XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
A videó mappában viszont nem jelenik meg. Hová menti le az xbox ezeket a videókat?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerdán rendeltem egy RDR-t és SBK X-et konzolokszervizénél...örültem is h húúú de jó a szünetben egész nap játszok..erre RDR nincs raktáron...ma nézem Hétfõn és Kedden zárva tartanak...:S Csütörtökön meg nem leszek itthon szóval ezt jól benéztem...
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyon szépen köszönöm minden kedves kitöltõnek! Tényleg nagy segítség volt!
Aki még kitudná tölteni, továbbra is nagy szívességet tenne:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ
... Lehet marketing-közgázos? :/
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Srácok észrevettem RE4-ben hogy a P.R.L 412-es fegyvert továbbfejlesztették.
Legalábbis PS2-PC-n nem ilyen volt. (amikor lézercsíkot lõsz ki egy vonalba megy és mindenkit megöl.)
ITT meg ha feltöltöd akkor 360 fokban mindenélõlény vagy tárgyra ráereszt 1-1 sugarat. Még a rejtett emblémákat is kilövi vagy hordókat, dobozokat.....OMG. Ha körülötted sok ellenség és szétlõhetõ tárgy van, akkor 1 töltéssel megoldható. Nagyon Durva a nagy szenvedés után brutálissan megkönnyíti a további végigjátszásokat. 😊 Szóval nem csak egy egyszerû HD feldolgozás. (ezmellett még találtam 1-2 régi glitch-et amiket megintcsak kijavítottak, például a régi részekben ha a szürke farkasoknak háttal álltál NEM TÁMADTAK MEG, itt már igen)
UPDATE: közbe rájöttem böngészés közben hogy a WII verzióban már megvolt ez az újítás. 😛 (csak azért hittem új fícsörnek mert pont a Wii verzió maradt ki, és abban nem szereztem még meg....😄)
P.R.L. 412 (X360 version) (mindent automatikussan szétlõ, BÁRMIT becéloz ami körülötted van és amúgy szétlõhetû (vagyis minden amire a lézer végén megjelenik a piros kis pöty))
Ha valakinem nem menne a videó: 75.másodperctõl
P.R.L. 412 (WII version) (mindent automatikussan szétlõ, BÁRMIT becéloz ami körülötted van és amúgy szétlõhetû (vagyis minden amire a lézer végén megjelenik a piros kis pöty))
P.R.L. 412 (PS2 version) (a dobozokat egyeltalán nem lövi szét, és egy lövésre csak 1 egyenes lézert lõ!)
P.R.L. 412 (PC version) (a dobozokat egyeltalán nem lövi szét, és egy lövésre csak 1 egyenes lézert lõ!)
P.R.L. 412 (GC version) (itt még nem volt elérhetõ)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Elvileg már megy is
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Battlelogra nézz fel ott mindig kint van info vagy twitteren
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
-tRs-Landor
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
-tRs-Landor

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ugyanakkor - és ezzel nem lenézni akarom az Uncharted -et, mert kölcsön PS3-al végigjátszanám a trilógiát - az azért valahol "gáz" hogy az a játék egy quick time eventekkel (ugye így hívják) telis-tele pakolt mesefilm és azokat valószínûleg nem lehet elnyomni. Hogyan is lehetne hiszen oda az interakció akkor?! Szóval gombnyomkodással 3 óra hogy a cutscene -eket (amikbõl ahogy látom szintén sok van) elnyomta ... Nem nagyon lehet szerintem 4-5 óránál hosszabb a játék videókkal együtt se.
Még egyszer mondom, tudom hogy az egy tartalmas 4-5 óra és hogy ez kalandfilm ... ööö játék. De remélem nem lesz divat ez a velõsség, mert ahhoz drága. (ettõl szerencsére egy Gears of War darálás is hosszabban leköt) Egy 3 órás mozijegy meg egy csúcs filmre még a mai durva árakon is 1500 Ft, nem 12 ropi ...
Így a Professional fokozatot 3 platformon is sikerült megcsinálnom: PS2-PC-X360!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
GC és Wii lenne vissza de emulátorral nem lenne ennyire egyszerû. 😊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
És pont az mondom jó a BF3 de valami rohadtul hiányzik belõle és nem jövök rá mi.
Furcsa bugok vannak benne, de talán még elviselhetõ. (beakadások, textura stb).
CQ viszont élvezetes eddig.
(több választ is megjelölhet)"
nincs "Logikai/ügysségi opció" vagy "Egyéb" mezõ..
-tRs-Landor
PSN ID.: Beegabor
-tRs-Landor
A szakdogám elkészítéséhez nyújtanátok hatalmas segítséget azzal, ha megszánnátok és kitöltenétek az alábbi kérdõívet. Tényleg csak pár percet vesz igénybe és a temája is ismerõs lesz. Elõre is hálás köszönet!
További szép napot!
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ