176617
banner
  • Waczkor
    Ez nem vicces,hívja a kátrányos helyzetű tezsvíreit aztán megkeresik és sportszerű keretek között megbeszélik.....
  • Renjike
    ... :DDD
  • davidka003
    Jatekaim.hu fórum gyöngyszem:
    "Na ide figyel te ki hülye gyerek ha nem szálsz le rólam tudja a fasz hogy ki az a narut7 de te biztos lehetsz benne hogy meg lesz baszatva a szád ha lenem szálsz most rólam én 2-3 hete csináltam velem te ne szívózz te geci gyerek meg tudom a címed és meg öletlek te köcsög pusztulat hol itt a vezető ha le nem állsz porul jár köcsög!! és már kezdesz idegesiteni te vagy a vezetö akkor rugjki ne idegesics oké!!! vezető ha le nem állsz porul jár köcsög!! és már kezdesz idegesiteni te vagy a vezetö akkor rugjki ne idegesics oké!!!"

Úristen...
  • Moby
    Lehet.
    Bár a haverod nem tudja mit beszél, te meg nem tudod mit kérdezel, de amúgy helyben vagyunk :D
    Nem ugrik az át semmitse, egy másik fw bootol be, ennyi az egész. A trinity-s slimeket meg lehet csinálni dualbootosra.

• 0Diaz0
    Srácok. Az RGH-t lehet "ugrasztgatni" ? Mert ismerősöm vett egy slim boxot ( 4gbos ) és rgh-s.. és tudtommal ilyet nemlehet csinálni,ezért írtam neki hogy akkor nincsen live-zés.. és ezt kaptam rá válaszul : " De mert dualbootos, at tudom ugrani az rght ha akarom :D "

Ilyet lehet csinálni?!
  • orichalcos
    Segítsetek srácok pls. Halo Wars-ban csak akkor tudunk szintet lépni ha live-on egy másik srác ellen megyünk? Úgy nem hogy live-on haverral egymás ellen toljuk?
  • Seth
    Na Deadlight 100% (egy egyszerű online acsit kivéve, biztostudjátokhogymiért:D) Szerintem össz vissz nem volt több az egész 4 óránál, de mint korábban írtam, én nagyon élveztem
  • davidka003
    Én ma nyomtam egy 5 órát és komolyan mondom élveztem. Az eleje volt tegnap nagyon szar de most, hogy van normális 3 életem meg erős kardom így tök fun a játék. 2 nagy BOSS-al is végeztem, elvileg még van 2 de gyanítom utána sem fog véget érni a játék rögtön.
  • Totti5
    Playing Darksiders Nets You Bonus Items In Sequel

"THQ revealed a special bonus armor and weapon for those who completed or played the first Darksiders game. If you simply played the game, you'll be able to unlock the Pauldron of the Horsemen, a level 5 armor that boosts all of Death's stats and critical damage. If you finished the first game, you unlock a level 1 scythe called the Chaos Fang, which boosts Death's damage and critical damage.

THQ says the in-game bonus items are based on Achievements you have unlocked, not the save file."
  • Totti5
    lemezen
  • davidka003
    A plusz pályák a lemezen vannak vagy le kéne tölteni?
  • davidka003
    Jatekaim.hu-n 5k-ért is van egy 8 pozitívos embernél.
    Azért még alszok rá.
    Bár tény, hogy a Monte Carlo Night pályával Totti nagyon meggyőzött. :D
  • arty
    5500ért d3 complete

go! :)
  • davidka003
    Pont ez az, hogy a Dirt2-t lehetetlenség beszerezni 5k alatt.
    Annyiért már Dirt3 is van.
  • arty
    karrier van mindkettőben. szerintem a dirt2 jobb, mert szebbek a pályák :) (horváthország, malaysia... ahhhh)

és gondolom sokkal olcsóbb is :)
  • davidka003
    Dirt 2-ben nincs időjárás? Wtf
    Ez komoly?
    Dirt3-ban van valami karrier mód féleség?
  • Totti5
    Mind a kettőt. Kontrollerrel tökéletesen irányítható. Remek a fizika, gyönyörű, brutálisak a hangok.

Dirt 2be nagyon jók a pályák.

Dirt 3ba van eső, hó, köd, nappal, éjszaka, de sajnos kevés a pálya ( ebből csak is a Complete kiadást )

( kormánnyal van mind a kettő )

• davidka003
    Kormány hiányában érdemes beszerezni a Dirt2-t vagy a Dirt3-at?
    Melyiket lenne érdemesebb?
  • Totti5
  • orichalcos
    Á, el sem hiszem. ODST firefight meg Vidmaster acsik kész vannak. :D
  • Totti5
    Amúgy tényleg nem:( Waczkornak pedig azt mondtam tegnap hogy igen... aztán most látom a videót, hogy másra gondoltam.

Keverem a Bad Day L.A.-val, de nagyon durván...

A videó k. jó! Szóval, van eladó példányod?:D
  • 0Diaz0
    FM3-as Gallériám,itt!
    Ha valaki gondolja,nézzen rá! Köszi! :)
  • Waczkor

Hát igen,kurva nagy gém:D
  • Tinman #123367
    Stubbs the zombie-t te nem toltad végig.

Viszont olcsón vevős, kíváncsivá tettél a beszámolóddal
  • Renjike
    Tits

Más : BONER!!!!!!!!
  • Tinman #123365
    Jogos... én is a melanomáin gondolkodtam. Ha nagyobbak lesznek érdemes lenne biopsziával bevizsgálni, könnyen rosszindulatúvá válhat.
  • Tinman #123364
    Nem hiszem, hogy hétvégén végigtolod... relatív hosszú.
  • DarkSector
    Jah ennyire nem figyeltem a fűrészt.
  • Tinman #123362
    Látszik, hogy nincs benne motor... PVC aljjal nem meglepő.
  • DarkSector
    Ja ennyi? :D

Engem nem szörnyek kaptak el hanem valami mérges gázba keveredtem mindig. :D
  • vg
    "Valaki megmondaná hogy a Castlevania elején mi a logika a mocsárnál hogy mikor mehetek át és miért?"

Akkor kell menni, amikor nem bugyborékol a víz, olyankor nincs ott a szörny. Lehet a két bugyborék közé is állni, majd megvárni amíg elmegy.
  • Harlekin
    Nyilván...Hisz 1 nagy múltú zombi vadász család sarja!
  • DarkSector
    Jó erőben lehet a csaj hogy 1 kézzel lóbálja azt a láncfűrészt. :D
  • Totti5
    Lollipop Chainsaw

Ez az egyik legbetegebb játék amivel játszottam. Zombis témában meg messze messze az:D Már maga az alapötlet az egész desing egy VICC és WTF, de egy igen kellemes játék kerekedett ki belőle.

H&S műfaját tekintve, de a lájtos fajta. HCnek nem mondható, de vannak kombók szép számmal és a harcok élvezetesek végig, nomeg a gameplay tele van egyéb megoldásokkal ami persze elsősorban QTE, de a jobbik fajtából, így nem macera és nem idegesítő, illetve több minigame is felüti a fejét amik nagyon betegek!

Pályákból sok nincs, de ami van azok jók, kivéve a végjáték előtti pályát, ami dögunalom volt, de aztán a vége és BOSS harc kellően űberbeteg lett így már el is felejtettem a kisiklást.

Apropó BOSSok... áááááá kész:D:D:D mindegyik teljesen más és mindegyik nagyon egyedi és nagyon beteg.

Ami még említésre méltó mint pozitívum azok a ZENÉK. Tökéletes? kiváló? remek? 11/10? az ám!!!! Ráadásul szerves része az egész játéknak.

Ami viszont kiábrándító az a teknó. Generáció nyitócímnek sem ment volna el, mert minden megoldása prevgen szint... egyszerűen szégyen az egész olyan primkó. Még a legbénább amcsi középszar játékok is köröket vernek rá. Nézzük meg pl az Inversion-t ami egy középszar TPS ugyan ezzel az Unreal motorral és egy generációnyi az eltérés... és ez nem túlzás. A frém legalább fix és lassulás nem volt érezhető egyszer sem.

De legalább a fizikát ( ami nyilván nincs, még annyi sem mint egy hordó szétverése, vagy ragdoll az Nvidia Fiziksz adta hozzá! ( ott volt a teljes képernyős logó a végén )

Hulladék, legalja a teknó, rossz a kamerakezelés, de kiváló desing, kiváló zenék, élvezetes játékmenet, beteg humor és beteg az egész minden ami képernyőre kerül. Játékidő pont elég volt. Olyan 7 óra körül lehetett.

Kap egy 6,5/10et.

Suda meg szerezzen be pár nyugati arcot akik tudnak teknót és grafikát csinálni...

Ő pedig egy 10/10et:

• DarkSector
    Köszönöm. :D

Castlevania-s kérdésre is majd valaki legyenszíves válaszoljon.
  • davidka003
    Jajj el ne felejtsem az milyen fos volt már, hogy elloptunk egy repülő lovat és vagy 20 percig azon kellett repülni. pff alig vártam, hogy vége legyen.
  • davidka003
    2 óra játék után:

Képtörés zavaró.
    Zene nincs
    Szinkron elmegy, Mark Hamill egész jó.
    A játék közbeni grafika néha fos, átvezetőkben egész jó.
    Néha élveztem, néha meg unalmas hent volt.
    Néha egy csapás kurvasokat levesz az életemből és 1-2 szörnyet sokáig kell ütni. A challenge szarságokat utálom, x idő alatt csináld ezt.
    Többre számítottam. Azért a hétvégén szerintem majd végignyomom aztán megy is eladásra.
  • davidka003
    Megnyitod a naplódat és az RT-vel lehet lapozni a térképhez.
  • DarkSector
    Igen de nem úgy hogy a pályán hol van, hanem melyik gombbal veszem elő? :D
  • DarkSector
    Miért az meg mi?