XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemgáz ezért hajtogattam hogy fasznak kell ultraveszettül elõrendelgetni.
Most egy páran asszem elgondolkoznak majd.
Most jó régi sorozatoknál oké énis elõrendeltem volna, pl GeoW3-at de ilyet a BC2 után....nincs elõzõ rész ami mérce lett volna hogy nah akkor legrosszabb esetben majd ilyen lesz....-.-
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
6 vs 4 ora megintcsak a MW3 pártját mutatja.
Valamint még 1 érdekesség hogy a Crysis még mindig a TOP techdemo szerintem....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MW3 nem lesz 10 óra ezt most mondom neked 6 óra lesz mint az eddigi részek
a BF meg 4 órás lett? :// legalább az a jó frankó kis repülõs jelenet bennevan 😄D meg a multi jobban tetszik nekem . 😊
Jah és mit mondtál te meg?
Mit takar ez a konzolra nem való?
2 eltérés van a grafika és a kezelés.
Itt most egyikrõl sem volt szó, mivel Muttley azt írta, Hogy neki nem jött be és gondolta "lehet PC-n sokkal szebb" NEM ezt állította, hanem feltételezte.
Irányítás mi mire való iszonyúan szubjektív.
A 2 álltalam linkelt repcsis videó után a nagyonagy grafikai különbség kijelentése is innentõl kezdve iszonyatosan szubjektív.
Ezzel te nem mondtál meg semmit, ez a te véleményed csak megismételted ez nem tény.
AMIT én mondtam az meg tény MINDENHOL írják hogy szép, DE rövid!
EZ tény...ez objektív megitélés.
Értem? 😊
Mennyivel 2 centivel?
Azt mondom jobb egy 10 orás csõjáték (MW3) , mint egy 4 orás kevésbé ámde ugyanúgycsõjáték (BF3) ...szerintem.
Mindkettõnknek más a véleménye, én tiszteletben tartom a tiédet, gondolom fordítva is így van. 😊
Mi az hogy nem való konzolra? attól hogy pár pályán kicsit kevesebb a player, kb ennyi az eltérés, a többi mind a játék hibája. Azt hogy a single unalmas, erõltetett, a hyphal köszönöviszonyban sincs, csõ és QTE orrvérzésig, ráadásul nem is fest olyan jól, az nem a konzol hibája... hogy lenne már az?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Darky , azért az Cod nagyobb csõjáték mindennél 😄DD ezt tegyük hozzá 😄
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
változzon a logo...!

De a single scriptes témagecinél én megmondtam mi lesz, mert én 2 lábbal járok manapság a földön, ellentétben nagyon sok emberrel, akit a mai hype elvakít.
PC-n igaz nem tudok normálissan játszani mert kidobál, de kb 10perc alatt 2 missziót lenyomtam ami videóban nézve többnek tünt, remélem legalább 40 misszió van, hogy kitöltse azt a 4-5 ora játékidõt.
Szerintem a Scriptekkel húzzák meg a játékidõt, kb a fele a 2 missziónak renderelt videó volt.
Nem véletlen a suttyomban megjelent játékok a jók álltalában.
Hülye példa de LIMBO?
Multiról meg csak annyit, hogy MW-ben lehet kisebb feleakkora mapok lesznek de több mint 2x annyi számszerint mint ebben és különbözõek.
*MW3*MAPS*
Multiplayer Maps:
Alpha
Alps
Bootleg
Bravo
Brooklyn
Carbon
Coast
Dome
Exchange
Hardhat
Interchange
Lambeth
Meteora
Mogadishu
Paris
Plaza 2
Radar
Seatown
Underground
Village
Spec Ops Modes:
Survival:
Carbon
Dome
Radar
Seatown
Village
Mission:
Civilian Rescue
Flood the Market
Invisible Threat
Little Bro's
Out of Africa
No Fly Zone
Wing Man
ÉÉÉÉNNN
BA+ ÉN voltam. 😊
Csõjátéktechdemo, még anno a Crysis techdemoban is több bonyolultság volt.
Méghogy az MW3 lesz scriptjáték?
Grafikát most tegyük félre!
nemértem miért nem tünik fel mindenkinek hogy nem véletlen hájpolnak agyon egy játékot, talán mer szar az egész, és tényleg ezzel akartak versenyezni az mw3-al? isenem
+ kezdet és átvezetõ demok = anno a Black (Criterion Games és EA)
(Black állatijó volt - lássuk, lesz-e ilyen a BC3)
+ az F18 anyahajós mission - EZ a küldetés nagyon rendben van. konkrétan élethûbb és hangulatosabb lett, mint a teljes Ace Combat Assault Horizon játék (de ez most nem ide tartozik 😊
+ hangok: jók és élethûek
+ fegyverválaszték: ebbõl is van bõven
és akkor a nézzük a másik oldalt
megkaptuk a
+ csillagokat az égrõl és
+ mindent amit egy játékban átélhetünk
- ÍGÉRETKÉNT
mi lett mindebbõl a valóságban?
egy bazi nagy, büdös LÓÓÓF.SZ - mind grafikailag, mind tartalmilag
- grafika: külön telepíthetõ 1.5 GB HD texture pack-kal
a csajom idézem: "mi az nálad? játékpuska?"
biztos csili-vili ez a frostbite 2 PC-n, de X360-on ebbõl alig jön át valami
az elsõ gondolatom az volt: "EEEEEz MI?
konkrétan az egész játékban olyan, mintha nem lenne kontraszt (és naná, h nem állítható)
olyan idegesen füstös hatást keltenek a helyszínek
a fegyverek textúrája olyan, mint egy 5-6 éves játékban
csúnyának épp' nem mondanám, de a BC2 erre tényleg ráver
- környezet sem 1 wasistdas -> helyenként van azért 1-2 szép dolog, de a többségre ez a homályos, izé-szósz jellemzõ
összehasonlításképpen, "poénból" beraktam a 2007-es (néééééégy ééééééééves) CoD Modern Warfare-t
hát grafikailag (és mindjárt kiderül, h játékmenetben is) lemosssssa ezt a BF3-nak nevezett vmit
- játékmenet: összedobált hangulattalan lövölde
- történeti szál: próbálták összemajmolni a Modern Warfare helyszínváltós elemeit (repülõs bombázás, terrorista elhárítás, orosz bõrbe bújás és gyilkolászás, bûnözõ üldözés, nyilvános kivégzés, sniper stealth stb), de az egész ITT olyan langyi, gagyi-ratyi
van olyan küldetés, ami abból áll, h 2 NPC ezerrel fut elöl, te meg rohansz utánuk, mint rémült disznó a kukoricásban, néha lõttök párat oszt'csók
- csõõõõjáték, mint az ááállat - kicsit mennél felfedezni, azonnal sikít a gép, h húzááá vissza, mert különben kirak
- bugok: se szeri, se száma - fal mögül kihajolás-tiszta célpont-tûz= á-áááá, 'nehogyazthidd' - ahol te tiszta célpontot látsz, ott a gép szerint még falba lõsz. volt olyan, h tankgéppuskával oltod az ellenséget, eközben a gép szerint hirtelen a küldetésnek vége, így a még akkor is özönlõ enemy hirtelen kb. 30 kemény sec.-ra totál golyóállóvá válik... stb.-stb.-stb.
- enemy AI: hardon kihívásnak tûnik, viszont normálon nem O.K. - volt konkrétan olyan, h ajtó mögött álló ellenség mellett simán elszambáztam, majd visszamentem, h jól láttam-e - észre sem vett
összegzés: BF3 singlep 6.0 pont
a MULTIplayer engem nem izgat.
ami viszont igen: nem tudnak jó singlep.-t csinálni
1x kijátszható, de finnyásabbak meglátják a "HD grafikát" és azonnali uninstall (miután tökön szúrták magukat, h ezért pénzt adtak)
ezt akarták az MW3-mal versenyeztetni? 😊 - ahahahahahaha
a Medal of Honor 2010 is Kexboxon szebb volt ennél
konkrétan a RainBow Six Vegas 1 grafikája jutott eszembe róla
csak ott nem ígértek Földi Paradicsomot elõtte
ez volt az oka tehát, h kiadás elõtt nem engedték (!) a nyilvános BF3 review-kat
számomra ez ÍGY egy nagy kula 2011-ben
az MW3-mal singlep-ben itt semmiféle versengés nem lesz - max. multiban
singlep-ben nem egy kategória
kb olyan, mintha Jean-Claude Van Damme helyére statisztaként beküldenék Danny Devito-t
kár érte :/
Kijátszom Hard-on, ha már ennyi zsetont adtam érte és adom is el
Just do it :)
jah ott nálatok nemgáz az biztos. 😊
tuti kell valakinek (ha más nem elcserélem ps3 verzióra) 😊
/amikor ~500£ a fizu (hetente)... szóval nem azt az 5-10£ fogják számolni 😉
köszi a gyors helyrerázást. legalább lett fogalmam hogyismegyez 😄
u dont have to listen anybody else but me
De ez csak egy tipp.
/csomagolás, vonalkód minden rajta, fullbontatlan...
tehát akkor ennyi. nem kell semmirõl tudnom / tartanom 😛
de a konzol nem megléte miatt (már) eladnám.
van ennek valami procedúrája? mit kell tudnom? mennyire számithatok?
/bontatlan limited edition.
köszi. (sose adtam még el konzol játékot)
Tolja itt valaki? Házi review? <#smile>#smile>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Pár évvel ezelõtt a PC.-sek sírtak,hogy "milyen jó a boxosoknak" akkor fülig érõ vigyorral álltak a boxosok. Most ez pont fordítva lenne ??
És ez mind 1 játék miatt amit egyesek még végig se játszottak.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ez a lowszar is 512MB-os VGA-ért kiált, vagyis ezt se pc-n nyomom majd....
"The Elder Scrolls V: Skyrim - a rendszerkövetelmények röviden
Nyilvánosságra került a Skyrim PC-s gépigénye, és úgy tûnik egész korrektül sikerült optimalizálni.
Már alig gyõzzük kivárni a The Elder Scrolls sorozat legújabb részét, amely nem csak gyönyörû lesz, de nem igényel komolyabb erõforrást sem.
A Bethesda tudtunkra adta a játék PC-s gépigényének rövid változatát, a részletes csak késõbb érkezik. Addig is el lehet dönteni, hogy az alábbiak alapján beruházunk-e rá, vagy inkább valamelyik konzolra szerezzük be (konzol hiányában abból is szerzünk egyet):
Minimális rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Win XP/7/Vista (32 vagy 64 bit)
Processzor: Dual Core 2GB
Memória: 2GB RAM
Videokártya: DirectX9c-t támogató videokártya 512MB RAMmal
Ajánlott rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Win XP/7
Processzor: Quad-Core Intel/AMD CPU
Memória: 4GB RAM
Szabad hely: 6GB
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Videokártya: DirectX9-es videokártya 1GB RAMmal. GTX 260/Radeon 4890 vagy jobb
A The Elder Scrolls V: Skyrim november 11-én jelenik meg."
"Batman: Arkham City - négymillió egy hét alatt
Ahogy az várható volt, a Batman: Arkham Asylum folytatása is többmilliós eladásokat produkált már az elsõ héten.
A Batman: Arkham Asylumra 2009-es megjelenésekor az elsõ héten nagyjából kétmillióan voltak kíváncsiak, ezzel szemben az Arkham City-bõl több mint 4.6 millió fogyott világszerte, pedig Európában csak négy napja kapható.
"A Rocksteady csapata minden erejével azon dolgozott, hogy a lehetõ legjobb Batman-élményt hozza el, így hihetetlenül elégedettek vagyunk a kitûnõ visszajelzéssel, amit a közösségtõl kaptunk," - mondta a Rocksteady igazgatója, Sefton Hill. Van is mire elégedettnek lenniük, hiszen a Batman: Arkham City PlayStation 3 verziója jelenleg 96 ponton áll a Metacritic-en, míg az Xbox 360-as kiadást a kritikusok 95 pontra értékelték. A játék PC verziója november 18-án jelenik meg."
... agyam eldobom ... 😊
'megelékszem' = megelégszem
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Asszem megelékszem a prevHD-val boxon is ha télleg csak ennyire szar a látvány.
(na erre mondtam én hogy közelében van a pc-nek még mindig, ennyit errõl már ha ez valódi felvétel)
xbox360-amat szeretném eladni slim verzió 250gigás
8 játékkal...
mennyiért tudnám eladni?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!