XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
grat hozzá persze hogy nextgen csak vicceltünk a ps2 hasonlattal, de valóban merem állítani hogy egy techdemo ez és nincsn rendessen változatossan megalkotva a single, sem a multi.

Full hasonló pályák...nekem ez nem annyira jön be, ez végett egyenlõre 9/10-esre mondanám.
Majd a BF4

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Most tolom PCn fullba... Ez next gen. Videón nem jön át ennek a fele se.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Gyorsan inditsátok el egymás után a 2 videót:
PC és X360 max-on.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem de baromsággal vesznek rá hogy vegyél vinyot ha nincs.

neem 😄
de nem is akartam tõle megkérdezni hogy miért linkelte ezt 😄

-tRs-Landor

szega96
És ez a videó tükrözi azt, hogy mi volt nálatok?😄

Biztos volt már, de a csajom küdte ezt tegnap este úgy hogy a hétvégén elõször xboxoztunk együt... 😄

-tRs-Landor

Szét b@szom ezt a kalaviatúrát😞
Elnézést a betû elírásért,és lemaradásért.
Roh@dt porfogó szilikontól vagy félre ütök,vagy lemarad a betû.
Macccy
De nem is szorítanak pisztolyt senki fejéhez azzal, hogy "úgy kell játszanod kishaver!" ... AZT a részét mondjuk nem értem miért nem tették ezt bele a full install -ba, bár lehet, hogy beletették és a HD Content Pack csak ahhoz kell, hogy full install nélkül is engedélyezze! Ez még mindíg nem tisztázott, merthogy külön letölthetõ a 1.5 gigás pack a Marketplace -rõl.
De mégegyszer mondom, nem kell vele így játszani és árához képest nagyon is tisztességesen néz ki konzolokon is az engine. Bár nem fogom megvenni, de szerintem korrekt lett és felesleges ez a sok hisztizés!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Az biztos.
vassili zaitsev hut eszembe mikor játszottam vele pont elõtte néztem végig a filmet,és után játszottam a 2 vel.
Szerintem az volt a Cod legjobb része.
A zene,akkori grafika,és maga az egész egy nagyon jó hatást keltett.
A három nem hogy ûberelte,de még a felét sem érte el mindabban mint a kettõ.
Remélem tud valaki segíteni milyen bug halmaz amit lejeb be linkeltem.
Nehogy VGA hibás legyen bár kétlem,mert PC vannak Atival hasonló szûrés gondok gondolom itt meg széthúzva a kép vagy bele nagyítva jobban elõ hozza .
ah valaki találkozott ilyennel nyugtasson meg vele léci.
DarkSector
Figy nem az a baj hogy nem tudják megvenni hanem hogy ez baromság hogy ilyen maszatos texturák mellett nincsenek meg a képen a cuccok...
Csavarhúzó, a kábelek stb.
NINCS OTT, nem arról van szó hogy éles vagy nem.

DarkSector
Jó volt régen a CoD2...

DarkSector
Nem, a warez-ban sokszor extra dolgok is vannak mikor moddolják.

DarkSector
Hát jah. 😊

Macccy
Beszarok rajtatok komolyan! Pont ugyanez ment a Rage elõtt is, mint ami most! Lemezrõl lassabb? Lemezrõl ez-az hiányzik? Lemezrõl nem "nextgen" (imádom ezt az õsmagyar szót) ?? Akkor FEL KELL telepíteni és játszani vele, kész. És örülni mint majom, hogy nem PS3 -al játsszátok, ahol fel sem lehet rendesen telepíteni.

Ez már nem is arról szól, hogy szebb e a PC -s változat, meg hogy mennyivel ... Sírás megy, hogy miért tud csúnya lenni lemezrõl? Ez nem a sárgakazis korszak, hogy óvodásként bereccsentitek a lemezt aztán hajrá. Tessék szépen elmenni és venni egy merevlemezt! Aki pendrive -ról nyomja az is menjen szépen el a bótba' és vegyen egy merevlemezt! Vagy ha ez ennyire fáj, akkor ott a PC ... igaz annak a felhúzása nem jön ki egy 14 ropis merevlemez árából, de hát azon mindíg (biztos??) kerek a virágcserép ... <#nevetes1><#nevetes1>

peace

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sziasztok.
Nálam fehér pöttyöz éleknél a játék,de nagyon ritkán.
Monitor HP ZR24w.
HDMI DVI.
KI próbálva gyári MS rca 3 vezetékes kábellal ugyan az 1920x1080 LCD nagy LCD tv,
Azon HDMI/HDMI.

Észrevett problémák .
red dead redemption nightmare setétben Youtubon látni.
call of duty 3 nadrág száraknál legfõképpen a búlánál.
Ezen kívül még egy esetben volt az egyik sebesültnél a hordágyon,de azon Jóval kevésbé.
A kép meg tekinthetõ Telefonnal fel véve nézhetõ állapotban,

Link.

http://www.youtube.com/watch?v=IwUXA1-CHbs
Totti5
Érdekes is lenne, amikor a warez verzió egy eredeti lemezrõl van másolva😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
Különbség az, hogy míg az egyikkel már játszhatsz, a másikkal csak napok múlva

DarkSector
Eddig se volt eltérés a bolti-warez közt, ha volt akkor az a warez elõnyére.

lehet mindenki ossze majd az észt, meg mér most is
Marci0115
xbox warez verzió már kint van 3 napja, nagy eltérés ugysem lehet a warez és a bolti között

teddymac
pénteken kihal a fórum 😄

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Most hogy haza értem olvasgatom a BF3-al kapcsolatos "véleményeket, okosságokat". De eléggé bele kavartatok😄 Most mi ez a HD content pack? Ezt majd le kell tölteni, vagy random lemezrõl telepíteni? Meg most akk lemezrõl futtatva nem lesz olyan képe mint winyóról? Am aki konzolstúdión rendelte elõ az mikorra várhatja kb? 28.?

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

persze
Carbonka
Ha használtan veszek xbox-ot akkor tudok új felhasználót regisztrálni?

nem tom mi az istent kell fikázni BF3-t amikor még csak nem is jászottatok vele max a bétával, meg egy videó sose adja átt a teljes valóságot majd ha pénteken szembeültök vele majd akkor írjatok tapasztalatokat, ha meg nem tetszek akkor veszitek meg tisztelet a kivételnek
DarkSector

DarkSector
Amúgy néztem kb 6 mapot a 9-bõl a multiplayer módban, annyira fantáziátlannak tartom mint a single pályákat, mintha pár tereptárgyból variálva építették volna fel a játékot.

Nekem ez annyira nem jön át.

DarkSector
jah félhomályban melléütöttem. sietve irtam kicsit.

Totti5
"részletesebb"

Ennyire vakok vagytok? egyik képen nincs textúra és szarrá van butítva, másikon van okésan fest, ahogy annak kell. Nehogy már azt állítsa valaki hogy a 2. kép lemezrõl lehetetlenség mert lefordulok a székrõl, amikor Crysis 2be ilyen s ennél szebb texturák voltak és annyi object, tereptárgy hogy az ember csak bámult... és LEMEZRÕL ment.

HDD gyorsabb ez tény, szükséges is a telepítés, de nem errõl van szó.

szega96
ezzel

DarkSector
Igen evvel egyetértek, oké hogy van eltérés, de hogy sok dolog a képen eleve HIÁNYZIK jah ez durva kicsit.

Harlekin
Nincs elég Memoria a részletesebb textura tárolására szimplán ennyi.Most kezdenek kijönni a 6 éves dolgok,hogy lépést tudjon tartani a jelenlegi elvárásokal.Lemezrõl állandóan szakadna a bufferelés miatt.Hdd rõl lényegesen gyorsaban történik.A háttértárról meg szintén a sebeség miat nem vagy mivel az meg fogná a gép erõforrásait.Így mi a jobb?
Marci0115

TDC Geronimo
Elõbb írtam. Tudsz olvasni? Csõjáték meg max singlebe. Multi tudom téged nem érdekel, de létezik ám az is. Gondolom sok idõt nem szántak a HD pack nélküli polírozásra, mert PS3on eleve manditory az install tehát ott ilyen probléma nincs, boxon meg manapság 2-3kért kapsz egy USB flash drivet és meg van oldva ez a hatalmas probléma

Totti5
Valami okosságot találj arra nekem, hogy miért nincs textúra ha lemezrõl futtatja az ember egy csõjátéknál. Itt nem azt látom hogy butított lenne, hanem azt hogy NINCS. Ez nem nextgen...

TDC Geronimo
"next generation technology on current gen consoles" Így lehet megoldani. Stream technológia, ami optikai meghajtó lassúsága miatt nem oldható meg rendesen csak HDDrõl való olvasással. De nyugodtan köss bele mindenbe ami BF 😊

Totti5
Ez azért igen vicces... vagy szánalmas? vagy elbaszott? nem tudom mi illik rá.

TDC Geronimo
repi Johan Andersson
@oshrilkal not all Xbox 360 kits have an HDD, and this requires an HDD (or good USB flash memory)

Õ az engine szaki

TDC Geronimo
Én azt olvastam fórumokon, hogy USBrõl is megy, sõt az egyik dev is ezt írta twitteren.

Marci0115
sima vs hd content, a ciki csak az hogy rendes xbox winyo kell hozzá,belsõ vagy usb nemjó

TDC Geronimo
Hát jó nagy baromság. Minden szinten fejlettebb ez az engine még konzolon is, mint a BC-s. Interneten sok minden olvasni... 😄

Muttley
pedig egyre több helyen olvasni, h
HD csomag ide-vagy-oda
a BF3 alulmúlja grafikában a BC2-t X360-on :/
na, most már nagyon várom a pénteket

Just do it :)

Renjike
de az egészet végig kell vinni árkádba is :/...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Mr Manson
Dede! Csak tudok menni "lazába" irtani kivéve a 6. os. Ott nekem megvan csak a 4-es Coop kell.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Renjike
act 4 et megcsináltuk végig nem? a hotelben szenvedtünk már a liftesnél...

Renjike
sajna ma nembiztos 😞( holnap töri dogám van meg megjött a

😊)

Mr Manson
ACT 4:
Már csak a Bon Voyage kell Örületesen. Többin csak a 4-es coop. Megcsinaltam õket. De ennek a vége durva.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Csontkovacs74
Részemrõl oké 😊

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti