XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
tudtommal az új nem "okosítható"

itt a fórumon kettõnknek is volt gondja hddvel, de amúgy megbízható
DarkSector
Nincs hiba.
Megbízható mind.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vki
Sziasztok!

Elég régen volt már XBOX-om, ami okosítva volt, plusz meg is adta magát, szal inkább eladtam. Most megint szeretnék venni egyet, de eléggé le vagyok maradva a témáról, illetve ez alakalommal már szeretnék a világos oldalra állni 😊.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy ez a SLIM mennyire megbízható? Jellemzõ még rájuk a RROD, vagy másik hiba jelnetkezett?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Zoli

ACER Aspire 5738ZG

<#wow2> köztünk vannak! <#alien>

-tRs-Landor

DarkSector
Ez egy kódolt üzenet.
Direkt kis rétegnek szól, a célközönségnek.

😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

magyarul beszéjjé'! 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
I'm back...Some early impressions responses to your questions

Yes its a retail 2 disk copy, you can check my gt now if you dont believe me. MP dont work right now..It isnt letting me and my friend who got the game for me went through the same thing. So I am just playing SP.

There is an option for a 1.7 (or 1.8 dont remember) graphical update. Despite what people think the game looks great without it. I started without it to see if there was a difference. With that said....DOWNLOAD THE UPDATE..with the update the game looks AMAZING..textures are insanely detailed and the lighting is top notch.. The story is really good so far. I honestly hope that MW3 is great if it intends to keep up in this arms race lol.

They are doing alot of things early to really show off the frostbite engine, namely a building collapsing on a dude lol

there has been alot of weapon variety that I have seen so far in my short play. I was playing it in my room with a bunch of my COD fanboy friends and their jaws dropped when I fired it up on my 52 inch lcd.

People who complained about the graphics on the beta need not worry. First of all they dialed down the graphics as they focused mostly on server stress testing. I can only imagine how this thing will look on pc. I am doing nothing once I get home from work other than playin this bad boy so feel free to ask some questions. If i had the pvr thing I would do a live stream but i dont :-(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

😊)

-tRs-Landor

DarkSector
igy is értelmezheted.😄

DarkSector
volt már.
Linkeltem. 😊

lol

-tRs-Landor

szega96
már volt

valakinek van még dead rising 2 ?😄D

szega96
Mármint hogy a Codnak olyan szar h eltörpül mellette a Bf <#pias>

szega96
Jah értem, úgy értelmeztem, hogy ha kipróbálja a codot akkor a battlefield irányítási problémáit el is felejti.

DarkSector
Asszem pont ellenkezõleg kell értelmezned amit írtam. 😄
Mivel én mindigis azt hangoztattam hogya legfaszább irányítás a cod-okban van.

Renjike
mi ronda mint a bûn? XD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

" asszem ez az irányításprobléma lesz az uccsó ami eszedbejut." <-- nincs vele probléma. Csak most ezt valamiért nem sikerült dekódolnod 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

szega96
miért?A Cod irányításával mi a problémád?

DarkSector
Sokszor a motor végett van, nem mindig azért mert keveset változtatnak rajta.

Vannak grafikus motorok amiken szörnyû az irányítás, de nézd meg a "konzol portos" Call of Duty részeit...asszem ez az irányításprobléma lesz az uccsó ami eszedbejut.

zaki
Nem tudom játszott-e valaki a Shadows of the Damneddel, de egész korrekt cucc. Mondjuk nem valami hosszú, de épp elég.

- "butított konzolport" -- PC-n egér + bill.-el irányíthatatlan (vagy komoly kihívásokkal küzd) és ronda mint a bûn

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Macccy
4 a szám?
Zsilett !
Kösz

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
A multiplatform játékok átlagos végigviteléhez szükséges idõmennyiség konzolokon X óra, PC-n X+1 óra ...
... abban az egy órában állítgatja - ún. "fájn tyúnolja" - az egyszeri PC tulajdonos az Advanced Settings alatti értékeket és indítgatja újra a video és audio engine -t! <#pias>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
4

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Szerintem olyanra értette hogy a pc-sek töbségének több kell mint ami a konzolos game.
Csak 2 nem is olya régi példa kijött a Crysis 2 és pc-re késõbb textúra pakkot adtak ki hozzá mert hözöngés volt.
Most ugyanezt eljátsszák a rage-el is hogy kb semmit nem lehetett a grafikán állítani.Könyörgöm nem konzol a pc had állítgassunk már grafikát.

Next PC upgrade: 2022

Macccy
Más: emberek! A HALO Reach -et hányan lehet tolni egyszerre Online Co-Op ? Tudja valaki?

Macccy
Gondolom úgy értette, hogy butított az õ képzeletük szerint. Mert amióta a konzolok népszerûek és a fejlesztõk sokat fejlesztenek rájuk, azóta hallom, hogy "buta konzolport" minden aminek nincs developer konzolja, nincs 200 soros legördíthetõ Player Stat ablaka és nincs legalább 25 állítható feature -t tartalmazó Advanced Settings -je a Video beállításokon belül. <#beka2>

Totti5
Hol butított egy pécés port?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jaka923
Legalább a PC-sek fellélegezhetnek egy játék erejéig, hiszen gyakorlatilag csak butított konzolportokat kapnak kézhez. Ennyi jár nekik is.

Bil Ur Sag
Lassan az NG2 végére érek. Szerintem bele kezdek Master Ninja fokozaton is. Amikor Elizébet a játékosra szabadítja a két hatalmas "sárkányt" az nálam bekerült minden idõk három legnehezebb bossharca közé. Lehet hogy no.1. Brutális. Az utolsó 2-3 Test Of Valor könnyû volt. Sõt. Ha bele gondolok az 5. Test Of Valor-ba akkor szinte elenyészõek voltak. A level dizájnért piros pont jár a készítõknek. Minden percét élveztem ennek a fantasztikus játéknak. Még akkor is ha idõnként csúnyán nehézre sikeredett. Eléggé várós lett a harmadik rész.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

oh. i'm.. oh.

-tRs-Landor

Renjike
+ szar grafika.. eléggééé PC bétáb an akármilyenre állítod normálon fog futni a játék és 9000 szor szebb mint ps / xbox béta.

Carbonka
Maximum 24 player.

miért boxon mennyi lesz a max player?

-tRs-Landor

Carbonka
Nagy pályák, kevés player.

miért nem? <#fejvakaras>

-tRs-Landor

Renjike
mért lenne szánalmas? sztem fasza map 😊 de mostmár hogy láttam mind a 3 bétát végképp állítom h a játék nem konzolra való.

Harlekin
A gyorsulás és lassulás szimulálását végzi a gravitáció ezáltal.
TDC Geronimo
MY BODY IS READY

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Szerintem is szánalmas, de ez PC. <#miaz>

Muttley
DarkSector,
THX, h megnézted a Resi 4-et 😊
neked is, Seth

Just do it :)

Jópofa, de lefelé és felfele minek mozog?
grebber
Még fejlesztenek ps2-re is?

Next PC upgrade: 2022

Waczkor
Hát igen😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
THX.

Hosszú évek után ez az elsõ hogy hibázok...😄

Ez kecijó, idevele!!!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3