176776
banner
  • Harlekin
    Igen!
  • Harlekin
    Nincsenek elvonási tünetek.... Csak szimplán nincs 2 hete boxom!
    Azért adtam el, mert inkább le se írom mennyiért ment el, mivel úgyse hiszitek el! Nagyon nagyon nagyon jól!
    Február óta konkrétan nulla időm van (meló hely rengeteg túlóra, meg mellette 2 lakást "építettem" meg 1 et felújítottam) Pont most végeztem az utolsó zuhany kabin szilózással... Kedden jön az albérlő
    így csak lopott percek jutottak boxozni. Mivel a kicsi szabadidőt másra fordítottam...

Tehát minden az ÉN döntésem mire mit baszok el.... 30 000 forintot elbaszok 3-4 óra alatt a jet skizésnél vagy 1 kisebb hétvégi motorozásnál...Így 30000+t kiadni olyanért ami hosszú időre marad számomra simán belefér....De ez is csak a legutolsó lépés lesz és mostani infó szerint jut nekem a 164 ezres boxból máshonnan....

Ugyan már dehogy haragszok én meg ilyenért....Már csak azért se mivel ezeket az infókat senki nem tudja és ezek is csak a töredéke ami befolyásolják a döntéseimet...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.03. 19:49:24
  • Zozo76
    elvonasi tunetek? nem akarok rosszindulatunak tunni, meg tenyleg a te penzed, de nekem "volt annyi eszem" hogy nem adom el addig a boxot mig nem jon meg az uj. tudvalevo hogy nem biztos hogy hozzajutok a launch-kor. sot, egyre jobban ugy erzem hogy nem jutok majd hozza. persze igy bukok valamennyit biztos hogyha utana adom el, de biztosan nem 30000-ret. ugyanigy tett a haverom is, o is elorendelo. kemenynek hat a kritika de ne hari, birlak, eddig is birtalak. plane a harlekin-darksector osszecsapasokat. :)
  • orichalcos
    Ez a KonzolKirály lesz ugye? (név alapján úgy emlékszem ők azok) Nevetséges.
  • Harlekin
    2 hete nincs boxom...
  • Zozo76
    Hat en inkabb varnak mint hogy tobb, mint 30000Ft-ert vegyem meg csak azert hogy minnel elobb meglegyen...
  • Harlekin
    "Azért ehhez pofa kell... lecsapod a Skorpio editiont?"

Még szép...Ahogy kikerült 3 helyen rendeltem elő!! Remélem jut!

"Kicsit örgög ügyvédjét játszom de ugye itt nem az van hogy elfogyott az összes előrendelésben hanem hogy nem is szállítanak, lehet hogy nem úgy alakul a gyártás mint várták? Vapour chamber, egyedileg finomhangolt lapok, szuperkompakt méret, 12gb GDDR5, sok helyen elcsúszhat a dolog."

Ez rajtuk kívül SENKIT NEM ÉRDEKEL. Oldják meg!!! Tisztába kellett lenniük, hogy mekkora igény van rá!!! Amazonon 3 másodperc alatt elfogyott az előrendelési lehetőségés nem 1000 darabról beszélünk... Akkor mi nem volt tiszta mi gátolta őket a gyártás megoldásában...Tegyük hozzá, lényegesen bonyolultabb perifériákat sokkal nagyobb szériába is képes más cég gyártani, gyártatni.
    Ez semmi más csak a töketlen óvatoskodás MS részéről pont úgy mint ahogy tették one megjelenésnél...Ráadásul most tiszta pályán indulna nincs konkurencia megjelenés így aki akar újat nem kell agyalnia....Lehet ezt taglalni, de ez van... Rengetegen vesznek úgy konzolt ,hogy semmi nem érdekli őket nem nézik a számokat hisz nincs mihez hasonlítani.....Ha van egy időbe 2 hasonló megjelenés más a helyzet, de itt most erről szó nincs....
  • partizan182
    Azért ehhez pofa kell... lecsapod a Skorpio editiont?

Kicsit örgög ügyvédjét játszom de ugye itt nem az van hogy elfogyott az összes előrendelésben hanem hogy nem is szállítanak, lehet hogy nem úgy alakul a gyártás mint várták? Vapour chamber, egyedileg finomhangolt lapok, szuperkompakt méret, 12gb GDDR5, sok helyen elcsúszhat a dolog.

Mondjuk a hiány jót tesz a marketingnek (hírértéke van ami a keresletet növelheti - lásd Switch/nes mini), de karácsonyról nem hiszem hogy le szeretne csúszni az MS. Reméljük a legjobbakat.
  • Harlekin
    A pc az pc...
    Számomra otthon a PC excel kezelésre van, hogy a számlákat kezeljem meg a Sony Vegasal a hétvégi jet-ski meg motoros videókat össze vágjam meg hasonló amire egy pc való!Eszembe nem jutna PC-n játszani!!!
    A konzolok meg konzolok és itt a többes szám a lényeg! És az, hogy ezek játékra lettek kitalálva
    És akár mosógépen is lehetne játszani ezt, de PS4 en akkor se ezért semmi valótlant nem állít a kép...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.03. 07:35:17
  • Kongy
    Mondjuk PC-n akit érdekelt már unásig nyomhatta... :D
  • Harlekin
    Na friss dolog!!!
    Jönnek a jó hírek....

"Tisztelt Előrendelőnk!
    Azért írunk neked mert az Xbox One X-re volt előrendelésed webshopunkban, de sajnos egyik magyar forgalmazó sem tud készletet biztosítani számunkra. Ezért mi mindent elkövettünk és külföldről sikerült mindösszesen 10 db Xbox One X Project Scorpio kiadást rendelnünk.
    A termék ára 189.990 Ft lenne.
    Elnézést az esetleges kellemetlenségért és várjuk mihamarabbi vissza jelzésedet, hogy ezen az áron a limitált gép csomag érdekel-e.

Üdvözlettel,
    Halász Pál üzletvezető
  • Harlekin
  • darkSectorxxx #171541
    AC stream, kis info morzsák.

• Harlekin
    " így most és azóta is nyalja a segged a redmondi csapat."

na pont ez az ami engem mint első napos vásárló érdekel...A többi az számomra totálisan érdektelen...Ha meg érdemlem, ha nem! Meg mivel vágtam magam alatt a fát?!?!A töredéke jót nem kapta kapja a másik oldal....
    És nagyon nagyon remélem marad ez így továbbra is! Szárnyaljon csak a PS4 ,mert az meg végképp nem érdekel mivel így az ebből fakadó hátrányokhoz meg végképp semmi közöm. Soha egy percig nem gondolkodtam, hogy PS4 et vegyek....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.02. 13:27:52
  • Harlekin
    na erről beszéltem.....
  • Harlekin
    Az mi az mán az a ps 4 ? :-D
  • orichalcos
    Itthon már két üzlet jelentette, hogy nem lesz premierkor gép (Konzol Stúdió, Konzol Birodalom) náluk. :D
  • arty
    én ma is tartom, hogy nem volt normális, aki a bónt eleinte megvette, minden értelemben vágta maga alatt a fát

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyi a szerencséd, hogy elegen döntöttek racionálisan és maradtak távol az ms konzoljától, így most és azóta is nyalja a segged a redmondi csapat. hozzáteszem: TE nem érdemled meg és a többi day1zombi se. nagy kár, hogy a sony nem kap azóta se hasonló pofont, oda is masszívan kijárna....

---

asszonkát bíráld felül és ha telik rá, akkor 65" !
    hidd el, idővel hálás lesz neked :)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.11.02. 12:23:30
  • arty
    6-án még "nem létezik" az xbónx, csak a ps4pró :D
  • arty
    de, sry :))
  • Harlekin

Tényleg remélem lesz scorpio edition... A konzolvilág tegnap küldött előrendelést megerősítő mailt amire azonnal rányomtam...

Sógor nőm azt mondja kint Angliába nagy az érdeklődés és ott valaki az MS-től nyilatkozott, hogy nem biztos, hogy mindenkinek jut gép nem limited hanem alap se.........
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.01. 19:34:06
  • farferi75
    Hát szerintem minden átlag magyar dolgozót, nem csak az asszonyt:D..de ha jól keresel
  • orichalcos
    "Engem konkrétan annyira megviselt a dolog, hogy bánatomban "327" játék került a profilomra azóta...."

Szörnyű dolog ez. :D Kedden jön a gép ide is. \o/
  • Harlekin
    Na konkrétan ezzel szemeztem és ez jött be úgy minden téren ! vélemény!?
    LG OLED65B7V és van az kisebb olcsóbb tesó az 55 ös, (mert asszonyt a szívszél ütés kerülgeti a 65 ára végett !)
  • Harlekin
    Ez az átlag játékos definícióval egy a baj, hogy ilyen nem létezik!!!!
    Csak nézzük a PS pro-t a ps tulajok "fizettek", hogy a régi ps4 et elvigyék tőlük, hogy megvehessék a ps4 prot. És pont most hangzott el ps4 topikban, hogy nincs olyan pro tulaj aki nem 4K tv-n játszik....Akkor hogy is van ez ott mindenki hc gamer és a lényegesen kisebb pluszér kifizet x összeget meg lecserélte 200-400 k pluszért a kijelzőt csak ezért, itt meg majd elriaszt valakit a 164 k úgy hogy azóta még a 4 k cuccok is olcsóbbak lettek?

Az biztos, hogy a barátlistám nagy része megveszi, az a része akivel napi szinten tartom a kapcsolatot az mind megveszi...
    Ez a dolog a lehető legkevésbé se az árcédulán dől el....
    Az első XO-t megjelenés napján 190000 vettem itthon és nem csak én hanem mindenki aki itthon megvette...Tegyük hozzá úgy,hogy itthon meg se jelent!!!
    Én még képes voltam előtte 2 nappal Londonba kimenni, hogy vegyek megjelenéskor és nem sikerült....
    Másnap itthon tudtam megvenni akkor is rohadt nagy utána járással egy olyan Boxot ami Olaszországból került ide az országba...
    Ez semmi másról nem szól csak a birtoklási vágyról...Ha valaki nagyon akar valamit azt megveszi.
    Természetesen vannak azok akik szeretnek többre vágyni mint amit megtehetnek, na ezek az álmodozók akik majd irigykednek a másikra és ontják majd az esztelen hszeket szokás szerint,hogy nekik mennyivel jobb, hogy nem vették meg pedig akarták!!!Mi meg majd jót röhöghetünk rajtuk!!!

Tudod mi savazást kaptunk x1 kor is....??
    Engem konkrétan annyira megviselt a dolog, hogy bánatomban "327" játék került a profilomra azóta....
  • Harlekin
    ???
  • partizan182
    Nem lehet hogy az AVSForum-ra gondolsz inkább? AVForumson Qled 8 fölé nem ment még, az usa forumon (AVS) viszont tényleg orrba szájjba tolják a samsungot, különösen Mark "megtarthatom a tesztre kapott Q9-et" Henninger a főludas (Steve papa képben van, ő is oleden tolja).
  • arty
    off:
    avforums az szerintem idéntől akár a samsung.com is lehetne, ANNYIRA tolják, tolták a qledet, mindenféle töltelékcikkekkel is, hihetetlen :(
  • arty
    ... inkább vennéd a hatodikán legerősebbet :D
  • darkSectorxxx #171524
  • partizan182
    Bevallom férfiasan a Qleddel csak szivattalak, nincs az Oled-nek ellenfele képminőségben, LG B7/C7/E7/B7 mindegy hogy melyiket választod ugyanaz a panel meg hardver van benne, csak a design meg a hangrendszer különbözik.

Itt pár releváns cikk megbízható szakportálokról:

RTings - Best HDR Gaming

Digital Foundry - Best HDR Gaming TV

Reviewed.Com - Best HDR TV

Részletes TV tesztekre: Rtings, FlatpanelsHD, AvForums, HDTVTest.

Jó böngészést :)
  • lwb
    Uhh, ekkora májer nem vagyok. Elolvastam vásárlás előtt a techradar stb ajánlásait és azt választottam, amit ajánlottak és raktáron is volt (én soha nem veszek semmi olyasmit, amire akárcsak egy napot is várni kéne).
  • n000rbi
    A benne lévő hw-hez képest tényleg nem, de átlag játékos nem ezt fogja nézni, hanem csak az árcédulát. Egy boltnak meg nem kell hinni, hisz' az a dolga, hogy azt mondja, nagy a kereslet. Én örülnék, ha jól fogyna, még inkább, ha lenne rá olyan játék, amiért nekem érdekes lehetne. Ezt majd az idő eldönti.
  • mrmilan
    "Van pár dolog ami nagyon izgat... Remélem marad továbbra is a homeolás lehetősége és remélem menni fognak azonnal a külső HDD re telepített játékok (2 tera)"

No ezek engem is nagyon érdekelnek!
  • mrmilan
    Nagyon kíváncsi leszek a véleményedre. Én ugyan nem rendeltem elő, de a második hullámban esedékes egy X...
  • Harlekin
    Ezek itt x1 topikban soha nem okoztak problémát... Szerintem Totti ez miatt soha nem szólt vagy törölt...Ezek nem off témák, hiszen végül is ezek nélkül használhatatlan az eszköz.
    Ez mindig a másik oldalon verte ki a biztit, hogy a kijelző posztokkal lehet "másik" topikba ballagni.... Nem tűnik fel nekik, hogy a két dolog kéz a kézbe jár, de hát ez van...
  • Harlekin
    165 ezer sok??? Szerinted sok??? Szerintem kicsit se sok érte....
    Viszont minden nagyobb bolt azt közli, hogy nagyon nagy a kereslet rá...3 helyen van előrendelve a limited meg a sima is, mind a 3 helyen azt mondják, hogy fogalmuk nincs menyit kapnak, de az látszik, hogy a vártnál lényegesen nagyobb az igény.
    Tudom nehéz ezt megemészteni, hogy fogyni fog rendesen és nem lehet kérkedni a ps4 eladásokkal( nem mintha ez engem vagy bár kit is érdemben érintene), de akkor is ez van! :-D
    Így hát az, hogy te vagy én mit gondolok 1 része ennek a történetnek...

Amúgy meg nincs mit bele élni számomra semmit nem jelent, hogy mennyit ad el MS!! Engem1 érdekel NEKEM legyen 7.-én reggel 9 kor a kezemben A VILÁG LEGERŐSEBB KONZOLJA!!. Ismétlem A VILÁG LEGERŐSEBB KONZOLJA!!!
    Ez érdekel a többi nem...Minden más érdektelen részemről.
  • partizan182
    Kicsit off, de az XOX talán ad elég aktualitást hogy a HDR TV téma beleférjen. Ezt a gyengébb fényerő dolgot sose értettem.

Rtings-től:

Sony XE900: HDR Real Scene Peak Brightness : 546 cd/m2
    LG C7: HDR Real Scene Peak Brightness : 718 cd/m2

Tudják ezek az LCD-k az 1000+ nitet de csak tesztábrán, a HDR-hez kötelező dimming megoldja a fényrő-kérdést valós kontentnél. A specular meg ritkán más színű mint fehér szal a Color volume probléma is csak Samu demóknál jön elő. Ha SDR-nél kell az 500-800 nit akkor ok (gondolom háttérfény olyankor maxon van), hétvégi HDR-t ugye bukja az ember.
  • n000rbi
    Azért megnézem én azt, mennyire lesz hiánycikk 165-ért... ennyire ne éld bele magad.
  • lwb
    Techradar, Tom's hardware stb. cikkekből. Mondom, vásárlás előtt utánaolvastam a dolgoknak, bár ez valamikor év elején volt. Számomra a legfontosabb a gyengébb fényerő, illetve a mesterségesen feltolt fényerő miatti képminőségromlás volt. Jók az OLED-ek, de nincs tökéletes választás, mindenkinek el kell dönteni, hogy neki, az ő szobájába mi való. Nálam a tévé a nappalimban az ablak mellett van és legtöbbször nem este játszok, hanem hétvégén napközben. Besötétíteni meg utálnék. Egyébként ma már árban sincs óriási különbség, szóval tényleg egyéni preferencia dönt.