176617
-
#123310 Hát nem 10 méterről játszok, mert 4 méteres a szobám, de nem is a végéből néztem...lehet nem ugyanarról a játékról beszélünk...vagy rossz demót szedtél le.
(pont ez a poén hogy kevés benne a rece)
Pc-n előfordulhat hogy más lesz de előfordulhat hogy nem sokkal. -
vg #123309 Én azért nyomtam ki az elsőt 10 perc után, mert nem lehetett látni semmit a szar grafikától. Ez is pont olyan. -
#123308 Ugyan az mint az első. Abból a fele pont elég volt hogy megunjam az 1x1 átlagos darálda játékmenetet. -
#123307 10 méterről lehet de közelről recés pixelhalmaz.Majd pc-n lesz az igazi mint minden más! -
#123306 Sok helyen elég durva.
Amikor az elején megjelent az űrhajó, azt hittem egy videó, holott nem. :D
-
#123305 megjelenés után úgy is marad belőle veszek majd késöbb :DD -
#123304 Halo 3 ODST Firefigth Vidmaster Challenge.
4fő, 120perc, 660.000pont, heroic fokozat, 27 élettel.
:D
Más:
Halo 4 Limited tartalma:
katt -
#123303 Igen?
Szerintem nem nagyobb egy másik fps-ben lévő fegyvertől...sőtt a pisztolyt kimondottan távolra tartja szerintem...
De mindegy. -
#123302 Jóság -
#123301 otromba nagy a fegyver meg a célkereszt is :/
-
#123300 Öjha....
-
#123299 Huh hát eléggé látványos lett ez a Transformers FoC DEMO!
A War of Cybertron is faszán nézett ki, de ez szerintem lealázza azt is.
Nem gondoltam volna hogy egy Transformers, így is kinézhet. Rajongóknak szerintem főleg tetszeni fog.
Ilyen élőben is (már sejtem miért 2 GB...:D ):
-
#123298 melyik az a játék? (és melyik motor hajtja? és kinek van ferrarija? :)) ) -
#123297 Pont a napokban néztem az a legtöbb pénzt kapó posztapokaliptikus csodából az első képet. Komolyságról annyit hogy az egészet egy nyílt forráskódú motor hajtja. Ferrari mellett nem jutott pénz rendes teknóra. Hát ez van. -
#123296 jaja, a kickstarter halálra ítéltetett hosszú távon. roulette. k.-ra nem tudod, hogy jól teszed-e meg a tétjeidet, lesznek pofáraesések ... :( pláne akik 100 meg 1000 dollárokat öltek egy mellényúlásba. (bár lehet ők meg se érzik, de a kedvüket tuti elveszi a továbbiaktól)
carmageddonra majdnem kiadtam 15$-t, de végül győzött a racionális énem :) -
#123295 Ez nekem a limbo és a shadow complex kicsit elfuserált szerelemgyereke lett, zombiagba oltva (bár sok vizet nem zavarnak). A pálya szép, de ennyire szar mozgásfázis váltást én nemtudom láttam-e valaha. Nem ritka hogy egy mozgásszekvencia kellős közepéből egy másik közepébe teleportálok, sok-sok pixellel arréb. Mindemellett az egyedi ötletek teljes hiánya (ennyiből legalábbis). Zenében viszont jó.
Ez egy erős közepes, kicsit érdektelenebb valami lett, mint vártam. -
#123294 Most nézem milyen fasza ez a Summer of Arcade táska a live-on. :) -
#123293 Logikus, de én nem vettem meg a Limbo-t sem...azaz később PC-re.
Nekem a Lara Croft GoL van meg, de az bőven több mint 3 óra.
De mindegy még gondolkodom rajta.
Még I am Alive-et is meg kéne vennem. -
#123292 Limbó is 1200 volt és az is ennyi játékidő, vagy kevesebb... ha most nem akarja valaki megvenni akkor megveszi ősszel, télen 800ért, mert 100% hogy lesz akcióban. -
#123291 Sejthető volt hogy ha a Microsoft keze benne van akkor nem lesz alsó kategória, de ez a 2-3 óra játékidő ha igaz az elég gáz. -
#123290 Kétlem hogy így lenne. A demo tényleg nagyon jó volt. Meg kell venni nincs mese.
Aki meg akarja nézni:
-
#123289 A szaksajtó nagyon vegyesen értékeli 60-85%-ig van minden! -
#123288 [XBOX360] Transformers - Fall of Cybertron Demo
figyelemre méltó hogy 2 GB a demo...egy Transformers demo 2 GB...:D
Meg van ilyen is:
Tony Hawk’s Pro Skater HD Demo -
#123287 Ez a rohadt jó jelző a warez-ra értendő vagy ha teszemazt megvenném arra is vonatkozik (megérné megvenni?) ? :) -
vg #123286 Rohadt jó a Deadlight. Nem csodálkoznék, ha pár év, és jönne az immár AAA kategóriás folytatása. -
#123285 Hát nem mindegyikben, de most asziszem látványról-vagyis-grafikáról szólt a kommentem. :D
Nem fizikáról.
De a kérdésed amúgy ésszerű és a válasz ezesetben hogy kb minden 10. játékban van ilyen rombolhatóság, vagyis ritka. De ez nem a grafikus motor dolga.
Unreal motor inkább.
I-izé akarom mondani Unreal motoros játékokban szoktak rombolhatóak lenni a cuccok, vagy legalábbis nekem az rémlik jobbára. -
#123284 Hááát hogy kiváncsi vagyok rá...semmi poén vagy csattanó nem lesz, csak most kivételesen saját magam miatt kérdem, kíváncsiságból.. -
#123283 Ő nem azokra gondolt, én viszont arról beszéltem előtte. :) -
#123282 >Utóbbi nem menne, egy idő után mindenki ráállna a "minimálárra"
Nem pluszban fizetnél, de a lényeg nem ez. Ebszolájte nem tanultam szociológiát, de én ennek az ellenkezőjét látom, ami nem véletlenül teljesen összevág azzal, ahogy az életemnek ebben a szakaszában tekintem a dolgokat :) Én azt látom, hogy azok a rendszerek termelik főleg a szennyet, ahol olyan a merítés, hogy lehetőleg ne maradhasson ki belőle senki és semmi. Valahogy minden szart el kell adni, és lehetőleg mindenkinek. Ezt éli most a videójáték ipar. Ezzel szemben az olyanok, ahol akár önszerveződésből, akár kényszerítve, de benne van a lemorzsolódás lehetősége, ott ténylegesen van is lemorzsolódás, és emelkedőben vannak. Azaz valahol a felvevőoldalon is megvan a beletanulás képessége. Persze ezt kell tudni, kurvajól kell tudni menedzselni, meg kell tudni határozni a rostán a lyukak méretét. Most azt látom, hogy az olyan intézmények, ahol akár kísérleti jelleggel bevezetik az ehhez hasonló rendszereket, de meghúznak nívóban egy szintet, ott pont nem lefelé eltolódás van, azaz a valóban jóért egymást túllicitálva is képesek fizetni, tovább generálva a szar kisöprését a rendszerből.
Mondjuk biztosan nem közép és keleteuban kezdenék neki :))
Ezzel együtt borúsan látom a jelenlegi a kickstarter kezdeményezéseket, mert pont a szelekció része maradt ki belőle, minden feedback nélkül megy az eszetlen költekezés igéretekre. Lesz 2-3 kurvanagy csalódás, generál egy alap bizalmatlanságot és bebukik az egész a faszba. -
#123281 Lehet hogy nem éltem,mert '95-ös vagyok , de próbáltam az összeset és azért mondom.. lehet hogy több figyelmet kapott a kaszinó, de azért is fizetni kellett nekemis,meg másnak is.. Mellesleg,ha már autós játéknak készült akkor nem az lenne a lényeg hogy az autónak a tulajdonságaira feküdjenek rá nagyon?! Mert a kaszinó,az oké, egy másik szórakozási lehetőség,de nem azon van a hangsúly.. És a TDU1-nek, MESSZE jobb az irányítása, mint a TDU2-é... és nem csak az online rész a fos.. hanem az offline is.. játszottam mindkettőben.. és épp ez miatt zárt... csődölt be az eden,mivel sz.rt mindenki mindenre,és ezt "mi" mint játékosok,észrevettük... plusz az oroszok miatt.. mert a CRC-kben lehetetlen kűzdeni a minden versenynél lévő 0:00:000 ellen.. -
vg #123280 Jaja, már jön a kicsike. -
#123279 Na már warezban is van. -
#123278 MOST!! :D -
#123277 Időhiány és anyagiak miatt minimális day1 vásárlásom van, ezért sajnos én sem tudom, hogy mi lenne a jobb általánosságban (nekem nyilván a dlc-tlenség, hiszen 1-5 ezerért X idő után minél teljesebb élményt kapnék).
Én azt látom, hogy növeksziik azok száma, akik a mai világban már inkább kivárják a GOTY, ULTIMATE, COMPLETE kiadásokat, mert nem akarnak lemaradni a dlc-kről sem. Ráadásul korábban volt róla szó, hogy a dlc azért annyira nem hatalmas biznisz (nyilván játékfüggő is, egy cod esetén tutira az). Így elmaradnak a day1 vásárlások és a dlc sem fogy annyira. Végülis kinek jó ez?!
3500forintot életem legjobb játéka megérne, akkor is ha csak 1-2 órás. Ilyen lesz a deadlight? Kétlem :)
Jó játékot, jó szórakozást pedig kapok máshol, olcsóbban is. (mármint Én! de én ugye le vagyok maradva, rengeteg a pótolnivaló + autósokkal bármennyit, bármikor...)
Mármint a tagságiból arányosan mennyit adna az adott címre? Vagy még külön, utólag pluszba? Utóbbi nem menne, egy idő után mindenki ráállna a "minimálárra" :) -
#123276 Ebben az elbaszott ár és termékleképzésben ha agyon csapnának se tudnám megmondani, hogy jobbabb-e, ha minden főévandarabaóva, és a gametime mennyiségileg 70%-át odaadják a teljes ár 40%-ért, majd az utolsó 30%-ot megkapod DLC-ben 3 részletben úgy, hogy az utolsó szeletben lesz a kontent kvintesszenciája. Vagy hogy ebben a relációban sok-e a 1200ms pont (abszolút értékben biztosan az), vagy hogy érdemes-e visszaosztani játékidőre, sem azt, hogy szembeállítható-e a majdingyenes telefonplatformmal.
Én egy kicsit azt gyanítom, hogy az a hallgatólagos megállapodás uralkodik, hogy így is ~működik, és mivel nincs igazán verseny a platformon belül, nem bír kiderülni, hogy tudna-e jobban működni.
Én szívem szerint csináznék egy olyan rencert, ahol lenne egy komolyabb évi tagság díj, amiből lehetne finanszírozni a startuppokat, majd a játékos utólag, végigjátszás után eldöntené, hogy mennyit hagy benne az adott játékban, a média és minden fogyasztásirányító tevékenység kizárásával. Azaz megmondaná, mennyit ért meg neki a játék.
Jó kis kísérlet lenne... -
#123275 ott a másik oldalon az IOS, arra nem kell ennyit a teszteléssel szenvedni. jobb? nem, mert nincs normális irányíthatóság - illetve igény sem igazán látszik.
(szvsz amugy a deadlight is platformot tévesztett... 1-2 órás játékokat fejlesszenek mobilra :/ - vagy adják 400MS pontért, nekem az is megfelel) -
#123274 "TD1-6 élvezhetetlen volt"
az első három baromi jó játék volt - bár szerintem te még nem is éltél akkor :D
a TDU pedig amikor megjelent, nagyon szépnek számított, a második már kevésbé... ráadásul immár a kaszinó több figyelmet kapott, mint h az a rohadt doboz autóként viselkedjen és legalább az első rész szintjét hozza... :/ hogy az online rész röhejesen bugos, cheates, stb, az már csak pont az i-n :( (vagy az az éden bezárása? mindegy...)
-
#123273 Tonképp nekem nem is lenne bajom, ha ott landolt volna a nagysok kreativitás. Viszont az csak úgy működik, ha minden erőforrás annak van beállítva, de ezzel a széjjelcseszett fregmentációval egyszerűen nem megy.
Nekem ez már örökre beleégett a retinámba, és ezzel fogom azonosítani a madárcsúzli korszakot:
Again, that’s testing with four hundred different phones and tablets for every app they ship!
És ezért dobják el, ezért a gányért adták fel a jelenleg létező legjobb platformot (műszakilag, pénzügyileg, ökoszisztémában) -
#123272 "idegesítenek a buzi perkek,"
az nem idegesit, hogy az f18 nem tud rakétát lőni, mert UNLOCKOLNI kell minden fisfost???
bf3 = szánalom -
#123271 "Ez lehetett volna az XBLA, de csak nagyon kis részben lett az, mer beleszartak ebbe is, és inkább eltakarodott mindenki 400ft-os madárcsúzlit csinálni :("
!!!
ez iszonyat mód ígyvan :(((