat azok számára, akiket lázba hoz az ilyesmi."

konzolokszervize. Én mindent onnan rendelek, BF3-at sem mondtam le, amit nem kapok meg, azt úgyis tudom majd unlockolni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Soldiers
honnan rendelted?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Pont meg akartam kérdezni, hogy kinek kell 😄

Macccy
<#vigyor3> nekemis!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
az igaz.

zaki
Akkor addig kölcsönadhatod <#idiota>

TDC Geronimo
Elsõ videó, amit beraktam az boxos. Repi azt mondta mindkét platformon ugyanolyanok lesznek a fények. Többi majd kiderül "élõbe"

DarkSector
Jah...😄 Nekem B-nek látszott.

És x360 fényekkel mi a helyzet megcsinyáták?

TDC Geronimo
az négyzet nem B 😄

DarkSector
PS3 gameplay amikor ajtót nyit akkor meg kirak egy B gombot...elég vicces.

Macccy
nyomd meg a play-gombot a kép közepén 😛

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Én lószart sem látok a videón, de biztos velem van a baj.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Marci0115
adsz rá pénzt ? 😄

Macccy
Nem vagyok jó online fps -ekbe, fõleg nem konzolon. Pc elõtt meg nem ülök sokat, szóval marad a single player only, aztán majd ha annyira császár leszek kontrollerrel, akkor megveszem talán ...

TDC Geronimo
Ne warezold bazdmeg, vedd meg 😄

Macccy
BAZM*EGG ez valami kurvajól néz ki ez! Nagyon durva, hogy miket hoznak ki már ezekbõl a 6 éves konzolokból. LE azzal A Kalappal! Nagyon szép lesz!! (ezt le fogom warezolni a single campaign miatt pc-re szerintem, nem tagadom)

Hétvégére utazok el, és ma pakolás van.

Macccy
miéért? mibaj? <#confused>

Most jott, de sajnos nem tudok vele játszani 😞

Macccy
Aki angolból lekvár, annak itt van a fordításom:

" Visszatértem csírák (szabadfordítás 😊 ... Nos néhány korai észrevétel, válaszként a kérdésekre

Igen ez egy végleges 2 lemezes példány, megnézhetitek a gamertag-emet, ha nem hisztek nekem. A multi nem mûködik .. Engem mondjuk nem zavar és a haver, aki szerezte ugyanígy volt. Szóval csak a single-t nyomom.

Van egy lehetõség egy 1.7 (vagy 1.8, nem emlékszem) grafikai frissítésre. Annak ellenére amit az emberek hisznek, a játék királyul néz ki nélküle. Elkezdtem anélkül, csak hogy lássam mi a különbség. Nos mondhatom ... TÖLTSÉTEK A FRISSÍTÉST .. a frissítéssel a játék LENYÛGÖZÕEN néz ki .. a textúrák õrületesen részletesek és a világítás csúcs szuper.. A sztori is nagyon jó eddig. Õszintén remélem, hogy a ModerWarfare3 is fasza lesz, már ha szándékukban áll bennmaradni a fegyverkezési versenyben lol.

Már egész korán ellövik mikre képes a frostbite engine, nevezetesen egy épület rászakad egy fickóra lol

Eléggé sokféle fegyver variációval találkoztam ez alatt a rövid játék alatt. A kolesz szobámban toltam egy rakás COD fanboy haverommal és bizony elcsöppent az álluk amikor elindítottam a 130 centis LCD-men.

Akik eddig sírtak a béta grafikája miatt, nem kell hogy aggódjanak. Elõször is mert le volt skálázva a grafika, mert azzal még a szerver terhelést tesztelték. Csak elképzelni tudom hogya fog majd kinézni ez PC-n (ezek szerint BOXON vagy PS-en nyomta a gyík 😊 Mást se csinálok már amint hazaérek melóból, csak tolom ezt a cuccot, szóval nyugodtan kérdezzetek. Ha lenne rá lehetõségem, csinálnék egy live stream-et, de nincs :-( "

<#papakacsint>

TDC Geronimo

TDC Geronimo

vki
#110222 || #110221:

Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor majd kezdek rá spórolni 😊. Okosítani ezt meg már nem szeretném ^^.

ACER Aspire 5738ZG