XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ma este nekiugrok, nyomom amíg bírom és holnap jövök egy gyorsteszttel 😊
Just do it :)
Rio 9990Ft (néha elképedek hogy milyen játékok mekkora árszabást kapnak....)
Grease Dance Demo
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
én örülnék egy a múltban játszódó sztorinak, helyszínnek.
rdr fényévekkel jobb lett, mint a gta 4.
de sztem london lesz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Lementeni biztosan le lehet a cuccaidat, kizárt hogy elvesszen, annyira még csak nem lehet rossz állapotban a lemez. Ha mégis kakukk, akkor a Profilod lehúzhatod Live! -ról bármikor és a DLC -ket is simán le tudod rántani. SaveGame -ekrõl nem tudok nyilatkozni, majd a nálam okosabbak kiegészítik ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
nem vagyok tuti biztos benne de szerintem 2007-2008 korul vehettem
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
kijön jövõre dobozosban a Crysis?
#110308:
ha a silent hill-ben nem lesz lõfegyver, akkor hogyan akarják hogy a karakter védekezzen?
vagy lemásolják a Condemned feelinget?
a Skyrim-et és AC: revelations-t is elhalasztották jövõre, vagy csak elírtad? .)
Just do it :)
redbull0304
Ezt ki tudod próbálni, egyrészt a bekapcsolás elõtt leveszed a HDD-t. Másrészt másik játékoknál is akkor meg kell makkanjon töltés közben, kapj le pár demót a Marketplace -rõl és próbálgasd. Ha garis akkor meg ne szarozz sokáig, hanem leveszed a géprõl, ha nem produkálja úgy, akkor irány a bolt!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az xboxom folyamatosan kifagy forza 4 közben mikor tölti be a versenyt... Elõtte menübe bármit molyolhatok nem történik semmi de a verseny betöltése közben állandóan kifagy, még a joyra se reagál azzal se lehet kikapcsolni... Az box bekapcsolása során is sokat gondolkodik, majd jó 1percet gondolkodik mire belép a menübe... Winyó szarhatott be vagy milyen probléma a legvalószínûbb?
Nana! Az a 4GB -os slim cumo sem volt sosem úgy beharangozva, hogy azzal messzire mész gamer! Sosem olvastam egyetlen egy anyagban vagy promóban sem egyetlen szót sem arról, hogy játék telepítésére való, vagy hogy egyáltalán alkalmas lenne rá. Egyáltalán nem is hittem, hogy bárki arra használja, mivel a legkisebb általam feltelepített játék is valami 3.5-4 GB volt, amennyire emlékszem. Nem, az mentéseknek és frissítéseknek van és mellette ugyanúgy tekertetni kell az optikai meghajtót. Az a verzió azoknak készült, akik "trendin" belökik a Your Shape cumót, feltekerik a zumbán a zenét és rázzák a seggüket, köze sincs a félrevezetõ, teljes értékû HDD nélküli játékhoz.
Én csak azért vitatkozom ezen, mert nem szeretem a ferdítést, vagy azt amikor megy a belemagyarázás. Lehet én is most úgy tûnik ezt csinálom, de nem engem ért meglepetésként 6 év után, hogy telepíteni kell és nem én sírok egy olyan játék miatt, ami még meg sem jelent, egy olyan PC árnyékában, amire meg fele társaságnak sosem lesz pénze.
És ne vedd személyeskedésnek Mr. Dark, nem neked szól nagy része ... Peace
Ezeknek nagy részét szeretnék most vincseszteresíteni. 😛
"A brand new feature on Xbox360: install" Váooooooo
Az pedig nem tûnik "baromságnak" hogy adott egy határvonal az optikai adathordozók (gyengébbek kedvéért DVD és BluRay) átlagos adatátviteli sebességére és ez behatárolja a használható textúrák felbontását. Ez nem baromság, hanem tény, amit vagy elfogad mindenki, vagy lehet gyûjteni másfél-két kilót PC -re.
De ha 2011 végétõl a konzolgeneráció végéig minden egyes játéknál rácsodálkoznak emberek erre, akkor elég jajjveszékelõs fórumnak nézhetünk elébe.
-tRs-Landor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy elsõbbségiben kapta meg magon a ZÖLD PIPÁT, vagyis minden rendben van a torrentel, nem kamu! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)