XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
4 fejezet GeoW3 "örületes" 4-es coop?
Csonti?
DEADLYRenijke?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
GeoW3-nál volt szoppancs ...

Remélem a futár ide ér 😄DDDDD

Bezony azért van külömbség!

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
konzolvilag 26. (futárral 27.)
Addig GeoW3 coopot be kell fejeznem.

Mr Manson
a FÕCÍM alapján szerintem mind a 3 platform...

TDC Geronimo
Konzolos is megjött vajon? Fõoldalon kint van de nem egyértelmû, mert ha megnézem pcst külön ott fel van tüntetve, de konzolosnál nincs 😞

Mr Manson
ott ott

szega96
Nálam is ugyan ez 😄

DarkSector
Hát van.
Csak megmutatnák egy példát, hogy mi van akkor ha van de mégsincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem!
x2.5 méterre ülj...vagyis 100" messze minimum.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Melyik bolt amúgy? Olvasom hogy állítólag cdgalaxisba megérkezett hamarabb? Remélem boxra kihozzák holnap 😄

TDC Geronimo
FUUU PCn nem tolhatom csak 28án 😞

Mr Manson
"Battlefield 3 Limited Edition megérkezett, megrendelõink üzletünkben már átvehetik!"

vortel
srácok a BF3 single-je valami eszméletlen jó!! kicsit hajaz a COD-okra, de megvan a maga egyedi BF hangulata! kell benne sokat rohanni, tele van akcióval, nem csak lövöldözni kell szünet nélkül. a grafika durvnán király (persze a HD packot feltelepítettem). azt kell mondjam, a COD single-ök méltó ellenfele eddig (kb két óra játék után). Továbbra is a MW3-at várom idén a legjobban, addig a BF tökéletes lesz 😄

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Macccy
csak érdekel, milyen típus ... volt? mikori?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Én ebben annyi különbséget látok, hogy a váza kerek, és a növény a vázában egy kicsit szebb. <#confused>
Mr Manson
uj beta Dash mikor jön? Nincs valakinek infója? Mert a héten lejár az igért 2 hét ...

CSOCSO
megint beszart az xbox... par napja vettem meg az uj forzat. feltelepitettem az updatet majd masnapra e71 error. HDD nelkul mukodott de HDD val lefagy es e71. Mara meg RROD....
CSOCSO
Csabi meg ide jar?
gduck
Crysis kimaradt 😛

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

teddymac
Remélem hétvégére megjön a játék 4 nap szünet .
van valakinek infója mikorra várható a játék kiszállítása ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Szóval bárki bármit mond én nagyon várom ,szét gyilkolom a gamepadot ezzel a játékkal 😄

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Macccy
Az még nem távoli, üsd ki a falat és menj hátrébb! <#nevetes1> Én kb. 2 méterre ülök a 32 colltól és némely játékban még így is látom a recéket. Minél nagyobb a tv, annál rosszabb, mivel a felbontás nem nagyobb csak a pixelek mérete növekszik. A PCs 20 collos LCD monitoron szebb lenne valószínûleg, dehát akkor bénán görnyedhetnék a PC elõtt is, így viszont .... ahHHhh .... enyém a kanapé! <#hawaii>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
2 méterre ülök a 42 coltól... Az távoli?!<#kacsint>
DarkSector
Csak nekem szúr szemet hogy bármennyi gameplay-t látok mintha ugyanazt nézném, kb semmi változatosság a helyszínekben. <#fejvakaras>

TDC Geronimo
Rombolhatóság, animációk, graf, hangok...ki is mondta hogy ps2 szint?

TDC Geronimo
<3

DarkSector
Vond le a következtetéseket, hogy a süket dumáknak mennyi igazságtartalmuk lehet. 😊

DarkSector
Vagy csak bizonyos embereknek a szemében vak vagy hülye. 😄

TDC Geronimo
Nem. Aki ezt mondja az vagy hülye vagy vak, esetleg mindkettõ

DarkSector
szerintem kurvajo lehte ugyis csak sokan szretnek túlozni
ez annyira lényeges mint konzol vs pc grafika, kb hangyafasz. mivel távolról bámulja az ember a tv-t.

Muttley
nemzetközi fórumon viszont azt írják, h
HD tartalommal
vagy anélkül
a BF3 grafika X360-on õskori fapados
igaz ez?

Just do it :)

Még sehol, semmi. 1-2 hetet írtak.
CroftManor
Mivan az új dash bétájával? Már eltelt egy hét a regisztráció óta.

Nothing is True, Everything is Permitted

Mr Manson
hát jah .. de nekem a régiek is max 32vel jöttek be. Korrekt csapattal nem kell ennyi ember.

DarkSector
Metro 2033 leértékelés a live-on. 4493Ft -> 1380MP

Carbonka
Én azért szeretem ha pörög a game.

Mr Manson
Az kurva sok szerintem ... publicra is hányinger. War-ok se 2x10 fõ körüliek.

Soldiers
Igen akkor lehet kar volt x360-ra rendelni pc helyet de meg nem keso
az telleg szar ha a legnagyobb palyan max 24 lehet lenni oszt kalap kabat bolyong ossze vissza akkor annak meg semmi ertelme

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Carbonka
Akár 64-en is.

Soldiers
mert PC-ben mennyi játszhatnak majd 32 asszem nem? az sem vmi sok

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Carbonka
Szerintetek melyik verekedõs játékot érdemes megvenni? SSF:arcade vagy Tekken 6?

DarkSector
"Jövõre jön a Portal 2 pályaszerkesztõje

Játékbeli pályaszerkesztõt, rengeteg pályát és más fantasztikus dolgokat is pakolnak majd a Portal 2 jövõre érkezõ kiegészítõ csomagjába.
A Portal 2 sok tekintetben felülmúlta az eredetileg csak Half-Life modnak készült elsõ részt, a Valve pedig nem hagyja, hogy egy pillanatra is megfeledkezzünk róla.

A 2012-ben érkezõ második kiegészítõ csomag neve egyelõre még nem ismert, de nem is ez a lényeg, a tartalma sokkal inkább érdekes. Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re egyaránt megjelenik egy in-game pályaszerkesztõ, mellyel könnyedén készíthetünk és oszthatunk meg pályákat az egyjátékos és a co-op módhoz egyaránt. A PlayStation 3-on készült pályákat a Steam támogatás miatt valószínûleg PC-sekkel is játszhatjuk, és fordítva. Pontos dátumot még nem tudunk, de egyelõre ezzel is megelégszünk."

DarkSector
hogy õszinte legyek engemse

Seth
Engem csak single érdekel és ebben a MW3 lesz a nyerõ, multis bohóckodások soha nem kötöttek le fél óránál tovább.

PSN ID.: Beegabor

Carbonka
BF3 single király, de a multi nem lesz túl jó konzolon 24 fõvel. Elég kihaltak voltak a nagyobb pályák, így videók alapján. Egy Métro vagy Grand Bazaar még játszható lesz,de pl. egy Caspian Border-en vagy Kharg Island-on ahol 10 percet kell majd keresni az ellent nem hiszem h. olyan jó játszani.

DarkSector
Mindkettõ egy scripthalmaz játék, csak cod-nál több tapasztalat van a hátuk mögött történetvezetés szempontjából...

Multi meg ég-ésföld

Van a cod ami egy ember-vs-ember harc, a reflexek számítanak, kevesebb lehetõség van a noobságra (kemp+jármûbõl gyilkolás)
Meg van a BF ami ennek a homlokegyenest ellenkezõje.

Macccy
szép