XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, utánuk nézek.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

szega96
Borderlands//Fable 2,3

szega96
Army of Two 1-2//Halo 3,ODST,Reach//Cod MW2

Hello. Tudnátok ajánlani olyan játékot amit lehet játszani osztott képernyõn, ketten? Úgy mint a Splinter Cellt pl. Autós játékokon kívûl bármilyen érdekel. Köszönöm elõre is.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

TDC Geronimo
HD textúra/mesh packot installáld fel

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Marci0115
holnap nekem is meghozza a postás a flashelt xboxot, de jó lesz már tolni a bf3at, ki is iratom magam a hétre

teddymac

gamertagom vegyetek fel 😄

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Muttley
576-ból most jöttem meg ezzel:

ma este nekiugrok, nyomom amíg bírom és holnap jövök egy gyorsteszttel 😊

Just do it :)

robotnyk
grease dance...

DarkSector
Blood Drive 5990Ft
Rio 9990Ft (néha elképedek hogy milyen játékok mekkora árszabást kapnak....)

Grease Dance Demo

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

robotnyk
"trailer"
DarkSector
Trailer vagy teaser vagy gameplay? Mert nem mind1...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DaniX14
Hát az RDR az mindent visz , életem legjobb játék , sztori is tökéletes , és a helyszín meg nagyon jó . De egy olyan sztorit és helyszínt el tudok képzelni mint ami a A vér kötelez címû filmben volt, az nem lenne rossz.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

robotnyk
meg egy másik fejlesztõcsapat 😊
szega96
Jó, azért a 2 között van 1,5 év különbség..Gondolom tanultak a 4 hibáiból.

zaki
fingom sincs, ebbõl nem lehet következtetni.
én örülnék egy a múltban játszódó sztorinak, helyszínnek.
rdr fényévekkel jobb lett, mint a gta 4.
de sztem london lesz.

szega96
remélem lesz akkora terep mint a san andreasban volt

robotnyk
valami délies, latinos cucc talán, kalifornia, vagy florida, talán new orleans környéke
szega96
Na ebbõl a V-betûbõl ki milyen helyszínre gondol?

Renjike
wáóóóó remélem olyan szar lesz mint a 4. rész !!!!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

zaki
most akartam belinkelni...
IGENNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!4négy

TDC Geronimo

Macccy
Gépre 2 év MS gari van, kiegészítõkre 1 év (HDD is az)! Ha tehát még ezen belül vagy, akkor hívd fel a boltot ahol vetted és kövesd az instrukciókat. Lehet a supportot is be kell vonni, ennyire még szerencsére nem értek hozzá, de a lényeg hogy gari esetén cserélik neked.
Lementeni biztosan le lehet a cuccaidat, kizárt hogy elvesszen, annyira még csak nem lehet rossz állapotban a lemez. Ha mégis kakukk, akkor a Profilod lehúzhatod Live! -ról bármikor és a DLC -ket is simán le tudod rántani. SaveGame -ekrõl nem tudok nyilatkozni, majd a nálam okosabbak kiegészítik ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

CSOCSO
mar regi xbox volt... XCM hutes volt rajta es felul ki volt vagva a haz es dust filter volt a fan folott.
nem vagyok tuti biztos benne de szerintem 2007-2008 korul vehettem
DarkSector
sok a bug, várják a peccselést 😊

Muttley
pc-s ugyan, de...

Muttley
bizony így van. fáj is a dolog nagyon :/
de reménykedem, h ... 😊

DarkSector
úgylegyen.

gduck
A graf orgiára céloztam, hogy kihagytad 😄 Remélem a warhead is kijön valamikor 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
arra célzol, h
kijön jövõre dobozosban a Crysis?

#110308:
ha a silent hill-ben nem lesz lõfegyver, akkor hogyan akarják hogy a karakter védekezzen?
vagy lemásolják a Condemned feelinget?
a Skyrim-et és AC: revelations-t is elhalasztották jövõre, vagy csak elírtad? .)

redbull0304
Igen ha leveszem a winyót akkor megy a játék... Már a dasboard frissítésnél is szórakozott az xboxom és a Forza 4-hez is szedett le valami frissítést aminél szintén szórakozott jó pár napig... Na most ha új winyó akkor azért a profilom, mentésem, DLC-im kimenthetõek? Vagy ezek bukta? Winyót gariba cserélik vagy arra nem vonatkozik?

redbull0304
Jaja, és elég bosszantó most vettem TV-t direkt a Forza 4 miatt... + vettem live-ot, meg a játék is 13e volt... Úgyhogy egy rakat lovéban van és konkrétan használhatatlan...

eredetivel játszol??
Macccy
... és rohadtul unalmas már 😄

redbull0304
Ezt ki tudod próbálni, egyrészt a bekapcsolás elõtt leveszed a HDD-t. Másrészt másik játékoknál is akkor meg kell makkanjon töltés közben, kapj le pár demót a Marketplace -rõl és próbálgasd. Ha garis akkor meg ne szarozz sokáig, hanem leveszed a géprõl, ha nem produkálja úgy, akkor irány a bolt!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Seth
Csapból is ez folyik 😄

PSN ID.: Beegabor

redbull0304
Sziasztok!
Az xboxom folyamatosan kifagy forza 4 közben mikor tölti be a versenyt... Elõtte menübe bármit molyolhatok nem történik semmi de a verseny betöltése közben állandóan kifagy, még a joyra se reagál azzal se lehet kikapcsolni... Az box bekapcsolása során is sokat gondolkodik, majd jó 1percet gondolkodik mire belép a menübe... Winyó szarhatott be vagy milyen probléma a legvalószínûbb?

Csontkovacs74
Nem tudom, hogy volt-e már.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

TDC Geronimo
i7 950, 4gb ram, 470 gtx

szega96
OFF Milyen konfig? ON

TDC Geronimo
nem

Srácok szerdán már meglesz a BF3 boxra és ha már szerdán multizok nem fognak bannolni? mert ugye pénteken jelenik meg eredetileg
TDC Geronimo
Milyen warez?! Eredeti. 64es multi. SOOOGOOD.gif

Macccy
(Már azt fogod hinni valami Microsoftos vagyok 😊

Nana! Az a 4GB -os slim cumo sem volt sosem úgy beharangozva, hogy azzal messzire mész gamer! Sosem olvastam egyetlen egy anyagban vagy promóban sem egyetlen szót sem arról, hogy játék telepítésére való, vagy hogy egyáltalán alkalmas lenne rá. Egyáltalán nem is hittem, hogy bárki arra használja, mivel a legkisebb általam feltelepített játék is valami 3.5-4 GB volt, amennyire emlékszem. Nem, az mentéseknek és frissítéseknek van és mellette ugyanúgy tekertetni kell az optikai meghajtót. Az a verzió azoknak készült, akik "trendin" belökik a Your Shape cumót, feltekerik a zumbán a zenét és rázzák a seggüket, köze sincs a félrevezetõ, teljes értékû HDD nélküli játékhoz.

Én csak azért vitatkozom ezen, mert nem szeretem a ferdítést, vagy azt amikor megy a belemagyarázás. Lehet én is most úgy tûnik ezt csinálom, de nem engem ért meglepetésként 6 év után, hogy telepíteni kell és nem én sírok egy olyan játék miatt, ami még meg sem jelent, egy olyan PC árnyékában, amire meg fele társaságnak sosem lesz pénze.

És ne vedd személyeskedésnek Mr. Dark, nem neked szól nagy része ... Peace

DarkSector
Fullmindegy mikor jelentették be, de eladtak párezer 4gb-os slim cumot.
Ezeknek nagy részét szeretnék most vincseszteresíteni. 😛

Macccy
Heheh Mr. Dark, naneee <#nevetes1> Ezt úgy mondod, mintha a múlt héten jelentették volna be a HDD -ket és nem ..... ááá igen, 6 éve ...!
"A brand new feature on Xbox360: install" Váooooooo

Az pedig nem tûnik "baromságnak" hogy adott egy határvonal az optikai adathordozók (gyengébbek kedvéért DVD és BluRay) átlagos adatátviteli sebességére és ez behatárolja a használható textúrák felbontását. Ez nem baromság, hanem tény, amit vagy elfogad mindenki, vagy lehet gyûjteni másfél-két kilót PC -re.
De ha 2011 végétõl a konzolgeneráció végéig minden egyes játéknál rácsodálkoznak emberek erre, akkor elég jajjveszékelõs fórumnak nézhetünk elébe.

TDC Geronimo
hagyjá! 😄

Na tedd el a pöcsöd és vedd fel azt a kurva telefont!! 😄

-tRs-Landor

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF: Jah mindkettõ kintvan már látom!

Amúgy elsõbbségiben kapta meg magon a ZÖLD PIPÁT, vagyis minden rendben van a torrentel, nem kamu! 😊

Marci0115
magon van reloaded

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF: Most jött csak ki Skidrow ilyen hamar letöltötted a warez-t vagy mivan?