176776
banner
  • Harlekin
    Mindenkit meghallgatok és le is szűröm azt amire szükségem van viszont én mindig a szememnek és az éppen akkor aktuális érzésnek hiszek! Abba még soha nem csalódtam.
    Itt is látszik ahány ház annyi szokás 4 en 4 félt tartotok jónak és ez így helyén való.Megjelenés napjára tuti nem veszem meg. Mert biztos lesz lehetőségem kipróbálni magát a boxot több megjelenítőn. Az ami demók mennek a kijelzőkön azok nem érdekelnek engem az érdekel, hogy a box mit tud azon vagy azon a megjelenítőn.... És köszi mindenkinek a tanácsot, de jelenleg egy dolog érdekel nagyon hogy legyen már hetedike!!!!! 3 helyen van elő rendelve a scorpio plusz a Jolly joker Moby :-D így remélem a hírekkel ellentétben, hogy hiány lesz karácsonyig nekem azért jut megjelenés napján.

Nem is értem MS-t miért játsszák el ugyan azt mint XO nál? A napnál is világosabb volt, hogy kelendő lesz...Ráadásul ez a nagy csend körülötte is csak tovább tetézi az aznapi felvásárlást....

Van pár dolog ami nagyon izgat... Remélem marad továbbra is a homeolás lehetősége és remélem menni fognak azonnal a külső HDD re telepített játékok (2 tera)
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.10.31. 06:34:35
  • arty
    5000 órát nemtom honnan veszed... 100k órát ígérnek a koreaiak a mostani oledek élettartamára
    burn in nincs (normál használat mellett max image retention, ami elmúlik)
    legfontosabb fényerő? 3-400 cd nem elég? játszós szobában nincs sötétítési lehetőség? 365 napon át, napi 8 órát verőfény? nekem ez nem életszerű... ;) (de oké, ez utóbbi probléma legalább valami!)

harlekin! ne hagyd magad lebeszélni az oledről!!! :D
  • darkSectorxxx #171511

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.30. 22:12:01
  • darkSectorxxx #171510
    Konzol akció:

Xbox:
    The Evil Within 2 - 12.300 ft!!!!
    Just Cause 3 Gold Edition - 10.300 ft
    Final Fantasy 15 - 7.700 ft
    Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition - 8.100 ft
    Shadow of War - 13.700 ft
    Assassins Creed Origins - 16.800 ft
    Wolfenstein II - New Colossus - 15.800 ft
    Forza M. 7 - 16.100 ft

Playstation:
    The Evil Within 2 - 12.300 ft!!!
    Resident Evil 7 - 8.800 ft
    Assassins Creed Origins - 16.800 ft
    Wolfenstein II - New Colossus - 15.800 ft
    Dishonored 2 - 4.200 ft
    Doom 4 - 4.200 ft
    Resident Evil Origins Collection - 6.000 ft
  • darkSectorxxx #171509
    The Evil Within 2 - 12.300 ft!!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.30. 20:19:20
  • lwb
    Az olednek van számos hátránya is a nyilvánvaló előnyei mellett:
    1. az élettartam (5000 óra/dióda)
    2. burn in
    3. (és ez a legfontosabb szerintem) a fényerő - világosabb szobában az oled gyengébb fényereje hátrány lehet

Nincs tökéletes technika, mindenkinek meg kell nézni, hogy az ő körülményeihez mi az optimális.
  • darkSectorxxx #171507
  • Hay #171506
    O.K. bármit is írnék a magam 'védelmére": eddig lúzer voltam ezügyben :-) KÖSZ a helpeket!
  • arty
    mikor nem az oled a tuti konzolozásra?!
  • lwb
    Fél év alatt óriásit változtak az árak. Egyébként valamikor év elején vettem, nem emlékszem már mikor.
  • partizan182
    Idei modell szal annyira anno nem lehetett ;)

Jo gép egyébként, valahol itt kezdődik a használható HDR.
  • lwb
    Én annak idején ezt a Sony Braviat vettem meg és azóta sem bántam meg. Pont 55-öst kerestem (az fért be a kocsiba, a 60-as már nem), jó a HDR és kifejezetten játékra ajánlák, nincs ghosting stb. Az ár is jó volt, bár amennyiért akkor vettem, abból ma már nyilván jobbat lehet venni, de ez van.
  • partizan182
    QLED TV and Xbox One X are an unbeatable 4K gaming combination

Én nem keresgélnék tovább, nyilván nem véletlen támogatja ezt az MS a konkurenciával szemben.

@Harlekin: az ugye megvan hogy HDR-ben kizárólag max fényerőn fogsz tudni játszani és úgy is sötétebb lesz összességében a kép mint közepes fényerő/SDR-ban? Cserébe az árnyékok részletei megelevenednek HDR-ben.

@LWB: még a 2017-es Oledek is kicsit törik feketébe a nagyon sötét részleteket, near-black nem a legjobb.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.10.30. 09:15:19
  • lwb
    Ha sötét, napfénytől védett helyen játszol, akkor az oled jó lehet neked.
  • farferi75
    Köszi a választ, azt hiszem akkor belevágok, kezdésnek egy xbox one s-el, aztán ha bejön jöhet a következő "generáció".
  • Harlekin
    Nálam az a baj, hogy én nagyon sötétbe játszom és nagyon magas fényerővel(MAXON)
    A vak sötétbe is szeretem látni a részleteket.
    Szeretem amikor online játéknál kapom az üzentet, hogy honnan láttál olyan messziről olyan sötét helyen.... :-D
    Tehát nálam olyan mint fekete soha nem létezik...
  • Harlekin
    oks
  • Harlekin
    14000 szinte minden hol van mindig!
    Mostanában találtam 12000 ebayen
    De 14000 találsz pont ott ahol Rasta írja, de a Magyar FB csoportban is találsz, a jófogáson BP 11 ker be a srác ide szokott jönni meló helyre telon beírom a kódot és adom a lóvét! Csak az nem talál olcsó livet aki nem akar...
  • lwb
    Ha 4K tévét veszel olvass előtte egy rakás review-t. Nem biztos, hogy az OLED lesz a választásod, nincs "legjobb" megjelenítő típus, mindegyiknek van előnye, hátránya. Nagyon függ, hogy milyen a szobád, mennyire fényes, hol van a tévéd, milyen messze ülsz tőle stb.

A leírásoknál figyelj arra, hogy melyiket ajánlják inkább játékra.
  • rastaman
    pl itt:

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

én az utóbbi 2 évben innen vettem. fizetés után nyomban jön a kód emailben. csak ajánlani tudom!!
  • Hay #171493
    Szia!

Hol találtál 14.000-ért éves Live Gold-ot?
  • Harlekin
    Üdv!

Rengeteg opció van!

Most jelenik meg az új Xbox one x jelenleg ez a csúcs kategória a konzoloknál ezt külföldről 140000 ér itthon 165000 tudod beszerezni.
    Az előző "generáció" Xbox one s. Ezt használtan akár 50000 forintér is megkapod. Nem lehet mellé fogni, mert nincs gyerek betegsége. Tehát ha a tulaj nem szándékosan tette tönkre akkor biztosan jó!Én most adtam el az enyémet és az még ráadásul nem is az S,hanem az alap ami megjelenés napján került hozzám(4 éve).Ez 365 napból 365 napot ment, volt hogy hetekig ki se volt kapcsolva.....

Itt mindent egy "gyűjtőhelyen" megtalálsz mégpedig a liven. Ez szerintem jelenleg a legjobb sociál rész gémereknek. Tényleg minden azonnal ott van! Nulla ismeretséggel a játék kezdése után online felületen azonnal ismeretségekre teszel szert....

Ez fizetős éves szinten 14000 viszont ezért cserébe havi 3-4 játékot kapsz "örök" használatra + kedvezményeket az online vásárlásoknál+++.

Van még 2 opció ami csak itt boxon érhető el

Létezik az EA access ennek az éves díja 5500 ft itt ami játék bekerül az bent is marad! Ez jelenleg 45 játék és addig ameddig fizeted a díjat használhatod + itt is kedvezményeket kapsz, előbb játszhatsz játékokkal összes EA játék vásárlásánál -10% stb...

És van az MS saját cucca a GAME PASS ez havi 2500 itt több mint 100 játék van bent állandóan és ezeket bizonyos időközönként cserélik!

Remélem tudtam segíteni!
    Én 11 éve boxozom pedig fanatikus PC-s voltam, de semmiért nem cserélném vissza PC re. Pontosan azok miatt amit te is említesz ez a pénzben hajkurászott teljesítmény növelés szarság miatt.
  • farferi75
    Sziasztok.
    Én egy ősöreg pc-s vagyok, gondolkoztam gépcserén de egyszerűen NEM vagyok hajlandó 300 ezer forintot fizetni egy olyan gépért amin futnak is az új játékok.Szóval most gondolkozom egy xboxon, de nagyon ismeretlen vizeken utazom, el kéne némi segítség. Szóval mit is vegyek, hol, lehet-e stratégiát, rpg-ét játszani ezeken, stb? Tanácsaitokat ekőre köszönöm.
  • partizan182
    Xbox-hoz Qled dukál én úgy tudom ;)
  • Harlekin
    Ja ja pont most voltam euronicsbe meg mediába szétnézni mik a 4k-oled kínálatok, ha már új box jön, plusz a motorozáshoz és a jetskizéshez vettem egy go pro hero 5 blacket és így fasza, hogy van 4k ra alkalmas eszközeim csak megjelenítőm nincs.... :-D

Viszont volt adapter 14000 -ér szal nem vészes...

Kinect kungfu meg volt 360 on az nagyon beteg :-d Azon rengeteget szakadtunk.....
  • arty
    lehet adapterezni, csak mostmár az sincs ingyen... (én az S-re váltáskor még igényelhettem ingyé')

meg így h lelőtték a gyártást, szvsz új játékok se nagyon jönnek többet (kivéve a táncikát)
    :( :( :(

(ha kinect kung fu még nincs meg, azt feltétlen ajánlom!)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.10.29. 18:07:36
  • arty
    még szerencse, hogy anno a boxosok jól viselték, hogy a ps4 jóval erősebb (és ráadásul olcsóbb) volt a kötelező kinektes bónnál ;)
  • Zozo76
    a gamekapcs-on, szinugy ugyanez... nehany ps-buzi-fan egyszeruen nem birja ki hogy a pro-nal erosebb, es nyilvan tobb jateknal a nativ 4k-t elerni kepes konzol jon ki a placcra hamarosan...
  • Harlekin
    Amúgy az nem csak itt jellemző... Érdemes bemenni az xbox FB csoportba.... Napi szinten vannak olyanok akik az xxx reget csinálják csak azért, hogy egy mondatba beírhassák, hogy szar az xbox... Természetesen ott 1 perc múlva törlik a hsz-t, és azonnal kapják a kitiltást. De csak azért is jön!!!!
    És vissza nézed az eredeti profilt mind aktív tag a ps 4 csoportba. Tudom mert én is ott vagyok, de nekem NULLA hozzászólásom van....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.10.29. 06:35:38
  • Harlekin
    A két tábor a gondolkodás módban tér el, mivel PS 4 hez alapból jár az agylágyulás DLC. Amit nagyon sokan beaktiválnak sajnos....
    Mint a példa mutatja te is képes voltál CSAK azért PS4 es gondolkodás módban ide beírni, hogy legyen ebbe a topikba is egy ilyen HSZ!
    Tökéletesen prezentáltad azt amiről beszéltem!
  • Harlekin
    A Kinect köszöni szépen jól van!
    AZT SOHA NEM ADOM EL.... Igaz idén kb, ha 5x volt használva akkor sokat mondok,(ezt a 2017 es évet nagyon,nagyon,nagyon túl vállaltam a szabadidő terhére.......) de a TV le -fel hangosítására tökéletes! :-D
    Remélem X hez is lehet adapterrel használni mint az S hez! Viszont jó lennének a 360 as játékok, mert x1 en ez a 21 karcsú a 360 as 221 hez képest....
  • orichalcos
    Bring 'm on! nehézségen 12 óra volt. De én nem rohantam mint egy őrült, meg pár enigma küldetést is megcsináltam.
  • arty
    kilóra mennyi? (játékóra, milyen tempó, nehézség?)
  • orichalcos
    Nos srácok, ez a Wolfenstein II bizony bitang jó volt. Jöhet a folytatás, de minél előbb.
  • lwb
    Milyen két tábor? Már rég nincs két tábor, miután egy rakás embernek megvan mindkét konzol.

Egyébként meg tessék, csak az egyenlőség kedvéért: hulladék ps4, sony fanboyok, szar japán rizsfelfújt.
  • arty
    neem, ha birtoklod lemezen, te is nyomhatod!
    csak macera összeszerválni pl egy NG Blacket (pláne most, h bw compat lett)...
  • Totti5
    Novemberi Game Pass

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Xbox One)
    Halo Wars: Definitive Edition (Xbox One)
    Resident Evil HD (Xbox One)
    Oddworld: New & Tasty (Xbox One)
    The World of Van Helsing: Deathtrap (Xbox One)
    Sky Force Annyversary (Xbox One)
    Mega Man 9 (Xbox 360)
  • partizan182
    OG X1 compat US only? Nemá, épp most akartam írni a GB stream alapján hogy milyen faszául festenek, különösen NG black és PoP akinek kimaradt húzza be.
  • arty
    tudom, egy (kis) részért magam is felelős vagyok :D (és azért kapott ám a ps4 is, bőőőőven)
    odaát volt kedvem beszélgetni, amíg a mod topikban is olvasható esetem (és az utáni és az utáni, folyamatos törlések) meg nem esett...
    itt már előtte se... aztán már nem is volt kivel.

amugy mi a helyzet a kinectel nálad?
    just dance? semmi, kész, vége, nem csak official...? ;)
  • Harlekin
    ~8.4 x több hsz született ps 4 en...

Pontosan
    2353 x1
    19963 ps 4

Viszont

X1 topikban NULLA a ledegradáló hsz
    PS 4 topikba keres rá, ha nem hiszed, de az (x1, MS, redmond másik platform, x user, xbone, xonex és ennek jó pár változata stb...)
    Pontosan 217 x található meg ledegradáló módon, de ettől is többször csak szimplán érintőleges szinten...........

Tehát csak látszik a két tábor közti színvonal!!!!!