XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Ne hagyd "magára"!
LoSA
Azt szeretném kérdezni, hogy van valami tippetek, hogy mit csináljak?!

Az XBOX (régi Arcade) gépemhez hozzádugtam egy 500 gigás vinyót, arra másolom fel a játékot, hogy gyorsabban töltsön, stb... Ám, az a gond, hogy ha kicsit "magára" hagyom a gépet, akkor nem tudom folytatni a játékot, mert mindig azt írja ki, hogy nem találja a vinyót, ezért újraindul. Természetesen nem húzom ki a vinyót, csak valahogy az USB-s meghajtó leáll egy is idõ után, ugye nem "pörög". Van valami megoldás?

Ha már Skyrim szóba került, legelsõ RPG játéknak jó választás az Oblivion? Most fog kijönni az ötéves kiadás, érdemes vele kezdeni a mûfajt?
Totti5
Adjaaaaaaa

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jah, azt én is majd verbán😊 kíváncsiságból hogy sikerült e alulmúlni a 2-3 órás Burts Limit story módját😊

Renjike
mjad ha tudod a karakterek számát
mond meg 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Jaka923
Hát jó sok karakter van benne, ráadásul még szerkeszteni is lehet saját karaktert, ami tudtommal újdonság.

Renjike
én amjd csak késöbb szerzem be de csak ha sok karakter lesz bene mint a régiekbe ...

Jaka923
Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichit tolja valaki?

Mr Manson
Egyedül hagytak otthon szüleid?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Renjike
azt a videót szerintem én is láttam régen olbivionos idõimben 😊)) lesz egy skyrimes idõm is remélem ebbe is beleteszek 250 órát 😄DD jobban tetszik mint anno az oblivion 😊))) 2 kard fuck yeah

loool 7 perc, are u fukkin kiddin w me ??? 😄D

Totti5
Medvés az vicces😊

szega96

TDC Geronimo
Skyrimet 2 és fél óra alatt vitték így végig QA testerek. Szerinted az a játék annyi ideig fog tartani...?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Harlekin
1 mozi film is lemegy max 3 óra alatt ott is elindul a cselekmény bonyolódik kicsit és megoldódik.Mitõl lenne ez 1 nyeszlett játékba több idõ.<#nevetes1>
Seth
Senki nem fog végigrohanni a játékon elsõ alkalommal. A tesztelõk nek a kisujjukban van a játék minden szeglete, ismerik a kiskapukat, naná hogy hamar végigviszik.
Morrowind-et 7 perc alatt le lehet tolni(van róla videó)

PSN ID.: Beegabor

szega96
Végigviszem a nindzsagéden2-t nehéz fokozaton 2 óra alatt

Totti5
?

Egy teszter aki 60szor végigjátszotta már a játékot, a végén csinál egy megállás nélküli speedrunt... mi ebben a meglepõ? ismeretlenül ugyan úgy 10-11 óra lesz mint az elõzõek normalon.

Skyrim meg biztos lesz egy 100 órás kaland.

S mivel easyon játszotta a harcok felett szinte átsiklott, az átvezetõket elnyomta stb...

DarkSector
Jah hogy kifizetted éérte a 10+k-t😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Ha egy ilyen rekordot megdöntesz,akkor gratulálnak legalább?

DarkSector
Kicsit le lettem hervadva....:S

Ezeket is 3x meggondolom hogy megvegyem ezekután.

"Az Uncharted 3 három óra alatt végigvihetõ?

A speedrun fogalma talán nem ismeretlen számotokra, természetesen az Uncharted 3 táján is megindult a keménykedés a tesztelõk között.
A brit Official PlayStation Magazine jelentése szerint a Naughty Dog tesztelõje 3 óra és 8 perc alatt végigvitte az Uncharted 3-at, ezzel gyakorlatilag belõtte a speedrun rekordot. Azt azért nem árt tudni, hogy a játék a legkönnyebb fokozaton futott, a tesztelõ pedig az összes rejtvényt ismerte már, mielõtt belefogott a mutatványba (nyilván nem elsõ nekifutásra sikerült ez az eredmény).

Az ember azt gondolná, hogy az Uncharted 3 három órás végigfutása lehet az idei év egyik nagy dobása, de minket jobban megdöbbentett a Bethesda által bejelentett speedrun eredmény, amely szerint a The Elder Scrolls V: Skyrim teljes játékmenetét az egyik tesztelõ 2 óra és 16 perc alatt futotta végig. Nyilván nem állt meg közben gyönyörködni a tájban, de ezt akkor is nehéz bedolgozni a valóságérzetünkbe."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

szega96
Én nem

DarkSector
Valaki elkezdte RE4 HD-t Professional-on?

szega96

VRSDM
ugy tünik nem a hasznot kell néznem 😄
...
konkrétan két tizenéves kamasz inkább vitte el az eredetit £42-ért mint az én kezemben lévõ otthoni eredetit £25ért 😄 az a paraszt.

u dont have to listen anybody else but me

Simán lepattintod, a csatlakozó mûanyag borítását és akkor mindkettõ elfér!
Soldiers
én csatlakoztam csak még nem látom magam gondolom visszakell igazolni de amugy ezt mi célt szolgál??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Gyertek-gyertek, lassanként egyre többen leszünk! BF3 platoon

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
7 ezer bazmeg egy nagyító😄 bheszarás... majd ha lesz olcsón veszek egyet.

szega96
Nem,mivel nincs elég hely ahhoz,hogy egyszerre bedugd mind a 2-t a boxba.

mb66
A kérdés tárgytalan, nem is lehet csatlakoztatni a 2t egyszerre 😊

www.hordamusic.hu

szega96
Nem, csak hátha kell valakinek 😄

mb66
Sziasztok, egy gyors (és hülye) technikai kérdés: Eddig vga kábellel használtam az xboxot, mostantól azonban hdmi-vel szeretném. Ha veszek hozzá egy sima hdmi kábelt, és meghagyom a vga-t (a sztereo rca miatt) a hangnak, az úgy fog mûködni? Elõre is köszi.

www.hordamusic.hu

Macccy
HeH, ezjóó! Szemüveges Kinect ? <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Mr Manson
Próbáltad?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

szega96
Akinek kicsi a szobája kinect-hez annak ajánlom EZT

Bazzeg, 3 nappal elobb írod, vittem volna. Így most rendeltem egy sharkoont x-tatic v3-at.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Eladó a RAZER Chimaera 5.1-em, ha valakit érdekel, PM!

-tRs-Landor

Írja be mindenki a battlelogos azonosítóját, vegyük fel egymást. Gamer365-HUN nevû platoont csináltam, lehet csatlakozni.

Bogyi007
Van egy megoldás arra ha valakinek még nem sikerült belépni a Battlelogra.
Mint ismert minden egyes EA games vagy Sports játék esetében használunk egy email címet s hozzá egy jelszót. ez volt a régi EA Account s mostanra Origin néven ismerjük.
A legegyszerûbb megoldás az hogy megtudjuk hogy mik a saját adataink akkor azt kell tenni hogy az xbox.com oldalon belépünk a profilunkba és a keresõbe beírjuk azt hogy EA SPORTS, erre kapunk majd pár találatot s azt kell kiválasztani amelyik egy kb 40 megás APP ami ingyenes s ha a pc-n kiválasztjuk a megvásárlását akkor a boxunkra letöltõdik a háttérben a kliensprogi. Egyébként sok hasznos dologra jó progi ( de erre most nem térnék ki hogy pontosan mikre) a lényeg az hogy amikor a Boxon letöltõdik akkor a Game Library menüben keressük meg az EA Sports "játékot" és indítsuk el (Y gombbal).
Miután betöltõdik a képernyõ kövessük az utasításokat s menjünk az EA Account Management fülreés nyomjunk A-t.

Itt az EA Account email Adressnél láthatjuk azt az email címet amit az EA játékoknál használunk valamint van egy Update email Address/Password rész is itt megint nyomjunk egy A-t s itt tudjuk módosítani minden gond nélkül bármire jelszavunkat akár akkor is ha már elfelejtettük a régit.
Ha mindezzel megvagyunk akkor lépjünk ki a programmból s innen elvileg egyenes út visz minket a Battlelog felé....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DarkSector
XD

Renjike
mi neeem? XD

DarkSector
Akkor jó ember nem lehetsz....😄

DarkSector
Hát jah logikus elgondolás.

szega96
A resident evil-t én sem szeretem

Renjike
NEKEM AZ 1. DOLGOM LESZ RÉGI GRAFIKÁN KITOLNI MEGSE NÉZEM AZ ÚJAT AMÉG A RÉGIT KI NEM VISZEM 😊) nosztalgia :')

DarkSector
Én is szeretem a BF3-at (neeem!) csak baszogatlak vele.....😄

DarkSector
Marha egyszerû....vedd meg. 😛