176617
-
#123350 Vazze :)
aszittemmmmááá kint van a Darksiders II.
oszt' arról beszéééétek
aztán látom, hogy nem ...
-
#123349 Akkor az annyi! :-D -
#123348 Az én verziómra 10/10 volt odaragasztva:D:D -
#123347 "Valamint Silent Hill Downpour-ban hol van térkép?"
Mint általában a SHkban akkor lesz ha megszerzed:) -
#123346 Szerencsére ezt sem a szaGma, sem a userek nem így gondolják -
#123345 Valaki megmondaná hogy a Castlevania elején mi a logika a mocsárnál hogy mikor mehetek át és miért?
Mert valahogy átmentem de nem értem a szisztémát.
Valamint Silent Hill Downpour-ban hol van térkép? -
#123344 Profi. Jó kis múvi lesz! -
#123343 Limbo 2őt vártak sokan, de ez nem Limbo, ezért le lett pontozva. Azt meg végkép nem értem hogy miért kellett a játékidő miatt levinni a pontot, amikor a Limbónál meg nem tették. Kettős mérce... -
#123342 + Nagyon jó a story és a benne levő karakterek!
+ WAR akivel vagyunk egy vérbeli kik szám essz, még a GeoW izompacsirtákat is kis ujjal kettétöri:) ő maga az ERŐ!
+ Végig hangulatos játékmenet, változatos helyszínekkel. Van hogy csatornába és szük helyeken kell masírozni a föld alatt, van hogy hatalmas nyílt területeken.
+ Nagyon jól ötvözi a játék az akciót és a kaland elemeket. Egy kis harc majd egy kis tili toli, kapcsolgatás, kulcs keresés, ugrálgatás, falmászás különböző szerkezet beindítása stb... tehát puzzle elemek amik mindig megtörik a darát így az nem unalmas sosem.
+ Maga az akció része egy gombos is lehet, nem kötelező tulzásba vinni a kombókat, amiből van szép számmal és amik fejleszthetőek és vásárolhatóak a megszerzett lelkekből. A fegyver arzenálunk a játék folyamán bővül, van miből választani és lehet azokat tápolni a megszerzett skillekkel.
+ Kiemelkedő a zene, a szinkron és a cutscane átvezetők, amik olykor epikus magaslatokba emelkednek és mindegyikben van valami olyan plusz részlet amitől elismerően csettint az ember, ez egy egy látványos kis jelenet, vagy kamerállás stb...
+ Tartalmas. Van mit gyüjtögetni és felfedezni, ámbár ha minden ládikát az ember megtalál akkor könnyűvé is válhat Normalon mert olyan erőre tesz szert ami szinte halhatatlanná teszi az embert, szóval érdemes Hardon nekiállni, persze a játék eleje kellően nehéz és kihívásokkal teli, viszont én mindent gyüjtögettem és annyi élete volt a végére WARnak hogy simán legyőztem a főbossokat.
+ Egy nyitott világa játszunk ahol vissza lehet menni bárhova és egyes titkos helyek csak a később megszerzett képességekkel nyithatóak, érhetőek el, de ezek tápos ládikák meg kincsek amikről fentebb írtam.
+ frémmel nincs különsebben gond ahogy a képminsőséggel sem, kellemes a látvány, és sokszor szemettgyönyörködtetőek a helyszínek, mert hatalmasak és kidolgozottak "művésziek", illetve nem sporoltak az ilyen olyan effektekkel ( nem mósön blúr, mert az nincs )
+ buggal nem találkoztam
+ a játék befejezett, DLC sem lesz, mert minden benne van cakk pakk elejétől a végéig
+ hosszú, nekem 20óra 51perc 22másodperc volt
+++ nem nyomták tele QTEvel, pedig megtehették volna mert adja magát, de nem tették, hála az égnek!!
- képtörés zavaró lehet az elején
- sajnos vége lett:(
Várom a 2. részt nagy erőkkel.
9/10
-
Hát ez nálam első napos.Fasza pörgős lesz mint a HP volt,másfajta fizikával,Forza Horionnal együtt jelen évre ez a 2 játék már biztos vétel. -
#123340 Ki kell töltenem egy űrlapot, de kb alig rudok beleirni valamit mert fogalmam sincs, hogy én kinek küldtem róla üzenetet meg h ki küldött nekem, így letiltva tartják a címet mindaddig amig nem sikerül megcsinálnom.
Annyit kérdeznék ,hogy a boxos fiókot nem lehet másik email címhez hozzárendelni valahogy?:S Mert így bejelentkezni se tudok az xbox.com-on, meg semmi. -
#123339 jahogy az emailfiokot :/ részvétem. -
#123338 miért nem hivtad fel az ügyflszolgálatot? -
#123337 Feltörték a boxhoz tartozó email fiókomat, és nem tudok mit csinálni..A másodlagos email cím már nem él ami meg volt adva, igy oda nem lehet küldetni új kódot, még volt egy opció amit kipróbáltam de olyan dolgokat kérdeznek benne amire már nem is emlékszem,mindenesetre pár mezőt kitöltöttem amire nagyjából gondolom, hogy jó. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle.. -
#123336 Term. végig fogom tolni, de félek, hogy a beígért 2x hosszabb, 4x nagyobb, etc. dolgok miatt ez 2x unalmasabb és 4x gyötrelmesebb lesz.
Remélem tévedek. Komolyan. -
#123335 Nagyjából egyetértek :D Bár már nem nagyon emlékszem rá, mikor kijött akkor vittem végig, és elég jól kiveséztem.
A 2. részre minden jót ígérnek, elég várós -
#123334 + BOSS fightok
+ BOSS-ok nehézsége
+ BOSS-ok eredetisége/ötletesség
+ pályatervezés
+ 15 liter vér/ellenfél
+ brutális és látványos kivégzések
+ titkos dolgok
+ gametime
+ hangok
+ frankó challengek
+ interakció a környzettel
semleges = sztori, karakterek, fegyverek, GoW+Enclave+WoW= Darksiders
- viszonylag hamar monotonná váló harc
- borzalmasan HULK-szerű kezdés
- oltári gagyi parkolóórából lelket nyerni...
- iszonyú mennyiségű lopás a GoW-ból (lelkek lopása, ládák külleme, harcmozdulatok, fegyverek fejleszthetősége, pályaelemek)
- kötelező challengek!
- grafika, helyenként Tomb Raider 1-et alig überelő textúrák, növények
- zene, jellegtelen, szinte jelen sincs... már eleve gyanús volt, hogy defaulton lejjebb van húzva
- ellenfelek változatossága
- néha feleslegesen sok ellen... a kevesebb, de erősebb verzió GoW-ban is jobban működött
A játék 90%-ban nem sok puzzle van inkább csak gyaloglás, ugrálás... a végére meg komoly és határozottan frusztráló puzzle elemekkel pakolták tele a cuccot. 20-as IQ felett levágod hamar a megoldást, de a kivitelezés az más kérdés, az ember határozottan úgy érzi, hogy most akkor őt direkt szívatják.
Helyenként kínosan unalmas.
Ennyi lopást még nem láttam játékban... a végső döfés a Portal tolvajlás volt... de még a színe is u.a. :-/
A fegyverek közül jó pár teljesen feleslegesen van benne a játékban... felesleges és értelmetlen is a használatuk /kasza, pisztoly/. Ott és akkor kell használni, meg még max 10 percig és ennyi, el lehet felejteni.
Nem értettem, hogy miért van 3x u.a. a boss... gondoltam majd ez biztos más mozdulatokat tud, de nem. 3x u.a. van és kész, kinyírási mód is u.a.
Sztori engem nem motivált semmire... érdektelen volt számomra ez a vallási színezettel átitatott fantasy katyvasz.
Kombók vannak, de nincs sok értelmük. Az a helyzet, hogy minden van ebben a játékban csak egyszerűen felesleges... mintha azért tették volna bele a sok vackot, hogy a kritikusok ne találjanak rajta fogást. A 10/10-et osztogatókat persze nehéz kritikusoknak hívni.
A kevesebb több lett volna.
A Darksiders -szerintem!- egy játékfejlesztő tanácskozás terméke, ahol project manager behivatja a falu apraja nagyját és felteszi a kérdést, hogy mitől sikeres egy játék?
Aztán jönnek a válaszok, hogy:
- a GoW az kickass
- a WoW grafikai stílusa szerintem jó
- a Portal alapötlete fúúú de tetszett
- legyen benne sok fegyó
- a sátános, apokaliptikus témán még van rókabőr
- a játék ne legyen túl rövid, de túl hosszú se
- legyen benne sokféle képesség
- etc.
A Darksiders mindenben jó, de valójában semmiben sem kiemelkedő, csak egy jól összegyúrt kavalkád néha már túlságosan is sok nyúlással. Egyetlen eredeti ötletre nem emlékszem belőle, néha kifejezetten untam, mégsem szar játék... persze az X-es verzióra ráírt 10/10. olyan komolyan veendő, mint a kormánypolitika... -
#123333 Te mit szólsz hozzá ? :) -
#123332 Ha végigtoltad várom a véleményed... komolyan. -
#123331 Darksiders vélemény fél óra után:
A játék jó. Élvezetes.
Grafika ahhoz képest, hogy 2010-es eléggé épphogy csak vállalható szint.
Mondjuk pont én mondtam reggel, hogy a grafika másodlagos szempont egy játéknál de ez most nagyon szembetűnt. -
#123330 Most néztem meg, a maga együgyű, rémisztően infantilis módján meglehetősen látványos.
Mármint én nem tudnék vele játszani, mert csak a baromságait látom, de mondjuk 10-12 évesen biztos megvesztem volna egy ilyenért. Szóval azt simán el tudom képzelni, hogy van ennek piaca. És az egész ugyan marhára nem egy békés játék, de valahogy mégsem annyira erőszakos, mint a mai képregényadaptációk. Valahogy nincs benne fájdalom.
Persze vannak ettől sokkal gyermekibb játékok ebben a relációban (recsit, stb), de azok meg valamiért a humorukkal már a felnőtt korosztályt szólítják meg inkább.
Szóval nem mondom, hogy jó ez így, de valahogy mégis van helye ennek a palettán. -
#123329 spec most a játékidőre céloztam. limbo is a bruttó 3 órát súrolta... ott a végém úgy álltam fel, hogy ez megérte az árát (bár olcsóbban vettem, de annyira tetszett, hogy a teljes kezdő öszeget sem sajnáltam volna érte, utólag)
és ott is nagyon paráztam a rövidség miatt -
#123328 Hasonlít egy kicsit rá. Vagy van az a nemrég megjelent játék ahol az elején egy kisiklott vonaton mászkálsz. -
heady #123327 Warthog nem kicsit odabasz :)
-
#123326 Én pont így tolom mégis egy szavam sem lehet a grafikára. Élvezem a játékokat és nem a grafikára figyelek folyton de amúgy én teljesen elégedett vagyok a legtöbb játék grafikájával.
Lásd Tinman Gothic 2-je. Fos grafika, nagyszerű játék. -
#123325 :-DDD
PC-n éppen a Gothic 3-at tolom. 1 óra 56 perc alatt a "tutorial" városból átjutottam a másikra. Olyan 250 óra lehetett akkor még onnan hátra, most olyan 15 óra körül járok benne, kvázi legelején.
Persze, értem én, hogy teljesen más stílus, más világ, de iszonyat gáz akkor is (alsó hangon is) 3000 Ft-ért 2-3 órányi játékidőt adni. Ez nem, hogy egy délután, de egy uzsonna-vacsi idő se.
Azért a Shadow Complex-be 1x végigjátszás és a NAGYON JÓ challenge mission-ök simán 10 óra feletti számot adtak. -
#123324 hm, mint a limbo. hm. -
Fartisan #123323 Tehát megért neked 1200ms pontot? -
#123322 Na Deadlight stáblista lepörgött.
Tényleg rövidke, a játékban lévő számláló 1:56:51-et mutat, de persze a valóságban erre még rá lehet tenni 1 órát az újrapróbálkozások miatt( game completion meg 75%, jó pár gyűjthető cuccot elhagytam,illetve az extra menüben is van 3 megnyitható minijáték, amihez talán az összes cuccot meg kell találni a fejezetekben, ezt nem tudtam kipróbálni)
Nem értem a negatív kritikákat, ez egy kiváló alkotás volt.Hangulatos, le nem teszed amíg be nem fejezed. Az irányításbeli frusztrációkon túl lehet lépni ,egyáltalán nem voltak zavaróak.
8 pont -
#123321 Háát azért meg nem veszem. :D -
#123320 Jah, betölthetné végre valami zombis játék a tátongó űrt, alig jön a témában game.
-
#123319 (steamen 5 eur most a WOC) -
#123318 véletlenül nem monitoron tolod a boxot, ráadásul ott ülve előtte? :) -
#123317 és nemcsak ott szar a hitbox! (ez már amugyis dice tradicio, le se sz*rom :( )
kinézek a kamion mellett, ellövöm az rpgt és meghalok, mert a kamion láthatatlan kinövésébe állt bele a rakéta. pedig az egy álló, kibaszott tégla! hogy a 'csába van ott is, ahol nincs? :D
unlock oké, fegyverekre, kinézetre. de bazmeg, f18ra rakéta??? a10-re bomba?!!! ezek nélkül vicc az egész....
számomra modern éra >>> 2. vh éra
már a bf42ben is főleg DC-t játszottam... :)
-
#123316 Ahogy érzed, döntse el mindenki maga:
Transformers WoC
Transformers FoC
-
#123315 Hát nem mondtam hogy az érzékeny szemeddel nem látsz recét, de szerintem az átlagnál jobb.
Most természetessen PC-n játszol 24X AA-val az megint más.
Akkor helyesbítek úgy hogy a konzolos címek közül ez tök korrekt szerintem. (éleket nézve) -
#123314 Ja igen ami kimaradt és a legnagyobb kedvencem:ezer éve fedezékben vagyok,már régen befordultam a sarkon még volt időm az orromba is beletúrni de mégis meghalok -
#123313 Ha már hibát kell keresni a bfben,akkor inkább a buzi,okádék,minden bf-ben jelenlevő szarszeméthúgy hitboxot emelném ki.Kurvára nem oda kell sokszor lőni ahol fut az ellen.
Ha többen futnak előtted akkor egész egyszerűen képtelenség mindenkit megölni,mert nem tudja a játék értékelni,hogy te most hogy mit merre kit lősz.
Arról nem is beszélve,hogy hiába van meg a géped hozzá,neted,minden akkor is képes máshogy viselkedni ugyanazon körülmények között.
Unlockolás engem nem zavar,mindenben ez van.CoD 4ben ami mellesleg számomra az utolsó normális cod volt is szerettem kimaxolni a fegyókat.
Egyébként anno amennyire kellett a modern hadviselés,nekem már annyira hiányzik a 2.vh-s téma.Ott nem volt 1000 féle fegyó upgrade,célkereszt,festés,csak az alap fegyverek,közelre,távolra.
CoD 1,MOHAA azok voltak az igaziak,mai napig nem felejtem azokat az élvezetes warokat:(
-
#123312 Pályafutásom során az eddigi egyetlen olyan game amire azt mondom xbox 360-on hogy kevés a rece az a Max Payne 3.A többitől hányok kategoria!
De persze az elvakult konzolfanatikusok úgyis megmondják hogy nem igaz mert konzolon minden milyen szép. (Majd a következő generációban esetleg) -
#123311 Mondjuk ennek jót tenne ha egy TPS-RPG hybrid lenne, mert amúgy mélysége nincs semmi másban. Cover rendszer nincs és így a taktikus harc kilőve, marad a rohanás és a darálás robbanás nem tudom hány órán át. Bóring, ráadásul csőben.