176617
banner
  • davidka003
    Na úgy néz ki pótolom a lemaradásomat, rendeltem 3k-ért egy hibátlan első kiadásos, Darksiders játékot. :)
  • arty
    szerencsére szingliben csak a saját szórakozását teszi tönkre :)
  • Tinman #123148
    Valójában csíter vagy.
  • vg
    Páncélokat, kardokat, ruhákat, íjakat társaknak... kommandósok vagyunk, aprítunk. :)
  • DarkSector
    Xbox 720 GTA - Vice City.

• DarkSector
    Legelőször az övé lehetett volna az utolsó szó ha nem engem szapulna a kommentben.
    Ahogy a többi vita esetében is.

Juteszembe mondod ezt úgy hogy nemrég írtad kommentben hogy "dark elment" és hiányoltál....:D
  • Harlekin
    Nincs kedvenc game pont azért,mert mind 1 kaptafára készül!De kérdésedre válaszolva pókember nagyon tetszett gondolkodás nélkül állnék neki,ha még 1 szer végig kellene játszani,tegyük fel 1 acsi végett!De szerintem csak szimplán is végig nyomnám újra,ha nagyon nem lenne más és van még pár amit!
    Szokott lenni game ami "úgymond" várós,de ettől még nem nevezném kedvencnek.
    Nincs olyan játék teszem azt,hogy hónapokig csak azt nyomjam még a multit se.
  • Totti5
    Heroicon volt meg.
  • davidka003
    Halo: Reach Legendary-n azért megvolt neked remélem, az alap. :D
  • Totti5
    Én simán elfogadom Harlekin munkásságát, mert az én szememben ő HARDKÓR! Most hogy miért csinálja az más kérdés... ha élvezi akkor csinálja. Aki 1000Gkre játszik ki játékokat és többször nekifut, s legnehezebb fokozatokon is azok skilled gémerek... én sajnos béna vagyok ilyenhez. Sok esetben a hard fokozat is kifog rajtam, nemhogy afelett, ráadásul még közben acsikat is vadászni... túl komplex:D
  • Totti5
    A legtöbb címnél nincsenek nagy eltérések látványban ( álltalában kimerül annyiban hogy nagyobb felbontás és szebb textúra ). MEnél mondjuk a fizikszel megvásárolt effektek kicsit dobnak a látványon PCn.
  • arty
    de nem az a gond, ha a kedvencedbe 40 órát teszel bele, hanem, hogy egy pókemberbe is :D (vagy az ekkora kedvenced? :O nemá' :)) )
  • Seth
    Egy valamivel nem volt gondom abban a játékban, mégpedig az arannyal. Nem is tudtam elkölteni azt cirka 1,2 millát ami a végén maradt, mi a fenét vettél belőle ? :D
  • vg
    Dragon's Dogma-ban felnyomtam savegame editor-ral a Gold-ot 9 millióra, így már kurva jó cuccokat lehet venni. :)
  • lucifer9393
    Lesz az, lesz az. Mondták, hogy tervezik a folytatást :) Alig várom.
  • davidka003
    Mirror's Edge boxon is tök jó.
    Szerintem a grafika van olyan, mint PC-n és az irányítással sincs bajom, esetleg a gombkiosztás lehetne más. Lenyomtam 3 pályát, szép és jó, kár, hogy nincs folytatása.
  • Harlekin
    Na látod ezét van az,hogy mennyire mások vagyunk.
    Neked a kedvenced a GTA 4-5.Viszont Én akkor se játszanék vele ha tudnám, hogy 40 óra alatt 1000 G re lehetne csinálni.
  • Harlekin
    Mint ahogy Te is képtelen vagy befejezni bármi eszmecserét amibe nem neked lesz az utolsó szavad!
  • Moby
    Amúgy az ilyen esetekre is kurvajó az SG extension, akinek még nem lenne fent. Már rég volt kullancsom, teljesen elfelejtettem hogy erre is jó, de most, hogy előkaptam megint, tud ezen egy vagon jópofa featuret
    Chromeosoknak ehun e. A többi meg majd megkeresi :P
  • DarkSector
    Végre THX.
  • Moby
    No akkor problem solved :)
  • 0Diaz0
    Fején találtad a szöget. Az van.
  • Moby
    Ha esetleg az előbbi téma lecsengése van: nyugika, elejét vettem a vergődésnek, tiltólistán van, az egyetlen mód hogy írjon a privát.
    Isten áldja az SG extensiont :)
  • 0Diaz0
    Kérdezd a gyártókat, a hibáról.. de én befejeztem itt az offot..
  • DarkSector
    Miért nem lehet csak úgy simán befejezni?
    Vagy úgy irkálni utólag hogy ne emelné ki magát úgy mint felsőbbrendű lény?
  • 0Diaz0
    ne reagálj rá,és befogja fejezni.. = problem?!
  • DarkSector
    Ennek a trollnak mond, ne nekem, az előbb 2x-ra hittem azt hogy befejezte.
    Nekem utólag ne irkáljon gúnyos megjegyzéseket.
  • 0Diaz0
    Privátban!
  • DarkSector
    "Szakmai vitát szakmát tudó emberek tudnak folytatni. Ebből most csak egy volt"

Jah megint kezded.
    Te meg voltál a troll, aki azt hiszi magáról hogy szakember, és egy nagy csatlakozót sem lát még annak ellenére sem hogy állítólag ezekkel dolgoztál.
    Szóval ha 1 szakmai embert hittél a kettőnk értelmetlen társalgásában, akkor köszönöm a megtisztelő gondolatot, de nekem nem kellett szakmai tudás hogy lássam a csatlakozókat a PI-n.
    Érted nekem szemüveg nélkül is látható.
  • Moby
    Jah, és egész nap abban az önátbaszásban voltam, hogy az holnap van.
    Pedig nem. Az kurvára szerdán van
    Kb. 1 hónap után lesz bekapcsolva a box*. Azt sem tudom mit játszottam rajta utoljára.

*nemigaz, belepróbáltam a basszdeffektegybe, de ződet hánytam, és pécén tolom inkább. Pontosabban nótbúkon.
  • Moby
    Szakmai vitát szakmát tudó emberek tudnak folytatni. Ebből most csak egy volt, de mivel a figyelmeztetésem ellenére csak alászaladt, elvittem az egészet a magam szórakoztatására, és hát jelen esetben ez volt a legnagyobb közös nevező.
    Bocs attól akit ez zavart, igyekszem nem felhasználni a totyikot önző célokra, de azt is meg kell érteni, hogy a kísértés nem kicsi :P
  • arty
    40 vagy több órát én max a kedvenceimre tudok szánni, tehát NEKEM egy sima pokemberes bohóckodásból irdatlan sok lenne :)

(battlefield2, midnight club la, forza2, forza3, forza4, gta4, gt5 - ezekkel játszottam több, mint 40 órát)
  • Waczkor
    Deadlight?Remélem tényleg jó lesz és kellően hosszú is,ign-es review alapján nem lesz vele gond.
  • davidka003
    Nem a vita zavar, hanem, hogy annyi az egész, hogy:
    -hülye vagy
    -olvass vissza
    -nem olvasok vissza te vagy a hülye
    stb...
    Jó vitákat én is szeretem.
  • Moby
    Aug 1.
    Betárazva.
  • Waczkor
    Ez valóban nem egyedi eset.Elég gyakran van 100 új üzenet,ennek 90%-a egy embertől van és nem egyszer volt már ehhez hasonló vita,ahol ment a magyarázkodás,félreértés,másik okítása.

Lassan csak vége lesz,ha más nem jön valami játék és akkor arról megy majd a téma:)
  • lucifer9393
    Én mondjuk speciel élvezem, ha az emberek egymással vagdalóznak. Miért kéne ezt privátban folytatni... hiszen már az ókori Rómában is tömeg előtt mentek a gladiátor harcok. Sőt, továbbmegyek, ez itt egy fórum, és ugye az ókori Rómában ott zajlottak a nagy viták. Itt ennek a helye, kérem
  • Moby
    >de bejövök és nem szól semmiről egyik hsz sem.

No ez azért annyira nem kirívó eset itt
  • 0Diaz0
    Köszi..
  • DarkSector
    Legalább ebben egyetértünk.