176617
-
#123270 és ott is rombolható a terep?
pont azt irta totti, hogy ez is k jol néz ki, csak még emellett el is pusztítható :) -
#123269 Akkor minek kérdezted ha tudod? -
vg #123268 Bocs, de ma van 1. -
#123267 Holnap. -
vg #123266 Mikor jön Deadlight? -
#123265 Amiket felsorolt az vagy stratégia vagy ilyen felülnézetes kattintgatós hack and slash. Sehol egy jó TPS vagy FPS.
Starcraft 2/1-et végigszenvedtem a single miatt, bár ne tettem volna.
Pénzzabáló MMO-kat meg nem érdemes említeni, mert 4 ezres havidíjat a WOW sem ér meg.
-
#123264 Valakinek ez előny valakinek az. Én ezért mondtam le a PC-ről, csak ilyen rpg-k meg stratégiai játékok jönnek ki már rá csak. Amit én egyáltalán nem szeretek. -
#123263 Eladási adatokkal mit mérsz vagy mit tudsz meg!?
Azt,hogy mennyire volt jó a marketing...
Azt,hogy mennyire a megszokások emberei élnek a mai világba...
Elsődlegesen nem azt,hogy 1 játék jó vagy sem!
Attól,mert sok fogy belőle még nem egyenes következménye,hogy az a dolog jó is.
-
#123262 Hogy ne menjek messzire, Witcher 2 ... vagy a Risen 2 ugye csak a héten jött/jön ki konzolra (mondjuk ezért nem kár). Azt meg ugye ne nevezzük már nagy előnynek, hogy egy DLC 30 nappal előbb jön ki valamire? Az aztán semmilyen előnyt nem jelent más sokkal fontosabb ismérv helyett, 2x annyit mondok helyette.
De lesz még itt hamarosan SC2:Heart of the Swarm, Torchlight 2, Guild Wars 2, Dota 2, Planetside 2 (csupa 2 :), WoW Mists of Pandaria ... és még megannyi ... és akkor ami már megjelent idén az nincs is benne.
Na mindegy, menj olvasgass a nagyvilágról, addig Én nyomom tovább a Darksiders-t (a 2. rész előtt gyors befejezem) teljes magyarítással, 1080p-ben, PC-n X360 kontrollerrel ;) (megvan X360-ra is és PC-re is eredetiben) ... have fun :) -
#123261 Nem is a DLC-kre gondolt, hanem sima PC exkluzív játékokra. Ne próbáld meg őt is kifordítani. -
#123260 "a másiknak is megvan ugyanez az 'előnye'?"
Mégis minek van meg az előnye?
PC-nek milyen multi játéka van például ami vagy aminek dlc-i előbb jelennek meg pc-re? :P -
#123259 Mitől lenne előny mikor a másiknak is megvan ugyanez az 'előnye'?
Ráadásul teljesen szubjektív, hogy melyik exkluzív kinek előnyös (pl Nekem Haloval meg Forzával aztán semmit nem lehet eladni).
Úgyhogy inkább ne írj 'általánosságban' olyat, ami nem igaz ... mert amiket Te általánosságban írtál, azokat minimális ismeretekkel ugyanúgy el lehet mondani a másikra is. -
#123258 Ugyanazt írod amit én, és még mindig azt hiszed hogy ellened beszéltem meg hogy csináld másképpen amit csinálsz.
Ha meg számtalan konzolod van akkor tudod jól, akkor ennyit a dologról.
Részemről nem konzol vs pc téma volt.
Csak észrevételek.
De attól még hogy téged az exclusive cuccok nem érdekelnek, attól ebbe egyezzünk még meg hogy igen is előny...neked nem, de mivel én általánosságban írtam, ezért azt fentartom hogy előny. :)
Neked azért nem előny mert van mindened, de akinek nincs? -
#123257 20 éve egyszerre játszom konzolon és PC-n ... 20 évre visszamenőleg itt van minden létező konzol szépen eldobozolva (hadd ne soroljam fel, 1-2 kivétellel Minden). Ami elől van azok közül a TV alatt ott van a PS2, Wii, a PC mellett az X360, táskámban a 3DS, gyerek szobájában a DS Lite.
Nagyon jól el tudom dönteni, hogy miben jobb egy konzol vagy egy PC a másiknál. Per pillanat a még exkluzívként megjelenő játékok meg DLC-k minimálisan sem érdekelnek (DLC-k egyáltalán nem). De ha érdekelne is, megvenném a X360-ra ugyebár. A multiplatform címeket meg szépen lenyomom a PC-men. És ez az Én döntésem, mert Nekem így jó.
Az általad sorszámozott előnyök lehet Neked számítanak, Nekem nem. Kibírom az exkluzív boxos játékok nélkül. Ha előbb jön ki valami, kibírom az időkülönbséget (megjegyzem, nem csak itt jön ki előbb játék, lásd pl Witcher 2, Risen 2). Szóval egyik 'szabály' sem olyan szabály, ami bármiben befolyásolna. Na meg nem is örök érvényű 'szabályok' (lásd ellenpéldák). De ha már előnyök, akkor semmiben sem hátrányosabbak, mint a másik oldal előnyei, azaz a nagyobb teljesítmény (már a maximális felbontás miatt is megéri Nekem), olcsóbb játékok, irányíthatom konzolként meg egér+billel (egyik sem igényel külön támogatást), szintén exkluzív játékok (egyéni probléma ha valaki nem ismeri őket), jelenleg halkabb :)
Tehát kinek mi az előny ... akkor beszéljünk 'előnyökről', ha össze is tudjuk vetni a másik fél előnyeit ... esetleg igényeket is tudunk hozzá társítani. Az általad említett 'előnyök' egyike sem előny Számomra. Az már hab a tortán, hogy mindkettő itt van egymás mellett, szóval akkor és ahhoz nyúlok, amelyikhez akarok.
És az eredeti témából kiindulva: van egy hangos X360-am, amit vagy le tudok minimális ráfordítással halkítani, vagy nem. Nincs rá akkora igényem, hogy újat vegyek helyette. Maximum akkor tennék ilyet, ha kb 1:1-ben megúsznám. És nem a pénz miatt, megtehetném. Hanem azért, mert nekem nem éri meg, amennyit használom, miközben van egy jó PC-m is. Pedig itt van egy rakás játék is hozzá, bár soknak megvan a PC-s verziója is (eredeti). Ennyi, Ez az Én döntésem az igényeim és elvárásaim alapján.
Ha nagyon használni akarom, majd használom úgy ahogy van ... annak előnyeivel és hátrányaival.
További Konzol vs PC témába nem szállnék be, nem is annak szántam a megszólalásom, kiokosítást sem vártam, Én tisztában vagyok a két platform Számomra fontos tulajdonságaival. Azt hiszem a tetemes gyűjteményem is mutatja, hogy nem vetem meg egyiket sem.
Amint látom hirtelen elszaporodtak a hozzászólások, ehhez jó szórakozást :) -
#123256 Ebbe az autós dologba,hadd szálljak énis bele. Hasonlitgassunk.
Forza sorozat : FM1-4-et qrva sokan vitték, viszik is. Plusz jön a horizon,azt is sokan veszik,bár kicsit arcade-sebbnek tűnik. De meglátjuk!
TD sorozat : A TDU/TD-ban,csak a Test Drive Unlimited 1 vitte idáig a pálmát,mert a TD1-6 élvezhetetlen volt. TDU1 : Grafikailag nincs magaslaton,de sokan vitték anno , és mostis játszák. TDU2 : Grafikailag szép,elég sok újabb autó is bekerült a TDU1hez képest,de viszont itt ittvannak az oroszok,amik elrontják a játékot.. cheatelnek.MINDENHOL!
( mivel az oroszoknál,kb 1 nyalóka áráért kapsz tdu kulcsot )
A TDU2 eladása így visszaesett, páran visszamentek a tdu1be, de már nemveszik a tdu2-t,sokan visszavonulnak és etc.
Jaigen. Az Eden Games ( a játéknak a készítője ) CSŐDBEMENT! Nemvolt a TDU-ból bevétel, a tdu1-et meg nem árulják sehol!
Ez van a Forzában? Tudnak Cheatelni? Esik az eladás? NEM!
Szóval, bár ez nemtartozik az xbox vs pc témába,de gondoltam ezt megosztom.. szóval +1 az xboxnak! -
#123255 Engem már csak az érdekelne, hogy ugye az Infinity Ward tagok kiváltak és átmentek az EA-hez Respawn Entertainment néven. Na velük most mi van?
Mert 2 éve írták, hogy FPS-t csinálnak de azóta semmit nem tudok. -
#123254 Single-t azt nem érdemes a bfnél nézni szerintem.
Multija viszont ha rendes társaság van a serveren akkor baromi élvezetes.
Codot már képtelen vagyok játszani,idegesítenek a buzi perkek,az hogy semmi nem változott az elmúlt részekben,hangok számomra gyengék,storyt meg már akármennyire is epic meg látványos már nem hoz lázba.
Dice-t,EA-t se pénzelem szívesen,EA-t nagyon rühellem,de inkább őket mint az Activisiont.
-
#123253 Mondjuk nekem single-ben az MW3 jobban tetszett.
Gyakorlatilag:
MW1: 8 végigjátszás
MW2: 6 végigjátszás
MW3: 4 végigjátszás
Szóval picit tetszik csak a játék. :D
Ha lenne olcsón boxra itt is végigtolnám vagy 3-szor mindet. :D -
#123252 Amúgy ennek ellenére fura mert volt olyan hír régebben hogy x360-ra több BF3 kelt el mint PS3+PC...
Valaki tud mostani adatokat kíváncsiságképpen? -
#123251 Az ugye nem kérdés mennyire van lemaradva hw-ben a currgen mostanra.
Ettől viszont nagyobb baj a játékokkal van. A játékok teljessssen szét vannak baszódva :)
Há' hogy a faszba lehet 6 évig fejleszteni játékokat úgy, hogy semmiféle feedback nincs, hogy minden részletben jó az irány? Mer a marketingesek majd hozzáigazítják a trendekhez, széjjelbasszák 400 felé dlc-kbe, kitolt megjelenésekbe, hogy megtérüljön a kiadástenger.
Nekem a c64 vagy az amiga korszak nem tartott addig mint ez a generáció, de nagyságrenddel több jó játékot tudok mondani azokból a korszakokból, mint ebből a generációból. Fasza kis kreatív garázscégek tolták a kontentet, tök faszán lehetett monitorozni a mozgásokat.
Ez lehetett volna az XBLA, de csak nagyon kis részben lett az, mer beleszartak ebbe is, és inkább eltakarodott mindenki 400ft-os madárcsúzlit csinálni :(
Szét van baszódva, na. Most szét van baszódva, talán majd helyrejön :) Vannak jó cuccok, de ahhoz képest amennyi erőforrást szippantott fel ez az ipar az elmúlt 15 évben, valami sokkal-sokkal többnek kellett volna kijönni belőle az indulása alapján. -
#123250 Most hogy megvettem 2000ft-ért..én ritkábban, ha multira kérdezed.
De single-t warezzal nyomtam régen. -
#123249 Szintúgy jösz az ég és föld beszéddel...ami megincsak gyenge téma.
Én azt mondtam hogy nem akkora az eltérés, nem szebb a pc-stől, ahogy semelyik multiplatform sem, de a falra sem kell mászni tőle...Maxon játszottam én is nem olyan nagy durranás. -
#123248 Na igen, de játékról volt szó:) Gépem persze van box mellett. -
#123247 Hányan szoktatok bfezni pécén? -
#123246 Szép megfogalmazás és igaz is! -
#123245 És ki mondta hogy a PC ultrához kell mérni és hogy nem szebb? tudjuk hogy az ( meg amúgy is szarul van optimalizálva ez a fosbite 2 konzolra ) -
#123244 Megint jöttök itt a szar agyontömörített youtubes videó összehasonlítással. PCn sokkal jobban néz ki BF3, mint konzolokon, pont. Játszottam ps3on, boxon és tolom PCn ultrán is. Ég és föld... -
#123243 Volt hogy csináltam fényképet erről a repcsis részről, nem akkora az eltérés mint azt hinné az ember...
Viccet nélkülözve mondom ha nem 2 kimerevített képet tennél egymás mellé mozgás közben külön játszva nem biztos hogy könnyen mondaná valaki hogy a pc-s ultra az annyira nagyon ultra...:D -
#123242 -
#123241 PC-n erős gép kell ha a játék igényli, a minimum fps értéket kell figyelembe venni, az ingadozás végett.
Konzolon meg csak Start Game. -
#123240 Jah szerintem is. :D -
#123239 Mondjuk a BF3 ultra beállításon egészen elképesztő látványt nyújt,a repcsis pálya iszonyat szépen néz ki.Igaz konzolon nem láttam milyen. -
#123238 Bazze te 1 külön faj vagy,sőőőt szerintem csak szimplán 1 chat robot! -
#123237 Battlefield 3 volt nagyon no comment PC-n. 1-2 részen szépen ment a játék medium-max grafika közelében aztán csomószor volt olyan, hogy még full minimumon is alig bírtam játszani vele. Ráadásul indokolatlan résznél akadt be kegyetlenül ahol alig volt mit megjeleníteni. -
#123236 > Rájöttem már a lényegre.:)
Segítek picit: amit találtál az nem a nagy egyetemes igazság, pusztán az igényeid alakítottad praktikusan a lehetőségeidhez.
Másoknak mások a lehetőségeik, és az igényeik is. -
#123235 ja és még vissza van vagy 30 karakter megtalálása kb ugyan ennyi jármű.Plusz 80 darab mini kitt a 150 ből és vagy 110 gold kocka a 250 ből.Van mit guberálni... -
#123234 miaz hogy mindenki csak elbeszélget egymás mellett?
Bocs de én szembe beszélek a másikkal. :) -
#123233 PCn stabil fpst elérni? művészet már ha nem túlárazott 150-200+ géppel rendelkezik valaki, mert van az a szint ahol nem kell kompromisszumokat kötni, csak 3-4-5ször drágább mint egy konzol... konzolon be van lőve 30ra ( vagy 60 ra ) és azzal szépen végigmegy a játék ( persze van frém drop néha, de ha nem rossz az optimalizálás a játék 90%ban 30 frémen megy végig ).
PCn meg minden olyan jelenet után mész a menübe butítani ami kicsit is megviseli az fpst, mert lehet hogy elindul 50-60al, csak a következő pillanatban ahol már nem 1 karakter van hanem öt, ott meg 20-30. Így nem lehet normálisan játszani. Butítasz, állítasz és rohansz a menübe amint esik a frém... vicces dolog. Persze ez a 100-120 ezres PC.
-
#123232 Ezt a lagymatag szarságot ami most itt megy.Semmi igazi veszekedés,semmi izgalom,mindenki csak elbeszélget a másik mellet.ááááá már az SGbe se bízhat az ember!
Megyek is aludni mert esküszöm nektek,hogy a lego batman 2 altató hatású!
Hétvégén is 2 szer előfordult,hogy bealudtam rajta,de szó szerint -
#123231 Itt a terep, ilyen pályákat minden 2. shooter-be látok. :)