XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
szerintem lehetne valai hardcore nehézségi fokozat amikor tied a repülõ .... meg hogy ha amúgy is benne lenne legalább megtanulnának vezetni és nem multiban lopkodnák , noobkodnának...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

tegnap néztem pár reviewt meg ilyesmi Batham Arkham Cityrõl, hát valami eszméletlen durva - a grafika a látvány, hangulat, az egész város ettõl jobb Batman játékot nem is lehetne kívánni 😊 1 demoval játszottam, kár h ennek nincs demoja, meghát ha bele is vágnék majd egyszer elõtte az Arkham Asylumot kéne kitolni, dehát 1000re ha joltudom nem éppen könnyü 😊

Seth
ez egy bullshit, hogy angolosan fejezzem ki magam 😄
A casual nem tudna jobbra balra dõlni és fel le emelkedni? Nemár

Éppen most , hogy a HAWX sorozat, az új Ace Combat mennyire casual lett egyesek szerint?

PSN ID.: Beegabor

Totti5
<#zavart2>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Casual közönség miatt nem lehet singlebe odaadni a repülõ teljes irányítását a playernek. 80%a lezuhanna 10 sec után és fikázná az egészet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Repülõs tényleg fasza az elején,a felszállás baromi jó,de eléggé lelombozódtam,hogy néha kell csak valamit puffogtatni, amúgy csak ülsz és nézel ki az ablakon, ami elég látványos, de kicsit sem izgalmas.

Renjike
dead rising off the record milyen?

Renjike
BF3 nak így is a multi lesz az erõssége akármilyen fasza a kampány ... én is bele bele néztem a repülõs kapmányrész iszonyat fasza meg az éjszakai város ami még anno trailerben is bennevan ... ezek iszonyat hangulatosak a többi meg csak jó.

Seth
Nekem ez ezerszer hangulatosabbnak tûnik, talán mert a BF3-mat már most játszom és semmi extrát nem mutat 1-2 jelenettõl,pályaszakasztól eltekinte. A sztori tálalása blõd (Black-ben már eljátszották tök ugyanezt). Lehet hogy az MW3 egy egyszálon futó script rengeteg, de sokkal monumentálisabb részeknek nézünk elébe, mint BF3-ban. Olyan mint egy fasza pörgõs akciófilm, csak remélhetõleg minimum 3x hosszabb lesz.

Waczkor

Nagyon kevésnek érzem,biztos így is megint rekordokat fog dönteni,de még ha eltekintünk is a grafikai különbségektõl,a bf trailer sokkal de sokkal hangulatosabb volt.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Marci0115
csak xbox vinyóra lehet feltenni, belsõre,külsöre meg pendrive-ra nemlehet

TDC Geronimo
Ez meg offscreen a HD textúra packel. Aki megveszi eszébe ne jusson az, hogy nem telepíti fel HDDre, mert anélkül nagyon gáz, azzal viszont nagyon jól néz ki.

TDC Geronimo
Csak bele- belenéztem spoiler miatt. Boxos kampényból

Totti5
Silent Hilltõl eléggé elment a kedvem a privjúk alapján. Nem lesz benne lõfegyver! szék lábával kell majd kalapálni az ellenfelet😞 ami persze állandóan el fog törni. Grafika sem lesz méltó a sorozathoz, pláne egy generáció végén kiadott résznek állejtõsnek KELLene lennie, és az optimalizációban sem bízok túlságosan. Miért nem belsõs japók csinálják?😞(((

Lesz még:

BioShock Infinite
Assassin's Creed: Revelations
Darksiders II
Elder Scrolls V: Skyrim
Hitman: Absolution
Max Payne 3

Ezeket mind konzolon mutogatták eddig és az ember álla leesett a látványtól...

Muttley
ja-ja
x360 graf orgiából a Forza 4 mellett, ott a Resident Evil 5, Metro 2033
szóval vki tud és vki nem
btw
idén év elején (!) kezdte keresni a Microsoft a nextgen fejlesztõket
szóval van még bõven kraft az X360-ban
jövõre ilyen címek jönnek:
Metro Last Light, Far Cry 3, Sniper Ghost Warrior 2, Sniper Elite 2, Witcher 2, MGS: Rising, Mass Effect 3, Silent Hill Downpour, Ninja Gaiden 3
a new gen, pedig
amolyan MS módra úgyis eleinte tele lesz gyerekbetegségekkel
játékok sem lesznek még rá annyira
hooray for x360 😊
és végül, baromira örülök, hogy rengeteg fejlesztõ elsõdleges platformnak tekinti az X360/ PS3-at, és kettékakálják a PC-sek nyávogását
mert már a konzoloké nagy felvevõ piac

Just do it :)

Harlekin
Én is ezt írtam!<#nevetes1>
Az igényesség és a látvány nem szorosan 1 és ugyan az!Ezért a PC rész amit írtam az állja a helyét.Az viszont az nem állja a helyét,hogy itt mindig úgy van emlegetve a box a PC mellett mintha az jobb lenne és többet tudna!Ne adjanak ki 3 évente uj konzolt,mert nincs értelme és képtelenség is!Ezért szerintem nem is lesz következõ legalább is így ahogy most van!<#kacsint>
Totti5
Minden csak a fejlesztõkön múlik. Aki 6 éve béna volt, az most is az és 6 év múlva is az lesz lásd Black Box NFS Run. Aki meg AAA++++ csinált az most is képes volt látványosan fejlõdni lásd Turn 10. Ennyi erõvel 3 évente adjanak ki konzolt... ez nem pécé és nem attól lesz egy játék jó és igényes vagy szép, hogy pár effektel többet látsz a képernyõn, meg közelrõl élesebb a textúra.

Lehet itt leszólni az Alan Wakét hogy nem 720p és szarok a textúrák... van benne igazság és látszik is persze, de összességében mégis az egyik legszebb játék ebben a generációban, akármelyik platformot nézzük a többi exluzív címekrõl nem is beszélve. Pécén milyen exek vannak? azt hogy a NFS Runt feltolod extrém HDba csúcsvason, még a játék nem lesz szép és igényes.

Renjike
megint jó kis 3 leddel vagy hasonlóval én várok 1 évet aztán veszek 😄 vagy 2-t 😄...

Harlekin
Ezen a fosládán semmi nem húzható ez pont ugyan annyit tud mint 6 évvel ezelõtt.Az már más perspektíva,hogy olyanok voltak a gamák amilyenek.Mert nem használták ki a vasat!Akkor megelégedtek a parasztok ezzel is.Most 6 év utánn elértünk oda,hogy a középszerû Gamák ugyan úgy középszerûek maradtak.Az úgymond AAA gamák szintén csak a nevük miatt agyon vannak reklámozva és a nevük adja el õket.Ezt a szerencsétlen BF 3-t is keresztbe lenyeli a PC látványba.Még a csodássan kitalált lemezrõl feltelepíthetõ HD pakkal együtt is.És ha azt nem teszed fel-persze csak ha van hdd a boxon! akkor értelme sincs a összevetésnek.<#kacsint>
Totti5
"nyilván 80-100 lepedõ körüli áron"

Jó lesz az minimum 120-130 körül indulásnak, annyi volt a 360 is.

2012ben bejelenthetik E3on és kihozzák 2013 év végén, de ha 2013as E3on jelentik be az sem gond. Jövõre jön egy Halo 4 360ra ez szinte biztos, így új gép biztosan nem lesz még, de hát jövõre is annyi játék jön, annyi lett elcsúsztatva, hogy elképzelni sem tudom miért kellene új vas ide és mi értelme lenne bedobni.

Macccy
Erre igazából ha jól tudom nincs tapasztalat, mert a MS az elõzõ Xbox -nál "kénytelen volt" gyorsan beszüntetni a gyártást és mielõbb kihozni a next-gen gépet (a gyártástechnológia problémák oka) ... asszem valami komoly összeveszése volt akkor az nVidia -val és bontották is a szerzõdést a GPU -kra, emiatt gyakorlatilag a gyártás véget is ért azonnal, de javítson ki bárki ha nem jól tudom.

A kérdés az, hogy majd most amikor - feltehetõen - nem zavargássza senki és az AMD -vel jóhaverság van, meddig fogja még árusítani a 360 -ast és a hozzá való cserealkatrészeket a cég ... Na meg 1-2 játék még esetleg?

De ez még nagyon távoli dolog ... <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Mivel friss tulajdonos vagyok remélem minél tovább fogja kihúzni.<#smile>
Egyébként az új gép kijövetele után meddig szokott lenni még szerviz és alkatrész-utánpótlás?
Macccy
Szerintem is van még 2 jó éve BIZTOSAN ennek az XBOX -nak. 2013 júniusi E3 -on majd bejelentik a 360 utódját, aztán valószínûleg karácsonyra a boltokban is lesz a következõ nagy vas - nyilván 80-100 lepedõ körüli áron. Írtak is ilyesmi elképzeléseket elemzõk a ciklusra vonatkozóan ... Abban személy szerint én nem hiszek, hogy ennél elõbb kihoznák, mert ahogy írták is, a jelen generáció - bárki legyintsen is lemondóan - még mindíg húzható, elbírja a PC -vel párhuzamos fejlesztéseket is 30-60 fps -en is, még akkor is szépen, ha az utolsó 2 évben némely címekben esetleg textúra részlettességben lassan alulmarad (!) Plusz a hosszabb ciklus is jobban megéri a két nagy gyártónak, így az õ érdekük is ez ...

Ezért is írtam, hogy le vagyok nyûgözve, nagyon szép amit tud most is. A Battlefield -re is öröm ránézni, filmszerû, éles, gyors.
Csak azt bánom kicsit, hogy nem vettem már 2010 elõtt BOX -ot ... <#taps>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Akkor abban a két évben simán lehet akár még 20 nagyszerû játék!<#wave>
robotnyk
tippem szerint 2 év. az epictõl olvastam nemrég, hogy 2014ig szeretnék használni ezt az unreal enginet (mondjuk relatív hogy "ez", mert folyamatosan fejlesztik), szóval az kb passzol is az átmenetig
Renjike
2

Nézve a mostani nagyszerû felhozatalt, a Kinect sikerét, szerintetek hány év lehet még benne az XBOX360-ban?
robotnyk
nagyobb nyílt területeken, és cutscenekben is stabil a frame rate

ez nyilván csak személyes vélemény, és szubjektív összehasonlítás 😊
Seth
Ez mibõl látszik ?

robotnyk
ami eszméletlen, hogy a Batman sokkal jobban használja az Unreal Enginet mint a Gears 3, pedig az "belsõ" fejlesztés 😊
a.carkey
Jaj bocs. 😊

A medve nem játék.

Macccy
'ssszátokmeg srácok most nézzetek végig ezeken a videókon! Batman, Battlefield, ModerWarfare ... ESSSSsssszméletlen szerintem, amit még mindíg ki lehet hozni ezekbõl a vasakból szolid 30-60 fps mellett és ezek még multi címek is. Fantasztikus. Csak kapkodom a fejem még a Forza 4 -ben most is, de már itt dübörögnek ezek és akkor amik még jönnek idén, jövõre ... <#eljen>

A 720p -s BF3 BOX videón a textúrák is bitang élesek, biztos feltelepített full install.
Meg fogom nézni PC -n, mert egyelõre nem vásárolom meg, már bevallottam korábban ... de nem hiszem, hogy egy percig is fanyalognék majd, amikor átülök majd a BOX elé, annyira jó lett!

DarkSector
Nekem az elsõ se ment fullon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
ez az új batman amilyen jól néz ki olyan kicsi a gépigénye 😮O azt hittem nem fog fullon menni pedig megy 😮

Renjike
nagyon király lesz . fõleg a multi késöbb tuti beszerzem 😊
a Cod meg hozza a single player szintet (Y)

DarkSector
Az szar, direkt 90%-a belsõ terep...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
wow

Totti5
Korrektnek tûnik. Jó lenne látni nappali nyílt terepet.

Totti5

DarkSector

Renjike
az a béta 2010 Decemberi státuszú volt amit a konzolosok kaptak ... PCsek kaptak frisset. hát sokkal jobb is volt 😄

Renjike
Itt vannak a poszterek meg van még eg Lineage 2 C mmorpg poszter is de azt bátyámnak adtam 😊
a képen azért látszik mennyivel nagyobb a gearses poszter 😄D ekkora posztert én még nem is láttam :SS
a batmanos az az elõrendelõi poszter (másik oldala dzsókeres 😄 )

elsõ
második
harmadik
negyedik
ötödik

Volt poszterfolgalós dolog facebookon jó sokra ráírtam , de 3 poszter nemvolt AC 2 , Rayman , Narnia hát ezek közül csak az AC-t sajnáltam 😄 az AC ért kaptam egy AC brotherhoodosat , a másik 2 ért pedig a Batman , Gears of War.

huh jo ez a bf3 😄, kár h a béta csalodást okozott, utánna nem néztem rola már semmilyen videot, most véginéztem ezt a repülös missiont, meg a launcht trailert is, nagyon ott van...aaaaah, de a multi a kérdés, a nagy kérdés 😊

nekem is kellene, muti mar meg milyen, hogy szerezted 😊

Renjike
hát egy kicsit , ezért fél órát ott kelett maradnom takarítani <#mf1>

Muttley
rakd ki a Teve utcán az üvegajtóra.. <#vigyor1>
nem mondtad - végül behugyoztááá vagy sem? <#nevetes1><#idiota>

Just do it :)

TDC Geronimo
na itt van végre rendes direct feed HD az elsõ 10 percbõl. Boxos

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Macccy
Tudják mi kell a kölköknek ... <#crazya>