XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A casual nem tudna jobbra balra dõlni és fel le emelkedni? Nemár
Éppen most , hogy a HAWX sorozat, az új Ace Combat mennyire casual lett egyesek szerint?
PSN ID.: Beegabor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nagyon kevésnek érzem,biztos így is megint rekordokat fog dönteni,de még ha eltekintünk is a grafikai különbségektõl,a bf trailer sokkal de sokkal hangulatosabb volt.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Lesz még:
BioShock Infinite
Assassin's Creed: Revelations
Darksiders II
Elder Scrolls V: Skyrim
Hitman: Absolution
Max Payne 3
Ezeket mind konzolon mutogatták eddig és az ember álla leesett a látványtól...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
x360 graf orgiából a Forza 4 mellett, ott a Resident Evil 5, Metro 2033
szóval vki tud és vki nem
btw
idén év elején (!) kezdte keresni a Microsoft a nextgen fejlesztõket
szóval van még bõven kraft az X360-ban
jövõre ilyen címek jönnek:
Metro Last Light, Far Cry 3, Sniper Ghost Warrior 2, Sniper Elite 2, Witcher 2, MGS: Rising, Mass Effect 3, Silent Hill Downpour, Ninja Gaiden 3
a new gen, pedig
amolyan MS módra úgyis eleinte tele lesz gyerekbetegségekkel
játékok sem lesznek még rá annyira
hooray for x360 😊
és végül, baromira örülök, hogy rengeteg fejlesztõ elsõdleges platformnak tekinti az X360/ PS3-at, és kettékakálják a PC-sek nyávogását
mert már a konzoloké nagy felvevõ piac
Just do it :)
Az igényesség és a látvány nem szorosan 1 és ugyan az!Ezért a PC rész amit írtam az állja a helyét.Az viszont az nem állja a helyét,hogy itt mindig úgy van emlegetve a box a PC mellett mintha az jobb lenne és többet tudna!Ne adjanak ki 3 évente uj konzolt,mert nincs értelme és képtelenség is!Ezért szerintem nem is lesz következõ legalább is így ahogy most van!<#kacsint>#kacsint>
Lehet itt leszólni az Alan Wakét hogy nem 720p és szarok a textúrák... van benne igazság és látszik is persze, de összességében mégis az egyik legszebb játék ebben a generációban, akármelyik platformot nézzük a többi exluzív címekrõl nem is beszélve. Pécén milyen exek vannak? azt hogy a NFS Runt feltolod extrém HDba csúcsvason, még a játék nem lesz szép és igényes.
Jó lesz az minimum 120-130 körül indulásnak, annyi volt a 360 is.
2012ben bejelenthetik E3on és kihozzák 2013 év végén, de ha 2013as E3on jelentik be az sem gond. Jövõre jön egy Halo 4 360ra ez szinte biztos, így új gép biztosan nem lesz még, de hát jövõre is annyi játék jön, annyi lett elcsúsztatva, hogy elképzelni sem tudom miért kellene új vas ide és mi értelme lenne bedobni.
A kérdés az, hogy majd most amikor - feltehetõen - nem zavargássza senki és az AMD -vel jóhaverság van, meddig fogja még árusítani a 360 -ast és a hozzá való cserealkatrészeket a cég ... Na meg 1-2 játék még esetleg?
De ez még nagyon távoli dolog ... <#wink>#wink>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Egyébként az új gép kijövetele után meddig szokott lenni még szerviz és alkatrész-utánpótlás?
Ezért is írtam, hogy le vagyok nyûgözve, nagyon szép amit tud most is. A Battlefield -re is öröm ránézni, filmszerû, éles, gyors.
Csak azt bánom kicsit, hogy nem vettem már 2010 elõtt BOX -ot ... <#taps>#taps>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ez nyilván csak személyes vélemény, és szubjektív összehasonlítás 😊
A 720p -s BF3 BOX videón a textúrák is bitang élesek, biztos feltelepített full install.
Meg fogom nézni PC -n, mert egyelõre nem vásárolom meg, már bevallottam korábban ... de nem hiszem, hogy egy percig is fanyalognék majd, amikor átülök majd a BOX elé, annyira jó lett!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a Cod meg hozza a single player szintet (Y)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a képen azért látszik mennyivel nagyobb a gearses poszter 😄D ekkora posztert én még nem is láttam :SS
a batmanos az az elõrendelõi poszter (másik oldala dzsókeres 😄 )
elsõ
második
harmadik
negyedik
ötödik
Volt poszterfolgalós dolog facebookon jó sokra ráírtam , de 3 poszter nemvolt AC 2 , Rayman , Narnia hát ezek közül csak az AC-t sajnáltam 😄 az AC ért kaptam egy AC brotherhoodosat , a másik 2 ért pedig a Batman , Gears of War.
nem mondtad - végül behugyoztááá vagy sem? <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
Just do it :)