XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
A medve nem játék.
dashbord frissítve van, lehet neki valamit baszni, hogy lejátszon minden avit?
Yo, Bitch!
Nálam eddig 10/9<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Mert nekem valahogy úgy tûnik hogy erre több figyelmet szenteltek mint az elsõ résznél.
Ott nagyon az volt hogy megyek az ölök és közben nem történik "semmi"
Itt meg kidolgozottab a történetvezetés. Szerintem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
PC-n legalábbis nem láttam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ez valakinek nem ismerõs? 😛
Régi hype-trailer? Beidõzitettem ahoz a részhez.
Ez jól hangzik, bár sok az 1200MP érte azért.
"Gears of War 3 - DLC-vel Locust bõrben
Az elõzményeket taglaló egyjátékos DLC-t kap a trilógia záró darabja.
2011 leggyorsabban fogyó játéka, ez az a cím, amivel egyelõre még büszkélkedhet a Gears of War 3, de mindenki tudja, hogy minimum egy földönkívüli inváziónak kell bekövetkeznie ahhoz, hogy idén megszakadjon a hagyomány, és ne az aktuális Call of Duty (most épp a Modern Warfare 3) tarolja le a piacot.
Még a játék megjelenése elõtt meghirdette a Microsoft a Season Pass programot (már a Forza 4 játékosai is élhetnek vele), ami lényegében azt jelenti, hogy elõre megvásárolhatjuk a DLC-ket, de kedvezményesen, a normál ár kétharmadáért. A Gears of War 3 esetében ez összesen négy DLC-t jelent 2400 MS pontért, vagyis 30 dollárért.
Az elsõ csomag, a Horde Command Pack november elsejétõl lesz elérhetõ 800 MS pontért, ha külön vásárolnánk meg, és három multiplayer térképet (Blood Drive, Rustlung, Azura), védelmi fejlesztéseket a Horde 2.0 játékmódhoz, valamint multiplayer karaktereket kínál pénzünkért cserébe.
Ennél jóval érdekesebb azonban - legalábbis számomra - a december 13-án érkezõ 1200 MS pontos RAAM's Shadow, ami három órányi egyjátékos élményt ígér, 6 multiplayer karakter és egy fegyverskin szett mellett.
A kampány története nem sokkal az E-Day, vagyis a Locust horda felszínre törése után játszódik. Michael Barrick bõrébe bújva kell Zeta Sqaud többi tagjával (Minh Young Kim, Tai Kaliso, Alicia Valera) összefogva kell segítenünk Ilima City evakuálásában, miközben mindenfelõl szorongatnak bennünket RAAM tábornok (a Gears of War utolsó fõellensége) csapatai.
A hab a tortán, hogy rövid idõre RAAM felett is átvehetjük az irányítást, és az õ szemszögébõl vezényelhetjük a támadást.
Mindkét DLC 250 Gamerscore-ra való achievementet is tartogat azok számára, akiket lázba hoz az ilyesmi."
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És x360 fényekkel mi a helyzet megcsinyáták?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

" Visszatértem csírák (szabadfordítás 😊 ... Nos néhány korai észrevétel, válaszként a kérdésekre
Igen ez egy végleges 2 lemezes példány, megnézhetitek a gamertag-emet, ha nem hisztek nekem. A multi nem mûködik .. Engem mondjuk nem zavar és a haver, aki szerezte ugyanígy volt. Szóval csak a single-t nyomom.
Van egy lehetõség egy 1.7 (vagy 1.8, nem emlékszem) grafikai frissítésre. Annak ellenére amit az emberek hisznek, a játék királyul néz ki nélküle. Elkezdtem anélkül, csak hogy lássam mi a különbség. Nos mondhatom ... TÖLTSÉTEK A FRISSÍTÉST .. a frissítéssel a játék LENYÛGÖZÕEN néz ki .. a textúrák õrületesen részletesek és a világítás csúcs szuper.. A sztori is nagyon jó eddig. Õszintén remélem, hogy a ModerWarfare3 is fasza lesz, már ha szándékukban áll bennmaradni a fegyverkezési versenyben lol.
Már egész korán ellövik mikre képes a frostbite engine, nevezetesen egy épület rászakad egy fickóra lol
Eléggé sokféle fegyver variációval találkoztam ez alatt a rövid játék alatt. A kolesz szobámban toltam egy rakás COD fanboy haverommal és bizony elcsöppent az álluk amikor elindítottam a 130 centis LCD-men.
Akik eddig sírtak a béta grafikája miatt, nem kell hogy aggódjanak. Elõször is mert le volt skálázva a grafika, mert azzal még a szerver terhelést tesztelték. Csak elképzelni tudom hogya fog majd kinézni ez PC-n (ezek szerint BOXON vagy PS-en nyomta a gyík 😊 Mást se csinálok már amint hazaérek melóból, csak tolom ezt a cuccot, szóval nyugodtan kérdezzetek. Ha lenne rá lehetõségem, csinálnék egy live stream-et, de nincs :-( "
<#papakacsint>#papakacsint>