XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
igen de ha az egész páyán tele lenne mindennel szûk utcák meg minden (van ilyen pálya is biztos) akkor meg hol használsz jó kis tankot , helit STB .... BC2 ben is ugyan olyanok voltak a pályák , és nagyon jó ott is, szóval nemértem mit sír sok ember szája.. ráasádul a 3.5 óra szinglit a hatalmas codba is meglehet oldani sõt skyrim alig több mint 2 óra uncharted is 3 óra vagy mennyi szal ennyit errõl ....... pofa sutba és ha nem tetszik takarodjál rubik kockázni.

(csak addig neked darky hogy "nagyon jó ott is".)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
De multiban is van 9 pálya azok se nagy cumok, területre lehet de berendezés szempontjából a legtöbb map-on csak a sík terület nagy nem úgy nagy hogy tele épületekkel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
BF-nek mindig is a multy volt az erõssége.Csoda ez a 3.5 óra single?!Miért változtatnának a jól bevált recepten!
Harlekin
Na azért ne essünk a ló túloldalára.Lényegesen szebb a BF 3 és a maga nemébe jobb is MW nél.
Harlekin
Ettõl egy világ omlott össze... mondok jobbat.Night shift pálya kb 20 perc mert sniperezni kell osonni meg minden fasz lassítás.A legvégén a pályának õrizni kel 1 embert 2x is.A lényeg A ból B be át kell vinni kb 10 méter 1 folyóson.A 10 méter alatt van 1 nyitott ajtó a külsõ térre mondom kinézek.Kiléptem és egybõl jött az 5 másodperces figyelmeztetés.Skera vissza,de közbe emberünket és társamat megtalálták plusz elértek B pontra.Így a box nemes egyszerûséggel csinált 1 mentést,Hogy MISSION FAILD ez lett a chekpoint!Kezdhettem az egész missiont elõröl!
DarkSector
Jah értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
a fegyverhangok magukért beszélnek 😄D Call of Szögbelövõ 😄

szega96
szerintem erre gondol/tak

szega96
a fegyver kidolgozása

DarkSector
2007-es mw szebb lenne? 😊

DarkSector
Jó szerintem is a játék 30%-a látványos csak.
De azt hittem hogy nálad nem ilyen mint a vidiben mert nekem ez szép.
Igaz hogy brutál rövid meg sokan panaszkodnak hogy elég csõjáték.

Meg haver mondta ha elbóklászol kijön egy üzenet hogy térj vissza és ettõl egy világ omlott össze benne hogy What a fuck!!!???<#fogmosas>

Muttley
igen, ja
#110811: játssz a BF3-mal 1.5 órát, majd tolj egy 2007-es MW-t
érteni fogod MarciHU-t 😉

Just do it :)

Mr Manson
Igen + coop-ot is.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Marci0115
szerintem szar a graf, meg a fegyverkidolgozás amitöl hányni tudnék a bf sorozatban, kb mint a játékpisztolyok, codokban ezerszer szebbek és élethûbbek

Seth
12 küldi van

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Akkor haverom kérdezi hogy hány missioból áll a single?

Most tart a 7.-nél.

MarciHU: Miért ronda? Ez neked ronda?

Harlekin
jah!Ma easy fokozaton 3.5 óra alatt!LOOOOL!Csak ennyit tudok mondani 2x haltam meg és és és kontrollerel ,mert lusta voltam összerakni az egeret meg a bill-t.
Marci0115
én már 1 hete, szar bug az egész, fos grafikával fûszerezve

DarkSector
Valaki végigvitte a BF3 single-t?

CroftManor
Na elfogadták végre a regemet a béta dash-hez, jött a gratulációs message.
Én már résztvevõ leszek <#vigyor> Nézzétek meg ti is!

Nothing is True, Everything is Permitted

megvan még vkinek az alap dead rising 2 ? és van liveja goldja 😊 (na ez kétlem hogy jó helyesirasilag mind1😊)

DarkSector
😛

Renjike
<#levele><#mf1>

DarkSector
<#taps>
Nah nemrég irtam hogy megvan PS2 és PC mellé X360-ra is a PRO fokozat végigjátszása, ma meg ez. 😊

szega96
dynasty warrioirs (egyik kedvenc sorozatom 😄)

Akkor más. Tudtok ajánlani valami olyasmi játékot mint a Prototype? Megyek, ölök, külsõ nézetes 😊
Értem, Köszönöm!
Ez a Batman Arkham City eszméleten jó, tökéletesre csiszolták az egészet.
szega96
Itt nem beszélünk flashrõl és egyéb warez dolgokról, amúgy igen valószínûleg üti a flasht

Seth
-1 neked 😄

Köszönöm a segítséged és azt, hogy megismerhettelek, ugyanis, amit leírtál abból nagyon sok kiderül rólad.
Seth
A középsõ neked neked is biztos "KEMÉNY"

Macccy
<#vigyor> bár NO WAREZ meg minden, de azért most gonosz vagy ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

A Prototype-ot írtam ki elsõre, de az nem kért upgrade-et.
Macccy
BASSSZAMEG .... de várom már.
Annyira örülök, hogy játszhattam már eddig is a HALO 1-2-3-Reach részekkel, a legeslegjobb játéksorozat szerintem. Sose felejtem el az 1 -et PC-n mikor játszottam ... <#hawaii>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

vortel
veszel egy flash-elt boxot és annyi játék közül te a pont a portál 2-t írod ki? a portál 2-t??? hát ez 1-es, leülhetsz! büntetésed pedig az, hogy SENKI érted SENKI nem fog válaszolni neked ezen a fórumon!

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Sziasztok! Nemrég vettem az x-box-omat ami flash-elve van ( 2hónapja ). Kiírtam a Portal 2-t, de azt íjra, hogy csak akkor tudok vele játszani, ha update-elem. Ha erre rámegyek, akkor lehetséges, hogy kiüti a flash-t? Azt tudom, hogy a bodycount már olyan, hogy kiüti, de a portal 2 talán elõtte jelent meg, és ezért nem tudom. Biztos megtalálnám a választ ha visszaolvasnék, de így egyszerûbb. Elõre is köszönöm a segítséget!
Renjike
a másik tökéletes játék 😄

szega96
Renjike
*.* mi ez ha nem még 1 tökéletes játék ? 😄

szega96
Konzolok Szervize

vagy olyan boltot ahol beveszik a játékokat a Batman AC-t adnám el
Srácok a COD MW3-t hol lehet a legolcsobban elõrendelni, mert ahol nézegettem mind 13 futárral meg 14ezer Ft
CroftManor
Ebbõl a béta dashból nem lesz semmi. Már mikor regisztráltam...

Nothing is True, Everything is Permitted

kirol
Ezt nem tudja senki?

16 GB-ig kezel kulso USB dolgokat (pen drive/usb vinyo). Minden tovabbi nelkul kezeli, maximum a jatekokat addig a DVDrol futtatod. Ha szerencsed van es szetjatszod a meghajtot, akkor addig a DVD lejatszo is beszarik benne es akkor mar nem lesz gond a vinyora... 😊
Macccy
Ha beszart, teljesen, akkor nem tudok súgni sajnos, ha viszont még feljön a Dasboard a HDD -vel és látja, akkor bemész a MEMORY részbe és ott áthelyezgeted a motyókat, persze elõtte a PEN -t leoskoláztatod és leformáztatod a boxsszal. Tudod használni merevlemezként is amíg nem lesz másik, csak nem lesz 8 gigás csak valami 6.7 asszem ...

Az meg hogy elég lesz e, attól függ mennyi DLC -d van

<#puszis>

tesó07
Gears of war 3. eladó! Magyar,karcmentes,dobozában és Savage grenadier elite karakter DLC!! 7900FT ,utánvéttel is akár! Akit érdekel pü.

RMCF

redbull0304
Sziasztok!
Van egy 120GB elite-m, na most beszart a vinyóm, hogyan tudom a profilomat, mentéseimet, DLC-im, átpakolni egy pendrive-ra? 8GB-os elég lesz hozzá? Csak két játékkal játszom forza 3 és 4... Amíg nincs új vinyóm addig tudom a pendrive-ot használni merevlemezként azaz tudok játszani tovább?