176776

-
azért az x topiknak "könnyű" dolga volt nyugiban maradni - hiszen kvázi kihalt :(
---
van arról szó egyébként, hogy az xbox originals címek más régiókba is megérkezzenek?
így nemnagyon tudom üzenni, hogy frankó dolog a bw compat! :( -
Ez is jön :
-
-
- Trackmania Turbo
- Tales from the Borderlands (teljes szezon)
- NiGHTS into dreams (Xbox 360)
- Deadfall Adventures.(Xbox 360)
-
Na, előrendeltem az x1x-emet. Az AC Origins-szel már bevárom az új konzolt. -
Harlekin is back. :D -
Ja télleg nagy meló volt megoldani, hogy egy képernyő felületen kerülgesd az akadályokat.
Ez régen egy 2ds shooternek sem sikerült. :) -
Ezek a kedvencek!
(ps4 74092)
Egy nagy adag scorpio mese és ajnározás közben ami a kutyát nem érdekli max az elvakult fanokat, meg azokat akik még mindig elhiszik hogy ordító különbség lesz a pro és a scorpio között azzal a hulladék cpu-val.
Lényegében eddig 5 percbe belefért volna eddig az E3. A végére talán meg lesz a 20 perc is ha így haladunk.
A Bfrontot mutogathatták volna az MS konfon. Erre nem, az új ip-t mutatják (úgy se lesz exkluzív) majd ott, fuck logic.
Az Sw játékáradatból Viscerallal Amy Heniggel meg sehol semmi...
És van még kb 100 hasonló HSZ meg gif!
A folyamatos X névvel élcelődésről nem is beszélve, meg az MS lehúzta magát meg hülyék a box tulajok,mert nincs ex cím stb stb....
Nosza rajta dobj be pár hszt innen x topikból az elmúlt 1 évből, ahol bár mi negatív felütésben van említve a sony a ps és a tulajok.
Kíváncsian várom!!!!
Na és pont itt mutatkozik meg a színvonal a 2 tábor között!!! (Minden baszogatás nélkül!!!)
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.10.26. 10:33:26 -
Annyira nincs semmi hogy a HCk élvezik a legjobban, mert a mechanika, ötletek, a patent játékmenet amit alápakoltak az kiemelkedő. -
Simán a legjobb hely, ha sok játékkal olcsón akarsz játszani. Game Pass, EA Access, Gold játékok. Már csak ha az anyagi részét is nézzük. -
Azért a Cuphead egy olyan játék, ami mögött semmi nincs a rajzfilmes külső mögött.
Hasonló szuper hype övezi mint a Hellblade-et.
A Cuphead van PC-re is, vagyis nem Xbox különlegesség. :)
De a win10 logo sarkába jó lenne. -
partizan182 #171462 Yay, Cuphead, simán lehetne az X új mascotja, örülök hogy a Forza/Haloval egy szinten promózzák, megérdemli. Amúgy ez a budget gaming marketing irány még be is jöhet, pláne ha lesz árcsökkenés is (tippre nem, helyette egy tonna bundle cucc ami kb hasonló).
Hitman Goty vegyesek az érzéseim, 20 dodó upgrade cost kicsit erős csak arra hogy a misselt elusive targeteket újrapróbáljam (egyszer), a reworked minikampányok meg eddig ingyen voltak ha megvolt az adott epizód. De ahogy nézem ez inkább az új playereknek szól. -
óóóóóó hát persze...
Majd ha találok pici szabadidőt elkezdem kigyűjteni az acsarkodást, de nagyon nem is kell, mert a Mod topikot végig nézve a ps4 topik önszorgalomból is tud értéktelen, élhetetlen hely lenni!
Viszont ha már ennyire hiányoztam és ennyire király vagyok, akkor elgondolkodom, hogy maradok kicsit, és nov. 7 után napi szinten fogom hangoztatni, hogy az XBOX az isten konzol a világon( ami igaz is). Meg mi az a ps4 valami abakusz hozzá képest, vagy valami kvarc játék
-
TomStorm #171460 De.Arról maradtál le,hogy nyugalom van a 2 topik között.Pontosan 1 éve nem volt felhozva semelyik topikban a másik.. -
ennek duplán NEM örülök :)) -
Xbox One S reklám
Hitman GOTY
A Game of the Year kiadás mellett komolyabb ráncfelvarrást is kap a játék, ami a következőkből áll:
Áttervezett kezelőfelület új színekkel és vizuális stílussal.
Új „Contracts” mód lehetőségek: Könnyebb lesz új kihívásokat találni, létrehozáskor pedig többféle feltételt is meg lehet szabni.
„Elusive Target” emlékek: Aki részt vett az időszakos célpontok kiiktatásában, az kap róluk egy-egy medált.
Xbox One X támogatás: Részletesebb grafika, és kétféle mód: magasabb képfrissítés vagy natív 4K felbontás.
Fejlesztett fényhatások: Új bevilágítás, jobb HDR támogatás, és megújult, élettelibb égboltok. -
Én 3 helyen előrendeltem a scorpio limitedet már remélem valahol csak lesz.... Ugyan így mint itt....Ahogy lehetett valami módon rendelni x et megtettem.... 
-
Bogyókat szedek és kezelésekre járok, máshogy ezt nem lehet :)
Viszont X-em úgy alakult hogy most nem lesz, decemberben Nintendo Switch és jövő év elején az X.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.25. 20:40:48 -
Köszi!
Én arra lennék kíváncsi, hogy ezt te hogyan bírod!? :-D
Mármint, hogy állandóan ellened vannak?
Még ha a fehérről állítod, hogy fehér akkor is csak azért is azt állítják, hogy az bizony fekete..... :-D
-
Maradj, itt, mindig kellenek a jó arcok, gémerek. 
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.25. 20:26:24 -
Hali
Most, hogy közeledik a November 7 és érkezik az új boxom és ráadásul ma elvitték a régit(BOXTALAN vagyok... ilyen nem volt az elmúlt 11 évben! :-D)
Gondoltam benézek ide!!
Több mint egy éve nem voltam az SG-n!!!
Viszont sajnos ahogy látom a helyzet semmit nem javult....
Kezdtem a kíváncsiskodást a Moderátor topikkal, ott néha sírtam néha röhögtem....
Majd jött a PS4! Na ott csak röhögtem
Átolvastam kb 20 oldalt meg rákerestem pár névre célirányosan és kezdett kiégni az agyam....
Én nem hiszem el, hogy ott csak a sírás van még mindig... Frankon nem hiszem el.....!!!! :-D
Itt meg azt látom, hogy nem nagyon van élet....
Végül is arra jutottam, hogy semmiről nem maradtam le az elmúlt 1 évben!
-
magyaroknak komolyan nem jár a listáról szinte SEMMI?! :(
pedig nekünk pláne olcsó, állítólag!
https://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/NINJA-GAIDEN-Black/66acd000-77fe-1000-9115-d802514707d1?cid=search
persze most nem tudok ránézni, mert hulla az xbox.com/live... mint manapság elég sokszor :( -
-
NAGYON ütős kezdőlista, a 10 eur pedig egész korrekt! -
Zozo76 #171449 feltoltod a youtubra? -
bazze. :D -
Elég lett volna csak a videó címét megnézned :) Ja és "up to 60 fps" az, nem beton (de legalább bevallják) -
Mi? sima xboxon? graf butitás nélkül? -
-
60 fps módok kap a kampány is.
-
Xbox címek holnaptól, 10 dollár.
Star Wars: Knights of the Old Republic
Ninja Gaiden Black
Crimson Skies: High Road to Revenge
Fuzion Frenzy
Prince of Persia: The Sands of Time
Psychonauts
Dead to Rights
Black
Grabbed by the Ghoulies
Sid Meier’s Pirates!
Red Faction II
BloodRayne 2
The King of Fighters Neowave -
Persze, szoktam youtube-on. :D -
-

-
-
szoktad visszanezegetni a felvételeid?
(amugy az uj dash nekem tetszik, gyakorlatilag a régi x360as felületből sikerült átmenteni működő és jó részleteket) -
Azért vicc, hogy xbox-on lehet felvenni 1080p-ben ps4-en meg nem. :D -
és mit csinálsz majd a 2 terányi, 300 órányi gémpléjeddel?
már azon túl, hogy "örülsz neki" ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.10.22. 14:21:18 -
Zozo76 #171435 november eleje remelhetoleg. -
partizan182 #171434 Azt jól tetted, HDR hatás ilyen bullshit SDR->HDR konverzio akar lenni, tűzre vele. Majd ha lesz lehetőséged igazi HDR forrásból etetni (pl one x-ről) azt érdemes csekkolni.